2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canim benim gecmis olsun sana ben daha önce yasamadim canim ama yinede tekrar gecmis olsun umarim hemen gecer canim benim..

slm canim benim masallahh sübhanallahhh bebisineheseyin yolunda olmasina sevindim canim onun tombik yanani yerim benyaa bu doktorlar beni öldürecek benimde daha tam belli degil tam acip göstersede görsek artik hazirlik yapsak isim düsünsek falan hakkimizda hayirlisi artik allahim saglikli hayirli evlat versin insalalhh aminn..

slm canim benimde cok kötü yaniyordu bende hala öyleyim yataktan kaldiriyor anliycan bende solugu buzdolabinda aliyorum sadece 2 yudum soguk süt bana cokk iiy geldi hemn kesiyor canim sende bir dene belki hemen olamz ama her yandiginda birdene sadece 2 yudum eger öyle gecmezse 2 yudum aldiktan sonra arkasindan 1 yudum normal su al belki sanada iyi gelir canim gecmis olsun..

slm canim benim gecmis olsun benim 28 haftada 3 cm acilmam vardi ilk oglumda 36 haftaya kadar engellediler canim benim korkma ayakta hic durma allahim insallah zamanimda gelmeye nasip etsin canim tekrar gecmis olsun dualarim seninle..

Bende o kadarligim canım 3gün önce kanamam oldu ertesi gün muayene olunca acilma var dedi dr ama şimdi çok şükür tahlillerim ii nst de agri cikmiyor. Peki canım sen sonra nasıl korudu kendini de durdu bebisin hep yattı mi normal hayatına devam edebiliyor musun? Maglum başka çocukta var bende

Özgecim çok geçmiş olsun. Giremiyorum bir kaç gündür. Şimdi gördüm yazdığını açılman mı var? Yat dinlen. İnşallah rabbim sonuna kadar yardımcın olur. Bebişler bekler içerde.

Canlarım giremiyordum kaç gündür nete. İnternet paketim bittiği için.

Umarım herkesin sağlığı iyidir, birazcık geçmişi okuyayım.

Yok yok geçmişi okumak mümkün değil valla :44:

Arada gördüklerime yazayım bari.

Çekirdekçim bebişinin hareketlerini hissetmişşin. Ne büyük mutluluk sana ve çok güzel anlatmışşın. Tebrik ediyorum canım

Zeynepfaz canım bak arkadaşlar yazmış hep. Lütfen internette yazılanları okuma. Benim annem kaç tane kanser atlattı. Bir dönem sürekli ben de bakıyordum. Çok kötü şeyler yazıyordu ve psikolojim bozuldu. Sonra bıraktım okumayı ve sadece doktorları dinledim. Nette herşeyin en kötüsü yazılıyor. Sen güçlü bir kadınsın. Rabbim sana bu günleri de geçirecek ve eşinle, bebeğinle birlikte çok güzel günler göreceksiniz inşallah. Forum olarak duacınız...

Tontirik Kız Tontirik bıcır bıcır neler yazmışşın yine. Yokluğun hissediliyordu

Bebişlerimizin gittikçe kiloları da artıyor çok şükür. Maşallah hepinizinkilere. Allah bebeklerimizi nazarlardan korusun. Yediklerimiz süt olun, bebişlerimize yağ olsun inşallah

Alışveriş yapanlara da Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Ben de bugün Eminönü Havuzlu Han a gittim. Dünyanın şeyini çok uygun fiyatlara aldım. Herkese tavsiye ederim. Çok uygun fiyatlara, çok kaliteli şeyler var. Asıl mevlüt takımları var ki görmeniz lazım. Her aldığım şeyde dua ettim Allahım iyi günlerde nasip etsinkullanmayı sağlıkla diye, inşallah bebişlerimizin mevlüt fotoğgraflarını da yükleyeceğimiz günlerimiz gelir sağlıkla

Nihayet sayfanın sonunda buldum pançoları kız bu mankende hoş durmuş incecik bacaklar falan bizim koca göbüşlerde küresel bi görüntü olmasın

valla kuzum ben ordan değil ama bi mağazadan aldım.hemde standart beden yani.beden meden yok merak etme öyle dar olmuyo. küresel müresel göbişim üşümesinde möhim değil heheheh

Son düzenleme:
biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus
agri sanci varmi peki? iyiki haftamiz buyuk ama yinede 3-4 hafta daha kalsa kuvozede girmez ins doldurur canim
3-4 hafta ayaklar yukarda yatmak cok zor olucak belki ama 1 gun kalsa icinde o da kar.
rahim agzi kisaligimi vardi niye boyle olduki??
Sağol kuzum benimm..Dua eden herkese binlerce kere teşekkür borçluyum :) Allah yavrularınızı doya doya koklamayı nasip etsin .

Şimdi kaç kilo oldu Yeşimcim ?
30. hafta bittiginde 1600gr di
suan 31 bitti 33 bitince gidicem tekrar galiba haftalik 200gr civari aliyor.
Oooooooooo ozaman üc dört hafta icinde pozisyonu almazsa normal dogum hayalim tehlikeye mi gircek
kizimda 38+3 tum hala donemisti ama 10 gun daha vardi ben sezaryan oldum. sonradan ogrendimki donende varmis
hatta sanciyla donen oluyormus emen umutsuzluga kapilma ins bir sonraki muayenede donmus olur. donmesede sancini
beklersin o zamanda donmezse mecbur sezaryan artik.
uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum 30 haftalık gebeyim idrar tahlili yaptırdım sonucunda 18-20 lokosit, bol bakteri,10-12 epitel,3-4 eritrosit görüldü bu sonuçlarla ilgili bilgisi olan var mı
enfeksiyon cikmis sanirim. dr ne dedi? bol limonlu su tavsiye ederim canim gecmis olsun.
gecmis olsun canim sanci geldimi hic? cocuk olunca yatip dinlenmek cok zor belki ama esinden yardim istesen canim
o yardim ederse daha az yorulmus olursun

canım hemn kopyalıyrum bılgısayara, okumaya çalışcam hepsinden
sağol paylaştığın için

Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım
canım ialçlarla durdururlar inşallah, panık yapmamya çalış, biliyorsun stres bebişi etkiler,sakın ol,bebğinle konuş, annem bekle az daha içerde de..
ben gece yatarken böyle fısıltıyal konuşuyorum oğlumla az az tekmeler atıyor sakınce, kesinlikle bizi hissediyorlar,Allahım hakkında hayırlısı ne ise onu versin

Kızlar süpersiniz valla vakit ayırıp foruma girip yazabilen herkese imreniyorum.sabah 8 gibi çıkıp kızımı anaokuluna bırakıyorum eve gelip temizlik ütü yemek derken saat bi hayli geçiyor zamanım kalırsa alışveriş yapıyorum aksam eşime kızıma vakit ayırıyorum saat 9 gibi kızımla uyuyoruz akşama kadar çok yoruluyorum.zaman çok çabuk geçiyor bebişlere kavuşmaya az kaldı.gecmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdirbir sorun yoktur.yazmayı özledim yavvv.

Günaydınlar herkese..

Gündüz çok yoğun çalıştığımdan foruma giremiyorum. Akşam eve gelince hemen açıp okuyorum maaşallah sayfalarca olduğundan baya vakit alıyor :) Her birinizin yaşadığı olumlu durumlara sevinerek, olumsuzluklara üzülüyorum. Hamileliğimin neredeyse başından beri bende yaşadıklarımın bir kısmını sizlerle paylaştım. İnsanı çok rahatlatıyor yazmak. Herkese kolay sağlıklı doğumlar yapmasını dilerim. Koklayalım kuzucuklarımızı mis mis :))

Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım

canım korkma allahın izniyle bişi olmazda zamanında doğuma girersin. dualarım seninle

kızlar panço arayanlara..uygun fiyatta panço buldum sizlere :)
trendyolda Volume-X kampanyasına bi bakın isterseniz
Volume X | trendyol.com

hiç bişi alasım yok yaa kendimi okadar çirkin buluyorumki anlatamam. şişkoyum saçlarım rengarenk burnum şişti şişecek gibi gögüslerim kocamanlar ve bu halleriyle bile beni ürkütüyorlar. sürekli akıntı ve burnumun hassas hali onun kokusunu duyduğundaki tiksinme hali. kramakarışık.kendimi karantinaya almak istiyorum yaa.valla bugün bu hallerdeyim pozitif rh halimi toparlamam lazım

biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus

Canım benim biraz daha sabır.
Anlıyorum çok zor ama dualarımız sizinle.
Allah yardımcınız olsun...

Çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Vakitli gelsin inşallah...

Teşekkür ederiz teyzesi.
İnşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin canım

WEN canım kızına maşallah maşallah...
Çok güzellll

komik ama aylardır takip etmeme rağmen yeni üye oldum kızlar:)
bu anne karnında bebek şeyisi nasıl yapılıyor

hoşgeldın.çişi kastettın sanırımbebişlerımız günde yarım litre idrarlarını kendı suyuna yapıyor ve bu su her 3 saatte bır degısıyor.boool su ıcmek bu yüzden önemlı.kakamızı henuz yapmıyoruz allah da korusun günü geçen bebekler yapıyor bu da bebegı ve anneyı zehırleyebılıyor kuzenımın oğlunda olmustu hep hastalıkla ugrastılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…