2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ben de dün akşam çanta hazırladım :) bu akşam eskıehıre gıdebılırız keısn değil ama

diş fırçam ilaçlarım iğnelerim en dikkat ettiğim husustu e daha ne koycaksın kı :) giysiler şarjlar

benım aklıma bişi gelmıo canım ya :)

canım çok iyi anlıyorum aynıalrını yasadım ınan kı özellıkle yemek yeıdkten sorna oluyor..çay ıcmeyıde bıraktım

buyuk ıhtımal kansızlıktandır ya ne dıye kan ilacı vermedı kı doktorun 16. haftadan ıtıbaren kulanılması laızm

bakma ben midem bulanıo die kullanmadım doktrum tembıhlemesıen ragmen sonra da çarpıntım oldu ıste kendıme gelemedım

ama sen kullan....olur mu öle şey

bazı dr lar kan hapı vermıoalr ya iflit oluyorum neyın kafasını yaşıyoalr acaba

kafamdan asagi kaynar sular dokuldu resmen. cok uzuldum canim
Alla yardimcin olsun cok zor bir durum . ne denir bu durumda bilmiyorum
Onemli olan bebegin canim saglam durmalisin. Allah guc versin

kizlar mantarim gecti sanirim sirkeli su ise yaradi yagmur yuzunden resmen disari cikamadim
ezcaneye bile gidemedim suan iyi en azindan

günaydın ve iyi tatiller... gaviscon şurup yada metsil hangisini kullanıyosan, onu da çantana koysan fena olmaz :)

Canim okuyunca gercekten sok gecirdim Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins ama sakin icine atma gönlüne küsme sakin dik dur yasadigin gercekten cok zor ben senin yerinde olsaydim ne yapardim düsünemiyorum bebegini düsün aklindakileri bize yaz paylas biz hep senin yanindayiz emin ol

canım metsili kullanmaya korkuyorummm.kullanan oldumu rahatlatıyor mu?

bana doktor gaviscon şurup verdi, tadı çok iğrenç ama midemdeki yangını anında söndürüyor :) arkadaşlarımdan metsil kullandan da olmuştu bende doktordan metsil istedim ama gaviscon daha iyi dedi. o yüzden metsili bilemiyorum ama gaviscondan eminim..

ınsallah canım :)

canım ben hamıleyen değil ama daha once metsıl kullandım 2 ay ama hıcbı faydasını gormedım sorna

gavisconun muadili bi ilaç olan rennie duo kullandım ve 15 gunde mıde sıkayetlerım gectı bence de metsıl yerıne

şurup kullanmak en ıyısı tadı kötü ama alışılıo bı de çok iyi gelıo yaa :)

kızlar peki gaviskon mideyi rahatlatınca bağırsaklardamı rahatlıyor benim fena gaz sorunum varda.gaz muhabbeti açmak zorunda kalmak istemezdim ama gece uyutmuyor.özellikle geceleri çok rahatsız ediyor...

kızlar peki gaviskon mideyi rahatlatınca bağırsaklardamı rahatlıyor benim fena gaz sorunum varda.gaz muhabbeti açmak zorunda kalmak istemezdim ama gece uyutmuyor.özellikle geceleri çok rahatsız ediyor...

canım miden rahat olursa gazında olmaz...

mideyı rahatlatıyor hafifletiyo ferahlıosn yanı rennıe içince (gavisconun aynısı) ben kendımı ferahlamış

hissediyordum :) bayadır kullanmıyorum sıkıntım olmadıgı ıcın...ama dediğim gibi miden rahat olursa

gazında olmaz...ben de cok gaz sıkıntısı cektıgım ıcın bılıyorum gazının sebebını bul bu kımısınde stres olur kımısınde

yanlış yenen yemekler kımısıdne mıde rahatsızlıkları üşütme vs vs...

gerçekten çok iyi geliyor bu konuda hemfikirim ama tadına alışma konusunda hala kendimi alıştıramadım :)) bide eczacı eşime çilekli gaviscon vermiş aromalı olsun diye, Allahım o çilekle karışık nane nasıl korkunç bir tad haline gelmiş, zaten tahammül edemediğim gaviscon tadına çilek aromasıyla kuş kondurmuşlar :)))

Sağol mandalina! İnşallah hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur Tunamız!

Bu arada Ayşecim 150 liraymış ayrıntılı ultrason bizim hastanede!

Son düzenleme:
günaydın sevimli göbişliler:)
garfield gıbı tısortlerımden göbegım cıkmıs bı sekılde dolanıyorum .hamıle kıyafetlerı hıc sevımlı degıller bende t-box dan cok uygun fıyata cok güzel elbıseler aldım.10 tl ye cok guzel elbıseler etekler var tavsıye ederım.üstelık hamıle olmasanızda sonra gıyebılırsınız gögüs oturuyor gerısı bol gıdıyor.bu arada dolgu yaptırmam lazım yaptırsam bısey olurmu acaba?tam dolgum düşecek zamanı buldu 15 yıldır duruyordu:)bi de eşlerinzle cinsel hayatınız ne durumda bızımkı korkusundan yaklasamıyor daha şimdiden.acaba sırf korkudanmı yoksa artık çekıcı mı gelmıyorum onu da bılmıyorum sadece 2 kılo aldım ama göbek artık belırgın.annelık senı güzellestırdı dese de ne bıleyım normalde hep peşimde dolanıyordu yasak ne zaman bıtecek dıye .sımdı yasak bıttı bızımkı bı tuaf...hamılelıgın her aşaması zormus ya...neyse saglıkla doğsunlar saglıkla kurtulalım da...

ehehe benım kullandıgım da çikolatalı nanelı gibi bi tadı vardı ben de alakaya maydanoz dmeıstım ama çileklısı

nası oplur anaam ööğğ

Sağol mandalina! İnşallah hayırlı ve sağlıklı bi evlat olur Tunamız!

Bu arada Ayşecim 150 liraymış ayrıntılı ultrason bizim hastanede!

gayet uygun bi fiyatmış canım :)

günaydın canım :)

yaa bızım haftada 1-2 kez aşna fişna onun dısında da öpüş koklaş

öle devam edıo eşim de krokudan ıstedıgı gıbı davranamadıgını söyluyo eh o kadarcık olsun

insan var içerde boru mu :) çok değil 4-5 ay sonra zaten hersey eskısı gıbı olucak Allahın izniyle

o zaman çıakrırız acısını dıyorum bende

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, aslında biliyorum ama böyle bir durumda gaza getirecek konuşmalar yapmak istemiyorum. Ne olursa olsun, olayın her aşamasında once hatta sadece kendini ve bebeğini duşun. Herkes kendine yakısani yapar, kendinde kabahat arama böyle bir seyin mazereti olmaz. Umarım gelecekte sen ve bebeğin en cok nasil mutlu olursanız öyle bir yola adım atarsın.

Valla Aysecim dogru diyorsun aslında, sonuçta annem ve esim buraya üye değiller, o yüzden bana şahitlik edemezler. Belki hamile kalmadan once de vardi bu tur hareketler ben dikkat etmedim. Uc cocuk doguran annem gorunce olmaz oyle sey demedigi icin boyle dusundum herhalde. Burada böyle bir cümle kurduysam altına video görüntüsünü de eklemem lazımdı. Amaan benim bebek kıpraşsa nee, kıpraşmasa ne zaten burada. Bosver hic söylemedim farz et.

cnm dogumdan sonrasını hiçç bekleme hayal kırıklıgı yaşarsın.
şimdi hormonlarda tavan yapıyorken bol bol fırsatı degerlendirin.
dogumdan sonra lohusalık dönemi ,sonrasında bebegin gazıydı emmesiydi anne cok yoruluyor ve cinsellige ne zamanı ne hali kalmıyor
yada tam ilişki esnasında bebek aglıyor bişi oluyor yarıda kesiyorsun cok kötü oluyor

hormonlardan dolayı cok isteklide olamıyorsun bundan dolayıda vajinal kuruluk yaşanıyor.o da büyük sıkıntı

doktor yasaklamadıgı sürece ilişkiye devam edilmeli.gayette rahat olunmalı .bebegi koruyan keseyle ,ilişkiye girilen yerler farklı.
mümkün oldugunca rahat olabilirisniz:)
hem düzenli ilişki normal dogumuda kolaylaştırır derler.

canım gündüz sıkıntım yok gibi ne zaman yatsammm karnımdaki gazı hissediyorummm.ağrımaya başlıyorrr...yani bulamıyorum sebebini..buda beni bitiriyor.gaviskonu deniycem.şimdiye kadar pek lazım olmamıştı

haftada 1-2 kez aşna fişna iyimiş Ayşe :)
Biz de haftalardır tık yok.. aramız da açık zaten.. bi haller var ama anlamıyorum,hayırlısı olsun.

Sanırım çekici gelmiyorum artık ona

oh oh maşallah..kızın hayırlı olsun canım..ALlah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin..

Allah yardımcın olsun canım..dualarım seninle...

umarın sende en kısa zamanda iyi olur evine dönersin..dualarım seninle canım..

ben kan şurubu vegaferon kullanıyorum..tadına baktım doktor öyle yazdı..tadı güzel içilebilir..tavsiye ederim, tadına bakın derim..
birde kansizlık ihmale gelmez..ben şurup kullandığım halde kanımda düşüş oldu:)))))

iyi tatiller canım,,kendine dikkat et..

Canım ben yenı tatilden geldim. Yaklaşık 10 gündür yoktum. Sana tavsiyem yüz ve vucut ıcın guneş kremlerini unutma. Her denızden çıktıktan sonra sür. Kocaman bir şapka aldım ben. Guneş gözlüklerim hep yanımdaydı. Şemsiyenın altından çıkmadım hiç :)

MAYO YA DA bikini al fazla fazla. Islak kalmasın. Heleki şu donemde çok önemli. Benım doktorum bana denızden her çıktığında mutlaka değiştir demişti, günde 3 kere değiştirdim bazen. Ama bol bol yuz. Bebek için çok iyi. Ben gitmeden bu makarna gibi renkli şeyler oluyor ya onlaardan aldım. O süpper oldu denızde. Yuzmekten yorulunca, ona sarıldım oh mıs gibi dinlendim. Benım aklıma gelenler bunlar canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…