selam kızlar herkeze güzel sağlıklı bir hafta diliyorum umarım bu hafta bebişlerimiz ve bizim için çabucak geçer ben artık yolu yarıladım bir bu kadar daha zaman geçicek ve bebiş kucağımda dün bebiş için alışveriş yaptık babası kızıma ne istiyosan al dedi bende çok istediğim quin mood bebek arabası vardı pespembe onu aldım e bebekten istenbul paladyumda dolaşırken bir sürü hamile gördüm içimden diyorum ki acaba forumdaki kızlardan biri burda olabilir mi diye cea danda bir sürü şey aldık tabiki abilere de bayramlıklar alındı dün böyle güzel geçti şimdi babamıza akşam için en sevdiği yemekleri yapıyorum eee hakketti yani...hala kızımıza isim düşünüyorum çok zor tanem demiştik ama duyanların bir kaç yorumu soğuttu klasik yada çok duyulmuş bir isimde istemiyorum öff oğlanların ismi ne güzel hemen bulunmuştu kız ismi çok zorr kendinize iyi bakın kızlarr
slm.. quinny mood mu aldın canım? 2000 tl nette fiyatı sen ne kdra aldın?
walla biz de çok düşündük isim ama bi araştırmaya başla gerisi gelio biri mutlaka içine sinio..isim araştırırken bizim ufaklığa babası MİNA dedi öle de kaldı ismi.. kızlar değişik isimler paylaşmıştı bir iki sayfa önceydi herhalde bi bak canım sende..