Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..
Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.
Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..
Allah'ım hepimize ama hepimize onları koklamayı ,öpmeyi nasip etsin.
Biraz geç oldu ama beklemeye değdi. Çok mutluyum . :2:
ayyy canım benim cok mutlu oldum yaa, harika bir haber gercekten...
yüzümde kocaman bir tebessüm var şu an
sonunda hissetmene cok ama cok sevindim..
devamı geldi mi peki cok merak ettim :))))))))
ve ne güzel bir anlatımdır o yaaa.. harikasın
ayrıca dualarına aminnnnnnnn dememek ne mümkün canım benimm aminnn allah acılarını göstermesin hiç birimize..
Ay Allah'ım sana çok şükür öncelikle chekirdekk' e sonrasındada bizlere bu günü gösterdiğin için..ay ben bile sevinçten ağladım kız..çok sevindim yaaaa
Ben de ağlıyorum hala :)
Allah hep sevinçten ağlatsın bizi :)
aherdocum izmirdeydin demi aslı o çantayı daha önce gösterincede çok beğenmiştim ama kemeraltında okadar çok taklidi varki birebir aynı nerdeyse 10tl mi neydi gerçi orjınaline gidip bakmadım kumaşı farklıdır muhakkak ama bi kıyasla
aynı duyguları bende paylaşıyorum seninle..iyi ki burda sizinle tanıştım, iyi hayatımda varsınız..o kadar çok şey öğrendim ki..paylaşımlarımız benim hamilelik sürecini rahat rahat geçirmeme sebeb oldu..Allah hepinizden razı olsun..Hakkınızı helal edin..
seni merak ettik kız? nerelerdesin..insan haber verir..tabi evde rahatı bulunca bizi unuttun:)))) iyi olmana sevindim..bizler aynı bildiğin gibi
Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. Yüce Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar.. [Alıntı]
Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.
Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..
evet defne yapragini duymustum birde kalin tuz diyorlar onlari aticam mutlaka sagol canimcam kavonozlarda muhafaza ediyorum canım ben
içine 2 tane defne yaprağı atıyorum şimdiye kadar böceklenme olmadı
oğlum 3.5 yaşında aynı sorun bizde de var
sorun diyorum çünkü acele çıkmamız gerekiyorken evden dolap önünde karar vermeye çalışıyor
ben bitiyorum temizlik bitmiyor gercekten 1 haftadir elimi surememistim dogru durust . evde cocuk olunca hic duzenlianamm sabah sabah eşinimi fırçaladın napsın iyiylik yapmak istemiş ama becerememeiş kesin bundan sonra elini sürmez :):):)
ahh cnm yaaa galiba şimdiden kıskanmaya başladı oyuzden böle yapıyo ama eminim doğunca çok sevicek kıskanmıcak annesi :))
anamm kız okadar yorma kendini senin bu temizlik hiç bitmiyo heee 9 ayında olsanda yapasın sen hee çalışkan karınca :)) ohh mis olmuştur ev ellerine kollarına sağlık :))
valla kuzu benim paketlerde duruyo bozulabilecek uzun süre kalıcak şeyleride buz dolabına atıyorum hiç bişey olmuyo
gecmis olsun canim corek otunu cgneyince iyi geliyor tabi cok sik uygulaamamak lazim.kızlarrr günaydınnn artık gece uykuları yok bana anlaşıldı 2 haftadır gece saat 1,5 2 gibi acayip mide yanması ile uyanıyorum vee en az 2 saat oturuyorum yatamıyorum napcam ben böle yaaa koskoca 10 hafta var daha önümdeee((
hosgeldin canim :)komik ama aylardır takip etmeme rağmen yeni üye oldum kızlar:)
bu anne karnında bebek şeyisi nasıl yapılıyor
yaprakcim aradi gozlerimiz seni. masallah bebegine , benim bebiste donmus cok mutluyum :)Günaydın kızlar naber nasılsınz bakalım
Uzun zaman sonra ancak girebildim..Bayramda kuzenim gelmişti onunla zaman geçirdim sürekli, o yüzden nete girmeye pek fırsatım olmadı dün ugurladım kendisini ve bugün hemen yazayım dedim sizlere...Kızımda bende çok şükür iyiyiz.Herşey yolunda ve hatta doğum pozisyonunuda almış durumdayız.Geçmişi malum okuyamayacağım bitirememde zaten.Umarım herkes iyidir herşey yolunda gitmiştir inş....
Orkide cnm merak etmişisn beni msjını aldım cnm çok tşk ederim.....
en basta beri kiz demisti dimi? erkegi nerden karistirdiki? kordonumu gordu acep??Herkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...
Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış.İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam
canim burda acayip bir nem var mutfak dolapalarina koyarsam kesin boceklenir cunku ben surekli nem tutucu koyuyorum 1 aya gitmeden koca kutu doluyor suyla. camasr sepetine koymustum hepsini simdide biraz daha soguk olur diye balkona attim amacnm öncelikle karanlık biyerde muhafaza et.mutfak dolaplarının en karanlık köşesi neresiyse oraya koy cnm.bezden torbalar dikersen daha da iyi muhafaza etmiş olursun..
nasil becerdin onu?? ben 3 haftada 2 kilo almistim birde dikkat ediyorum guya sekerli yemiyorumgünaydın canım :))))))
maşallah kızına
bizim de randevumuz bu akşam bakalım benim oğluş ne durumda..
6 haftada 1 kilo aldım dr um cok şaşırcak
canim keske pesin vermeseydin kul hakkini hic dusunmuyorlar gercekten. baska birini bulsan? sen yaparasan cok zor olur hem bebek hem cocuklar hem de dogum sonrasi yani Allah sana kat kat yardim etsin canim. benim 2 zorlugum olucaksa senin 4 :)herkese günaydın.sabah eşimle boyacıyı evde bırakıp işe geldim.inşallah çok batırmazlar evi.öğlende bi gidip bakarım.akşamada gider temizlerim artık.zaten 1 oda, 1 koridor ve bir merdiven boşluğu.bu ay yine temizlikçinin azizliğine uğradım.1 aylık peşin almıştı parasını.haftada 2 yarım geliyodu.3 gün daha gelmesi gerekirken dün aradı ve artık gelmicem dedi.ama daha 3 günün var dedim.hiç umurunda değil kadının.vicdanın bilir dedim.nasıl rahatlıkla kul hakkına giriyolar anlamıyorum.15 inde doğum iznine ayrılıcam.o zaman haftada yarım alcam,kendim yapmaya çalışıcam artık. ama doğumdan sonra naparım bilmiyorum..
ay canım benim çook sevindim yaa :)
her tekme yiyişimde aklıma geliyodun çekirdekde hissetse keşke diyodum inan ki çok şükür
maşallah yaramaza uzun süren sessizliğini bozdu demek :)
hadi gozun aydin:) nihayetgec olsun guc olmasin derler.
sol tarafina yatarsan daha da hareketleriniyor bilgin olsun.:)
nasil becerdin onu?? ben 3 haftada 2 kilo almistim birde dikkat ediyorum guya sekerli yemiyorum
canım benim öncelikle helal olsun tabi ki, sen de helal et.. burası hepimiz icin cok faydalı oldu.. akşamları cepten giriyorum ben bakıyorum ne var ne yok diye..
eşim hemen soruyo napıyosun diye cünkü normalde ben cok telefonla oynayan biri değilim, hele nete girmek falan :)))) o yüzden şaşırıyo..
kızlara bakıyorum diyorum ne yazmışlar.. eee diyo ne yazmışlar bana da anlat
özet geçiyorum ben de şöyle olmuş böyle olmuş.. :)))
bi gün kocamın selamı var dersem şaşırmayın yani ..
bayram öncesi ve sonrasına yaydım senelik iznimi canım.. uzun bir tatil oldu bana da.. kasım sonu da ayrılıyorum işten nasipse.. kaldı bir ayım..
evde de pek nete girme fırsatım olmadı canım, bazen telefondan baktım işte napıyosunuz neler konuşuyosunuz diye :))) bir de çekilişi yapıverdim bayram öncesi sonra pc ye bulaşmadım hiç :))
Çok ama çook sevindim çokta duygulandım tüylerimi diken diken ettin:2:
Gözünaydın canım benimdaha şiddetlilerine hazır ol başladı bikere durmaz artık
en basta beri kiz demisti dimi? erkegi nerden karistirdiki? kordonumu gordu acep??
bizim dr bir kiz dedi bir oglan sonra oglana benziyor dedi sonraki randevudada biz sormayi unuttukumudumuzu kestik
artik:)) herseyide mavis aldik eger kiz olursa 3 ay mavis giyecek artik.
herkese günaydın.sabah eşimle boyacıyı evde bırakıp işe geldim.inşallah çok batırmazlar evi.öğlende bi gidip bakarım.akşamada gider temizlerim artık.zaten 1 oda, 1 koridor ve bir merdiven boşluğu.bu ay yine temizlikçinin azizliğine uğradım.1 aylık peşin almıştı parasını.haftada 2 yarım geliyodu.3 gün daha gelmesi gerekirken dün aradı ve artık gelmicem dedi.ama daha 3 günün var dedim.hiç umurunda değil kadının.vicdanın bilir dedim.nasıl rahatlıkla kul hakkına giriyolar anlamıyorum.15 inde doğum iznine ayrılıcam.o zaman haftada yarım alcam,kendim yapmaya çalışıcam artık. ama doğumdan sonra naparım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?