ay cnm haklısın bende kıza önerdim ama açık renk diye ve çocuk odasına koyucağı için önerdim benimde mutfağımda ahşap jaluzi var kahverengi..dediğin gibi temizliği çok zor oluyo her hafta ıslak mendille tek tek siliyorum onları..canım jaluzi sakın düşünme derim temizliği çok zor mutfakta ufacık bir camımda var kızımın odasına kanat perde yaptırırken atıcam onları işkence gbi.. zebra store perdeler var oturma odamda kullanıyorum çok rahat ve bebiş odası için de güvenli.. renkleri çeşitleri var ben onlardan tavsiye ederim tatlım sana..
Eki Görüntüle 544107 bak bu pliseli zebra modeli ben bunu oturma odamda kullanıyorum renkleri de mevcut
Eki Görüntüle 544108 bu da düz zebra modeli bunu da balkonumda kullanıyorum bunun da çeşitli renkleri var
aslıcım sende babanı kaybetmişsin Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun inş
resiminide facede görüp cok duygulanmıştım
Allah razı olsun canım.allah kolay doğumlar nasip etsin inşallahEfendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyetel-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54)
Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir. Sıhhatli bir doğum haberini alınca Allaha şükretmek, konu komşuda bulunan yoksullara yardım etmek, münasip olan bîr cömertliktir.
Not 1: Hamile bayanlar, ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur.
Not 2: Kolay doğum yapmanın (ve diğer işleri de kolaylaştırmanın) bir güzel yolu da İnşikak Sûresini çok okumaktır.
Alıntıdır...
benim bebiş dönmüş
bebek büyüdükce yerleri daraldıgı için dönmeleri zor olabiliyor ama son ana kadar dönen bebekleri duydum.
bazı yöntemelride varmış aslında.
ben gecen gün bi blogda okumuştum ilginc şeyler yazıyor
Bir bebeğin dönme öyküsü « Pozitif Doğum Hikâyeleri
alttan dediğin bacaklardanmı bende de oluyo bazen tuhaf bişi
Eki Görüntüle 544033maşallah subhanallah benim kızıma..... elleri ensesinde uykucu kızım benim. 29 haftalık
maşallah canım kızına... bayıldım resmine... o ne güzel bir yatış, o ifade maşallah tütütütütü :)))))))
bizim de bu kadar net cıkacak mı acaba ??? benim randevum bugündü ama aradılar yarına kaldı doğuma gitmiş dr(((((((((((( dün de aynısı oldu.. yeter bi durun doğurmayın diye bağırasım var yaaaaaaaa
ben de yaptırdım şeker yüklemesi salı günü.. 50 likti ve cok rahat gecti.. limon sıkti eşim icine..limonata gibi oldu ooh cok güzel içtim gitti.. hatta bi tane daha olsa içerdim yani o kadar güzeldisonucları almıştır eşim dr a göstercez yarın..
benim dr um ege sağlık ve kent haric bütün hastanelerle anlaşmalıymış.. herşey yolunda olur ise karataş ta , riskli bir durum olursa cınarlı da olcak canım..
ben hic hastaneye gitmedim hamileliğimde.. doğuma gitcez nasipse :))))))))))))))))
basucuma tuhaf bir tekerlekli sandaye koydular. delikli birsey daha kullanmadimnasıl yani.wc ye gitmeyi nasıl yasaklarlar ya.hasta bezi mi kullanıcaksın. Allah yardımcın olsun canım benim.
kızlar kızıma olan beğenileriniz için çok teşekkür ederim.ayrıca enseci yazan arkadaşıma da çok güldüm.ayy sefasını sürsün rahatlığın.çıkınca hep koşuşturucak nasılolsa
tercih edilen bir yer doktorumda ayyy ayy poza bak dedi çekti :)))hep böyle net çıkmıyor tabiki.canım çok tatlı, ne kadar net bi görüntü... hastanen çok ıyı bır yer sanırım, benım hiç bu kadar net fotom yok
basucuma tuhaf bir tekerlekli sandaye koydular. delikli birsey daha kullanmadim
tercih edilen bir yer doktorumda ayyy ayy poza bak dedi çekti :)))hep böyle net çıkmıyor tabiki.canım çok tatlı, ne kadar net bi görüntü... hastanen çok ıyı bır yer sanırım, benım hiç bu kadar net fotom yok
bacaklarım değil, genıtal bolge mı deyim, ne deyim
resmen elektrik verip çekiyorlar gıbı, o an yürürken bacaklarım dolanıyo birbirine
32. haftadan sonra bebek cabuk geliştiginden yeri daralıyor.bu haftada genelde bebeklerin %95 i dogum pozisyonunu alıyor
diger bebeklerinde dogum anına kadar dönme ihtimalleri azda olsa vardır.
Oooooooooo ozaman üc dört hafta icinde pozisyonu almazsa normal dogum hayalim tehlikeye mi gircek
Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım
yaa belli olmuyor nezaman döneceleri.sen şimdiden düşünme bunları.olumlu düşün öyle olsun
gecmiş olsun.inşallah zamanında gelir kızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?