Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.
Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.
Selam arkadaşlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrendim, bir kızımdan sonra oğlum olacak, Allah'ım herkese öncelikle sağlıklısını versin.. arkadaşlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor, sağlık ocağından aradılar, aşı için erken gibi geldi...
eminönünden mi aldın canım marputçular çarşısından falan mı eminönüne gittiğimde alırım ben de...
ayşe bacım süperdi keçeler çooook beğendim inşallah biz de yapabiliriz hepsi çok şeker paylaşım için çok çok teşekkürler...
uyku yine yok, hamılleıkten mi bilmiyorum ama daha önce hiç uykusuzluk sorunum olmamıştı.2gece 4e kadar oturuyorum gündüz de 12de kalkabılıyorum sonra normale dönüyo 12de uyuyorum gece ama 2gün sonra yine... düzenim şaştı,gece evde bi başına oturmak sinirlerimi bozuyo((
ama yok işte uykum yokkk:(
Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.
Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.
Canim icimi rahatlattin inanki bakiyorum burdaki arkadaslara herkes yavas yavas hissediyo ben niye hissetmiyorum diye yani hissediyorum ama saga sola donerken bisey kayiyo gibi oluyo artik iice hissetmek istiyorum bebgimi
banada yarın gel dediler..büyük ihtimal aşı için çağırdılar. ama netten araştırdım.. genelde 20.haftadan sonra yapılıyormuş..
kızlar sizleri ne zaman çağırdılar.? şu konuyu açıklığa kavuşturalım..:26::26:
banada yarın gel dediler..büyük ihtimal aşı için çağırdılar. ama netten araştırdım.. genelde 20.haftadan sonra yapılıyormuş..
kızlar sizleri ne zaman çağırdılar.? şu konuyu açıklığa kavuşturalım..:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?