ayşecim bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı dr. ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarını eksık etme rabbım bebeğime can versin daha önceki bebeğimde geç döllenmişti cok korkuyorum dr. ne kan aldı ne bırsey yapı direk dediği laf haftaya kalbı atmazsa alırım bana bır akıl ver bacım ne yapayım acaba benım gıbı olan varmı ne olur bır tek ben mı böyleyımınan ağlamaktan gözlerim şişti kan çanağı gıbı oldu hiç halım dermanım yok
SAT : bugün 9+1 günlüğüz
o burun ne ööleee yaa hokka burun kız seni yerler yerler
ay tü tü tü maşallahh sübhanallah barekallahh
basucuma tuhaf bir tekerlekli sandaye koydular. delikli birsey daha kullanmadim
ay maşallah subhanallah kız çok tatlı..öyle herkese gösterme nazar olur sonra..şimdiden belli bu kız çok canlar yakacak..tercih edilen bir yer doktorumda ayyy ayy poza bak dedi çekti :)))hep böyle net çıkmıyor tabiki.
benim hediyem geldiii:119:
ay görgüsüzlük yapıp burayada koycam hediyemi:))
hepsi çok güzel çok beğendim..güle güle iyi günlerde kullanın inş..rafı koçtaştan aldın zannedersem..bende ondan istiyorum, böyle görmem çok iyi oldu..tüllerde uyumlu canım..tek kelimeyle süper...
Bebişin odası gelmedi ama aksesuarları göstermek istedim.
25 Liraya aldığım kelebekli ip tül. (gittigidiyordan aldım). ışık parladı net görünmüyor sanırım.fena olmadı gibi :)
Halısı + lambası+duvar rafı.
Büyüyen beşik , 2 kapılı gardrop ve şifonyeri gelecek haftaya inş. Hepsi beyaz.
Eki Görüntüle 544589 Eki Görüntüle 544590 Eki Görüntüle 544591
belis mi senınkıde
belıs satan bı magazadan aldım ben ,hala yok
cok cok güzel canım, allah içinize sindirsin, güle güle kullanmayı nasip etsin...
bu arada sölemeden gecemiycemm.. oyuncak rafı yamuk mu bana mı öle geldi
hepsi çok güzel çok beğendim..güle güle iyi günlerde kullanın inş..rafı koçtaştan aldın zannedersem..bende ondan istiyorum, böyle görmem çok iyi oldu..tüllerde uyumlu canım..tek kelimeyle süper...
Yok canim yasak degil agdasini kendi yapanlar dogal olarak göbüslerinden dolayi yapamiyorlar jilet kullaniyorlarmis son aylarda jiletle bile yapamaz insan zaten kendi kendine..
32.haftadan sonra dogum pozisyonunu alan bebegin ters dönme ihtimali cok çok azdır.ama istisnalarda cıkar mutlakaPeki bise daha soruyim miMesela dogum pozisyonunu aldi diyelim. Sonradan bozulma ihtimali olurmu? Yoksa pozisyonu alinca bi oh cekebilirmiyim :)
25 Liraya aldığım kelebekli ip tül. (gittigidiyordan aldım). ışık parladı net görünmüyor sanırım.fena olmadı gibi :)
yok cnm, Ayşen bebenin ürünü.
yok tatlım,makinayı yamuk tutmuşum :)
evet cnm raf koçtaştan. 29 lira. :)
Tontirikcim.. Sende hosgeldin canim...
tşkler cnmTontirik Kız Tontirik bıcır bıcır neler yazmışşın yine. Yokluğun hissediliyordu
Alışveriş yapanlara da Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Ben de bugün Eminönü Havuzlu Han a gittim. Dünyanın şeyini çok uygun fiyatlara aldım. Herkese tavsiye ederim. Çok uygun fiyatlara, çok kaliteli şeyler var. Asıl mevlüt takımları var ki görmeniz lazım. Her aldığım şeyde dua ettim Allahım iyi günlerde nasip etsinkullanmayı sağlıkla diye, inşallah bebişlerimizin mevlüt fotoğgraflarını da yükleyeceğimiz günlerimiz gelir sağlıkla
hoşgeldın.çişi kastettın sanırımbebişlerımız günde yarım litre idrarlarını kendı suyuna yapıyor ve bu su her 3 saatte bır degısıyor.boool su ıcmek bu yüzden önemlı.kakamızı henuz yapmıyoruz allah da korusun günü geçen bebekler yapıyor bu da bebegı ve anneyı zehırleyebılıyor kuzenımın oğlunda olmustu hep hastalıkla ugrastılar.
Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((
cnm ağda olayı bende bitti şahsen,kuaföre gidipte oramı buramıda açıcak kadar cesaretli değilim.sadece kasıklarımı görebildim geçen almaya çalıştım işte olduğu kadar ama orasını göremiyorum malesefdün de bacaklarımı alırken zorlandığımı farkettim,bacaklarımıda makinayla alıyorum valla 10 dk da bacaklarımı aldım ama 2 kez tuvalete gittim..idrar torbasına baskı oluyor cnm..nası yapıcaz bilmiyorum
Bende ağda yapıyordum cnm bu zamana kadar ama 2 hafta önceki ağdamda yaptım ama çok fazla zorlandım....Aynanın karşısında yapabildim yoksa zaten mümkün deil görmek..Dediğim gibi öyleyken bile zor oldu sanırsam bundan sonra ağda yapamıcamİlk defa jilet yapıcam galiba....
jileti son haftalarda yapabılecekmiyiz
şimdiden göremiyoruz göbeğin altını o zaman ne olacak ki
daha önce doğum yapanlar neelr yaptınız yazar mısınız
Riskli bir hamilesin ve yoğun bakım ünitesi olmayan bir hastanede yatıyorsun. neden başka bir hastane tercih etmedin en baştan ?
dün kontrolümün iyi gecmediginden bahsetmistim, aksama dogru sancilarim artinca hemen apor topar yansehirdeki bir hastaneye getirdiler. ayni filmlerdeki gibi sedyeyle ambulansa falan asidilar. o kadar cok korktum ki anlatamam. canim annem de belli beni öyle görünce sok oldu hele babam acayip telaslandi. geldim bu hastaneye hemen tekar kontrol ettiler 0,8cm olmus benim rahimagzi kalinligi. bir saat sonra da gelebilir birkac haftada sürebilir dedi doktor cocugun gelmesi. zaten kafa daha yukarda oldugu icin sezeryan olur diye tahmin ediyolar, gereken bilgileri verip imzami da aldilar. simdi cok sükür rahim biraz sakinlesti fazla sancim yok ama artik evimden cok daha uzagim. ailem icin cok zor olacak buraya surekli gelmek=( hele annem hergün geldi yanima 6 hafta boynca simdi bir de bu kadr yolda perisan olacak...bende durumlar böyle. bakalim burda ne kadar dayanacagiz...
çekirdek cnm aksesuarlar halın herşeyin güzel olmuş iyi günlerde kullansın kuzucuğun
dün kontrolümün iyi gecmediginden bahsetmistim, aksama dogru sancilarim artinca hemen apor topar yansehirdeki bir hastaneye getirdiler. ayni filmlerdeki gibi sedyeyle ambulansa falan asidilar. o kadar cok korktum ki anlatamam. canim annem de belli beni öyle görünce sok oldu hele babam acayip telaslandi. geldim bu hastaneye hemen tekar kontrol ettiler 0,8cm olmus benim rahimagzi kalinligi. bir saat sonra da gelebilir birkac haftada sürebilir dedi doktor cocugun gelmesi. zaten kafa daha yukarda oldugu icin sezeryan olur diye tahmin ediyolar, gereken bilgileri verip imzami da aldilar. simdi cok sükür rahim biraz sakinlesti fazla sancim yok ama artik evimden cok daha uzagim. ailem icin cok zor olacak buraya surekli gelmek=( hele annem hergün geldi yanima 6 hafta boynca simdi bir de bu kadr yolda perisan olacak...bende durumlar böyle. bakalim burda ne kadar dayanacagiz...
kızlar ben dün bebeğimin çamaşırlarını yıkamak için dalin bebek sıvı deterjanını aldım..iyi etmişmiyim.. kasımın sonunda yıkıycam artık kuzumun cicilerini,ütüleyip yerleştiririm diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?