2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Tatlım benim yaaa çok mutlu oldum inan çünkü bebeğin hareketlerini takip etmek bi anne için çok önemli senin yazılarını her okuduğumda sabır diliyodum sana bebeğim her hareket ettiğinde sana dua ediyodum oyyy tatlı anne senii

Eki Görüntüle 544033 maşallah subhanallah benim kızıma..... elleri ensesinde uykucu kızım benim. 29 haftalık
Bu ne yaaa çok tatlışş bu minik Allahım nazarlardan saklasın
Canım bebeğin kilosu gayet normal bence benim de 27+4 de 1 kilo 170 gr dı doktorum normal demişti yiriim ben onuuuu:131:

zeynepcim sen hep yaz boyle hatta buraya da yazamadiklarini bi yere yaz insani rahatlatiyor yazmak.bizde de pek bi guzellik kalmadi aglamak dersen cok duygusal olduk bizde herseye aglayabiliyorum aglamaktan cekinme ve bebisinle konus bol bol.dualarimiz seninle..

Eki Görüntüle 544033 maşallah subhanallah benim kızıma..... elleri ensesinde uykucu kızım benim. 29 haftalık
masallah subuhanallah kiz ne guzel cikmissin sen oyle :) resim kalitesi harika pozuda:)
bizim son gittigimizde otada bir burnusu vardi :) yuzunu goremedik tam olarak
Bunlari hissetmen cok normal kolay birsey degil yasadigin. Ama unutmaki canim saglam insanin da yarina cikmaya senedi yok
kimsenin ne olacagi belli degil ki? Allah cok buyuk bak icimizde yoktan br can veriyor herseye gucu yeter
seninde hastaligin Allahin izniyle yokolup gidicek gormemise doneceksin insallah
saglikla alicaksin kucagina bebegini bunlari dusun canim.
Allah sevdigi kuluna dert verirmis. dualarim seninle biran once sifaya kavursunsun ins.
ve bence inetrnette bilgi kirliligi cok fazla en iyisini dr un bilir.
esin konusunuda sagligina ve bebisine kavusunca ilcup tartarsin. Simdi beklesin bir yerde
belki bellimi olur herseye sunger cekip yeniden baslarsiniz hayata. Hakkinda hayirlisi olsun canim

masallah caim bebisine.
ayni gidiyorum benimde 27. haftamda 1kg di. gayet normal yani:)

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus

çekirdek... senin adına çok mutlu oldum takip ederken hep yazdıklarını görüyordum,inşallah bir gün o da hisseder diyordum sonunda oldu. Allahım daha nice mutluluklar yaşamanı nasip etsin,senin ve tüm annişlerin

zeynepfaz... inan sen çok güçlü bir insansın.karnındaki bebeğinle zorluklara dayanmaya çalışıyorsun.umudunu yitirme her şeyin yoluna gireceğini,sağlıkla sıhhatle bebeğinle geçireceğin günleri düşün.bende kızlar gibi düşünüyorum internette yazılanlara çok da güvenme,çok abartılarak yazılıyor.çevremdeki herkes bir hastalığınız olduğunda sakın internetten araştırmayın diyor. bence sen de öyle yap. duanı et,hayata umutla bakmaya çalış.inşallah her şey yoluna girer...

zeynepcim yaşadığın herşey için geçmiş olsun öncelikle. tekrar diyorum geçmiş olsun. gene diyorum geçmiş olsun. geçicek tatlım bunların hepsi önemli olan odak noktanı değiştirmen. rabbim ne büyük hikmetlerin sahibi. neler var bu hayatta. kötü şeyler etrafımızda dolanırken bir bakarsın güneş sadece senin için doğmuş. umutlarını hayallerini yitirme. eğer durumun gerçekten ama gerçekten aşılmaz olsaydı kimse hamişliğine izin vermezdi. bu bebek sana gün gibi doğsun. bak sapasağlam olduğu halde çocuk yapamayan okadar insan varki. sen ne güçlü bir bünyeye sahipsin hem bu derin hastalığı hemde bebeğini taşıyabiliyorsun. eşinle herzaman gül gibi olman beklenmez zaten. bakma sen bütün evlilikler baldan börekten aşktan meşkten ibaret değil. ihanetler aldatmalar sıkıntılar kavgalar sırt dönmeler yabancılaşmalar hepsi evlilik krumunun iiçnde sinside bekleyip en ufacık zayıflıktan beslenen hortlayan şeyler. önemli olan bünyende barındırdıkların. senin şuanda bir ying birde yangın var. ying yang yanyana bu bir hikmet. hangisinin galip çıkacağıda senin elinde. sana güveniyoruz.seni seviyoruz. iyiliğini besle herşey geride kalıcak

Sağol kuzum benimm..Dua eden herkese binlerce kere teşekkür borçluyum :) Allah yavrularınızı doya doya koklamayı nasip etsin .

masallah caim bebisine.
ayni gidiyorum benimde 27. haftamda 1kg di. gayet normal yani:)

Şimdi kaç kilo oldu Yeşimcim ?

zeynepcigim kendi telasemden yazdiklarini ancak simdi okudum. bence netteki yazilanlara pek bakma. daha cok kötü tecrübeler paylasiyor, tedavisi olumlu gecen neden nete girip yazsin ki. gecenlerde de bahsetmistim yakin bir tanidik da gögüs kanseri ve farkettiginde onda da vardi kitlenin baya büyüklügü. ama alindi ve cok sukur aradan seneler gecti ve hamdolsun durumu cok iyi. sadece terapi esnasinda baslarda yanetkilerden cok sikayetciydi ama nlar da hamdolsun gecti. senin suan düsünecegin en son sey esin ve anneininarasindaki gerginlik. bosver saglik olduktan sonra hersey düzelir. Rabbim ins yar ve yardimcin olsun, acil sifalar versin ins

ay girdim nasıl güzel bi haber aldım çekirdekçim maşallah kuzuna nasıl güzel bi duygu ve o hareket ettimi için rahatlıyor gerçi şimdide ay niye kıpırdamadı bişey mi varlar başlıyo ama canı tatlı olan bizlere en güzel acı bu sanırım bak babam bile elini kaldırmadı derken bi sıpacık tepip duruyo bizi ve yüzümüz hep gülüyo ay rabbim herkeze nasip etsin bu tepicikleri

tuğbacım hepimizin hepimize hakkı geçiyo burda ve tanımadan nekadar güzel bağlar oluyo kimimize dualar kimimiz bişey yazmasakta enazından a onu bende yaşıyorum demek herkezin böyle oluyormuş diye herkezin herkeze faydası muhakkak oluyodur ve olay bebiş olunca herkez hakkını helal eder bugün burda bi iççamaşırı ve pijama dükkanı (mağazası ) açılmış
ona ordan da bikaç dükkana gittik üstümede şu lcw tşörtlerinden giydim göbişi okşuyolar hemen nekadar kaldı diye tanımasalarda bi hamiş görünce istem dışı gülümseniyor

aherdocum Allaha şükür 100 lük iyi çıktı teyzemizde kolaya ve hamur işine dikkat etsin demiş eşim götürmüştü sonucu 2cide rahattım azcık daha bide girememişsin bende sana hastane ni sormuştum nereye gidiyosun ve doğumu nerde düşünüyosun benim hastanem anlaşmalı hastaneler le yapıyomuş doktorumuzu seviyoruz ama şuara bornovadaki şifada aklımıza yatıyor ayrıntılıyıda orda yaptırmıştım sen hangisindesin

ay canım benim kayınpeder benden genç valla bi görsen herkes evlendirin modunda. adam ehli keyf arabasını yılda bir sıfırlar. istanbuldan bi arkadaşı davet etse bir günlüğüne gider,palandökendeki otellerin birinde spora gider, antalyada tatilde şimdi, datçada otel rezervasyonu yapar.yani kocam ne kadar ehli müslim adamsa, kayınpederimde okadar ehli keyf bi adam.geçen gün dolabı bi açtım buzluğa birkaç bira atmış allah dedim eşim görmesin aşağıdaki dolaba götürdüm koydum. kayınbabamada usulca söyledim. hay allahım ya ayyaş babanın imam oğlu var ikisini iadere etmek okadar zorki çok uçlar yaa.

her an hersey olabilirmis.herhangi bir sanci, kanama, suyun azalmasinda aninda baska bir sehirdeki hastaneye kaldiracaklarmis. hicbirsey belli degil dediler. ben de sasirdim.

sen şimdi hastanedemisin tatlım nerdesin çok geçmiş olsun dikkat et kendine. fazla sıkıntıda etme yaşam sınırını geçti bebek bişi olmaz

Balkon duvarımın biri de kırılacak.Oda büyüyecek, parke kaplanacak falan Benim evde toz toprak olacak mecburen

ay kolay gelsin canım senin toptan toz olur daha sonraya bıraksaydınız keşke kolay gelsin şimdiden sende o tozda hele duvar kırılırken kalma evde

kızlar bişi sorcam
sabah okula gıtmek için 15dakka otobüs duragına yuruyorum
yürürken sankı alttan elektrık vermişler gibi oldu2-3kez
demin okuldan dönerkende oldu
ayaktayken otururken yok, yürüken oluyor
sankı prizden fişi çekerken bazen olurya az bi akım değer parmakalrınıza
alttan öyle bişi yaşayan var mı

ay canım ya iste tabi nasıl güzel bi hatıra onlar bende hepsi saklı ilkinde albümüne koyarsın demişlerdi zaten artık fotoğraflar hep dijital ve bilgisayar ekranında onlar bari kalsın ben unutuyorum doktorda ,babamız diyor resim vercektiniz ...gülüyor yollamayı unutmuşum yazıcıya diye yolluyor

alttan dediğin bacaklardanmı bende de oluyo bazen tuhaf bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…