2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ay Allah'ım sana çok şükür öncelikle chekirdekk' e sonrasındada bizlere bu günü gösterdiğin için..ay ben bile sevinçten ağladım kız..çok sevindim yaaaa

Önce emin olamadım, hiç bilmediğim bişey olduğu için.

Sonra elimi koydum, pıt diye elimi itti. o an anladım ve başladım ağlamaya.

sabahtan beri de pıtır pıtır bişeyler oluyo içerde ara ara :)

Sağol kuşumm :)

evet canım izmirdeyim.. mutlaka cakmaları vardır :)))
ama ben de uzun yıllar kullanabileceğim birşey istiyorum.. cok amaçlı birşey..
o yüzden alırsam orjinalini alırım heralde, ya da cicili bicili olmayan bir bebek cantası..
teşekkür ederim canım bilgi için...
senin şeker yüklemesinin sonucu ne oldu??? yazdıysan da ben kacırdım sanırsamm:26:

canım benim öncelikle helal olsun tabi ki, sen de helal et.. burası hepimiz icin cok faydalı oldu.. akşamları cepten giriyorum ben bakıyorum ne var ne yok diye..
eşim hemen soruyo napıyosun diye cünkü normalde ben cok telefonla oynayan biri değilim, hele nete girmek falan :)))) o yüzden şaşırıyo..
kızlara bakıyorum diyorum ne yazmışlar.. eee diyo ne yazmışlar bana da anlat
özet geçiyorum ben de şöyle olmuş böyle olmuş.. :)))
bi gün kocamın selamı var dersem şaşırmayın yani ..

bayram öncesi ve sonrasına yaydım senelik iznimi canım.. uzun bir tatil oldu bana da.. kasım sonu da ayrılıyorum işten nasipse.. kaldı bir ayım..
evde de pek nete girme fırsatım olmadı canım, bazen telefondan baktım işte napıyosunuz neler konuşuyosunuz diye :))) bir de çekilişi yapıverdim bayram öncesi sonra pc ye bulaşmadım hiç :))

ne güzel duaymış .. amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn cümlemizin dualarını kabul etsin rabbim..

ay canım benim çook sevindim yaa :)

her tekme yiyişimde aklıma geliyodun çekirdekde hissetse keşke diyodum inan ki çok şükür

maşallah yaramaza uzun süren sessizliğini bozdu demek :)

evet defne yapragini duymustum birde kalin tuz diyorlar onlari aticam mutlaka sagol canim
zor valla isimiz bebekler dogunca nasil yapicaz bilmiyorum cekmeceleri hic fuzenli durmuyor
aksam birazda kizima bagirdim :) ya surekli dk bir ust degistiriyor, buna ne ben ne makina dayanir birde hemen kurumuyor
artik dedim ellemeyeceksin bu cekmeceleri kustu filan ama yuz vermedim bu sefer kiyafet yetistiremiyorum resmen
cok suslu ya

ben bitiyorum temizlik bitmiyor gercekten 1 haftadir elimi surememistim dogru durust . evde cocuk olunca hic duzenli
durmuyorda temiz olsun bari diyorum. kapilarida sildim bugun baya isler basardim
su bakliyatlar icin guc toplamam lazim biraz:) dolaba koyarsam cok yer tutar canim ben toptan getirtiyorum tr den burda yokta
kuru bakliyat (pirinc haric) o yuzden onlari koysam baska birseye yer kalmaz.
gecmis olsun canim corek otunu cgneyince iyi geliyor tabi cok sik uygulaamamak lazim.

komik ama aylardır takip etmeme rağmen yeni üye oldum kızlar:)
bu anne karnında bebek şeyisi nasıl yapılıyor
hosgeldin canim :)
yaprakcim aradi gozlerimiz seni. masallah bebegine , benim bebiste donmus cok mutluyum :)

en basta beri kiz demisti dimi? erkegi nerden karistirdiki? kordonumu gordu acep??
bizim dr bir kiz dedi bir oglan sonra oglana benziyor dedi sonraki randevudada biz sormayi unuttuk umudumuzu kestik
artik:)) herseyide mavis aldik eger kiz olursa 3 ay mavis giyecek artik. :)
cnm öncelikle karanlık biyerde muhafaza et.mutfak dolaplarının en karanlık köşesi neresiyse oraya koy cnm.bezden torbalar dikersen daha da iyi muhafaza etmiş olursun..
canim burda acayip bir nem var mutfak dolapalarina koyarsam kesin boceklenir cunku ben surekli nem tutucu koyuyorum 1 aya gitmeden koca kutu doluyor suyla. camasr sepetine koymustum hepsini simdide biraz daha soguk olur diye balkona attim ama
icim rahat degil bulgurun tekinden susam gibi bocuk cikti atmak zorunda kaldim. hem ziyan oluyor hemde burda yok tr den getirtmem lazim oda baya zor oluyor diger bakliyatlar bir hal gelmeden harekete gecmeliyim. bu nem mahvetti bize
kizimada iyi gelmiyor bakliyatlarada
günaydın canım :))))))
maşallah kızına

bizim de randevumuz bu akşam bakalım benim oğluş ne durumda..
6 haftada 1 kilo aldım dr um cok şaşırcak
nasil becerdin onu?? ben 3 haftada 2 kilo almistim birde dikkat ediyorum guya sekerli yemiyorum
canim keske pesin vermeseydin kul hakkini hic dusunmuyorlar gercekten. baska birini bulsan? sen yaparasan cok zor olur hem bebek hem cocuklar hem de dogum sonrasi yani Allah sana kat kat yardim etsin canim. benim 2 zorlugum olucaksa senin 4 :)

hadi gozun aydin:) nihayet gec olsun guc olmasin derler.
sol tarafina yatarsan daha da hareketleriniyor bilgin olsun.:)

ay canım benim çook sevindim yaa :)

her tekme yiyişimde aklıma geliyodun çekirdekde hissetse keşke diyodum inan ki çok şükür

maşallah yaramaza uzun süren sessizliğini bozdu demek :)

Sorma Ayşe, öyle tuhaf bişeymiş ki . Hem karnın içten deliniyo gibi oluyo, hem suratında tebessüm oluşuyo. Bunu da bir tek "evlat" yapabilir sanırım.

hadi gozun aydin:) nihayet gec olsun guc olmasin derler.
sol tarafina yatarsan daha da hareketleriniyor bilgin olsun.:)

Ne sollar,ne sağlar denemiştim, amuda kalkmadığım kalmıştı ama sırt üstü yatarken oldu :) Doktora gittik geldik, doktor aleti gezdirirken bile pıt pıt vuruyodu. :)

nasil becerdin onu?? ben 3 haftada 2 kilo almistim birde dikkat ediyorum guya sekerli yemiyorum

:))) valla cok dikkat ettim canım.. hamurişine bir son verdim mesela... patatesten uzak duruyorum.. pilav makarna yapmıyorum.. onun yerine tam bugday ya da tahıl ekmeği tüketiyorum.. akşamları da daha az yiyorum.. hem şişkinlik yapmıyor hem de kilo alımını etkiliyor baya..
e tatlı da yemiyorum eskisi gibi.. yaparsam ya da ikram edilirse de tadımlık yiyorum canım..
bir de baskül aldım eve.. sabah aç karnına ve akşam yatmadan kilomu ölçüp not alıyorum.. son bir haftada aldım o 1 kiloyu da.. bayramın etkisi ile sanırım :)))

Çok ama çook sevindim çokta duygulandım tüylerimi diken diken ettin:2:
Gözünaydın canım benim daha şiddetlilerine hazır ol başladı bikere durmaz artık

latife yapıyorum canım iyi yaptın dinlendin güzelce..biz biraz meraktan öldük o kadar yani..şaka bir yana son tatillerimiz bebeklerimiz gelmeden..bundan sonrası için farklı sorumluluklarla hayatımıza devam edeceğiz inş..biraz rahatlığın tadını çıkarmak lazım deme..

heee burası kk erkeklere yer yok canım..eşin dışta kalacak mecburen..

Çok ama çook sevindim çokta duygulandım tüylerimi diken diken ettin:2:
Gözünaydın canım benim daha şiddetlilerine hazır ol başladı bikere durmaz artık

Sağol tatlım benimm

ay durmasın, zaten çok geç geldi tepikler, hep oynasın amuda kalksın taklalar atsın :)

Ben de ağlıyorum hala :)

Allah hep sevinçten ağlatsın bizi :)

gözün aydın canım.çoook sevindim.devamı gelir merak etme.rabbim senin sabrını sınamış ve sonunda mükafatını vermiş ne güzel.

YEŞİM haklısın canım.zaten bidaha peşin vermicem kesinlikle.kendimi resmen enayi yerine konmuş ve kandırılmış hissettim.gerçi hissetmek değil öyle oldu resmen:))kendisi kaybetti bence.ben en fazla paramı kaybettim ama o bu kul hakkını nasıl telafi edicek bilmiyorum.inşallah bundan sonra iyi ve vicdanlı biri denk gelir..

canım benim çok sevindim demek geç de olabiliyormuş bu his. ben de çok duygulanmıştım ilk olduğunda.
Allah'ıma şüKürler olsun.

Çooook güzel bir haber bu :119:
Aklıma geliyordu hissedemen doğuracak diye üzülüyordum yaaa

Evet canım kız demişti.
Ayağı denk gelmiş oraya. Bir an pipi zannetti herhalde.
Ben sormadan söyledi birde

aynı durum benim başıma gelmişti buradada paylaşmıştım hayatım kadın parayı peşin aldıktan sonra iki krer gelip bi dahada gelmedi. keşke benden ders alsaydın yaaa. bunların insafı mershameti olmaz zaten allah ondada yüzlerini güldürmüyor ya ne diyeyim. yeni birini bulmayı dene. vallahi ben buldum yeni birini oda laptopumu kırdı ama sonra bi daha aldım ne yapim mecburen kadın yok burda yaa .bir kere mutfağın yerini temizleyeyim dedim eğilip kalkmaktan ogün bebeiş hiç hareket etmedide saatlerce ağladım iki çırtık temizlik için bebeğimi öldürdüm diye aman diyim amann. kimyasallardan ve çok eğilip kalkmaktan uzak dur.

canım yaaaa çok mutlu oldum allah anasını başının üstünde taşıyan bi evlat etsin onu. kuzuya bak annee üzülmee ben burdayım demiş sana resmen. aşk bu işte. seviyorum seni demiş:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…