anammm doktora bak senn kızçene erkek demiş neyseki kızçen saka yapmış sana :))) maşşalah kocaman olmuş doğum pozisyonunuda almış herşey süper :))Herkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...
Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış.İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam
aynen öle cnm öle bi itiyoki kendini karnımın o kısmı dışarı çıkıyo ve taş gibi oluyo :)) iyice büyüdüler sığamıyolar artık :))günaydın topiğimizin güzel anneleri ve minik kuşlarıumarım herkes iyidir bugün ve herkes için güzel bir gün olur :) dün misafirim vardı giremedim akşam bakim dedim neler konuşmuşsunuz ohoooo artık walla yetişilmio size maşallah
kızlar bu arada sizin bebişlerin hareketleri nasıl? benim kızım karnımdan dışarı fırlayıvericekmiş gibi bütün gün dönüo ordan burdan tepecik oluşturuo ya da ayağını dayıyo sağ yanımdan, sanırsın ki karnımda uzaylı var töbe töbeeşim de dio aşkım mutant mı bu bunlar nasıl hareketler böle zavallım şimdiden korktu bu kız dışarda da böle olursa yandık biz die
tubacım günaydın nasılsın bugün? tatlım gavisconu bana da verdi doktor da ben içemedim onu midem bulandı böle naneli yağ gibi kaygan ve yoğun bi şurup bil de ona göre al canım...
bizde diyoruz bu kız nerde meyerse tatil yapıyomuş :)) ohh dinlinlendin iyice doğum iznine kadar idare eder artık :))umarım herkes iyidir canlar
bayramdı, tatildi derken girip de yazamadım..
cep telefonundan da ancak okuyabildim yazdıklarınızı..
senelik iznimden kalan günlerimi de kullandım güzel bir tatil oldu benim için..
evde olmak cok güzeldi yaa...
anladım ki ben gercekten ev kuşuyum
ama evdeyken iş yapmak hiç istemedim, hep yatmak dinlenmek, miskinlik yapmak...
tabi olmuyor, dün de bugün işe başlıyorum diye bi temizlik yaptım iyi oldu heryer mis :))
bugün dr kontrolümüz var iş çıkışı gidicez..
cok merak ediyorum oğlum ne durumda, kac kilo, boyu kac cm..
sizlerde ne var ne yok bakalım ???
cnm çok güzel cantan güle güle kullan inşallahkızlar hayırlı cumalar öncelikle hepinize10:00 da uyandık kahvaltımızı ettik oğluşumla temizlik yapıcaz.bi süpürge tutalım dedik oğluşumla eve.. öğleden sonrada nenemiz gelcek oturmaya yani anneannemiz anne çantası için çantamı aldım bu arada.nike'tan aldım internetten.içindeki gözleride gayet yeterli çanytanın.gelir heralde haftaya..doğumdan sonrada deri çanta alırım klasik giyindiğimde takmak için tamamdır ..kendinize ve kuzulara iyi bakın öpüyoruz oğluşumla sizi teyzeleriii
Eki Görüntüle 543790 Eki Görüntüle 543791 Eki Görüntüle 543792
aminnnnn :))Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. Yüce Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar.. [Alıntı]
Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..
Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.
Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..
Allah'ım hepimize ama hepimize onları koklamayı ,öpmeyi nasip etsin.
Biraz geç oldu ama beklemeye değdi. Çok mutluyum . :2:
Sorma Ayşe, öyle tuhaf bişeymiş ki . Hem karnın içten deliniyo gibi oluyo, hem suratında tebessüm oluşuyo. Bunu da bir tek "evlat" yapabilir sanırım.
Ne sollar,ne sağlar denemiştim, amuda kalkmadığım kalmıştı ama sırt üstü yatarken oldu :) Doktora gittik geldik, doktor aleti gezdirirken bile pıt pıt vuruyodu. :)
bu arada çalışan anneler doğum iznimizle ilgili son dakika geçiyorum....şu an teklif komisyonda en geç kasımın sonunda doğum izninin akıbeti belli olacak incelemek isterseniz link vereyim.bir de alttaki linktede imza toplanıyor bunuda bir inceleyin
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
evet canım haklısın.sonuçta hiç bişey bebeğimizden kıymetli değil.ders aldım şimdi ama biraz geç oldu:))aynı durum benim başıma gelmişti buradada paylaşmıştım hayatım kadın parayı peşin aldıktan sonra iki krer gelip bi dahada gelmedi. keşke benden ders alsaydın yaaa. bunların insafı mershameti olmaz zaten allah ondada yüzlerini güldürmüyor ya ne diyeyim. yeni birini bulmayı dene. vallahi ben buldum yeni birini oda laptopumu kırdı ama sonra bi daha aldım ne yapim mecburen kadın yok burda yaa .bir kere mutfağın yerini temizleyeyim dedim eğilip kalkmaktan ogün bebeiş hiç hareket etmedide saatlerce ağladım iki çırtık temizlik için bebeğimi öldürdüm diye aman diyim amann. kimyasallardan ve çok eğilip kalkmaktan uzak dur.
bu arada çalışan anneler doğum iznimizle ilgili son dakika geçiyorum....şu an teklif komisyonda en geç kasımın sonunda doğum izninin akıbeti belli olacak incelemek isterseniz link vereyim.bir de alttaki linktede imza toplanıyor bunuda bir inceleyin
Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..
Bugün doktor randevumuz vardı ve ben sabahın 5'inden beri ayaktayım.. kötü bir rüya ile uyandım, kendime gelmeye çalışırken sabah tam 6'da, oğlumun ilk tekmesiyle onunla aramda hiç kopmayacak o uzun ve güzel bağ tam anlamıyla kurulmuş oldu.
Gözyaşlarıyla , katıla katıla ağlayarak , hayatımda hiç sevinmediğim kadar sevinerek başladım güne..
bilsekucum senin balkonlarsa içersi çok fazla toz olmaz heryerini sıkıca kaparsın nezaman bitirilerse boydan balkon duvarlarını yıkar camları siler kurtulursun hayırlı olsun canım güle güle kullanın
tontirikçim seninse çokzor ama eve hırsız girmesin diye zaten 1günde bitirmek zorundalar kız ama sen evde olma otozu da oğluşa yutturma genelde onların eşinin alacağı poşetlerden oluyor ve heryere yayıyorlar ama anneme gelenlerin çok azdı heryere yaymamışlardı kaba pisliklerini toplayıp bitiriyolar ama nekadar olsada ev üsten temizlensede senin için rahat etmiyo ben doğal gaz yaptırmıştımya koltuklar tozlu geliyo duvarlara dokunamıyodum kocişler sağolsun duvarları kapıları silmişti bi komşumda ön camları bende arka camları ev anca temiz gelmişti gözüme evet çok rahat ediceksin ama o 1hafta yorgunluğu ama annenle kocişte yardım eder koltuklarıda geçen koca yıkamıştı sağolsun hem ne iş yaptığımızıda öğrenmiş oluyolar şimdi mutfak dolaplarını bile üsten siliyo of hep silmemiz mi lazım diyor :) bide sade dıştan içini boşaltsa napacak bilmiyorum
öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum... Benim sizlere bir sorum olacaktı bel fıtığının normal doğuma etkisi varmı?
cnm aksesuarlara ve odaya bayıldım.amaben senin yerinde olsam jaluzi yaptırırdım farklı durabilir..plastik ve metalleri var ama metalleri tercih edilebilir cnm
Eki Görüntüle 543611 linklerini paylaşıyorum cnm
PVC RENKLİ JALUZİ PEMBE 100 X 180 CM
https://www.storcuyuz.com/?s=product&category=115
JALUZİ PERDE 120X180CM 6 FARKLI RENK SEÇENEĞİ GittiGidiyor'da 65689510
yada düz pembe storda olabilir bence.pahalıda değiller bence,ölçüye göre sipariş verilebilir
https://www.storcuyuz.com/?s=product&v=detail&d=&p=166&etek=
Allah bagışlasın evlatlarını
oglun 2008 li galiba.hangi ay dogumlu?
geçmiş olsun.kaşıntı da varmı?
sagol cnm bilgi için.bu akşam eşim ve annemlede konuştuk kafanı takma hallederiz dediler.
eşim büyük naylonlardan alcak eşyaları kaplıcak hemde izin alcak o gün.
1 günde bitiyormuş ,öylemi gercekten?
perdecilerde artan kumaştan yapılan parça perdeler satılıyor cok kaliteli oluyor fiyatıda cok uygun
ben yatak odam için gecen yıl bi perde aldım 30 liraya parca perde.krem renkli cok şık.
aynı perdeden diktircek olsam adam bana 250 lira fiyat cıkardı.
bu acıdan hiç düşünmemiştim, aslında ilk güvenlik ve saglıgı düşünmek gerekirmasallah canim bebisine:) bende dr randevusu oldugu gun aksama kadar ayaklarim yere basmiyor. haftaya ctesi benimde randevu var
ama ben 1 hafta daa sabretmeyi dusunuyorum:) 2 haftada bir bana cok gibi geliyor ben onu 3 yapiyorum. :)
canim ben ydisindaym g market diye bir siteden aldim. bir incele istersen bazi urunleri ulkeler arasi yolluyorlarmis.
tr de bu tip varmi bakmadim hic.burda cok yaygin hem benim aldigim mevsimlik
icinde polari var kisin takiyorsun yazin cikariyorsun. linkide vereyim sana .
Gmarket- Korean No.1 Shopping Site, Hottest, Trendy, Lowest price, Worldwide shipping available
ilk dogum nasil oldu peki ? ben sezaryan yaptim simdide normal dogum istiyorum
ins nasip olur.
gecmis olsun canim. bana oyle birsey olmadi bir cildiyeciye it ve kremide bence degistir.
belki uzun sure kullanimdan dolayi olmustur ins gecer canm. bebek yagini islak cildemi suruyorsun kuruyami?
belkide ondandir.
hayirli olsun cicileriniz bizim besik kaldi aralik basi alicaz naspise ama hakikaten eksik bitmeyince
insanin ici rahat etmiyor.
cok uyumlu olmus ama bu ip perdeleri onermiyorlar sade cocuk odasi icin degil cocuklu ev icin
cunku cocuk biraz ayaklanmaya baslayinca oynuyorum diye Allah korusun arasina dolanabilir. bence vazgec normal
metreyle cocuk tulu (normal tul ) satilan yerler var ordan alablirsin canim once guvenlik.
yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın inş...
bence hepsi çok güzel ama tül perde tercih edersen daha güzel olur gibi...
cam kavonozlarda muhafaza ediyorum canım ben
içine 2 tane defne yaprağı atıyorum şimdiye kadar böceklenme olmadı
oğlum 3.5 yaşında aynı sorun bizde de var
sorun diyorum çünkü acele çıkmamız gerekiyorken evden dolap önünde karar vermeye çalışıyor
seçimlerin harika canım çok beğendim
yanlız ip perdeyi önermem
misafir odamda kullanıyorum dışarıdan içerisini gösteriyor,oğlum ip perdeye çarpsa ellese karışıyor,birde yıkamaya kalkışınca arap saçına dönüyor
çok pişmanım birde kızıma oda yapacağım için artık bu odada oturmaya karar verdik
kızım emeklemeye başlayınca ip perdeden nasıl uzak tutucam bilemiyorum
geçmiş olsun baş ağrısı kötüdür üstelik ilaçta kullanamıyorken(
Günaydın kızlar
tubacım gaviskon kullan canım hamileler için bi sakıncası yok eşim getirdi banada önce içmeyi reddettim ama baktımki ölüyorum gece uyumadan bir yemek kaşığı içip yatıyorum rahat oluyor. ama şunuda diyim çocuk pozisyon değiştirince mide yanması geçiyor. bizim oğlan doğum pozisyonu alınca derdimden kurtuldum şükür.
canım maşallah kuzucuna...Herkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...
Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış.İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam
canım çok sevindim hadi gözün aydın...Bugün 30 senelik hayatımın en güzel günü..
cnm sen zorlanmakta haklısın.26 da evlenmişsin canım ona geç diyorsan ben 32 yaşımda evlendim. gerçi hiç niyetimde yoktu allah için ama. çok ısrar edilince e hadi dedim veee bomba okadar çok sorun yaşadımki anlatamam . başka bir memleket 32 yaşından sonra bi adamı tanımak huyunu suyunu bilmek. ev işi yapmak ki ben hiç ev işi yapmadm yani kendi evimdeyken bekarken yardımcım vardı. sabah sekizden akşam sekize kadar çalışıyordum ve çoğu zaman yurtdışına çıkmak zorunda kalıyordum iş için. parmak atmadığım şey kalmamışken, birden ev hanımı olmak hoppa şu zamana kadar olan bütün bilgi brikiminin hayat birikiminin çamaşır suyuna gömülmesi okadar çıldırtıcı geldiki. valla bi ara vazgeçtim ya ben evlilikten bi numara yok bu neya felan oldum ama, kendimi telkin ede ede bu forma geldim.kapris yapan bi kayınpeder le beraber yaşamakta üstüne ballı lokma tatlısı oldu. inanki bana yeni alışıyorum ben evliliğe.
Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. Yüce Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar.. [Alıntı]
biz geldik kontrolümüz çok güzel geçti oğlum 2100 gr olmuş gelişimi yine 1 hafta önde ben de sadece yarım kilo almışım süper ayrıca nstye girdim ordan da bir sorun yok 32. haftada olduğum için artık her hafta nstye gireceğim ve kontrollerimiz 15 günde bir olacak
maşşallah bebişine nts 32.hafta itibariyle mi başlıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?