sağol canım.Normalde dinelenerek geçiriyorum aslında ama dün birazda hevesle kaptırdım kendimi inşallah zararı olmamıştır
canim kötü sey getirme aklina olmaz insallah allahin izniyle bizler birazda evhamliyiz iste ..bende bu siralar hep sagligi hakkinda düsünüyorum aklima gelince kötü seyler agliyorum
ama düsünmek istemiyorum yavrularimiz allahimiza emanet insallahhh aminnnnnnnnnnnnnnn....
kizlar sizlere birsey sormak istedim. Benim bebegimin cinsiyeti belli degil daha ama rüyamda biberon emzik falan aliyorum aldigim emzik rengi pembe oluyor ama benim daha belli degil ki diyorum kiz oldugu sonra burda komsumun kizi var cok samimi degilim ama onun kizi olmustu kizinin adi elif liya elimde emzik karsima cikiyor ben diyorum emzigin rengi pembe ya ismini liya koycam diyorum oda bana diyor ki liya birbaska isim daha söylüyor onu hatirlamiyorum. acaba bir anlami varmidir yoksa öylesine görülmüs rüyami baya etkilendim liya diyerek uyandim sanki aa dedim gözlerimi acar acmaz acaba kizmi olcak ne alaka dedim biberon emzik sonra isim acaba sizce sizinde cinsiyetiniz belli olmadan böyle isim rüyalari gördünüzmü cok merak ediyorummm buraya yazip yorumlarinizi okumak istedim veya buna benzer rüyalar .....
Bende evham tavan yapmış durumda maalesef.7 sene sonra geldi bebeğim.Öncesinde 4 düşüğüm var hiç bu aylara gelememiştik daha önce.ŞÜkürler olsun bu sefer büyüyo ama korku ve endişe hat safhada.Allah ferahlık versin bizlere korusun evlatlarımızıda
insallah canim benim insallah cikar kurban oldugum allahim saglikla sihatle gönlüme göre versin tüm hamislerimizin insallah aminnnnnnnnnnnnnn...senin cikmis ne güzel bende cok rüya göruyorum hayirlisi insallahhhh.canım bende hep mavı bı bebek banyo kuvetı göruyordum ve hep erkek bebiş.oğlusum olcakmıs allah ızın verırse.senınde ruyan cıkabılır yanı:)
çok güzel ve önemlı bı konuya degınmıssın.bende 4 yıldr evlıyım esım tek cocuk sagolsun hem kırletır hemde elınden iş gelmez annesı de hıcbısey yaptırmamıs.suyunu bıle benden ıster.bende caktırmadan egıteyım dedım tatlım makınaya bulasıkları yerlestırırmısın dedıgımde en son koca takımı kırdı dızerken yıne de olsun bende ılk yaptıgımda öle olmustu falan dedım ama ıcımden küfürü bastım.ara sıra toz aldırdım yer sıl vs derken bıraz yontuldu ama bebek konusunda hemen topu annesıne atıyo annem bakar bız beceremeyız sabah verelım aksam alırız vs.bakalım napcazGünaydın hayrlı pazarlar
ilk bebegi olacak arkadaşlara tavsiyem cocugun bütün sorumlulugunu üstünüze almayın.siz emziriyorsanız babasıda gazını cıkarsın.arkasından şımartın onu.ben beceremiyorum gazını cıkarmayı sen ne güzel yapıyorsun aşkım v.s gibi
banyosunu birlikte yaptırın mutlaka.ben korkarım yapamam v.s derse cesaretlendirin kacmasına müsade etmeyin
ek gıdaya gectikleirnde akşam yemegini mutlaka babasının yedirmesini saglayın.bu cok cokkk önemliiii
yine biraz büyüyünce tek başına banyo yapmasını ögrenmesi lazım
akşam yatarken diş fırcalaması yada cocugun sütünü içirme görevleri babada olsun
görevlerini sorumluluklarını bilmesi lazım.yapmadıgı zaman huysuzluk yapın.
bunları yaparsa zaten başka ekstra iş bekleyip cok üzülmezsiniz.
ama ilk bebeginiz diye bütün herşeyiyle anne olarak siz ilgilenirseniz emin olun ilerde sinir hastası olursunuz
bebek tek kişiyle yapılmıyor.eli mahkum babada elini taşın altına koymak zorunda.
mesela dışarı cıkacagımız zaman ben kıyafetlerini hazırlardım, eşime giydirmesini rica ederdim.
yada cocugun biraz ateşi cıktıgında cnm netten bi bakarmısın yüksek ateş derece sınırı neymiş diyordum.
yada bebegin gazı varsa nelerin iyi geldigine bi bak forumlardan deyip topu ona atıyordum.yok sen bak dediginde hep bi bahane buluyordum
ben bunları tee hamileyken ögrendim aslında ama onunda araştırıp ögrenmesini saglamaya calıştım.bebek hakkında bilgileri arttıkca ona bakmaları ilgilenmeleri daha keyifli hale gelir.
merhaba güzel anneler.... nasılsınız??? bende ocak annesiyim,çok fazla takip edemiyorum topiği burdan... alışverişler filan başlamış ne güzel..hepinizin bebişi iyidir inşallah...netten alışveriş yapıyomusunuz? güzel uygun fiyatlı bildiğinz siteler varmı acaba ben pek göremiyorumda, hem hamilelik hemde bebişim için bişiler bakmak istiyorum.
kizlar sizlere birsey sormak istedim. Benim bebegimin cinsiyeti belli degil daha ama rüyamda biberon emzik falan aliyorum aldigim emzik rengi pembe oluyor ama benim daha belli degil ki diyorum kiz oldugu sonra burda komsumun kizi var cok samimi degilim ama onun kizi olmustu kizinin adi elif liya elimde emzik karsima cikiyor ben diyorum emzigin rengi pembe ya ismini liya koycam diyorum oda bana diyor ki liya birbaska isim daha söylüyor onu hatirlamiyorum. acaba bir anlami varmidir yoksa öylesine görülmüs rüyami baya etkilendim liya diyerek uyandim sanki aa dedim gözlerimi acar acmaz acaba kizmi olcak ne alaka dedim biberon emzik sonra isim acaba sizce sizinde cinsiyetiniz belli olmadan böyle isim rüyalari gördünüzmü cok merak ediyorummm buraya yazip yorumlarinizi okumak istedim veya buna benzer rüyalar .....
Ben ilk bebeğimde merdiven çok çıkardım hem de üçer dörder atlardım. Çok şükür bişey olmadı, kimse de merdiven çıkılmaz demiyor.. Korkma, sıkı sıkı tununuyor bebişin oraya...
kızlar buna ana dizi denıyormus klasık besıgın modern hali.sallanıyor cok yer kaplamıyor sonra mama yedırmek ıcın dık hale de getırıp kullanıyorsunuz 60 tl.beşik yerıne bunu alcam cok begendım aklınızda bulunsun hem oda yapıp hemde 7 aya kadar yanınızda yatırmak ısteyenlere uygun.
Eki Görüntüle 496262
merhaba güzel anneler.... nasılsınız??? bende ocak annesiyim,çok fazla takip edemiyorum topiği burdan... alışverişler filan başlamış ne güzel..hepinizin bebişi iyidir inşallah...netten alışveriş yapıyomusunuz? güzel uygun fiyatlı bildiğinz siteler varmı acaba ben pek göremiyorumda, hem hamilelik hemde bebişim için bişiler bakmak istiyorum.
Merhaba cnm.ben şu sitelerden alışveriş yapıyorum.UNNADO,BUMİNİ,BUTİK BEBE,E-BEBEK.COM,CİVİL BEBE.Birde hergün tektük bazı alışveriş sitelerinde bebekler için ürünler çıkıyor,onlarda LiMANGO,TRENDYOL,MARKAFONİ,BİNGOMİNGO.ama internette daha uygun ürünler normalde bir tulum dışarda 25 tlden başlıyor,internette 15le 20 tl arası,tabi uyguna getirmek için biraz toplu alışveriş yapmak lazım,hele hasta çıkışları dışarda 75-80 tl arasıyken internette indirimlerle 40 tl ile 60 tl arası.yardımcı olabildiysem ne mutlu cnm,unnadoda çok güzel şeyler oluyor genelde hep ordan alışveriş yapıyorum,gelen ürünlerde kaliteli..merhaba güzel anneler.... nasılsınız??? bende ocak annesiyim,çok fazla takip edemiyorum topiği burdan... alışverişler filan başlamış ne güzel..hepinizin bebişi iyidir inşallah...netten alışveriş yapıyomusunuz? güzel uygun fiyatlı bildiğinz siteler varmı acaba ben pek göremiyorumda, hem hamilelik hemde bebişim için bişiler bakmak istiyorum.
cnm bu anadizini sanırım yatağa yanına koyucaksın,bunun için kocamı yerinden etmem lazım anlaşılankızlar buna ana dizi denıyormus klasık besıgın modern hali.sallanıyor cok yer kaplamıyor sonra mama yedırmek ıcın dık hale de getırıp kullanıyorsunuz 60 tl.beşik yerıne bunu alcam cok begendım aklınızda bulunsun hem oda yapıp hemde 7 aya kadar yanınızda yatırmak ısteyenlere uygun.
Eki Görüntüle 496262
amin canım nazar değmesin sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza...slm canim ben iyiyim umarim herkez iyidir...bebisler iyi cok sükür 30 agusta büyük ultrasal var insallah hersey yolunda olur .....ben bilgisayardan aliyorum ama almanyada oldugum iicn türkiyeyle bir bilgim yok canimmm kendine bebise cok iyi bak tüm hamislerrrr....degmezin bizlere allahim bizleri korusun aminnnnnn
slm canım biz iyiyiz prensesimizle birlikte sen nasılsın nasıl gidiyor .. Bende cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başladım birşeyler almaya geçen eltimle konuşurken bebetto diye bir marka var duymuşsundur belki onu ısrarla tavsiye etti hastane çıkışını çıtçıtlı badilerini falan muhakkak onu al dedi ama tabi ben 3 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum yedekli olsun diye o yüzden 1 tane bebetto alacam diğerlerinide normal ucuzlarından alacam nette tomuycuk online satış sitesi var oradan beğendim ben onu almayı düşünüyorum tomuycuk marka farklı şeyler almıştım onlar çok kaliteli idi ama hastane çıkışı nasıl olur bilemiyorum hatta bu hafta 1 tanesi kampanyalıydı 37.5 sanırım fiyatı benim beğendiğim 55 tl idi biraz daha ilerleyelim onu düşünüyorum inşallah :)
slm canım biz iyiyiz prensesimizle birlikte sen nasılsın nasıl gidiyor .. bende cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başladım birşeyler almaya geçen eltimle konuşurken bebetto diye bir marka var duymuşsundur belki onu ısrarla tavsiye etti hastane çıkışını çıtçıtlı badilerini falan muhakkak onu al dedi ama tabi ben 3 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum yedekli olsun diye o yüzden 1 tane bebetto alacam diğerlerinide normal ucuzlarından alacam nette tomuycuk online satış sitesi var oradan beğendim ben onu almayı düşünüyorum tomuycuk marka farklı şeyler almıştım onlar çok kaliteli idi ama hastane çıkışı nasıl olur bilemiyorum hatta bu hafta 1 tanesi kampanyalıydı 37.5 sanırım fiyatı benim beğendiğim 55 tl idi biraz daha ilerleyelim onu düşünüyorum inşallah :)
merhaba cnm.ben şu sitelerden alışveriş yapıyorum.unnado,bumini,butik bebe,e-bebek.com,civil bebe.birde hergün tektük bazı alışveriş sitelerinde bebekler için ürünler çıkıyor,onlarda limango,trendyol,markafoni,bingomingo.ama internette daha uygun ürünler normalde bir tulum dışarda 25 tlden başlıyor,internette 15le 20 tl arası,tabi uyguna getirmek için biraz toplu alışveriş yapmak lazım,hele hasta çıkışları dışarda 75-80 tl arasıyken internette indirimlerle 40 tl ile 60 tl arası.yardımcı olabildiysem ne mutlu cnm,unnadoda çok güzel şeyler oluyor genelde hep ordan alışveriş yapıyorum,gelen ürünlerde kaliteli..
Cnm bu anadizini sanırım yatağa yanına koyucaksın,bunun için kocamı yerinden etmem lazım anlaşılanEşimede kıyamam yaa,gerçi onun horultusundan çoğcuğum korkup uyanmazsa iyidir
cnm valla bende tam tersi çıktı gönlüm hep kızdan yanaydı belkide oyüzden hep kız gördüm,hatta öğrenmeden bigün önce akşam rüyamda kızın olucak dedi doktor aaa diyorum duru geliyo duruduru koyucaktım kızım oluncada...ertesi gün oğluşumuzun erkek olduğunu öğrendik sağlıklı olsun benim olsun kuzey'imizi bekliyoruz kız görenlerin erkek oluyomuş cnm.rüya tabirlerindede öle yazıyo.Allah gönlüne göre versin inş.
Günaydın hayrlı pazarlar
ilk bebegi olacak arkadaşlara tavsiyem cocugun bütün sorumlulugunu üstünüze almayın.siz emziriyorsanız babasıda gazını cıkarsın.arkasından şımartın onu.ben beceremiyorum gazını cıkarmayı sen ne güzel yapıyorsun aşkım v.s gibi
banyosunu birlikte yaptırın mutlaka.ben korkarım yapamam v.s derse cesaretlendirin kacmasına müsade etmeyin
ek gıdaya gectikleirnde akşam yemegini mutlaka babasının yedirmesini saglayın.bu cok cokkk önemliiii
yine biraz büyüyünce tek başına banyo yapmasını ögrenmesi lazım
akşam yatarken diş fırcalaması yada cocugun sütünü içirme görevleri babada olsun
görevlerini sorumluluklarını bilmesi lazım.yapmadıgı zaman huysuzluk yapın.
bunları yaparsa zaten başka ekstra iş bekleyip cok üzülmezsiniz.
ama ilk bebeginiz diye bütün herşeyiyle anne olarak siz ilgilenirseniz emin olun ilerde sinir hastası olursunuz
bebek tek kişiyle yapılmıyor.eli mahkum babada elini taşın altına koymak zorunda.
mesela dışarı cıkacagımız zaman ben kıyafetlerini hazırlardım, eşime giydirmesini rica ederdim.
yada cocugun biraz ateşi cıktıgında cnm netten bi bakarmısın yüksek ateş derece sınırı neymiş diyordum.
yada bebegin gazı varsa nelerin iyi geldigine bi bak forumlardan deyip topu ona atıyordum.yok sen bak dediginde hep bi bahane buluyordum
ben bunları tee hamileyken ögrendim aslında ama onunda araştırıp ögrenmesini saglamaya calıştım.bebek hakkında bilgileri arttıkca ona bakmaları ilgilenmeleri daha keyifli hale gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?