2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

o burun ne ööleee yaa hokka burun kız seni yerler yerler

ay tü tü tü maşallahh sübhanallah barekallahh

ayşecim bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı dr. ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarını eksık etme rabbım bebeğime can versin daha önceki bebeğimde geç döllenmişti cok korkuyorum dr. ne kan aldı ne bırsey yapı direk dediği laf haftaya kalbı atmazsa alırım bana bır akıl ver bacım ne yapayım acaba benım gıbı olan varmı ne olur bır tek ben mı böyleyım ınan ağlamaktan gözlerim şişti kan çanağı gıbı oldu hiç halım dermanım yok
SAT : bugün 9+1 günlüğüz

basucuma tuhaf bir tekerlekli sandaye koydular. delikli birsey daha kullanmadim

biraz dahaq sabır canım..Allah yardımcın olsun..

tercih edilen bir yer doktorumda ayyy ayy poza bak dedi çekti :)))hep böyle net çıkmıyor tabiki.
ay maşallah subhanallah kız çok tatlı..öyle herkese gösterme nazar olur sonra..şimdiden belli bu kız çok canlar yakacak..

benim hediyem geldiii:119:

ay görgüsüzlük yapıp burayada koycam hediyemi:))

güle güle kullan canım..

hepsi çok güzel çok beğendim..güle güle iyi günlerde kullanın inş..rafı koçtaştan aldın zannedersem..bende ondan istiyorum, böyle görmem çok iyi oldu..tüllerde uyumlu canım..tek kelimeyle süper...

belis mi senınkıde
belıs satan bı magazadan aldım ben ,hala yok

yok cnm, Ayşen bebenin ürünü.

cok cok güzel canım, allah içinize sindirsin, güle güle kullanmayı nasip etsin...

bu arada sölemeden gecemiycemm.. oyuncak rafı yamuk mu bana mı öle geldi

yok tatlım,makinayı yamuk tutmuşum :)

evet cnm raf koçtaştan. 29 lira. :)

Yok canim yasak degil agdasini kendi yapanlar dogal olarak göbüslerinden dolayi yapamiyorlar jilet kullaniyorlarmis son aylarda jiletle bile yapamaz insan zaten kendi kendine..

hımmm anladım canım ..ben hep gitmeyi düşünüyrum çünkü çok pratik 5 dk da şip şak ağda yasak falan deyince dedim hop noluyo ...ay valla ben eşime hayatta aldıramam ya

Peki bise daha soruyim mi Mesela dogum pozisyonunu aldi diyelim. Sonradan bozulma ihtimali olurmu? Yoksa pozisyonu alinca bi oh cekebilirmiyim :)
32.haftadan sonra dogum pozisyonunu alan bebegin ters dönme ihtimali cok çok azdır.ama istisnalarda cıkar mutlaka
kızım da 29.haftada dönmüştü doguma kadar öylede gitti.bu bebişde dönmüş umarım yaramazlık yapmaz doguma kadar

yok cnm, Ayşen bebenin ürünü.

yok tatlım,makinayı yamuk tutmuşum :)

evet cnm raf koçtaştan. 29 lira. :)

sağol tatlım bende o raftan düşünüyorum internette gördüm çok beğendim..böyle evde monte edilmiş hali dahada güzel..ama ben iki dene istiyom..Allahım hazırlıklarımızı boşa çıkarmasın..cümlemize iyi günlerde kullanmak nasip etsin..

Tontirikcim.. Sende hosgeldin canim...

sagol cnmm

tşkler cnm

sende alışveriş yapmışsın güle güle kullansın oglun inş.resim koymıcanmıııı ,ben meraktan çatlarım amaa:97:

zeynepfaz canım arkadaşım..yaşadıkların kolay değil evet ama unutma ki bizimde yarın başımıza nelerin gelebileceğini bilmiyoruz..bugün herşey çok güzel olup, yarınlarımız karanlık olabilir..kimse bilmiyor..sen şuan hep ileri bak, geriye bakıp olumsuzluklara kapılma..ne eşini düşün ne başka birşeyi..tek odak noktan bebeğin olsun..çünkü ikinizin birbirinize çok ihtiyacı var..senin hastalığın moral hastalığı moralin iyi olursa çabuk iyileşir, bebeğinle daha güzel bir hayat sürebilirsin bunları düşün..sakın kimsenin dediklerine ve internette okuduklarına itimat etme..doktorların ne diyorsa onları uygula..öyle her söylenene bakarsak kendimizi asmamız lazım..önemli olan senin içinde hissettiklerin canım..
benim babaannemde gögüs kanseriyle mücadele ediyor hemde tam 8 yıldır..hiç yılmadı biliyormusun..hep ben bu hastalığı yeneceğim dedi ve yendi..

sen zannediyormusun etrafındaki herkesin hayatı mükemmel..insan dışarıya karşı polyannacılık oynuyor!!!

sen çokk güçlü bir kadınsın herşeyin üstesinden geleceksin eminim..dualarım seninle canım..

dün kontrolümün iyi gecmediginden bahsetmistim, aksama dogru sancilarim artinca hemen apor topar yansehirdeki bir hastaneye getirdiler. ayni filmlerdeki gibi sedyeyle ambulansa falan asidilar. o kadar cok korktum ki anlatamam. canim annem de belli beni öyle görünce sok oldu hele babam acayip telaslandi. geldim bu hastaneye hemen tekar kontrol ettiler 0,8cm olmus benim rahimagzi kalinligi. bir saat sonra da gelebilir birkac haftada sürebilir dedi doktor cocugun gelmesi. zaten kafa daha yukarda oldugu icin sezeryan olur diye tahmin ediyolar, gereken bilgileri verip imzami da aldilar. simdi cok sükür rahim biraz sakinlesti fazla sancim yok ama artik evimden cok daha uzagim. ailem icin cok zor olacak buraya surekli gelmek=( hele annem hergün geldi yanima 6 hafta boynca simdi bir de bu kadr yolda perisan olacak...bende durumlar böyle. bakalim burda ne kadar dayanacagiz...

bence arkadaş hamilelik takvimini sormuş

Ya kızlar ağda olayını nasıl hallediyorsunuz,bir çok kişide ağda açılma yaptığı için yasaklamış doktorlar,zaten göbüştende bir şey gözükmüyo;((

yoo agda acılma filan yapmaz o nerden cıkmış.riskli gebeligi olanlarda tehlikeli olabilir belki ama bi risk yoksa yapılabilir
kendimizi sıktıgımız için kasılma yaşayabiliriz sadece.

jileti son haftalarda yapabılecekmiyiz
şimdiden göremiyoruz göbeğin altını o zaman ne olacak ki
daha önce doğum yapanlar neelr yaptınız yazar mısınız

arkadaşlar bende yaptım gecenlerde agdamı.inanın hiçççç zorlanmadım.
yere oturdum sırtıma sert yastık koyup koltuga yaslandım
önüme sandalye koyup büyük banyo aynasını ona yasladım,
bacakları uzatıp biraz acıyorsunuz,aynayıda yaklaştırın iyice.
üst tarafları az az yapıştırıp cektim hani cok acımasın kasılma yapmasın diye
dudak kısımlarına agdayı yapıştırmayın orası cok hassas oldugu için cok acıma yapıyor.elinize agdadan alıp o bölgeyi gerdirin , tek tek kendinizi sıkmadan alın
en alt kısmıda yine ben biraz aşagı dogru kendimi kaydırarak aldım.tertemiz oldu ,hiçde tüy müy kalmadı.
yıllardır agda yapanlar için jilet cok kötü olur ya.yazık günah onca emeginize.

Riskli bir hamilesin ve yoğun bakım ünitesi olmayan bir hastanede yatıyorsun. neden başka bir hastane tercih etmedin en baştan ?

canim evde rahatsizligimda gerilmelerin sanci oldugunu bilmiyordum, apar topar bulundugumuz yerdeki hastaneye gittik, orasi da düne kadar orada tuttu.

Geçmiş olsun canım, İnşallah her şey yoluna girer...

Çekirdekçim, aksesuarların çok güzel, hayırlı günlerde kullan inşallah...

Kızlar geriye bakamadım neler yaptınız... Ben de salıdan cumaya kadar hastanedeydim.. ciddi bir kanamayla gittim..Kanama azalmasaydı sezaryenle alacaklardı bebeği.. Akciğerleri gelişsin diye iki doz iğne yaptılar... Şimdi evdeyim... Son ayım olsaydı yatıracaklardı ama daha çok var yatamazsın diye çıkardılar... Evimi özledim oğluşlarımı özledm.. Çok şükür şimdi daha iyiym ama hep yatıcamm..

çekirdek cnm aksesuarlar halın herşeyin güzel olmuş iyi günlerde kullansın kuzucuğun ya tatlım duvar rafını nerden aldın.bende istiyorum böle bişey almak..ama bikaç yerde gördüm beğenemedim seninki güzelmiş

cnm üzülme hayırlısı neyse o olsun inş. hakkında..dualarımız seninle..

kızlar ben dün bebeğimin çamaşırlarını yıkamak için dalin bebek sıvı deterjanını aldım..iyi etmişmiyim.. kasımın sonunda yıkıycam artık kuzumun cicilerini,ütüleyip yerleştiririm diyorum..

canım çok geçmiş olsun belliki senin yaramaz erken gelcek biraz annesi ama sonuçta hastanede ve doktor kontrolündesin moralini bozma güzel olur herşey bak gör,annende bu süreçte git gel yapmayıp hep yanında kalsın olmaz mı? hem oda yorulmamış olur hemde sana destekçi olur canım yanlız kalmamış olursun.Haber ver bize yine gelişmeleri tekrar geçmiş olsun cnm

çok iyi etmişsin bence cnm bende aldım bide yumuşatıcısını aldım ikisi beraber kullanıldığında mis gibi kokuyor.
Hastane çantama koyacağım eşyalarını yıkadım ütüledim yerleştirdim dün çantaya,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…