2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Bugün detaylı ultrasona gircem kızlar dua edin bana lütfen..
Çok heycanlıyım, neden böyle oldum bilmiyorum .. :18:

kızlar selam işlerin yoğunluğu tatildi derken uzun süredir yazamadım ama siz maşallah acaip bi hızla ilerlemişsiniz okuyamıyorum bile 1200lü sayfalara gelmişiz çünkü. cumartesiye doktor kontrolümüz var bakalım inşallah kızımızı görcez büyüdü mü acaba, artık hareketlerini yemek yiyince hele tekmelerini hissedebiliyorum:) Ayrıntılı ultrasonumuz var 22 hafta 4 günlük oluyoruz hayırlısıyla. Bebek arabası araştıranlar, bilgisi olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim.

bende yay ve beni de anlatır hep bu yorum :)

kızlar bu arada dün iş yerımızde bı abı var dedi bişi dicem ayşe ama kızma fln

ben de bişi oldu sandım dedi ki sana görücü çıktı nee dedim böle

dedi işte şu firmanın çalışanı senı gormus begenmıs abı aramızı yap dedi ben de dedim

hött lan höt evli hamıle kız ama çocugu gör nası şok oldu dio ddim sağolsun tabii de yani hamıleyım

ya bellı oluyo karnım nası anlamamış ki diye şaşırdım

neyse fln dedim ama çok şaşırdım akşam eşime söledim o alyans çıkmıcak parmaktan fln

diyo yüzü düştü ne dedim ya bu trip sanki kabul ettik fln baktım sinirlendi başka ses etmedım

Canım öyle deme ya korkuyordur belki sen incinirsin bebek incinir diye.. bizimkının ödü kopuyor bize bişey olur diye. onlarıda anlamak lazım..
Son 1 ayda ılıskının kesilmesi gerekıyormus cocugun doguma hazır olması acısından .doktora soramıyoruz malum böyle seyleri

bana kalsa doğumhanede bile girerim ilişkiye fantazi olur ama :) bizimki öküz :)

slm canim nasilsin allah kizina uzun ömür versin saglikla sihatle alirsin kucagina insallah bende sana en son özelden yazmak istedim ama senin msj kutun dolu olunca gitmedi tekrar hayirli olsun canimminik prensesin...melegine

aman ayşecim sen sen ol bu tip seylerı eşine söyleme ben bı kere söylemıstım de baya kısıtlamalara gıttı o gunden berı wc ye bıle tek yollamıyor sıkıyor bı süre sonra.2sene önce tatildeydik ben duş alıp geleyım dedım peşimden birı gelıp yanındakı sevgılın mı kocanmı sevgılınse hala şansım var degılmı demıstı bende salak gıbı bunu eşime söyledım kıyametı kopardı bütün faturayı bana kestı az kalsın bı daha bikini gıyemıyordum:)

canım ben hıcbısey saklamam eşimden sonra bıyerden duyar vay ayşe bana söylememıs olur :) ben ona analttım
bişey olmayacagını zaten bılıyor bana guvenıyoırsa zaten sorun yok...ha guvenmıyorsa zaten buyuk bi sorun vardır kı
o zamanda yapcak bişey yok...yuzu fln düştü ama gülüp oynamaısnı da beklemıyrodum unutulur gider bişi olmaz
dediğim gibi üzerime gelirse söylemeyedebılrıdım ben sendne bısı saklamıyorum derım hiç de sallamam valla

ama bazı erkekler öle biliorm elşine adamın biri laf atıo neymsı kadın dısarı cıkmıcakmıs oldu canım başka...

eşimi cidden çok sevıyorum ama üzerimde hakımıyet kurma hakkı yok...daha once çalıştıgım işten cıkmam
için düşüncesizce baskı yaptı ben de paraya ıhtıyacımız var die çıkmadım kavga ettık dedım bana bak benı okutmadın bana ıs bulmadın
ben esınım aynı hayatı paylasıyoruz o kadar işlerıme ancak kötü insnaalrla bir aradaysam ahlaksızlık varsa ve senı
ihmal edıyrosam karısabılırsın o kadar dedım baska da diyecek bişey yok sonra barıstık zaten

mantıklı olsun canımı yesin :)

Kizlar cinsel iliskiden konusmussunuz valla benim hormonlar tavan yapti resmen durduramiyorum kendimi hatta bazen öle bi oluyo esime taman dön arkani yoksa dayanamicam diyorum iki gun üst üste iliskiye girmek istemiyorum korkuyorum açikcasi esimde noldu sana askim diyo sasiryo adam bende sana dayanamiyorum diyorum hele bayramda eve dinlemelim diye geldik benim hormonlar azdi gündüz gündüz yataga aticaktim adami dur askim aksami bekle diyo kocisimde anliyacaginiz kizlar ben cok fenayim

sen de kendımı gordum yaa

ben de dıyorum Allah aşkına üstüne bişey giy diye yorgunum halim yok bak diyorum

ama bizim ki alışkın normal halim bu benim

aa nıye gunduz de olur gece de bızım saatımız yok

Kızlar bu arada bi duyuru yapmak istiyorum

yıllardır takip ettiğim 10 Marfet isimli bir el işi sitesi var

herkes dıktıklerı keçeleri elbiseleri işledikleri peçteleri ahlşap boyama eşyaları vs vs

el işi olan herşeyi sitede yapılısını vs paylaşıyor her neyse

bu site bi yardım kampanyası başlatmış el işi yapılmış eşyaları sergileyip satacakalr ve gelirini

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlıycaklar....elinizden gelen ne ise mesela ben bir tablo işleyip

göndermeyi düşünüyorum bi de yapabilirsem 6 adet dolap içi peçetesi yapıp yollıycam inşallah yetiştirirm

Eylül ayı içerisinde toplanıcak yapılanlar...Ayrıntıları bu linkten okuyabilirsiniz 10marifet Sergisi

Son düzenleme:

Ben normalde cok bole degilimdir canim esim sok geciriyo resmen bizimde saatimiz yokturda bayram olunca azcik dinlenip ciktik evden yoksa elimden kurtulamaz asansördeyken diyorum bak bana cok yaklasma yataga atarim seni diye ya askim sen hep bole olsan ne güzel olur diyo ben ilk o bana yanassin diye beklemem hic ama ilk talep ondan gelince cok hosuma gidiyo ee bni istedigini biliyorum zaten ama ölesi daha güzel oluyo

e artık bundan sonra böle devam edersın canım

tabıı o şekil farklı oluyo...eşimde asansöre binince başka bişşey düşünmez sağolsun

vergi dairesıdne bile olsak hemen kaşlar gözler ayrı oynuyo

yaaaa atlayacağımda enfeksiyon var toktor yassah dedi:)

Bugün detaylı ultrasona gircem kızlar dua edin bana lütfen..
Çok heycanlıyım, neden böyle oldum bilmiyorum .. :18:

hayırlı haberlerle gel bacımmm

bana kalsa doğumhanede bile girerim ilişkiye fantazi olur ama :) bizimki öküz :)

ayyyyyyyyyyyyyyy süpersinnn çok tatlı ya doğumhanede doğurken kesin aklıma gelir şimdi bu :)

benimde markette kadının biri geldi kızım ıhhh mıhh dedi...teyze sen ne diyosun yaaa karnım davul gibi benim hamileyim evliyimmm dedim.kadın arkasına dönmeden bi kaçtı çooook komikti...

ağlayarak okudum yazdıkalrını ve daha gelemedim kendime bu naısl bir iş bugun senın başına gelen yarın bizim başımıza gelebilir

ve bu cidden çok acı bi durum...yanında olmayı öyle çok isterdım kı

yalnız hıssedersen konusmak ıstersen yanındayız canım...belli ki bitirmiş aslında şanslısın en azından söylemiş uzatmamış

ve çirkinleşmemiş ama bu senin acını hafifletmez ki öyle üzgünüm ki analtıcak kelime bulamıyorum Allah ım her derdine

derman versin işlerini kolaylaştırsın canım ağlamak isitiyorsan ağla ama hersey devam edıyor sen de unut

hislerini anlamaya calısıyorum başkası için bu kadar şeyi göze almaısnı anlayamıyorsun nası olur diyorsun anlıyorum off....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…