2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım

Özge geçmiş olsun.inşallah güzel kızın sabreder zamanında gelir.Bebek ve senin için hayırlısı ne ise o olsun.

sen en yakınında görmüş yaşamışsın cnm gerçekten zor bir durum insan neye baksa ağlayası geliyor ben bebek görmeye dayanamıyorum mesela sanki bebeğimi kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor ya da göremeyecekmişim gibi tabi ki iyi de olabilir ama insan işte ağlıyoruz gülüyoruz bazen kötü oluyorum böyle gel gitler yaşıyorum gerçekten yardım almam lazım belki psikoloğa gidiyordum ama gidemiyorum şimdi bütçem bu hastalıkla alt üst oldu bir de ona fon ayıramam belki devlet hastanelerine gitmeliyim ama hastaneden de yıldım be arkadaşım
bu arada kefir i bir kaç kişiden daha duydum başlıyorum yeniden sarmısak iyi değilmiş yeni öğrendim ama 2 gün epey yedim perişan oldum ama limon yiyorum senin hatırladığın başka bir şey var mı dikkat ededyim ya da alayım kemoyla önermiyorlar hiçbir şey ama...

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus

canım benim çok geçmiş olsun moralini bozma Allah yardımcın olsun dikkat et peki bir ilaç falan vermedi mi anlamadım sadece yatacak mısın? çok dua edicem sana bu akşam söz...

Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım

dur hemen doğurmazsın 1 cm açıklık çok değil durdururlar sen stres yapma bebek huzursuz olur fazla adrenalin iyi değil sana da dua ediyorum şimdi, kızın da sen de Allah a emanet olun...

Allah kolaylık versn canm insallah bekler bi sure daha..

yaa belli olmuyor nezaman döneceleri.sen şimdiden düşünme bunları.olumlu düşün öyle olsun
Peki bise daha soruyim mi Mesela dogum pozisyonunu aldi diyelim. Sonradan bozulma ihtimali olurmu? Yoksa pozisyonu alinca bi oh cekebilirmiyim :)

uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum 30 haftalık gebeyim idrar tahlili yaptırdım sonucunda 18-20 lokosit, bol bakteri,10-12 epitel,3-4 eritrosit görüldü bu sonuçlarla ilgili bilgisi olan var mı

Cekirdecim... Cok sevindim bebeginin tekmelemesine bu güzel duyguyu seninde yasaman gerekiyordu fazlasiyla hakettin sabrin sonucu

Hediyelerini alan arkadaslar hediyeleriniz cok tatli alanlarin yüregine saglik sizlerde güle güle kullanin

Yeni ciciler alanlar aldiklariniz cok güzel kizlar güle güle kullanin Masallah

Hastanede olanlar derdi sikintisi olanlar rahatsizlananlar agri sanci cekenler sizlere gecmis olsun kizlar Allah sifa versin tez zamanda...
Tontirikcim.. Sende hosgeldin canim...
Meloneecim.. Bende merak ediyorum seni tatlim facen yok mu yada nasil görebilirim seni yazin Almanyadayim görüsmek isterim seninle öptüm canim..

Çok geçmiş olsun arkadaşım umarım ilerlemez açılman ve kızın zamanında gelir...dualarım seninle...
kızlarbizim bebişler ne zaman dönecekler aşşağıya doğru ben gecen hafta gittim doktora daha dönmemiştti ??

Benimkide 29.haftada dönmemişti daha cnm yukardaydı ama 2 hafta sonra 31.haftada döndü ve tekrarda yukarı dönmez dedi Dr um...

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus

Ay cnm yaa....Biraz daha kalır inş bebeğin enazından 4-5 hafta daha kalsa yine iyi.Ama sakın morelini bozma canım Allah yüzüne baksın....

Sağolun destekleriniz için dr tahlillerimin ii olduğunu söyledi cöö deyip kaçacak herhalde kızım bi korkuttu bizi ama ins yarından bile ii gider ben şimdi hastaneden çıksam 2ay yatırım mi acaba ya 2günde tutuldu her yerim

Canım sakın ama sakın nette okuduklarına takılma gerçekten yalan yanlış saptırılmış o kadar çok yanlış bilgliler varki....En basitinden bişy anlatayım..Daha geçenlerde kabızlık sorunumdan dolayı Dr.um ilaç yazdı kullanıyordum sonra bi baktım bigün basur gibi bişiy olmuşum aferdersin makat çevresinde küçük bişiy gördüm.Neyse ben nette bi akşam araştırmaya kalktımm saatlerce anaammmmmmmmmm sonunda kendimi Allah korusun ama kolon kanserinde buldum şaka gibi..o Gece sabah olmadı resmen aklımda sürekli en son okudugum şey.Neyse sabahına hemen Dr a gittim bi krem verdi ve şuan çok iyiyim.Demem o ki nette yazılanların hepsine itibar etmicek inanmıcaksın..Ayrıca kendini asla aciz filan hissetme valla sen başından beri öyle güzel anlatıordun ki hastalığını tedavi sürecini inan ne güçlü kadın Maşallah diyordum en kısa zamandada bu morelle bu güçle atlatacak diyordum.Ki halada öyle diyorum tabiki ama bugünkü yazdıkların açıkçası şaşırttı da beni..Seni anlıyorum zor bi süreç...Öncesindeki sorunlarda vardı tabiki...Bir imtihandan geçiyorsun kolay deil l ağla sızla durmadan da yaz buraya asla içimizi şişirmezsin ama ne olur UMUDUNU KAYBETME....Sürekli olumsuz şeylerle kafanı meşgul edip kendinide bebeiğinide üzme....Allah büyük canım....Her şerde bile hayır vardır biliyorsun...Herşey daha iyi olacak inş senin içinde bebeğin içinde...Dualarım seninle cnm...Tekrar sölüyorummm Asla umutsuzluğa kapılma en büyük ilacın morellll ve sen o kadar güçlü birisinki ben inanıyorum herkeste inanıyor en kısa zamanda allahın izniyle atlatacaksın bunu....ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

bende görüsmek isterim buyur gel basimin üstünde yerin var cokkk iiy olur insllahhh....yok canim ben sadece msn deyim sana özelden atayim canim benim kendine bebise iyi bak canim benim

slm kizlar nasilsiniz bende yeni girebildim allahim herkeze iiyilik versin insallahh..ZEYNEPFAZIMM....canim bilgisayardaki yazilara bakma sen canim benim onlar abartilarak yaziliyor her sayfada degisik yazilar sakin ümidini yitirme umutlu ol canim benimmmm allahim insalahh bu zor günleri en kisa zamanda bitirir canim benim..esin icinde belki hormonlardan dolayi böyle düsünüyorsundur canim allahim kurban olduugm allahim sana en kisa zamanda iiyilik versin canim benim üzülme moralini bozma yüksek tut dualarim seninle canimmmm kendine iyi bak..WENCIM::::canim melegin cokk tatli masallahh sübhanallahhcokk tatli cikmis ohhhh keyfide yerinde masallahhh..CEKIRDEKCIMMM::cokk sükür sende o duyguyu tatmisisn canim benim gözün aydin cokkk sevindim valllaaaa tekrradan gözün aydin canim benim..ESRAMTIRAKKK:::canim allahim yardimcin olsun dikkat et kendine ayakta durdurdukca sakincali ondan tuvaledi yasaklamistir canim benim banada öyle yapmislardi benim acilmam vardi canim 3 cmdi sonra 4 oldu yani insallahh acilma olmaz canim benim ayakta durma bol bol dinlen canim benim..

Ya bu ne kadar güzel bir msj, canım ya ümitlenmek bile çok güzel. Bu linkleri Facebook da paylaşacağım, ne kadar çok imza olursa o kadar iyidir. İnşallah dediğin gibi ay sonuna çıkar :)

arkadaşlar bu kalan 2.5 ayımızı dolu dolu gecirmekte fayda var.mümkün oldugunca duaları okumaya calışalım inş.
annenin hamilelikte yaptıklarıda cocugu şekillendiriyor
cnm Allah razı olsun .rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin.kuzucuklarımız sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar inş.

bende severim cnm ama fazla yeme cırcır olursun

cnm dualarımız seninle.sende bol bol dua et.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

benim hediyem geldiii:119:

ay görgüsüzlük yapıp burayada koycam hediyemi:))

Aslıcım arıcam birazdan:102:

tatlım beğendiysen ne mutlu bana iyigünlerde kullansın oğluşun inş. aradığın içinde çok sevindim.öpüyorum cnm

cnm benim sana 2 tavsiyem olucak.birincisi internette hastalığınla alakalı şeyleri sakın bidaha okuma .boşyere üzülür strese girer dahada hasta edersin kendini..ikinci tavsiyem herkesin her ye dediğini yeme içme..vücudun zaten tefdaviden yorgun olucak..evet kemoterapi esnasında ek tedavi uygulama kendine..etkileri gidince kemoterapinin yeşilçay ve kefir..birde goji berry meyvesini önerebilirim..aktarcılardan bulabilirsin ,internettede okuyabilirsin neye iyi geldiğini..fazla onu bunu yiyipte kendine işkence etme..yeşilçay kemoterapiyle kabız olursan da iyi gelicektir cnm..kefire devam et..o çok ama çok yararlı..tavuk ye bol bol..biliyorum yoğurttan peynirden tavuktan tiksiniceksin ama ye.onlar sana lazım..kırmızı etide heryerden alıp yeme taze olsun kuzu eti olsun..senin için faydalı olan şeyler bunalr cnm..çok öpüyorum seni..ama dediğim gibi en önemlisi moral ..biliyorum hastanelerden bıktın..ama özele gitmen şart değil hamileyken belki ilaç kullanamazsın ama doğumdan sonra muhakkak bi devlette psikiyatrise çık.ve hap tedavisi uygulasınlar sana.emin ol ağlama nöbetlerin geçicek cnm,kendini daha iyi hissediceksin.. ne olur kafana takmamaya hayatı dolu dolu yaşamaya çalış..mutluluk bu hastalığın tek ilacı aslında..

uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum 30 haftalık gebeyim idrar tahlili yaptırdım sonucunda 18-20 lokosit, bol bakteri,10-12 epitel,3-4 eritrosit görüldü bu sonuçlarla ilgili bilgisi olan var mı

enfeksiyon var gibi gözüküyor, referans değerlerin bayağı üstünde çıkmış, dr ne dedi ki?

slm canim benim gecmis olsun benim 28 haftada 3 cm acilmam vardi ilk oglumda 36 haftaya kadar engellediler canim benim korkma ayakta hic durma allahim insallah zamanimda gelmeye nasip etsin canim tekrar gecmis olsun dualarim seninle..

masallah sübhanallahhbebisine kilosu iyi bence canim haftasiyla gidiyor..ohhhh senin sipan gösteriyor pipiyi bizde bir görsek tam ne oldugunuda annesi ciciler alsa ona elime aldigimi geri koyuyorum isimde düsünemiyoruz hayirlisi artik..

slm canim masallah sübhanallahh oglusuna herseyin yolunda olmasina sevindim canim bend nts ye girmistim gecende artik 2 haftaya düstü bizim kontroller allahim hepimizi zamaninda bir avazda kurtarsin saglikla alalim kucaklarimiza insallahh aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…