- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
elevit kullaniyorsan belki onun etkisi. hem gebelikte mide tembelligi oluyormus.kızlar son 5 saattir göbek deliğimin biraz üstünde bir ağrı var.az vardı, dedim arada kramp oluyor öyledir tuvalete gittim azaldı. sonra arttı boyle kıvrandım annem soda iç dedi gazdır miğden var orda dedi. neyse sodayı içtım 5dakka sonra baya azaldı.şimdi yıne var. evdekılere soyleyınce telaşlanıyolar, bende içten içe telaşlandım ama acılde de ne yapcak şimdi...
kısacası karnım şişken yanı yemek yedıkten sonra su içtıkten sonra agrı şiddetlendi.baskı yapıyor bişiler sankı eğilip dogrulurken buruyorlar içimden bir şeyleri...
var mı boyle şey yaşayannn44:
tekrar g.olsun en kısa zamanda çıkarsın inş..dr.lar ne dio zaman için?izmit araştırmadasın demi?orada hakkaten hapishane gibi camlar kulpsuz açma yeri yok allah yardımcın olsun..bebişin ne güzel öle yaa hareketliymiş baya,ben benimkini özellikle dikkat edip dinlicemde hareket edişine denk gelecemde hissedecem
inşallah dediğin gibi hayırlı sağlıklı olur evlatlarımız.şuan sadece onun için endişeleniyorum.annelik ne zor şey.rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizi.Allah şifa versin cnm. zor günler geçiriyor maalesef çoğumuzkimi hastanede kimi evde yatmak zorunda kalıyıor.ama zorlukla gelen evlatlar hayırlı olur derler.biz de öyle avutalım:) Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin inş
maalesef mantar oldum
sirkeli suyla yikadim ama gecicegini sanmiyorum aslinda bolda su iciyorum
yarin bir krem alsam iyi olucak.
sagol benim hafif bir kasintim var birde ayiptir demesi beyaz kucuk parca gibi birseyler dusuyor bende mantar oldugunu dusundumsaolasın.dr.lar değerlerim yükselmeden çıkarmayı düşünmüyolar.bağışıklığım hiç yok hcrelerim dibe vurmuş.ilaaç yklemeside daha dzeltmedi.bugn yapılan son tahlilde moralimi bozdu.hastanenin yeni binasındayım allahtan camlar açılıyo.romtolojideyim.hareketlenir ben bide çok zayıfım ya acaba ondanmı bu kadar net hissediyorum bilemedim:)
inşallah dediğin gibi hayırlı sağlıklı olur evlatlarımız.şuan sadece onun için endişeleniyorum.annelik ne zor şey.rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizi.
geçmiş olsun.çok ilerlemeden önlemini al bence.kaşıntı falanmı oluyo yoksa akıntıdanmı anlıyosun
bosver canim ya konussun dursun o kadar zorluklarla hamilelik yasiyoruz dengelerimiz altust oluyor bir ismini sormabide yarın bayram geyikleri anlatılır ilki benden gelsin sevgili kayınvalideciğim yine isim listesi yapmış oğlu eren yada ömer diyince volkan koyun dedi koyarmısınız yok bana soran zaten yok kocişte anne çocuk bizim annesi ve babası olarak bi fikrimiz vardır herhalde diyor buarada oğullarına kendi babasının ismini koymuş bi kadındır kendisi bianda sinirlendi ben bizim ismimizi koyun mu diyorum volkan diyorum diye bağrındı hiç gıkımı çıkarmadım ertesi gün tam yerinde konuyu yine açınca abin biliyomu diyo evet isim de koydu dedim abimin ve babamın ismini söyledimbu şekildeydi e abin niye koymadı dedi kendi ismini koydu babamınkinide ben koycakmışım dedim hemen oğluna döndü koymucaksın demi diyo oda ömer diyorum ya dedi ama döndü döndü sordu bide abin ne hediye alır diyor bende biz ona ne yaptık devemi neyaptıysak oda onu yapar dedim abimin ikizleri olunca maşallah takarsınız diyip durmuştu omaşallah biliyor ben yapmıştım ozamanlar maaşlıydım işsizlik sağolsun ben bişey yapmayayım ailem hep yapsın ev hediyesi ank fırın aldı ya bunada alır onlar zengin sağolsun yapar herhalde dayısı ama ah ah herkez gibi anlatsam roman olurda bunada şükür Rabbim beterinden korusun
merhaba kızlar bende ayrıntılı ultrasona girdim bebekle ilgili herşey normal çıktı ama servical uzunluğum 24 mm çıktı. bu uzunluğun 40mm civarında olması gerekiyor. aksi takdirde düşüklere yol açıyormuş diğer düşügümde böyle bişiyden bahsedilmemeişti ama bunun oldukça önemli olduğunu öğrendim. şimdi bu oran dinlendikten sonra tekrar bakılacak ve duruma göre alttan bi dikiş atılacak. ayrıntılı ultrasona girenler bunuda ölçtürmeyyi unumasınlar. hepinizie iyi bayrsamlar dliyorum
kıslar hepinizin bayramı kutlu olsun...inşallah seneyeki ramazan bayramınızı bebişlerinizle geçirirsiniz kii öyle olcak galibam:)))
Allah bana da tez zamanda bebiş kocamada gayret versin:)))) öpüyorum hepinizi:)
slm kızlar ya size sorum olucak eminim bana kızanlarda olucak hak verenlerde... aranızda hala sigara içen varmı.. ben hamile kalmadan önce günde 1 pakete yakın içiyordum.hamile olduğumu öğrenince günde ya 2 ya 3 tane içiyorum fazlası olmuyor kesinlikle,en fazla 3 tane içiyorum.ama vicdanım sızlıyor.okadar çok mana bulurdum ki hamileyken sigara içenlere..vede herkes ailem dahi sigarayı bıraktığımı zannediyo.öle diyorum.çünkü utanıyorum:78: eşimde içtiği için bırakamadım.destek olmadı bana,balkonda içiyor ama o koku kapı deliğinden bile giriyor.çok üzülüyorum bırakamadığım için.şimdilik bebişim sağlıklı gözüküyor.inşallah hep böyle sağlıklı olur yavrum
selam arkadaşlar.ben hala hastanedeyim ve feci sıkılıyorumm.resmen hapisanedeki mahkum gibi gün sayıyorum ama benim ne zaman çıkacağım bile belli değil
bebişim öyle hareketlendiki sabahları uyandırıyo beni,geceleride fıldır fıldır.oda olmasa hiiiç çekilmez.yaşam sevincim o benimm
iyi akşamlar annecikler ve kuzular sabah gelecek olanlarada günaydın hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun seneye inşallah kucaklarımız dolu musmutlu bibayram geçirelim
ve ayşecim ah ben 2aylık kaybettim silemiyorum kalbini görmedim ult inceleyemedim ama benimkiyle aynı bi komşumun vardı her görüşümde bukadar olcaktı şimdi onu denize getirirdik diye ayını bile hesaplıyorum unutamazsın onun yaşını okulunu hep takip edersin diyolar şükürki rabbim senesine verdi ama ben okadarken unutamazken sen kaç aylık tekmelerini hissetmiş onu beklemişsin unutulurmu hiç o hep senin kalbinde ve cennet meleği annesini bekliyecek bana bi komşum oseni cenentte bekliyecek diyince ağlamıştım benimkinin kalbi bile atmamıştı ama rabbim şefaatçımız yapsın inşallah ve bu miniklerimiz bize rabbimin mükafatı annesi bunların sevgisi farklı ama onların ki farklı
Herkese günaydın kızlar :)
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Bayramı da atlattık şükür.
Kızımla gezdik biz bol bol
Bugün yine işbaşındayız.
İnşallah iyisinizdir.
Hı bu arada 18. haftamıza dün girdik. Ay bu çocuklar ne çabuk büyüyor
slm kızlarrrr öldüm ben bu gece kaç gündür gaz sorunum varrrr.karnım ağrıyorrr...geçsinnn artıkkk.benimle aynı sorunu yaşayan varmı.karnımın ağrısından mı ne bebeşimide hissedemiyorummmm.(((
Herkese günaydın kızlar :)
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Bayramı da atlattık şükür.
Kızımla gezdik biz bol bol
Bugün yine işbaşındayız.
İnşallah iyisinizdir.
Hı bu arada 18. haftamıza dün girdik. Ay bu çocuklar ne çabuk büyüyor
selam hanımlar mutlu günler
Kızlar merhaba ilk gun alısverısle ıkıncı gun gezmeyle ucuncu gun yatmayla bayramı bitirdik :)
yalnız bayram süresince acaip çarpıntım oldu boynumdakı damarlar dahı patlayacakmıs gibi zonkaldı
kalbımın çarpıntısından nefessiz kaldım ayy cok fenaydı yok bulamaıdm caresını dun akşam hele
çok fenaydım acillik oluyodum nerdeyse...sonra eşim du bı nete bakaım ne sebep oluyomus dedi
işte dmeır eksıklıgı kansızlık vs vs gebelıkte carpıntıya sebep olurmus ama sen kan ilacını ıcıosn dımı dedı
ben de şey kem kum 4 gundur ıcmıyorum dedım daha oncede olmustu da kan ıalcını içmeye baslaınca gecmıstı ama unutmsuum
yaa bugun ıalcımı ıcmeye basladım ınsallah gecer ama çok fenaydı en kısa zamanda da kan tahlılerımı yaptırayım da
bi baktırayım ay kızlar aman dıyeyım aksatmayın ilacı ölüyorum sandım yatıyorum yatılmıyo kalkıyorum duramıyorum
çok fenaydııııkan ialkcıda mıdemı bulandırıo ama napcaamm ıctım maalesef
canım sen jhareketlerini hissediyormusun?
ben içerden gıdıklama gibi bişey duyuyorum acaba onlar bebek hareketimi.ama herzaman değil çok nadir.
günaydın canım senınde ınsallaah
biz de ilk gun cıkıp bigüzel alışveriş ytaptık sonrakı gun akraba zıyaretyı son gunde dınlendık :)
maşallah sizee..
aleykumselam canım ;:)
herkese günaydınlar.gerçi bana günaydın taaa 6da oluyor hastane malum.ilaç yüklemesinden sonra değerlerim hala aynı.
şimdi ise başka ilaç denicekler.hemde gebelikte güvenli olan bi tedaviymiş ıvıg tedavisi.
resmen deneme tahtası gibiyim.madem zararsız olan buydu niye 2.seçenek olduki.kortizon çokmu lazımdı.bak fayda bile etmedi.
ama tabi herşeyin en iyisini onlar biliyolar.konuşuyolar konuşuyolar karar verip gidiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?