kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806
canım blogum var ama bunalrı ben yapmadım topaldım bebek için :) hamıle kalınca yaparım die :)
su anda düğün hedıyesı hazılrıorm ıkı tane tarıf defetrı yazdım bide mutfak önlüğü önüne
iğneyle arkadasların ısımlerını işliycem bi de küçük merdane ekleyıp güzel bi kutu yapıcam su an
onunla ugarsıorm ona da anca vakıt buluorm bu akaşm defterleri bitirmem lazım sonrada bayram donusu
keçe işine sararım dıyorum ınsallahh :) bakalım yaptıkça paylasırım :)
güzel haberlerle gelirsin inşallah dualrımız seninleKızlarr lütfen benim için dua edin...Yarın saat 08:30 da anniyosentez yapılacak hayırlısı....
aynı fikirdeyim canım.ablamdan tecrübeliyim koca araba çatıyı bekliyor şuan.baston araba kullanıyorlar.Ben araba işini ertelemeye karar verdim, Allah nasip ederse doğumdan sonra almayı düşünüyorum. Çünkü bebiş zaten kış bebişi, daha küçücükken arabada taşımam onu. Ağır ve büyük arabaları da benim gördüğüm kimse birkaç aydan sonra kullanmıyor. O yüzden üç-dört aylıkken filan daha hafif ve rahat taşınan bir şey düşünüyorum.
eveeet doğru hissetmişsin benimde öyle oluyor.bütün gece çok hareket etti.sanırım o da benim gibi yağmurlu havayı çok sevecek.iki gündür çok hissedyirm.çok mutlu oluyorum baş ağrımı unutturuyor bana.allahıma şükürler olsunAyy kızlar galiba şimdi bebişimi hissettim, göbek deliğinin üç-dört parmak altında bişey pıt pıt ettiiii!
bizdede aynı beni beklemişler sanki :)difenbafya canım insallah amniyosentez sonucun temiz cıkar...
anam esimin tarafında hamile kalan kalana...kuzenleri hep hamile..benle birlikte 6 kisi
aynı fikirdeyim canım bizimle yaşamayackya şansıma çok kötü çıkarsa bidaha alırız ama kanzında çok uygun ve çok kaliteli arabaları var bende onlardan alacaım sağlıkla doğsunda :)canım kız kardeşime annem bebek arabası almıstı 100 tl mıydı neydı 1,5 sene full fonksıyon kullandı
daha yenı tekerı kırıldı da attık yanı çarşıya pazara heryere gırdı şehirlerarası yolculukta ucak fln heryerdeydı neleer yukleıdk hemde
parası olan alsın ama 1700 gibi fiyatalrda cok yüksek yaa yaızk üzülüyorum valla ben :)
bende oda yapıcam ama oda toplam 650 tl bişi tutuo mobilyası....ıvır zıvırınıda kendım şaparım dıorm bakalım
2000 tl yı bebek odasıan bende asla vermem zaten taş çatlasın 4 yasıan kadar kullanıcak hem de beyaz alıcam olur ya
sonrakı bebegımde de kullanırım :) naısb olursa ınsallahh...ama dediğin gbii parası vardır hayalıdır bende bişi demıom tabıı
kizlar bugun bebis beni ne uyuttu ya:) gunlerin yordunlugu cikti resmen:) sabah kizi krese yolladim
saat 10 da yttim asagiya 1 kadar uyumusum
aksamda saat 5 te 1 saat kestirmisim:) iyi geldi valla
ama midem iyi degil yanma eksime hepsi mevcut
eveeet doğru hissetmişsin benimde öyle oluyor.bütün gece çok hareket etti.sanırım o da benim gibi yağmurlu havayı çok sevecek.iki gündür çok hissedyirm.çok mutlu oluyorum baş ağrımı unutturuyor bana.allahıma şükürler olsun
unnado bugün iyi çalışmış sanırım bizimde ciciler geldi tarafta cicileri ve 5 li takım almıştım.dünde markafoniden aldığım battaniye ve havlu geldi.ekleyecgm aksama
Kızlar büyük tekerlek tavsiye ederim, kaldırım, merdiven, engebeli yollarda daha kolay gidiyor. Hem de kullananı yormuyor. En büyüklerini kastetmiyorum. Bunun bir ,iki boy büyüğü olabilir..ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)
ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıcsezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış
yuzune bakmam topuklununama çok cicile rinsna gorunce almadan duramıo
benım dediğim şu tiplerden canım web sıtesınde üçyüz küsür yazıo ama
dıaşrda daha uygun olabılıo özellıkelde kışın
Kızlar büyük tekerlek tavsiye ederim, kaldırım, merdiven, engebeli yollarda daha kolay gidiyor. Hem de kullananı yormuyor. En büyüklerini kastetmiyorum. Bunun bir ,iki boy büyüğü olabilir..ehehe kendı kendıen koydu heısmını ayy evet bende düşünüodm ya nası yazdırsak die ama du bakalım bi
az agırdan alıyoruz malum :) ıkı ısım eşimde koyalım dıo bı y andna da koymayalım dıo o kendı ıcınd ekararsız
bende düşünüorm ama bılmıorm henuz mutabakata varamadık :) ınsallah canım zaten bebek bereket demek :)
ben de bakaım sıtesıne bakmak aklıma gelemdı hıcsezon sonu benımde favorım canım :) hersey yarı fıyatına
oluyo cidden...ahh ahh abla olmak zor napcan :) ben topuklu severımde dediim gibi gunluk gıymem hıc hele kış
canım saraçhane ama neresı bısuru yer var orda :) ayrıca evet magazalarda cok cok daha pahalı helekı ısım
yapmıs magazalarda joker vs gibi.....
masko ve modokoyu bız de gezmıstık eşimle çok uygun yerlerde var cok pahalı yerlerde onun ıcın biliorsan direk magaza ısmı paylaşman
daha ıyı olur canım ben zaten ıkeadan alıcam ınsallah da :) arkadaslara kolaylık olsun die
Canım Fantasia bebe-genç var. Masko da. Benım arkadaşlarım ordan aldılar. Üstelik büyüyebilen beşikler bir çoğu. Eğer sade bir şey alırsanız bebeişler önumuzdeki senelerde de kullanabiliyorlar. Şahsen ben çok figürlü birşey satın almak istemiyorum. Çünkü sonra ilkokula gelince istemiyorlar oyle bebek şeylerini :)
ben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum
Bence canım doktoruna bir sor. Bana doktorum daha etkili olduğu için sabah kahvaltıdan sonra tok karnına her gün almamı söyledi. Belki senın ılacını değiştirir. Ama elevit fena. Bırakacağım günü ben de iple çekiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?