2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sen şimdi hastanedemisin tatlım nerdesin çok geçmiş olsun dikkat et kendine. fazla sıkıntıda etme yaşam sınırını geçti bebek bişi olmaz
hastanedeyim6 haftadir da, yalniz burda bebek yogunbakimunitesi yok. erken dogum oursa vaska bir hastaneye sevkedecekler

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus
cnm geçmiş olsun dikkat et kendineçmoralini yüksek tut cnm

cnm bak içim burkuluyo sen böyle yapınca annen ve içindeki yavrun senin ruh halinden dolayı kimbilir nekadar çok üzülüyolar..internette yazanlara inanma okumada,,bende babamın rahatsızlığında okuyup okuyup ağlardım.benim babam akciğer kanseriydi ve öğrendiğimizde ciğerleri bitmiş kemiklerine kadar heryerine sarmıştı... doktorlar 2 ay ömür biçmişlerdi ama biz 2 sene yaşattık umut olmadığı halde..ki erkekleri bilirsin bi grip bile olsalar körkütük hasta olurlar.babam kendine hiç şans vermedi..hep umutsuzdu o neşeli adam konuşmayan içine kapanık bi adam olmuştu..ve devamlı ben atlatamıycam deyip durdu..bizimkisi en umutsuz türüydü..ama göğüs kanserinde umut var cnm..sen mutlu ol diye söylemiyorum çünkü senin ruh halini az çok tahmin edebiliyorum,sana iyi olucaksın diyen herkesin sen mutlu ol diye numara yaptığını düşünüyosun.hastalığını kabul etmek istemiyosun..haklısın da..ama inanki samimiyim..bunu atlatıcam dersen atlatırsın.. psikiyatristen yardım al cnm..daha kolay atlatırsın bu durumu..bol bol kenzül arş duasını oku..o duanın hikmetinden sual olunmaz...öpüyorum seni umudun olduğu halde kendini umutsuzluğa düşürme...hamilesin ve en güzel vakit geçirmen dönemdesin biliyorum zor ama hayat dolu ol cnm..sitresten uzak dur..bol bol komedi filmleri al izle ne biliyim,beslenmene dikkat et güzel ye.. zamanında babama kefir mayasını veren kadın da senin gibi aynı hastalığı atlatmış bi kadındı..sende yapabilirsin..evet atlatsanda senede bir, 5 senede 1 kontrollere gidiceksin.geçicek bugünler ama..eşinide takma kafana...sadece içinde büyüttüğün bebeğini düşün...rabbim senin ve meleğinin yanında bunu hiç çıkarma aklından...

galiba evet ben daha önce girmemiştim arkadaşlarım da bu haftadan sonra girmeye başladı...

bende çrş günü gittiğimde girdim aslında normalde 34. haftada başlatıyormuş benle beraber bi bayan daha vardı içerde erken değilmi sana daha ya dedi bende dedimki ben biraz pimpirikliyim doktorum hadi git bi kalp atışlarını duy dedi dedim,nst yi bağlayan ablada dioki zaten aradı doktorun beni kalp atışlarını duysun bi dedi yoksa ben normalde bukadar erken gönderdiklerinde kızıyorum dedi 15dk kaldım ben

Eki Görüntüle 544033 maşallah subhanallah benim kızıma..... elleri ensesinde uykucu kızım benim. 29 haftalık

Canım çok tatlı ohh ellerde ensede :) maşallahh

zeynepfaz Rabbim şifanı versin inş.
bugünkü msjına kadar seni hastalıgına inat cok keyifli ve umutlu görüyordum.buda cok hoşuma gidiyordu
lütfen tekrar umudunu yakala ve mutlu ol.nette yazılanlarada cok takılma cnm

canım demek istediğini anladım ben senin bu zamanlarımızda normalmiş ben sordum bendede öle oluyo çünkü yarım saatten fazla yürüme dedi benim doktor

Stor fikri hoşuma gitti, fiyatlar da uyguna gelecek gibi, bunu inceleyeyim azıcık daha
Cok sagol

canım jaluzi sakın düşünme derim temizliği çok zor mutfakta ufacık bir camımda var kızımın odasına kanat perde yaptırırken atıcam onları işkence gbi.. zebra store perdeler var oturma odamda kullanıyorum çok rahat ve bebiş odası için de güvenli.. renkleri çeşitleri var ben onlardan tavsiye ederim tatlım sana..
bak bu pliseli zebra modeli ben bunu oturma odamda kullanıyorum renkleri de mevcut
bu da düz zebra modeli bunu da balkonumda kullanıyorum bunun da çeşitli renkleri var

kızlarbizim bebişler ne zaman dönecekler aşşağıya doğru ben gecen hafta gittim doktora daha dönmemiştti ??

canım içimiz şişermi hepimiz neler yaşadık ama başta gelcek korkusu hepimizde var hele minişlerimiz gelsin ona ne olacak korkusu şuan tekiz neolsa kabulumuz ben şimdiden kardeşime daha okuyor bana bişey olursa sahip çıkarsın demi diyorum saçmalama diyor ama annelik ya bana doğumda bişey olursa babası tarafından kime güveneyim eşime sen çalışırsın anneme verirsin ama maddi yardımı unutma diyorum kapa çeneni der ama bunlar hep içimizde kalan ömrünün bebişle ve güzel geçmesi için dualar et canım şeker hastalığı artık anaokullarında var anneleri özel yemek taşıyo insülüni o minicikler kendi vuruyı tabiki olmasın ama napabiliriz canım senin çektiklerin çok zor hep paylaş bizle ama minicik canlar nelerle uğraşıyor ben şu kalp için gittiğimde kaç kişinin sorunlu çıktı ordaki bebekler benim hatırlıyosan afp yüksek çıktı şükür iyi diyip düşünüyorum ama içimizden birilerinin doğumda ne yaşıyacağını bilmiyoruz bak yine 9aylık doğuma gidince kaybetmiş birinin cenazesi oldu burda rabbim hakkımkızda inşallah hayırlı yazılar yazmıştır hepimizin

kocişin se sen onsuz hayatını bile kurabilecek güçtesin hatasını anladı yanında destek o ama şuvar bizimkiler çok iyi bile derken ben hep yarın ne getirek bilinmez derim insan oğlu çiğ süt ememiş enyapmaz dediğinin ne yapacağı belli olmaz ama sen çok güçlüsün başta onsuzluğu kabullendin şimdi yanında kendini çirkin yetersiz sakın görme bunların hepsi geçecek inşallah minişin ve eşinle çok güzel günlerin olacak sen kuzuna kıyamıyosun annen sana kıyabilirmi muhakkak oda neden bu benim kızımın başına geldi diye üzülüp kocanı suçlar ama hepsi geçecek ve mutlu yuvana kavuşacaksın yine ve biz burda olacağız inşallah

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus

canım inşallah sağlıcakla alacaksın bebeğini kucağına, hepimizden önce kavuşacaksın mis kokuluna. Allah yardımcın olsun.

zeynepfaz, lütfen moralini bozma, çevremde göğüs kanserinden ameliyat olmuş ve tamamen düzelmiş bir çok insan var. hatta biri 15 yıl önce oldu, tekrarlama vs olmadı. moralini yüksek tut.. internette araştırma yapma inan en ufak şeyde paranoya yapıyor internet, ki kanser için bakıyorsun.

Eki Görüntüle 544033 maşallah subhanallah benim kızıma..... elleri ensesinde uykucu kızım benim. 29 haftalık

maşallah canım kızına... bayıldım resmine... o ne güzel bir yatış, o ifade maşallah tütütütütü :)))))))
bizim de bu kadar net cıkacak mı acaba ??? benim randevum bugündü ama aradılar yarına kaldı doğuma gitmiş dr (((((((((((( dün de aynısı oldu.. yeter bi durun doğurmayın diye bağırasım var yaaaaaaaa

ben de yaptırdım şeker yüklemesi salı günü.. 50 likti ve cok rahat gecti.. limon sıkti eşim icine..limonata gibi oldu ooh cok güzel içtim gitti.. hatta bi tane daha olsa içerdim yani o kadar güzeldi sonucları almıştır eşim dr a göstercez yarın..

benim dr um ege sağlık ve kent haric bütün hastanelerle anlaşmalıymış.. herşey yolunda olur ise karataş ta , riskli bir durum olursa cınarlı da olcak canım..
ben hic hastaneye gitmedim hamileliğimde.. doğuma gitcez nasipse :))))))))))))))))

aslıcım sende babanı kaybetmişsin Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun inş
resiminide facede görüp cok duygulanmıştım

Canm yaaa gecmis olsun, seninki neler karistiriyo icerde yaau erken gelmek mi istiyo :) insallah biraz daha bekleyebilir icerde. Allahm kolaylik versin insallah..

canım sende çok zorluklarla minişe kavuşacaklardansın inşallah tüm bu çektiklerini unutturur miniş ve hayırlısıyla kucağına gelir e sonda mı takılacak ay biz 1gün takılsa napıcaz diyoruz inşallah çabucak geçer şu haftalar sana ama içerde nekadar dursa fayda minişe

nasıl yani.wc ye gitmeyi nasıl yasaklarlar ya.hasta bezi mi kullanıcaksın. Allah yardımcın olsun canım benim.

kızlar kızıma olan beğenileriniz için çok teşekkür ederim.ayrıca enseci yazan arkadaşıma da çok güldüm.ayy sefasını sürsün rahatlığın.çıkınca hep koşuşturucak nasılolsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…