slm canim benim gecmis olsun sana ben daha önce yasamadim canim ama yinede tekrar gecmis olsun umarim hemen gecer canim benim..Kızlar iyi akşamlar nasılsınız öncelikle sizi sürekli takip ediyorum ama pek yazmadım. Sizlerden de yaşayan varmı merak ettim benim karnım denizde yanmış gibi soyuluyo deri değiştiriyorum resmen tabı aynı anda pişik gibi kızarıklık ve yanmada oluyo doktor bebege zararı yok telde tabı gormeden fazlada yorum yapamadı kadıncağız ne yapsınbu arada merak edenler olmuştur hamileliğin 3. Ayından itibaren doktor fito krem yazıyo çatlaklar için onu ve ara ara bebek yağı kullanıyorum hiç çatlağım yok ama kafam karma karışık su an karnım resmen pişik olmuş çocuk poposu gibi aranızda yaşayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
slm canim benim masallahh sübhanallahhh bebisineHerkese günaydın kızlar.
Hayırlı, bereketli, sakin, huzurlu, mutlu bir gün olsun inşallah...
Dün doktora gittik.
Çok şükür bir sıkıntı yok...
Tahlillerde iyi çıktı.
Sıkı durun bomba haber
Erkek olduğunu söylemiştim değil mi dedi.
Ben şaka yapıyor sandım:44:
Yok kız demiştiniz dedim.
Biraz dürtükledi yavrumu pozisyonu değişsin diye.
Ayağını koymuş oraya dedi. Daha önce kız demişsek kızdır dedi
Allah Allah :44:
Biraz kafamız karıştı ama sonradan yine gösterdi kız dedi :44:
Doğum pozisyonundaymış.
20 gün sonra coraspini bırakıyormuşum artık.
1126 gr'mış.İyi mi kızlar sizce?
İşte böyle bizden.
Çok şükür Rabbime...
Hı birde tombik bir yanak gördüm ultrasonda
Gelsin de inşallah mıncırcam
komik ama aylardır takip etmeme rağmen yeni üye oldum kızlar:)
bu anne karnında bebek şeyisi nasıl yapılıyor
kızlarrr günaydınnn artık gece uykuları yok bana anlaşıldı 2 haftadır gece saat 1,5 2 gibi acayip mide yanması ile uyanıyorum vee en az 2 saat oturuyorum yatamıyorum napcam ben böle yaaa koskoca 10 hafta var daha önümdeee((
Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım
Nihayet sayfanın sonunda buldum pançolarıkızlar panço arayanlara..uygun fiyatta panço buldum sizlere :)
trendyolda Volume-X kampanyasına bi bakın isterseniz
Volume X | trendyol.com
slm canim benim gecmis olsun benim 28 haftada 3 cm acilmam vardi ilk oglumda 36 haftaya kadar engellediler canim benim korkma ayakta hic durma allahim insallah zamanimda gelmeye nasip etsin canim tekrar gecmis olsun dualarim seninle..
Bende o kadarligim canım 3gün önce kanamam oldu ertesi gün muayene olunca acilma var dedi dr ama şimdi çok şükür tahlillerim ii nst de agri cikmiyor. Peki canım sen sonra nasıl korudu kendini de durdu bebisin hep yattı mi normal hayatına devam edebiliyor musun? Maglum başka çocukta var bende
Nihayet sayfanın sonunda buldum pançolarıkız bu mankende hoş durmuş incecik bacaklar falan bizim koca göbüşlerde küresel bi görüntü olmasın
agri sanci varmi peki? iyiki haftamiz buyuk ama yinede 3-4 hafta daha kalsa kuvozede girmez ins doldurur canimbiraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus
30. hafta bittiginde 1600gr diSağol kuzum benimm..Dua eden herkese binlerce kere teşekkür borçluyum :) Allah yavrularınızı doya doya koklamayı nasip etsin .
Şimdi kaç kilo oldu Yeşimcim ?
kizimda 38+3 tum hala donemisti ama 10 gun daha vardi ben sezaryan oldum. sonradan ogrendimki donende varmisOooooooooo ozaman üc dört hafta icinde pozisyonu almazsa normal dogum hayalim tehlikeye mi gircek
enfeksiyon cikmis sanirim. dr ne dedi? bol limonlu su tavsiye ederim canim gecmis olsun.uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmıyorum 30 haftalık gebeyim idrar tahlili yaptırdım sonucunda 18-20 lokosit, bol bakteri,10-12 epitel,3-4 eritrosit görüldü bu sonuçlarla ilgili bilgisi olan var mı
gecmis olsun canim sanci geldimi hic? cocuk olunca yatip dinlenmek cok zor belki ama esinden yardim istesen canimBende o kadarligim canım 3gün önce kanamam oldu ertesi gün muayene olunca acilma var dedi dr ama şimdi çok şükür tahlillerim ii nst de agri cikmiyor. Peki canım sen sonra nasıl korudu kendini de durdu bebisin hep yattı mi normal hayatına devam edebiliyor musun? Maglum başka çocukta var bende
canım hemn kopyalıyrum bılgısayara, okumaya çalışcam hepsindenHamilelikte Okunması Faydalı Dualar
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
----------------------------------------------------------------------
Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir
Alıntıdır.
canım ialçlarla durdururlar inşallah, panık yapmamya çalış, biliyorsun stres bebişi etkiler,sakın ol,bebğinle konuş, annem bekle az daha içerde de..Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım
Kizlar akşamdan beri hastanede yatiyoruz 1cm acilman var dedi dr tedavi görüyorum puan dogumu durdurmaya çalışıyorlar lütfen dua emin bizim için biraz daha beklesin kızım
kızlar panço arayanlara..uygun fiyatta panço buldum sizlere :)
trendyolda Volume-X kampanyasına bi bakın isterseniz
Volume X | trendyol.com
biraz önce kontrölüm vardi.haberler pek yi degil. rahim agzi iyice incelmis. artik wc ye de gtmem yasaklandi. ayaklarimi da yukari kaldirdilar. moralim cok bozuk. ne zormus
slm canim benim masallahh sübhanallahhh bebisineheseyin yolunda olmasina sevindim canim onun tombik yanani yerim ben yaa bu doktorlar beni öldürecek benimde daha tam belli degil tam acip göstersede görsek artik hazirlik yapsak isim düsünsek falan hakkimizda hayirlisi artik allahim saglikli hayirli evlat versin insalalhh aminn..
komik ama aylardır takip etmeme rağmen yeni üye oldum kızlar:)
bu anne karnında bebek şeyisi nasıl yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?