2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
elevit kullaniyorsan belki onun etkisi. hem gebelikte mide tembelligi oluyormus.
agri belden vurmadikca korkma bence ama icin rhat etsin bir muayene ol istersen.

saolasın.dr.lar değerlerim yükselmeden çıkarmayı düşünmüyolar.bağışıklığım hiç yok hcrelerim dibe vurmuş.ilaaç yklemeside daha dzeltmedi.bugn yapılan son tahlilde moralimi bozdu.hastanenin yeni binasındayım allahtan camlar açılıyo.romtolojideyim.hareketlenir ben bide çok zayıfım ya acaba ondanmı bu kadar net hissediyorum bilemedim:)

inşallah dediğin gibi hayırlı sağlıklı olur evlatlarımız.şuan sadece onun için endişeleniyorum.annelik ne zor şey.rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizi.

maalesef mantar oldum
sirkeli suyla yikadim ama gecicegini sanmiyorum aslinda bolda su iciyorum
yarin bir krem alsam iyi olucak.

geçmiş olsun.çok ilerlemeden önlemini al bence.kaşıntı falanmı oluyo yoksa akıntıdanmı anlıyosun

iyi akşamlar annecikler ve kuzular sabah gelecek olanlarada günaydın hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun seneye inşallah kucaklarımız dolu musmutlu bibayram geçirelim

bizim kuzumuz da ilk bayram ve ilk deniz deneyimini yaşadı çok serin ve dalgalıydı ama yinede dayanamayıp girdik babişi de hep sevdi kuzumuzu ay ben direk bikiniyle giremiyorum kısa elbise giyiyorum kilo var ama kilo verince göbiş toparladı ve normal bi göbişten hamile göbişine dönüyor sıkı oldu ama ben orda olduğunu biliyorum ya bunada şükür

gitmeden gece girmiştim zeynepcim hiç takmadığım şeyi senin yazdıklarını okuyunca ve değerin benden bile düşük çıkınca nasıl taktım rabbim korusun ama hep gözümün önüne sandalyede ve özürlü çocuklar geldi hele denize girdikçe tıpta zaten okadar çok görüyorum iki dakika dalsam ağlamamak için zor tutuyodum kendimi kötü düşünmüyeceğim diyorum ama ister istemez
rabbim korusun kuzularımızı hep kumral dayıyada çekerse uzun olur diyodum ama şuan sağlıklı olsunlar geri kalan herşey yalan Allahtan başta ayşe ve kızlar sayesinde şimdi okuyunca şuan içim rahat ama bizim doktor teyzemizde 3boyutlu ult olduğu halde rahat bakamıyorum demişti şimdi şifada bi prof a randevu alıcaz onu tavsiye etti ama kötü düşünmek istemiyorum benim bebişim öldü kürtaj denirken buayına geldi rabbim sağlıklı kucağımıza aldırır inşallah

evine hırsız girip bunalmasına sebep olan ark inşallah hayırlısıyla unutursun benim abimlerede girmişti mal gider fazlası gelir canım iyiki evde değilmişsiniz ya okorku yada bayıltıcı sprey sıkıyolar onun bebişe zararı olurdu yine şanslıymışsın tabi evini ohalde göremek e polis çağırsan sağolsun lar ev zaten berbatken daha da berbat oluyor yinede kolay gelsin canım

ve ayşecim ah ben 2aylık kaybettim silemiyorum kalbini görmedim ult inceleyemedim ama benimkiyle aynı bi komşumun vardı her görüşümde bukadar olcaktı şimdi onu denize getirirdik diye ayını bile hesaplıyorum unutamazsın onun yaşını okulunu hep takip edersin diyolar şükürki rabbim senesine verdi ama ben okadarken unutamazken sen kaç aylık tekmelerini hissetmiş onu beklemişsin unutulurmu hiç o hep senin kalbinde ve cennet meleği annesini bekliyecek bana bi komşum oseni cenentte bekliyecek diyince ağlamıştım benimkinin kalbi bile atmamıştı ama rabbim şefaatçımız yapsın inşallah ve bu miniklerimiz bize rabbimin mükafatı annesi bunların sevgisi farklı ama onların ki farklı

bide yarın bayram geyikleri anlatılır ilki benden gelsin sevgili kayınvalideciğim yine isim listesi yapmış oğlu eren yada ömer diyince volkan koyun dedi koyarmısınız yok bana soran zaten yok kocişte anne çocuk bizim annesi ve babası olarak bi fikrimiz vardır herhalde diyor buarada oğullarına kendi babasının ismini koymuş bi kadındır kendisi bianda sinirlendi ben bizim ismimizi koyun mu diyorum volkan diyorum diye bağrındı hiç gıkımı çıkarmadım ertesi gün tam yerinde konuyu yine açınca abin biliyomu diyo evet isim de koydu dedim abimin ve babamın ismini söyledim bu şekildeydi e abin niye koymadı dedi kendi ismini koydu babamınkinide ben koycakmışım dedim hemen oğluna döndü koymucaksın demi diyo oda ömer diyorum ya dedi ama döndü döndü sordu bide abin ne hediye alır diyor bende biz ona ne yaptık devemi neyaptıysak oda onu yapar dedim abimin ikizleri olunca maşallah takarsınız diyip durmuştu omaşallah biliyor ben yapmıştım ozamanlar maaşlıydım işsizlik sağolsun ben bişey yapmayayım ailem hep yapsın ev hediyesi ank fırın aldı ya bunada alır onlar zengin sağolsun yapar herhalde dayısı ama ah ah herkez gibi anlatsam roman olurda bunada şükür Rabbim beterinden korusun

bayram boyunca nete girme imkanım olmadı.herkesin bayramını kutlarım.inşallah bebeklerimizle birlikte cok bayramlar görürüz

sagol benim hafif bir kasintim var birde ayiptir demesi beyaz kucuk parca gibi birseyler dusuyor bende mantar oldugunu dusundum
bugun gitmeyi dusunuyordum ama cok yagmurlu bugun durmazsa gidemicem
sanirim baslangicindayim.
bende bebegin hareketlerini cok net hissediyorum dikkatimi verince iyice belli oluyor ama sanki bazen
boyle gobegime dogru degilde ic tarafa dogru tekmeliyormus gibi hissediyorum hatta mesaneme.

bosver canim ya konussun dursun o kadar zorluklarla hamilelik yasiyoruz dengelerimiz altust oluyor bir ismini sorma
lutfunda bulunmuyorlar yani genel icin soyledim. benim oyle bir sikintim olmadi ama cok duyuyorum bu tur konulari.
Kaynanan konussun dursun bebek dogunca kimligini babasi cikarticak nasil olsa
ikinizinde anlasacagi isimi yazdirir
biz kiz olursa hala isme tam karar veremedik bu arada
bir sure dusunmeme karari aldim cok sikildim isim konusundan. erkek e karar vermistik mete kagan
gerci cinsiyette henuz net degil nasil is anlamadim 23. haftadada belli olmazsa dr u degisitiricem.

slm kızlarrrr öldüm ben bu gece kaç gündür gaz sorunum varrrr.karnım ağrıyorrr...geçsinnn artıkkk.benimle aynı sorunu yaşayan varmı.karnımın ağrısından mı ne bebeşimide hissedemiyorummmm.(((

merhaba canım ya sen daha 18. haftandasın ayrıntılı usg ıcın en uygun zaman 23. hafta daha kalp olusumu tamamlanmadı kı
istediğin yere sor canım ama başka bi durum yoksa 18. haftada bakılan ayrtınılı usg gecerli değil....
en iyisi 23. haftada bakılan daha oncekı gebelıgımde de hem perınatolog hem kendı doktorum sölemsıtı şimdi ise
kendı doktorum değişik ayrıca doça gidiyorum ev birde eğitim arştırma hast perinatolog da hepsinden habersiz tarıh aldım
hepsi tabıı kı 23. hafta olucak en uygun zaman ondan öncekı iş görmez dediler canım...

ama servikal uzunluk konusunda haklısın ben de ölçülmeısnı ıstedım öle bi sorun olsaydı öncekı bebegın zaten 7. aya kadar durmazdı
dediler ama yıne de ölçtürmeyı düşünüyorum bakalım...o da bi tehlıke çünkü inşallah canıms erklaja gerek kalmaz...

kıslar hepinizin bayramı kutlu olsun...inşallah seneyeki ramazan bayramınızı bebişlerinizle geçirirsiniz kii öyle olcak galibam:)))

Allah bana da tez zamanda bebiş kocamada gayret versin:)))) öpüyorum hepinizi:)

amiinn canım ınsallah tez zamanda :)

canım ben normalde de içmem eşimde annem babam kardeşelrim yanı kayınvalıdemelr de dahıl hıcbırımız ıcmeyız
onun ıcın şöle yap bırakırsın diyemıycem ama bırakmaya calıs canım benım bi süt kardeşim var 40 gün arayla doğmuşuz
aynı ortamda büyüdük aynı okula gittik 16 yasıan kadar hep bi aradaydık
onun annesi devamlı sigara içmiş hamıleyken ve aramızda anlama öğrenme gibi çok farklılıkalr vardı tabıı kı bunu baska
şeyelr de tetıkleyebılrı ama bebegın her türlü gelısımıni engelleyen bişey sigara canım bılıyosundur sen de
kendı annesı de söyluytordu ben sigara içtim o yuzden anlama güçlüğü yasıo vs vs diye kendısı söyluyordu bisürü şeye
sebep oluyo canım hem genclıkelrınde sigaraya baslamaya daha yatkın oluyolar...bu sebeplerden keşke bıraksan ne güzel olur.

canım benım ıyıleşip çıkıcaksın evde senı bekleyen ve karnındakı bebegın ıcın hepsi...

canım ınsallah seneye bebeklerımızle beraber oluruz..

sorma canım ya ılk bebek kaybettıgımde de çok üzülmüştüm ama dıyorum ya bu baskaydı herseyı tam hersyeı hazır kı
onu doğunca gördüm çok güzeldi minicikti yavrum...o ana kadar sakin oaln eşim bile bebeğimizi görünce ağlamaktan heba olmustu

çok zor oldu cidden de atlattım ilk zamankı gibi hiç değilim ama diyorum ya birden bi aklıma gelıyor toparlanamıyorum
yengemle aynı hamıleydık bız onunda kızı olcuaktı benımde ve aynı gun doğucakalrdı ama ben kaybettım onunkı doğdu
ben de yakın zamana kadar bebegım yasasa o da böle yürüycektı o da böle konsuucaktı diyordum artık demıyorum öyle
diğer yegenlerımı çok severım ama o yavruya yanasamadım o zamanalr dokndugum bebege zarar verıcekmısım gibi hıssedıyordum
sonradan da mesafe olustu ıste aramızda hakkımızda hayıurlısı canım...2 aylıkta olsa o rahmıne düşmüş tutunmus bebek
dinen rahme düştüğü andan itibaren canlı sayılır canım onalr bizi cennette beklıyorlar tabıı kı buna inanıyorum...

Kızlar merhaba ilk gun alısverısle ıkıncı gun gezmeyle ucuncu gun yatmayla bayramı bitirdik :)

yalnız bayram süresince acaip çarpıntım oldu boynumdakı damarlar dahı patlayacakmıs gibi zonkaldı

kalbımın çarpıntısından nefessiz kaldım ayy cok fenaydı yok bulamaıdm caresını dun akşam hele

çok fenaydım acillik oluyodum nerdeyse...sonra eşim du bı nete bakaım ne sebep oluyomus dedi

işte dmeır eksıklıgı kansızlık vs vs gebelıkte carpıntıya sebep olurmus ama sen kan ilacını ıcıosn dımı dedı

ben de şey kem kum 4 gundur ıcmıyorum dedım daha oncede olmustu da kan ıalcını içmeye baslaınca gecmıstı ama unutmsuum

yaa bugun ıalcımı ıcmeye basladım ınsallah gecer ama çok fenaydı en kısa zamanda da kan tahlılerımı yaptırayım da

bi baktırayım ay kızlar aman dıyeyım aksatmayın ilacı ölüyorum sandım yatıyorum yatılmıyo kalkıyorum duramıyorum

çok fenaydıııı kan ialkcıda mıdemı bulandırıo ama napcaamm ıctım maalesef

güzel annişler ciciş bebişler geçmiş bayramınız kutlu olsun.büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden yaşıtların yanaklarından öperim

Herkese günaydın kızlar :)
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Bayramı da atlattık şükür.
Kızımla gezdik biz bol bol
Bugün yine işbaşındayız.
İnşallah iyisinizdir.
Hı bu arada 18. haftamıza dün girdik. Ay bu çocuklar ne çabuk büyüyor

canım sen jhareketlerini hissediyormusun?
ben içerden gıdıklama gibi bişey duyuyorum acaba onlar bebek hareketimi.ama herzaman değil çok nadir.

Gaz sancısı ben de çok çekiyorum hamileliğimin başından beri. her seferinde de düşük mü yapıyorum acaba diye korkuyorum.
kabızlık had safhada.. ilk defa bayramda rahatt rahatt tuvalete çıkabildim ve sancıdan kurtuldum, nedenini de sonra keşfettim. zeytinyağlı yemekler!
bol bol zeytinyağlı biber dolması yedim. zaten doktorum da söylemişti, masandan zeytinyağlı eksik etme diye.
tavsiye olsun.

günaydın canım senınde ınsallaah

biz de ilk gun cıkıp bigüzel alışveriş ytaptık sonrakı gun akraba zıyaretyı son gunde dınlendık :)

maşallah sizee..

selam hanımlar mutlu günler

aleykumselam canım ;:)

Merhaba arkadaşlar..
Geçmiş bayramınız mübarek olsun... İnşallah iyi geçmiştir hepinizin bayramı... Ben eşimin memleketindeydim... Herşey güzeldi çok şükür.. Çocuklarım çok mutlu oldu.. Zaten o da bana yetiyor.. Temiz hava, bahçeli ev, bahçede yeitşmiş sebze meyve süpeer..

Ayşem seninle hemen hemen belirtilerimiz benziyor ben de bu günlerde çarpıntı hissediyorum ama 2-3 sn sürüyor ve o esnada nefes alamıyormuşum gibi oluyor. Senin ki daha uzun mu sürdü... Ben böyle bir şeyden ötürü kalpçiye gitmiştim çok önceden çay kahve içme demişti...
Bir de ayrıntılıyı dr bana 20 ve 23. haftalar arası git dedi ben de 20. haftaya aldım randevuyu...

canım sen jhareketlerini hissediyormusun?
ben içerden gıdıklama gibi bişey duyuyorum acaba onlar bebek hareketimi.ama herzaman değil çok nadir.

Bazen hissettiğimi düşünüyorum. Özellikle iş yerinde masa başında çalışırken. Hareketsizim ya o zaman. Her halde ondan.
Birde bazen acaba hareketi değil mi ki diyorum. Çünkü insanın bilmediği bir şeyi yaşayıp tarif etmesi zor :)
Göbek değilimin altında pıt diye biri dokunuyor nazik bir şekilde sanki.
Ama bu sıralarda ses yok.

günaydın canım senınde ınsallaah

biz de ilk gun cıkıp bigüzel alışveriş ytaptık sonrakı gun akraba zıyaretyı son gunde dınlendık :)

maşallah sizee..

aleykumselam canım ;:)

Size de maşallah annesi

Çocuklar doğsa, yaz gelse, bütün ocak anneleri şöyle güzel bir bahçede buluşsak. Çim olsa her yer.
Atsak ortaya çocukları onlar oynasa, bizde çayımızı yudumlasak hemde onları izlesek, konuşsak. :)

herkese günaydınlar.gerçi bana günaydın taaa 6da oluyor hastane malum.ilaç yüklemesinden sonra değerlerim hala aynı.
şimdi ise başka ilaç denicekler.hemde gebelikte güvenli olan bi tedaviymiş ıvıg tedavisi.
resmen deneme tahtası gibiyim.madem zararsız olan buydu niye 2.seçenek olduki.kortizon çokmu lazımdı.bak fayda bile etmedi.
ama tabi herşeyin en iyisini onlar biliyolar.konuşuyolar konuşuyolar karar verip gidiyolar.

günaydın kızlar yorucu bir bayramın ardından dinlenmemiz gerekiyor ben 3 gün boyunca ziyaretteydim ve çok yoruldum ayrıca sorulara cevap vermekten de bıktım her gittiğim yerde kaç aylık cinsiyet ne defalarca söyledim yine de tatlı bir bayramdı herkes seneye oğlunla bekliyoruz deyince yorgunluğumu unutuverdim hepinize güzel bir gün diliyorum...

canım bir an önce tedavin biter de sağlıcakla gelirsiniz evinize..

kızlar..doktordan geldim,ankara da içime sinmemişti ultrason..çorumdan randevu almıştım demin gittik,doktor çok iyidi,çok net gordum omurgası elleri ayakları parmakları... kesin erkek dedi:)) sevınmem kesınleşmesi,sürekli acaba demekten kurtulduk:)
doktor kan hapı içmelisin dedi,dedim tahlıllerde bişi çıkması heralde,o da ne çıkarsa çıksın hamılesın bebğin için lazım dedi...19 haftalık olmuş dedi vala benım çocuk 2haftalık gelişiyo 10 haftaya doğar bu gidişle:)
ayy içim rahatladı,bir de 2gun once 5 saat sancım olmuştu ,olur onlar dedi dınlen bunlar ılaçlık değil dedi,hatta daha da artacak bundan sonra dedi..[/SIZE
]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…