2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bugun amniyosentez sonucumu bildirdiler, her sey normalmis ve bebek kizmis. Nasil rahatladim anlatamam. Amniyo yaptirmis ve yaptiracak arkadaslarin da sonuclari guzel cikar umarim.

Ay_she, listede benim icin kiz bebek oldugunu ekler misin, isim henuz karar vermedik.

Son düzenleme:

Gözünaydın canım...

banada yarın gel dediler..büyük ihtimal aşı için çağırdılar. ama netten araştırdım.. genelde 20.haftadan sonra yapılıyormuş..

kızlar sizleri ne zaman çağırdılar.? şu konuyu açıklığa kavuşturalım..:26::26:

Ben Bursa Pazarı'nın olduğu hanın üst katından aldım. Ama Marpuççular'da da gördüm. Adamlar aşmışlar zaten orda, keçe motifleri hazır satılıyordu bir sürü.

Ben de öyleyim ya bugün sabahı zor ettim sürekli uyandım. Hatta arada bir de rüya gördüm, kocişle kavga etmişiz, o da basmış arkadaşlarıyla yurtdışına tatile gidiyor. Rüyaya bak ya sinir oldum sabah sabah

Çok sevindim gözün aydın! Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlatlar nasip etsin.

günaydın herkese
bebek hareketlerinden bahsedilmiş
bu kadar erken hissedileceğini sanmıyorum ben
çünkü özellikle ilk gebeliklerde 5.aydan sonra hissediliyormuş
o hareket sandıklarımız başka şeyler
nette de araştırdım orada da öyle diyor
mesela bağırsak hareketlerini çoğu zaman bebek hareketi sanabilirmişiz
yani4,5-5 aya kadar hissetmemiz çok zormuş
benim ikiz mesela
bende de kasıklara arada iğneleme falan oluyor
ama bunlar rahim büyümesi bağırsak hareketi vs
bebekler bu kadar küçükken hareketlerini hissetmek zor

hadi gözün aydın canım hep böyle güzel haberler alırsın inş...

Canim icimi rahatlattin inanki bakiyorum burdaki arkadaslara herkes yavas yavas hissediyo ben niye hissetmiyorum diye yani hissediyorum ama saga sola donerken bisey kayiyo gibi oluyo artik iice hissetmek istiyorum bebgimi

canım geçen hafta ki kontrolümde dr sordum niye hissetmiyorum diye 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi peki hissedenler varmış dedim ilk bebekte 21. haftaya kadar imkansız onlar yanılıyorlar dedi yani az kaldı biz de hissedeceğiz kuzularımızı...

Son düzenleme:
günaydın annişler ve zuzuları

biz dün kötü bi haber aldık annemin orda bi komşumuzun gelini 5buçuk aylık bebişi doğmuş 1gün yaşamış anneme sordum iyi hastaneden çıktı demişti hep kanaması oluyodu hastanedeydi kaç aydır dün abim aradı napıyonuz dedi bende aman bu anne hep pimpirikli diyince siz eşinle iyi olun bak n. abin 1haftada kaybetti dedi bide m. de duydunmu dedi anlattı şok oldum ay çok üzüldü ben nasıl boşboğazlık ettim diye e ben zaten pimpirikliyim takma diyorum yok annem bile tutmuş ben nasıl söyledim diyor bu arada annemde tutamaz duyururdu bide 2günde 1konuşuyoruz muhakkak söylerdi dayanamazdı ay bütün gün dolaştım komşularımı unutayım diye sabah bi geldim amanın ne çenesi düşük anneler olmuşunuz

ay benim kızlık isim ve soy ismim kocamın soyadı kadar oyüzden 4harfi geçmesin oğluşumun adı eren istiyorum ama babamız hergün yeni bir isimle geliyor bense ömer yada eren deyim kısmet erenede alp koyuyor oğluşum baştan ismi yüzünden yol seçecek ünv zorlanmasın ay doğcaklarda hayallerimiz nereye kadar

buarada becerikli hatunlarımıza maşallah ay böyle gördükçe özenip bebiş odası yapmıcam derken yaparmışım

yarın oğluşumu görmeye gidicem içim rahatlasın azcık ay bu 5buçuk ay nasıl geçecek Allahtan bayramlar izinler gezmeler geçecek inşallah

beni 16sında çağırdı ama kontrol ve testler dedi kan testini başta yapmıştı e aşı için biz sizden de gerideyiz kilo ve tansiyon ölçüyodu öncekinde belki okadarcıktır :) aşı derse erken diyeyim bari hele bayram öncesi anca bi deniz görcem bazılarında ağrıda yapıyormuş

buarada ben kan veremezdim kocişin ki kıymetli kan arada gel verlim der ben kapısından geçmem şimdi okadar çok tahliller için alındıki benim damarlar zor bulunuyor ama gösterdiğim yerden alırlarsa morarmıyor ay veririm artık diyorum kocaya zaten şu zamana kadar okadar çok verdimki doldurur du ordaki poşetçikleri adı neyse :)

beni de haftaya çağırdılar canım 20. haftam bitmiş oluo..

hadi gözün aydın canım.çook sevindim herşeyin normal olmasına.

Günaydın güzel anneler.umarim bugun herkesten iyi haberler alırız kokopelli Gözünaydın inşallah bundan sonra hep güzel haberler sonuclar alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…