Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((
hastanedeyim6 haftadir da, yalniz burda bebek yogunbakimunitesi yok. erken dogum oursa vaska bir hastaneye sevkedecekler
masallah sübhanallahhbebisine kilosu iyi bence canim haftasiyla gidiyor..ohhhh senin sipan gösteriyor pipiyi bizde bir görsek tam ne oldugunuda annesi ciciler alsa ona elime aldigimi geri koyuyorum isimde düsünemiyoruz hayirlisi artik..
cnm çoğumuz böle hissediyoruzdur sanırımhiç bişi alasım yok yaa kendimi okadar çirkin buluyorumki anlatamam. şişkoyum saçlarım rengarenk burnum şişti şişecek gibi gögüslerim kocamanlar ve bu halleriyle bile beni ürkütüyorlar. sürekli akıntı ve burnumun hassas hali onun kokusunu duyduğundaki tiksinme hali. kramakarışık.kendimi karantinaya almak istiyorum yaa.valla bugün bu hallerdeyim pozitif rh halimi toparlamam lazım
Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((
bende görüsmek isterim buyur gel basimin üstünde yerin var cokkk iiy olur insllahhh....yok canim ben sadece msn deyim sana özelden atayim canim benim kendine bebise iyi bak canim benim
Malesef jilet...
Malesef jilet...
jileti son haftalarda yapabılecekmiyiz
şimdiden göremiyoruz göbeğin altını o zaman ne olacak ki
daha önce doğum yapanlar neelr yaptınız yazar mısınız
Kendime hic jilet sürmedim cok korkunc geliyo annem fazlasiyla korkutmus heralde beni bir kere jiletle alirsan agdayla almaya kalktiginda elinde kalir aldigin yer demisti
15 yasindaydim ilk yengem agda yapti bikini bölgeme manikürcüydü eliyle hazirlardi 2.kezden sonra daha utandim acamadim yengeme orami burami
Simdi kuaföre gidiyorum valla tertemiz olmadan rahat edemiyorum 3 hafta idare ediyo beni... Esimde siddetle karsi jilete bir kere zorda kaldim yapim dedim asiri tepki verdi
ee bende kufaöre gidiyrum yasakmııymış ağda
evet onu ebnde duydum,hatta eşime demiştim ne var gerekiyosa yaparız diye ama yoooo hayırrrrrrrrrrrrrrrBen biyerde okumuştum birisi doğumda eşine yaptırmış jileti:) Demekki o kadar zor oluyor....
Bebişin odası gelmedi ama aksesuarları göstermek istedim.
25 Liraya aldığım kelebekli ip tül. (gittigidiyordan aldım). ışık parladı net görünmüyor sanırım.fena olmadı gibi :)
Halısı + lambası+duvar rafı.
Büyüyen beşik , 2 kapılı gardrop ve şifonyeri gelecek haftaya inş. Hepsi beyaz.
Eki Görüntüle 544589 Eki Görüntüle 544590 Eki Görüntüle 544591
25 Liraya aldığım kelebekli ip tül. (gittigidiyordan aldım). ışık parladı net görünmüyor sanırım.fena olmadı gibi :)
evet onu ebnde duydum,hatta eşime demiştim ne var gerekiyosa yaparız diye ama yoooo hayırrrrrrrrrrrrrrr
ben buna dayanammam
zaten ıyıce kardeş kardeş yaşamaya alıştık((
canım çok tatlı, lambanda çok uyumlu olmuş perden de çok tatlı
halı ve rafta çok süper ve uyumlu
benım bır lambam kaldı alınmayan
koçtaşta praktıkerde buldum bı uçak modelli o da 100lira,kararsızım
odayı alaı 3hafta bıttı am hala gelmedi, tartışmak istemıyorum ama bu gidişle kavga etcem mağazayla...10gune gelır dedi 20gunu geçti
gelse de yıkasam kıyafetlerini katlasam utülesem oyuncaklarını dizsem:))
evet onu ebnde duydum,hatta eşime demiştim ne var gerekiyosa yaparız diye ama yoooo hayırrrrrrrrrrrrrrr
ben buna dayanammam
zaten ıyıce kardeş kardeş yaşamaya alıştık((
bu lambayı ben de Koçtaş'dan aldım canım. o uçaklıyı ve diğer bebek odası lambalarını gördüm ama gerçekten değmeyecek kadar pahalıydı.Biz de sade mavi bir lamba aldık.
Oda takımı bizim de 20 günü geçti, 1 haftaya gelir diyorlardı.
Güvenmemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?