2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar ben artık namaz kılarken secdede zorlanıyorum.karnım bacaklarımın arasında sıkışıyo.bacaklarımdada ödem var.katlayınca geriliyo ve acıyo.zaten karnım aşağıda bayağı.her gören sanki bugün doğurcaksın,ne kadar aşağıda diyo.heralde bundan sonra oturarak kılıcam.oğlumdada 7. aydan sonra oturarak kılmıştım.

anammm doktora bak senn kızçene erkek demiş neyseki kızçen saka yapmış sana :))) maşşalah kocaman olmuş doğum pozisyonunuda almış herşey süper :))
bende 9 kasımı bekliyorum oğluşumu çok özledimmm :))
aynen öle cnm öle bi itiyoki kendini karnımın o kısmı dışarı çıkıyo ve taş gibi oluyo :)) iyice büyüdüler sığamıyolar artık :))
günaydın cnm iyiyiz Allaha şükür gece uykuları dışında ( ayyy midem okadar kötü ki eger geçiricekse onuda içerim :))
bizde diyoruz bu kız nerde meyerse tatil yapıyomuş :)) ohh dinlinlendin iyice doğum iznine kadar idare eder artık :))
hadi git gör bakalım oğluşunu güzel haberlerle gel inşallah :))

cnm çok güzel cantan güle güle kullan inşallah
aminnnnn :))

ahhh kuzuummmmmm çok çok çok mutlu oldum o minik tepikler hiç eksik olmasın inşallahhhhh :)))

Kesinlikle canım babası da hısseder ay daha bi güzel olur inşallahh :)

maşallah maşallahhhh tekrar tekrar :)

hadi hayırlısı inşallaaahhhh :)

ne olru accuk uzatsalar doğum iznini biyerlerine bişi olcak sanki :)

evet canım haklısın.sonuçta hiç bişey bebeğimizden kıymetli değil.ders aldım şimdi ama biraz geç oldu:))

ayyy ne güzel bir haber bu.hadi inşallah geçer teklif.bence kabul edilir.yani buna itiraz eden neye dayanarak itiraz edebilirki.sonuçta 8 hafta anne ve bebeğin ayrılması için çok erken.daha ek gıdaya bile başlanmamış oluyo.ama 16 haftalık olursa en azından enne sütünden başka ek gıda da azar azar alabilir.gerçi ben 6 aydan önce ek gıda vermeye şiddetle karşıyım.3 çocuğumda da 6 ay (hatta 2.sinde 8 ay)anne sütü dışında su dahi vermedim.inşallah bundada öyle olur.vermeme gerek kalmaz.normal izin hakkım bittikten sonrada 8 ay ücretsiz izin almayı düşünüyorum.yani bebek 1 yaşında olunca başlayayım diyorum ama bakalım tabii zaman ne gösterecek.

ben de bu haberi bekliyorum hasretle yaa
hem ikiz benimkiler
inş. şu yasa bize yetişir de rahat ederiz yaaa
sonra da rapordu süt izniydi 1 yılı tamamlarsam süper olur inş.

Gözün aydın cnm ya.Çok sevindim valla sanki benim kız ilk tepiklemeye başlamış gibi hissettim mutluluğunu.....yazını okurken daha gözlerim doldu hemen çok duygulandım..aynı anda kızımda tepki verdi:) Artık devamıda gelicek hemde güçlü güçlü....Tekrar gözün aydın..................

öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum... Benim sizlere bir sorum olacaktı bel fıtığının normal doğuma etkisi varmı?

Kizlar peki bu yasa kasim sonunda ciksa bizi ne kadar etkiler sizce? Sadece dogum sonrasi 1 ay mi uzar iznimiz ?

Balkon duvarımın biri de kırılacak.Oda büyüyecek, parke kaplanacak falan Benim evde toz toprak olacak mecburen

öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum... Benim sizlere bir sorum olacaktı bel fıtığının normal doğuma etkisi varmı?

eğer fıtığın ileri derecedeyse izin verilmiyo diye biliyorum.bir arkadaşımın ileriydi bayağı,doktoru izin vermedi sezeryan oldu.hangi aşamada olduğuna bağlı.

Stor fikri hoşuma gitti, fiyatlar da uyguna gelecek gibi, bunu inceleyeyim azıcık daha
Cok sagol
Allah bagışlasın evlatlarını
oglun 2008 li galiba.hangi ay dogumlu?

geçmiş olsun.kaşıntı da varmı?

Âmin hepimizinkini inşallah
Oglum Temmuz 2008 doğumlu

Bizimde burda kumaş pazarı var artan kumaşlar 10 -20 tl arası satılıyor
Ama benim kızıma yapacagım oda büyük, dolayısı ile pencere de 5 metre
Birde balkon cami var ölçüler tutmuyor yani
bu acıdan hiç düşünmemiştim, aslında ilk güvenlik ve saglıgı düşünmek gerekir
yatağınız çok güzel güzel günlerde kullanın inş...

bence hepsi çok güzel ama tül perde tercih edersen daha güzel olur gibi...

Kesinlikle vazgeçtim

Gavisconu bende her gece iciyorum
Resmen asit saldırısı var benimde midemde geceleri

canım maşallah kuzucuna...
canım çok sevindim hadi gözün aydın...

Yarın doktor kontrolum var
Cok heyecanlıyım , bu arada benim kizcemin hiç ultrason fotosu yok biliyor musunuz
Dktorum umursamiyor resim çekmek , yüzünü göstermek ona zaman kaybı gibi geliyor
Sürekli kalbi, bacağı, kolu gibi seylere bakıyor
Bu sefer inatla isteyeceğim

biz geldik kontrolümüz çok güzel geçti oğlum 2100 gr olmuş gelişimi yine 1 hafta önde ben de sadece yarım kilo almışım süper ayrıca nstye girdim ordan da bir sorun yok 32. haftada olduğum için artık her hafta nstye gireceğim ve kontrollerimiz 15 günde bir olacak

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.Allah herkesin gönlüne göre versin.hepimizin dualarını kabul etsin

cnm sen zorlanmakta haklısın.
32 yaşına kadar özgürce yaşamışsın ,cok sosyal bi hayatın varken şimdi eve tıkılmışsın bide evde yaşlı kayınpederin var cok cokk zor olmalı senin için
e bide doktor bi eşin var o da zor.
Allah kolaylık versin sana.

Amin cnm Allah razı olsun ne güzel dua

maşşallah bebişine nts 32.hafta itibariyle mi başlıyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…