yaa burc karakterimde bile yazmışlar hacı
Yay
Neşelerini sürekli muhafaza ederler.
Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır.
İşine gerçekten titizdir.
Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır.
İdealist, sevecen, iyimser bir romantik.
Dikkat çekicidir.
Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler.
Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır.
Sosyal yaşamları çok hareketlidir.
Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. .
eheueheu atlamayan bizden değildir
15 gündür bekliyorum ki birşeyler olsun diye, sadece ufaktan karnımı okşuyo o kadar. dua okuyup karnıma elini koyuyo.
karnıma kadar okşamışsın be adam, azcık başka taraflara da geçsene nolur sanki.... :)
aramız bozulmuştu bir ara , 3 gün 3 gece ağladım yatak odasında, gelip de bir napıyosun niye ağlıyosun demedi.
3 gün öküz gibi oturdu salonda tv izledi. hiç konuşmadık. bayram gelince mecbur konuştuk milletin yanında.
o yüzden hormonlara da çok bağlamıyorum hassasiyetimi. benim kocam zaten bir öküz. ( öküz ikonu yok muydu burda :) )
Canım öyle deme ya korkuyordur belki sen incinirsin bebek incinir diye.. bizimkının ödü kopuyor bize bişey olur diye. onlarıda anlamak lazım..
Son 1 ayda ılıskının kesilmesi gerekıyormus cocugun doguma hazır olması acısından .doktora soramıyoruz malum böyle seyleri
kızlar merhaba ayın 5 ine randevu alabildim doktorumdan uff umuyorum o tarihe kadar herhangi bi sıkıntı olmaz
slm canim nasilsin allah kizina uzun ömür versin saglikla sihatle alirsin kucagina insallah bende sana en son özelden yazmak istedim ama senin msj kutun dolu olunca gitmedi tekrar hayirli olsun canimminik prensesin...mrh kızlar nasılsınız bayram dönüşünü henüz tamamlamayanlar baya var hayrlı gelin inş.
ben bugün farklı hastanede farklı bi dr.a daha gittim cinsiyeti ^kız^tescillendi onaylandı :)renkli gösterdi yusyuvarlak kafası var..güzel şekilli bir burun..tıpkım ben
4lü testi zaten 2hfta önce kendi dr.uma gittiğimde yaptırmak istemediğimi sölemiştim o da ultrasonla bi sürü ölçümler yapmıştı görünürde herşey normal demişti..bugünki dr.a da söledim yaptırmadığmı değerlendirme yapmasını istedim saolsun o da baktı herşey yolunda inş.2gündür hissetmiorum kalbi atıo mu dedim işte dedi kalbini göremedim ama ağzını açıp kapadıderken dr.tek tuşla kalbini de dinletiverdi ilk defa duyuorum..renkli de görmek isterdim diodum hooop tek tuşla renkli oluverdi ekran..dr.adeta cihazıyla show yaptı bugün ultrason show ağırlığ 275 gr. az mı acaba?gerçi kızlar narin oluo,erkek çocuğ pehlivan oluo hayrlı sağlıklı kucağmıza alırız inş.
ayşecim zahmet olmazsa listeye kızımıda eklermisingüzel 1 isim buldum eşimde onayladı ama çok kararsz güvenmiorum doğana kadar değiştirir eminim o yüzden şimdilik kararlaştırdığmız ismi sölemim.oğlumda doğduğ gün ismini değiştirdi de sen nasılsın ne var ne yok nasıl gidio
kızlar bu arada dün iş yerımızde bı abı var dedi bişi dicem ayşe ama kızma fln
ben de bişi oldu sandım dedi ki sana görücü çıktı nee dedim böle
dedi işte şu firmanın çalışanı senı gormus begenmıs abı aramızı yap dedi ben de dedim
hött lan höt evli hamıle kız ama çocugu gör nası şok oldu dio ddim sağolsun tabii de yani hamıleyım
ya bellı oluyo karnım nası anlamamış ki diye şaşırdım
neyse fln dedim ama çok şaşırdım akşam eşime söledim o alyans çıkmıcak parmaktan fln
diyo yüzü düştü ne dedim ya bu trip sanki kabul ettik fln baktım sinirlendi başka ses etmedım
aman ayşecim sen sen ol bu tip seylerı eşine söyleme ben bı kere söylemıstım de baya kısıtlamalara gıttı o gunden berı wc ye bıle tek yollamıyor sıkıyor bı süre sonra.2sene önce tatildeydik ben duş alıp geleyım dedım peşimden birı gelıp yanındakı sevgılın mı kocanmı sevgılınse hala şansım var degılmı demıstı bende salak gıbı bunu eşime söyledım kıyametı kopardı bütün faturayı bana kestı az kalsın bı daha bikini gıyemıyordum:)
Kizlar cinsel iliskiden konusmussunuz valla benim hormonlar tavan yapti resmen durduramiyorum kendimi hatta bazen öle bi oluyo esime taman dön arkani yoksa dayanamicam diyorum iki gun üst üste iliskiye girmek istemiyorum korkuyorum açikcasi esimde noldu sana askim diyo sasiryo adam bende sana dayanamiyorum diyorumhele bayramda eve dinlemelim diye geldik benim hormonlar azdi gündüz gündüz yataga aticaktim adami dur askim aksami bekle diyo kocisimde anliyacaginiz kizlar ben cok fenayim
sen de kendımı gordum yaa
ben de dıyorum Allah aşkına üstüne bişey giy diye yorgunum halim yok bak diyorum
ama bizim ki alışkın normal halim bu benim
aa nıye gunduz de olur gece de bızım saatımız yok
Ben normalde cok bole degilimdir canim esim sok geciriyo resmen bizimde saatimiz yokturda bayram olunca azcik dinlenip ciktik evden yoksa elimden kurtulamaz asansördeyken diyorum bak bana cok yaklasma yataga atarim seni diye ya askim sen hep bole olsan ne güzel olur diyoben ilk o bana yanassin diye beklemem hic ama ilk talep ondan gelince cok hosuma gidiyo ee bni istedigini biliyorum zaten ama ölesi daha güzel oluyo
kızlar ben ne zaman size güzel haberler vereceğim bilmiyorum ama bu akşam tüm dünyam başıma yıkıldı.
eşimin aldığı uçak biletini görüp kaçamak yaptığını anladım zaten bir zamandır bana karşı soğuktu biliyorsunuz meğer başka biriyle ilişkisi varmış beni aldatıyormuş, sıkışınca inkar etmedi, kabul etti hem de öyle bir gecelik falan değil baya baya ilişkisi var ve itiraf ederken resmen söyliyeyim de kurtulayım ifadesi vardı... Allah ım bu nasıl bir sınav?
hamileyim, bebeğimizin sakat doğma hatta doğamadan ölme riski var adam hala kaçamak yapma peşinde...
bana neler yaşattı, ben onu yakalayana kadar kendimi suçlu hissetmeme sebep oldu, beni boğuyorsun dedi, kendimde etrafımda hep bir suçlu aradım psikolağa gittim meğer adam beni aldatıyormuş...
böyle bir zamanda insan bunu nasıl yapar?
şaşkınım, kızgınım, üzgünüm...
Canimmm cok uzuldumne diyecegimi bilemedim..Bogazim dugumlendi sanki.. cok zor ama tatlim bebegini dusun herseyden etkileniyorlar biliyorsun.. Onun icin saglam durmaya calis.. Allah yardimcin olsun.. Allah seni bebegine , bebegini sana kavusturmayi nasip etsin...
yeminederim şok oldum okurken yazdıklarını,ve bi güzel paralamak istedim kocanıda o kadınıda.sana acımadı bebeğinedemi acımadı o kocan olucak hayvaniçim burkuldu cnm ne diycemi bilemedim.ayrıl desem bebeğin var ortada ne diyim şimdi.yuva yıkanın yuvası olmazmış,beter olsun okadın kimse eğer..sabırlı ol cnm bebeğin için sabırlı ol,gitmek istersede defolsun gitsin kocan olucak şahıs,yalvarma sakın
sabahin kor vakti tepem attik haaaaAllah bildigi gibi yapsin onlari..se...sizlerrrrrrrr
ne diyeceğimi bilemedim senin yerine koydum kendimi eşim aynısı bana yapsa ne yaparım diye düşündüm gerçekten zor Allah yardımcın olsun öncelikle sağlam dur ne olursa ol yıkılma güçlü ayakta dur kararlarını sakin kafayla ver acele karar verip ilerde üzüleceğin bir şey yapma ne olursa olsun kendine güven kararın ne olursa olsun güçlü bir şekilde durki karşınakiler içindeki fırtınaları bilip üzerine gelmesinler yada o noktadan senin canını daha fazla yakamasınlar inşallah en az yarayla atlatırsın yarasız atlatılmaz ama inşallah en az yara en az acıyla geçer bu günlerin
Ne yazacagımı bilemedim(((
Allah senin yardımcın olsun ,eşinide ıslah etsin
arkadaşım gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.allah kocana akıl fikir versin.hakkında hayırlısını versin.bu erkekler(istisnalar hariç tabi) gerçekten çok bencil,vicdansız vs..daha söylenec ek çok şey var ama .
hepimizin imtihanı farklı farklı.rabbim bizi bu sınavlardan en az zararla çıkarsın inşallah.
herkesin derdi ben sağlığımla uğraşıyorum bi an önce artık evime gitmek istiyorum ve durumumda hiç değişiklik yok.
rabbim bizi feraha çıkarsın.karnımızdakilerin yüzü suyu hürmetine.
amin
ailene söylemedin mi, ya da hala aynı ev de misin? ne biliyim
okuyunca şok oldum resmen
canım benim Rabbim kuluna kaldıramayacağı yüğkü yüklemezmiş lütfen yavrun için sağlam dur sakin ol
sana yaptığı çok büyük bir haksızlık ve bunun acısını da çekeceğine eminim...
bebeğinde inşallah başka bi sorun çıkmıycak canım inşallahh kalbini ferah tut
eşin için ise bişey diyemıyorum bu tamamen senin kararın Allah yardımcın olsun bil ki dualarımdasın....
ya zburaya devamlı dök içini sakın ha içine atma bişeyi
evet çalışıyorum.bebek doğduktan sonra 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum raporlarım bitince.oğlanıda kreşe göndericem yarım dönem.kızlar büyüdü zaten.okula gidiyolar.artık allah yardımcım olsun.bişekilde büyücekler.eve de yardımcı alıcam haftada 5 yarım gün.şimdi 2 yarım geliyor.çünkü bizim burda akrabalar arkadaşlar falan çok.yani çok gelenim gidenim olucak.oğlumda 6 ay hergün misafir vardı.sezeryanlıyım zaten .evde büyük.hem çocuklar hem ev emde misafir perişan olurum inanki.annem kardeşim falanda yok yanımda.uzaktalar.kayınvalidemde hergün gelemez.kayınpederim sürekli evde.onu pek yanlız bırakamıyo.yani 1-2 saat uğrar gider.bakalım artık....
allah yardımcın olsun canım.çok zor bi sınav.ya nekadar çok arttı bu aldatma olayları.benimde en çok korktuğum şeydir.başka çocuğun varmı.bence sakın alttan alma.böyle bişey alttan alınmaz.kendini ağırdan sat.pişman olsun.özür dilesin senden.hemen affedip ipleri koyverme.o diyodur nasılsa kızar biraz ama sonra affeder.en azından hatasını anlasın.eğer bırkıp gitmek istersede sakın önüne geçme bence.defolsun gitsin.nasılsa döner geri.rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun.
Zeynepfaz, senin yerinde olsam lı cümleler kuramıcam çünkü hiçkimse doğrudan başına gelmeden bilemez!
Tek duam en kısa zamanda olayların senin ve bebeğin için en hayırlı şekilde çözümlenmesi.
Aldatmak aslında karşıdakine değil, kendine yapılır. Ama beyni basmayan insanlar karşıdakini kandırdıklarını sanırlar.
Allaha havale et canım ve ne zaman üzülsen etsen buraya yaz, sakın oturup içine atıp dert edip büyütme. Bu forumun en güzel yanlarından biri bu biliyosun, zorluklarımızı paylaşarak kolaylaştırıyoruz. Senin için dua edicem. Yanındayız, bunu unutma!
Bu arada Ayşecim, bu ayrıntılı usg için 23. hafta demişin valla benim doktor da 20. haftaya vermiş ya.
Manyak mı bunlar niye 20. haftaya verip duruyorlar? Gerçi sonraki hafta tatile gitcez biz, o açıdan iyi olcaktı ama neyse artuık bi bildiği vardır diyelim. Özellerde ne kadarki bu ayrıntılı usg?
Bu arada benim oğlumu da ekler misin listeye? Tunamız geliyor
Size bir ara cicilerimizin de fotosunu çekip göstericem, o kadar çok oldu ki almıyorum artık. Doğum geceliğim bile hazır valla.
Bi tek büyük parçalar kaldı, onu da Allah sağlıkla son haftalara eriştirirse alırız diyorum.
Şu an çok üzgün ve şaşkınım.
Zeynepcim. Ben zor günlerimde buraya yazıp sizden destek bekliyor ve buluyordum. Böyle teselli oluyordum.
Biz buradayız canım... Paylaş bizimle.
kafamdan asagi kaynar sular dokuldu resmen. cok uzuldum canim
Alla yardimcin olsun cok zor bir durum . ne denir bu durumda bilmiyorum
Onemli olan bebegin canim saglam durmalisin. Allah guc versin
kizlar mantarim gecti sanirim sirkeli su ise yaradi yagmur yuzunden resmen disari cikamadim
ezcaneye bile gidemedim suan iyi en azindan
Canim okuyunca gercekten sok gecirdim Allah yardimcin olsun hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins ama sakin icine atma gönlüne küsme sakin dik dur yasadigin gercekten cok zor ben senin yerinde olsaydim ne yapardim düsünemiyorum bebegini düsün aklindakileri bize yaz paylas biz hep senin yanindayiz emin ol
Canım ne diyeceğimi bilemiyorum, aslında biliyorum ama böyle bir durumda gaza getirecek konuşmalar yapmak istemiyorum. Ne olursa olsun, olayın her aşamasında once hatta sadece kendini ve bebeğini duşun. Herkes kendine yakısani yapar, kendinde kabahat arama böyle bir seyin mazereti olmaz. Umarım gelecekte sen ve bebeğin en cok nasil mutlu olursanız öyle bir yola adım atarsın.
oh oh maşallah..kızın hayırlı olsun canım..ALlah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin..
Allah yardımcın olsun canım..dualarım seninle...
umarın sende en kısa zamanda iyi olur evine dönersin..dualarım seninle canım..
ben kan şurubu vegaferon kullanıyorum..tadına baktım doktor öyle yazdı..tadı güzel içilebilir..tavsiye ederim, tadına bakın derim..
birde kansizlık ihmale gelmez..ben şurup kullandığım halde kanımda düşüş oldu:)))))
iyi tatiller canım,,kendine dikkat et..
hepinize teşekkür ederim
bu yaşadıklarıma hala inanamıyorum bu niye benim başıma geldi diye söylenip duruyorum yani benim hiç rahat mutlu bir çocukluğum olmadı benim babam da hovardaydı ama birgün bana dedi ki "kızım ben zaten evlenecek adam değildim, anneni görücü usulü evlendirdiler benimle ailelerimizin kararıydı biz ayrı dünyaların insanlarıyız"
kendince bir açıklaması belki haklı tarafları vardı ve ne kadar hovarda olursa olsun anneme hamileliklerinde hep iyi davranmış üstüne titremiş. Bize pek sahip çıkmadı ben mutsuz bir evde büyüdüm hır gür içinde, evlenirken hep mutlu olmayı diledim ne parada ne pulda gözüm olmadı. Ama kader işte babamdan gülmedim eşimden de gülmedim nasıl bir kadar bu Allah ım? Nasip olursa benim de oğlum olacak o da kazık atacak mı bana o da ağlatacak mı beni? Korkuyorum işte...
eşimi dün manidar itirafından sonra evden gönderdim itiraz etmedi çantasını hazırladı mayosunu bile aldı evin anahtarını vestiyere bırakıp çekip gitti, giderken pişmanım bir kere oldu ben ettim sen etme gibi pişmanlık dolu laflar etmedi ikimiz de ağladık o kadar, o da vicdan azabından...
evden gider gitmez hemen annesini aradım durumu söyledim, boşanacağım dedim... şok oldu inanmadı yapmaz dedi, sonra onu aramış "hemen eve gel, konuşacağız demiş"
ben sabahı sabh ettim damla uyumadım ağladım ağladım, uyumadım şafağı izledim...
sabah olunca yemek yemeden çalıştığı bankasına gittim müdürü ve müdür yardımcısı bayan ikisiyle de konuştum şok oldular, kafası önünde çocuk ne ara yaptı dediler
dedim ki "bana bir isim verdi ama kadına saldırmadan emin olmak istiyorum bana yardım edin" dedim sağ olsunlar hemen araştırdılar , bir kere haftasonu eğitimleri yalanmış iki haftasonu eğitim var diye kandırdı beni meğer o kadınla beraber olmak için bana yalan söylemiş.
kız bankaya yeni girmiş başka şubeden yaşı da küçükmüş bekar, 3 gün izin almış bu sabah kız da, yani benimki yememiş içimemiş onu aramış uyarmış, belki plan yapmışlar pazartesine kadar birlikte olacaklar...
düşündükçe çıldırıyorum beni aramıyor ne haldeyim düşünmüyor, en ufak bir pişmanlık belirtisi yok hala o kızın derdinde onu koruyor onu kolluyor...
hani demişsiniz ya yumuşama diye adam zaten silmiş kafasında bana ve bebeğine zerre saygısı acıması yok kapılmış bir kadına dünya umuru değil, aslında bu halleri çok tanıdık bana aşık olduğunda da böyleydi
yine böyle şiir yazar, benimle telefonda saatlerce konuşur benimle buluşabilmek için taklalar atardı benim için ailesini karşısına aldı şimdi onun için beni ve oğlumuzu hiçe sayıyor beni aldatmasının ötesinde duygusal bir iişki yaşıyor ve işte bunun geri dönüşü yok kızlar tek çare boaşanmak ne ben ona güvenebilirm bir daha ne de o beni zorla yeniden sevip aşık olabilir bundan sonrası zorlama olur ama ben onu o kadar çok seviyorum ki bu tarz bir yaşantıyla yetinemem dayanamam
Allah ban dayanma gücü versin ve hakkımda hayırlısı olsun büyük cümleler kurmak için henüz çok erken ama benim kararım bu ve karşımdaki de buna itiraz etmiyor...
zoruma gidiyor bana yalan söylemesi, beni aptal yerine koyması çocuğunun sakat doğma ihtimaline aldırış etmeden benim yanımda olmak yerine o kadınla kaçamak peşinde koşması, suçunu bastırmak için bana eziyet etmesi ve kendimi suçlu hissetmemi sağlaması...
bana dürüstçe olmuyor eskisi gibi kendini de suçlama sorun benim ayrılalım deseydi bu kadar kızgın olmazdım
değer miydi yuvasını yıkmaya düzenini bozmaya çocuğunu karısını perişan etmeye işine çevresine rezil olmaya değer miydi, değermiş demek ben işte buna kahroluyorum...
yaa burc karakterimde bile yazmışlar hacı
Yay
Neşelerini sürekli muhafaza ederler.
Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır.
İşine gerçekten titizdir.
Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır.
İdealist, sevecen, iyimser bir romantik.
Dikkat çekicidir.
Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler.
Fikirleri için savaşır.
Çalışkandır.
Sosyal yaşamları çok hareketlidir.
Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur. .
eheueheu atlamayan bizden değildir
Bugün detaylı ultrasona gircem kızlar dua edin bana lütfen..
Çok heycanlıyım, neden böyle oldum bilmiyorum .. :18:
bana kalsa doğumhanede bile girerim ilişkiye fantazi olur ama :) bizimki öküz :)
kızlar bu arada dün iş yerımızde bı abı var dedi bişi dicem ayşe ama kızma fln
ben de bişi oldu sandım dedi ki sana görücü çıktı nee dedim böle
dedi işte şu firmanın çalışanı senı gormus begenmıs abı aramızı yap dedi ben de dedim
hött lan höt evli hamıle kız ama çocugu gör nası şok oldu dio ddim sağolsun tabii de yani hamıleyım
ya bellı oluyo karnım nası anlamamış ki diye şaşırdım
neyse fln dedim ama çok şaşırdım akşam eşime söledim o alyans çıkmıcak parmaktan fln
diyo yüzü düştü ne dedim ya bu trip sanki kabul ettik fln baktım sinirlendi başka ses etmedım
hepinize teşekkür ederim
bu yaşadıklarıma hala inanamıyorum bu niye benim başıma geldi diye söylenip duruyorum yani benim hiç rahat mutlu bir çocukluğum olmadı benim babam da hovardaydı ama birgün bana dedi ki "kızım ben zaten evlenecek adam değildim, anneni görücü usulü evlendirdiler benimle ailelerimizin kararıydı biz ayrı dünyaların insanlarıyız"
kendince bir açıklaması belki haklı tarafları vardı ve ne kadar hovarda olursa olsun anneme hamileliklerinde hep iyi davranmış üstüne titremiş. Bize pek sahip çıkmadı ben mutsuz bir evde büyüdüm hır gür içinde, evlenirken hep mutlu olmayı diledim ne parada ne pulda gözüm olmadı. Ama kader işte babamdan gülmedim eşimden de gülmedim nasıl bir kadar bu Allah ım? Nasip olursa benim de oğlum olacak o da kazık atacak mı bana o da ağlatacak mı beni? Korkuyorum işte...
eşimi dün manidar itirafından sonra evden gönderdim itiraz etmedi çantasını hazırladı mayosunu bile aldı evin anahtarını vestiyere bırakıp çekip gitti, giderken pişmanım bir kere oldu ben ettim sen etme gibi pişmanlık dolu laflar etmedi ikimiz de ağladık o kadar, o da vicdan azabından...
evden gider gitmez hemen annesini aradım durumu söyledim, boşanacağım dedim... şok oldu inanmadı yapmaz dedi, sonra onu aramış "hemen eve gel, konuşacağız demiş"
ben sabahı sabh ettim damla uyumadım ağladım ağladım, uyumadım şafağı izledim...
sabah olunca yemek yemeden çalıştığı bankasına gittim müdürü ve müdür yardımcısı bayan ikisiyle de konuştum şok oldular, kafası önünde çocuk ne ara yaptı dediler
dedim ki "bana bir isim verdi ama kadına saldırmadan emin olmak istiyorum bana yardım edin" dedim sağ olsunlar hemen araştırdılar , bir kere haftasonu eğitimleri yalanmış iki haftasonu eğitim var diye kandırdı beni meğer o kadınla beraber olmak için bana yalan söylemiş.
kız bankaya yeni girmiş başka şubeden yaşı da küçükmüş bekar, 3 gün izin almış bu sabah kız da, yani benimki yememiş içimemiş onu aramış uyarmış, belki plan yapmışlar pazartesine kadar birlikte olacaklar...
düşündükçe çıldırıyorum beni aramıyor ne haldeyim düşünmüyor, en ufak bir pişmanlık belirtisi yok hala o kızın derdinde onu koruyor onu kolluyor...
hani demişsiniz ya yumuşama diye adam zaten silmiş kafasında bana ve bebeğine zerre saygısı acıması yok kapılmış bir kadına dünya umuru değil, aslında bu halleri çok tanıdık bana aşık olduğunda da böyleydi
yine böyle şiir yazar, benimle telefonda saatlerce konuşur benimle buluşabilmek için taklalar atardı benim için ailesini karşısına aldı şimdi onun için beni ve oğlumuzu hiçe sayıyor beni aldatmasının ötesinde duygusal bir iişki yaşıyor ve işte bunun geri dönüşü yok kızlar tek çare boaşanmak ne ben ona güvenebilirm bir daha ne de o beni zorla yeniden sevip aşık olabilir bundan sonrası zorlama olur ama ben onu o kadar çok seviyorum ki bu tarz bir yaşantıyla yetinemem dayanamam
Allah ban dayanma gücü versin ve hakkımda hayırlısı olsun büyük cümleler kurmak için henüz çok erken ama benim kararım bu ve karşımdaki de buna itiraz etmiyor...
zoruma gidiyor bana yalan söylemesi, beni aptal yerine koyması çocuğunun sakat doğma ihtimaline aldırış etmeden benim yanımda olmak yerine o kadınla kaçamak peşinde koşması, suçunu bastırmak için bana eziyet etmesi ve kendimi suçlu hissetmemi sağlaması...
bana dürüstçe olmuyor eskisi gibi kendini de suçlama sorun benim ayrılalım deseydi bu kadar kızgın olmazdım
değer miydi yuvasını yıkmaya düzenini bozmaya çocuğunu karısını perişan etmeye işine çevresine rezil olmaya değer miydi, değermiş demek ben işte buna kahroluyorum...
canım benim ALLAH yardımcın olsun.sen kendini bebeşini düşün...
hepinize teşekkür ederim
zeynep kendi kaybeder senin yazdıklarından ne kadar kalitesi değerli biri olduğun belli ki böyle birini kaybeden üzülsün tabiki sende üzülürsün bebeğin için geçen günlerin için birçok şey için üzülme de diyemem sana içine atma paylaş sakin kararlar verki doğru olsun gelecek için ne adım atacaksan onun kararlarını sakin vermelisin boşanmayı tek çare düşünüyorsan ilk önce profosyonel yardım almayı ihmal etme hiç bir işlem yapmadan önce bence avukatla görüşmelisin şimdi çok taze hemen birşey yapmayacakda olsan evukatla görüşüp fikirler alman senin için iyi olabilir biraz daha düşünürsün belki neler yapılabilir neler olur diye ne bileyim hani öfkeyle kalkıp zararla oturmanı istemem hakkında hayırlısı olsun
hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?