2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Herkese günaydın kızlar.
Allah'ım inşallah günümüz, sağlıklı, hayırlı, huzurlu, mutlu, sakin bir gün olsun...
Akşam eve gidince temizlik yapmayı düşünüyorum
Yarın pazar bize de azcık vakit kalsın ayyyy.......

Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((

hastanedeyim6 haftadir da, yalniz burda bebek yogunbakimunitesi yok. erken dogum oursa vaska bir hastaneye sevkedecekler

Riskli bir hamilesin ve yoğun bakım ünitesi olmayan bir hastanede yatıyorsun. neden başka bir hastane tercih etmedin en baştan ?

benim hediyem geldiii:119:

ay görgüsüzlük yapıp burayada koycam hediyemi:))

Aslıcım arıcam birazdan:102:

BEN BUNAAAA BİTTTİMMM BAYILDIMMMMMM ASLI ÇOK ZEVKLİSİN
TONTİRİK İYİ GÜNLERDE KULLANSIN OĞLUŞUN

BEN DE ALAYIM BARİ BÖYLE BİŞEY

31.haftada olup cinsiyeti hala bilememen çok ilginç!

cnm çoğumuz böle hissediyoruzdur sanırım oyüzden üzme bebişim kendini.. kuzularımız bi doğsunda sağlıklı sıhhatli,uykusuzluktan veririrz evelAllah o kiloları biz

Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((

cnm ağda olayı bende bitti şahsen,kuaföre gidipte oramı buramıda açıcak kadar cesaretli değilim.sadece kasıklarımı görebildim geçen almaya çalıştım işte olduğu kadar ama orasını göremiyorum malesef dün de bacaklarımı alırken zorlandığımı farkettim,bacaklarımıda makinayla alıyorum valla 10 dk da bacaklarımı aldım ama 2 kez tuvalete gittim..idrar torbasına baskı oluyor cnm..nası yapıcaz bilmiyorum

bende görüsmek isterim buyur gel basimin üstünde yerin var cokkk iiy olur insllahhh....yok canim ben sadece msn deyim sana özelden atayim canim benim kendine bebise iyi bak canim benim

InsAllah canim evet cok iyi olur aslinda ramazandan sonra gelecektik benim erken dogum tehlikemden dolayi gelemedik Annemin amcalari halalari Almanyada bekliyorlardi bizi ama nasip degilmis

Belkide senide görmek nasip olacak gecikti yaza kaldi herseyde bir hayir var belli mi olur dimi

Tamam canim atarsin sende kendine ve bebisine iyi bak

cnm ağda olayı bende bitti şahsen,kuaföre gidipte oramı buramıda açıcak kadar cesaretli değilim.sadece kasıklarımı görebildim geçen almaya çalıştım işte olduğu kadar ama orasını göremiyorum malesef dün de bacaklarımı alırken zorlandığımı farkettim,bacaklarımıda makinayla alıyorum valla 10 dk da bacaklarımı aldım ama 2 kez tuvalete gittim..idrar torbasına baskı oluyor cnm..nası yapıcaz bilmiyorum[/QUOTE]

Off ya zor bu işler,tamam şimdi bi şekilde halletmeye çalışıyorum ama,doğumdan önce nasıl olcak bilemiyorum;((

Bende ağda yapıyordum cnm bu zamana kadar ama 2 hafta önceki ağdamda yaptım ama çok fazla zorlandım....Aynanın karşısında yapabildim yoksa zaten mümkün deil görmek..Dediğim gibi öyleyken bile zor oldu sanırsam bundan sonra ağda yapamıcam İlk defa jilet yapıcam galiba....

Malesef jilet...

Kendime hic jilet sürmedim cok korkunc geliyo annem fazlasiyla korkutmus heralde beni bir kere jiletle alirsan agdayla almaya kalktiginda elinde kalir aldigin yer demisti

15 yasindaydim ilk yengem agda yapti bikini bölgeme manikürcüydü eliyle hazirlardi 2.kezden sonra daha utandim acamadim yengeme orami burami

Simdi kuaföre gidiyorum valla tertemiz olmadan rahat edemiyorum 3 hafta idare ediyo beni... Esimde siddetle karsi jilete bir kere zorda kaldim yapim dedim asiri tepki verdi

ee bende kufaöre gidiyrum yasakmııymış ağda

ee bende kufaöre gidiyrum yasakmııymış ağda

Yok canim yasak degil agdasini kendi yapanlar dogal olarak göbüslerinden dolayi yapamiyorlar jilet kullaniyorlarmis son aylarda jiletle bile yapamaz insan zaten kendi kendine..

Bebişin odası gelmedi ama aksesuarları göstermek istedim.

25 Liraya aldığım kelebekli ip tül. (gittigidiyordan aldım). ışık parladı net görünmüyor sanırım.fena olmadı gibi :)

Halısı + lambası+duvar rafı.

Büyüyen beşik , 2 kapılı gardrop ve şifonyeri gelecek haftaya inş. Hepsi beyaz.

Ben biyerde okumuştum birisi doğumda eşine yaptırmış jileti:) Demekki o kadar zor oluyor....
evet onu ebnde duydum,hatta eşime demiştim ne var gerekiyosa yaparız diye ama yoooo hayırrrrrrrrrrrrrrr
ben buna dayanammam
zaten ıyıce kardeş kardeş yaşamaya alıştık((

canım çok tatlı, lambanda çok uyumlu olmuş perden de çok tatlı
halı ve rafta çok süper ve uyumlu
benım bır lambam kaldı alınmayan
koçtaşta praktıkerde buldum bı uçak modelli o da 100lira,kararsızım
odayı alaı 3hafta bıttı am hala gelmedi, tartışmak istemıyorum ama bu gidişle kavga etcem mağazayla...10gune gelır dedi 20gunu geçti
gelse de yıkasam kıyafetlerini katlasam utülesem oyuncaklarını dizsem:))

çok güzeller , güle güle kullanın cnm . tül bende bakıyım bakalım iyi fikir oldu

bu lambayı ben de Koçtaş'dan aldım canım. o uçaklıyı ve diğer bebek odası lambalarını gördüm ama gerçekten değmeyecek kadar pahalıydı.Biz de sade mavi bir lamba aldık.

Oda takımı bizim de 20 günü geçti, 1 haftaya gelir diyorlardı.

Güvenmemek lazım.

evet onu ebnde duydum,hatta eşime demiştim ne var gerekiyosa yaparız diye ama yoooo hayırrrrrrrrrrrrrrr
ben buna dayanammam
zaten ıyıce kardeş kardeş yaşamaya alıştık((

Ay çok güldüm ya Bende yaptıramam die düşünüyorum valla.Annem yanımda olacak ama onada yaptıramam gbi hoş eşimin yapmasından daha iyi belkide :)

Çok güzel olmuş cnm..Güle güle kullanın.....

belis mi senınkıde
belıs satan bı magazadan aldım ben ,hala yok

cok cok güzel canım, allah içinize sindirsin, güle güle kullanmayı nasip etsin...

bu arada sölemeden gecemiycemm.. oyuncak rafı yamuk mu bana mı öle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…