2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canim icimi rahatlattin inanki bakiyorum burdaki arkadaslara herkes yavas yavas hissediyo ben niye hissetmiyorum diye yani hissediyorum ama saga sola donerken bisey kayiyo gibi oluyo artik iice hissetmek istiyorum bebgimi

olmuyor öyle :)
her markanın kargosu ayrı paketleniyor,aynı zamanda gelmiyor ..

bende bugün bir sürü cici aldım vipdükkandan bebişe :)

Canim icimi rahatlattin inanki bakiyorum burdaki arkadaslara herkes yavas yavas hissediyo ben niye hissetmiyorum diye yani hissediyorum ama saga sola donerken bisey kayiyo gibi oluyo artik iice hissetmek istiyorum bebgimi

Yok yok canım içini ferah tut, ben de geçen haftaya kadar sürekli evham yapıyordum, hatta doktora gittim sırf bebiş iyi mi diye merak ettiğim için. Ama artık düşünmeyi bıraktım, Allah'a emanet, bir şeycik olmaz inşaallah. Geçen hafta gittiğim doktor (kendisinden pek memnun kalmadım, ayrı) Amerika'da hamilelerin üç kere ultrasona girdiğini söyledi. Biz en azından ayda bir görüyoruz, üç ayda bir gördüğünü düşünsene İyidir bebişin şimdi taklalar atıyodur içerde

merak etttim, eklesene aldıklarını

Selam arkadaşlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrendim, bir kızımdan sonra oğlum olacak, Allah'ım herkese öncelikle sağlıklısını versin.. arkadaşlar tetenoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor, sağlık ocağından aradılar, aşı için erken gibi geldi...

ohhh valla öyle bir yatıyordu ki sıpa

biliyorum cnm sağol kayınvalideme giderken falan bakarım artık...
demek kızın zeynep olacak adaşım yani

Eki Görüntüle 483774

ben bunu almıştım oğluma çok rahat ettik ve uygun fiyatlı
250 olması lazım:))

markasını göremedim ne marka bu cnm :26:

inşallah cnm çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kucağımıza alırız...

bugün kraft a gittik travel sistemleri beğenmedim hafif olsun derken sanki biraz basit olmuş katlama yereleri kırılır dedi eşim ben de öyle düşünüyorum senin paylaştığın bu modeli görmedim ama sağlama benziyor gerçekten

ben de öyle düşünüyorum bir baston puset bir ana kucağı yeter zaten 6 aya kadar çok çıkaramayız kar kış nereye gezecez

benim kocamda kanguru istiyor ama adını bilmiyor tarif ediyor böyle taşırım ben onu diyor benimki çaktırmamaya çalışıyor ama hevesli

rica ederim canımm :)

işte benim yeni arabamın modeli tamda bunun gibi rengi lacivert özellikleride aynıı

ve kiloda 20 kg ye kdr taşıyo eski arabam biraz daha büyüktü ama özellik oalrak aynıydı

canım ben de istanbuldayım nerden aldığını falan en azından mesaj atabilir misin çok sevinirim

aynen katılıyorum

eminönünden mi aldın canım marputçular çarşısından falan mı eminönüne gittiğimde alırım ben de...

ayşe bacım süperdi keçeler çooook beğendim inşallah biz de yapabiliriz hepsi çok şeker paylaşım için çok çok teşekkürler...

uyku yine yok, hamılleıkten mi bilmiyorum ama daha önce hiç uykusuzluk sorunum olmamıştı.2gece 4e kadar oturuyorum gündüz de 12de kalkabılıyorum sonra normale dönüyo 12de uyuyorum gece ama 2gün sonra yine... düzenim şaştı,gece evde bi başına oturmak sinirlerimi bozuyo((
ama yok işte uykum yokkk:(

cnm haklısın ama baston pusetlere 1 yaş ve sonrası diyorlar bende sordum ama tabikide hafif olması bizler için daha iyi.ama baston puseti yeni doğan bebişler kullanamazlar

cnm benimkininde göbek kısmı penye ama hafif bol pantolonumdan çook memnunum.tavsiye ederim.bende tesadüfen gördüm.başka pantolonlarda vardı ama hep bol paçaydı.bunu görünce kaçırmadım.buarada evet terziler paçada daraltıyolar cnm aklında olsun

kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806
ben haftaya Meleğineli'ne vericem siparişi ,hem facebookta grubu var Melegineli diye.hemde blog adresi var siparişler ordan veriliyor sanırım ama facebookta daha çok fotoğraf bulabilirsiniz sanırım.ben iki tane beğendim.kararsız kaldım.bakın ekliyorumçooook güzeller.bide patik yaptırıcam kuzey'ime mavi yada beyazından.
.

Son düzenleme:
bugün bebişime zıbınla,çoraplarr aldım.rabbim giydirmeyide nasip etsin inşallah..yahu varya ultrasonda onu görünce onu ordan çıkarıp kıçını iki tokatlayıp geri sokasım geliyo
ah bide dünyaya gelse nasıl sevicez nasıl sevicez kimbilir..çoook merak ediyorum kime benziycek,inşallah sağlıklı sıhhatli olur.hepimizin inşallah

ben çoraptan başka bişe almadım henüz ha bire gördüğüm beyendiğim çorapları alıyorum
sormaaa ah ah zaman geçsede hayrlısıyla doğum anını da atlatıp bebişlerimizle ilgilensek ya

ben çoraptan başka bişe almadım henüz ha bire gördüğüm beyendiğim çorapları alıyorum
sormaaa ah ah zaman geçsede hayrlısıyla doğum anını da atlatıp bebişlerimizle ilgilensek ya
aman bende 4 tane zıbın 3 tane çorap aldım okadar fazla almadım ama yarın akşam alıcam,fazlada bişey almak istemiyorum mevlütte çok getiren olucak öle takım makım değişik şeyler pek almayı düşünmüyorum cnm ben.pijaması penye tulumu zıbını falan okadar alırım.zaten kışa denk gelicez mart-nisana kadar sadece sağlık ocağına gideriz arada heraldeay keşke doğsada eve tıkılıp uykusuz kalsam.hareketlerini hissediyomusun tatlım sen.ben 3 gündür hissediyorum.daha doğrusu sancı sanıyodum ben onu böyle anlık sancı giriyo gibi oluyo falan anne olan arkadaşlarıma sordum anlattım,hareket ediyo hissediyosun ama daha yeni olduğu için sancı gibi geliyo sana zamanla alışıcaksın dediler..vallahi göbişimi delicek sıpa

Son düzenleme:

Hadi gözünaydin canım darısı test sonuclarını bekleyen arkadaslara.

doğru mevlüt olaayıda var bak ordada çok getren olur evet zaten hemn büyüyolar zıbınları fazla giydremeyiz:)
aslında 1 hafta önce hissediyodum ama şimdi yok yani 1 haftadır umarım sağlıklıdır bebeğim
bana normal sancıda giryo ani hareket ediince kramp gibi kasığa ağrı giriyo

ya işte o kramp gibi olan şeymiş bebeğin hareketi.anlık hemen saniyelik dimi.annemde dedi hamilelik sancısı bele de vurur dedi..ya böyle bi hoş oluyo kramp gibi sancı gibi.zamanla alışıcaksın ona dedi kramp gibi gelmiycek sana dedi arkadaslarda.ne biliyim anne olanlar tecrübeli.onlar öle dediyse öledir dedim alıştırdımda kendimi ayol amma çok dedi demişim

bence bebek hareketleri kramp gibi olmuyo gerçi herkes hareketleri farklı anlatyo ama,bende hareketleri göz seyrmesi gibi bişeye benzetyrum mesela
ne biliyim bu ağrılar aniden ayağa kalkınca falan oluyo bende
allah allah nasıl alışcaz acaba :))

ya işte anlatamıyorumki krampta değil sancıda sanki böyle sıpam yumruk atıyor bikere içim anlık bi hoş oluyor felaaan filann iyi olsunda minnoşlarımız önemli değil geç hissedelim,ben öle düşünmek istiyorum şimdilik kramp yada sancı gibi algılamak istemiyorum belkide ne biliiyim malum duygular hormonlar yoğun heheh.gamzecim ben aslı buarada.benim oğluşum oluyor senin neyin olucaktı öğrendinmi,,okdar çok insan varki topikte karıştırıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…