Çocuk doguranlardan aldıgım tavsiyeye göre bir tane uzun gecelik ve üzerine sabahlık lazımmıs.zaten bizim dogum kışa denk gelcek polar sabahlık iyi gider heralde
2 takımda pijama gereklıymıs..degişti degişti giy dediler,birde kanamadan ötürü kirleniyormuş falan filan ..
Evlenirken ceyiz listem vardı o dertten kurtuldum diyordum şimdide bebek listesi cıktı .. ikiside cok zevkli seyler ama :)
Allah babamıza sabır versin o alcak nasılsa
Ayaklarda şişme 2 gündür bende de var canım tansiyonumda arada düşüyor .ögrendigime göre hamılelıkte olan seylermiş. sıkıntı stres yapma kendıne.. beslenmene dikkat et ve bol bol dinlen ..
Bende haftaya saglık ocagına gidip tetanoz asımı olacagım , dogum sırasında kullanılan meteryallerden ötürüde oldugunu duydum yapmakta yarar varmış .herşey bebişlerimiz için.. karnımda birşeyler oluyor ,ilk hamılelik noluyor anlamıyorum tekme degil biliyorum ama bizim tosuncuk yüzme taliminde anlamadım
Göbekte cıktı,ayan beyan belli hamile oldugum .. eski vucudumu kıyafetlerımı özlemiyor degilim.. tek şikayetmde bu benim
Kızlar ben strilazörü arzumunkini alıccam.enuygunu o fiyat olarak hemde buharlı pişirme özelliğide var ekstradan,aklınızda olsun
Arzum Bebbe AR 852 Sterilizatör ve Buharlı Pişirici - e-bebek.com
ateş ölçer olarakta bu tip daha iyi gibi geldi
Microlife Ateş Ölçer Emzik | Fiyat 13 TL| Eczaneden.co
Ay canim ayakkabilarim sıkiyo artik hic sorma ev terligimi bile tam giyemiyorum gun icinde soguk suyla yikiyorum yüksege uzatiyorum tuz yememeye dikkat ediyorum ins daha cok sismeyiz :84:
cnm emzikli ateş ölçeri değil arzum siterilazörü diosun galiba.biberon siteril etmek için cnm.yani biberonları kaynatırlardı temizlemek için ya eskiden.bayadır bu makinalar var hem daha hijyenik diye düşünüyorum.ama tefal ve philipsin bide chicconun falan 150 -250 tl arasında.ha eğer arzumun makinasının işlevini anlamadım diyorsan bende tam çözemedim bakınca.emzik cok güzelmiş yahu almam lazım ama 2.ürünü cözemedim ben :26:
Çok ayakta dikilme canım bide topuklu ayakkabıların her türlüsüde şişmeye neden oluyor.
tuz ve şekerden olabildigince uzak dur.. tuz tansiyona da neden oluyormus gebelıkte,sekerde diyabete ..:44:
ılk 3 ay hıc almadım son 1 ayda hooooop 3 kılo:)doktor uyardı dıkkat dedı 1.5 kılo almalıydın dedı karbonkıdratı kestım yürüyuse basladım 45 dk haftada 4 gun.sız ne durumdasınız
ılk 3 ay hıc almadım son 1 ayda hooooop 3 kılo:)doktor uyardı dıkkat dedı 1.5 kılo almalıydın dedı karbonkıdratı kestım yürüyuse basladım 45 dk haftada 4 gun.sız ne durumdasınız
Kenzul-arş Duası cnmBahsettiğin duayı bi daha yazarmısın canım çok merak ettim..
merhaba bende aranıza yeni katıldım kısmetse benım bebegımde 31 ocak doğum gözüküyor=) cumartesi kızım olucagını öğrendım.. kız erkek farketmezdi benım için saglıkla doğsun yavrum çok güzel bir duygu <3
canım ben 75.600 gr ile hamileliğe başladım şu anda 73.100 gr. oldum ama son 3 haftada yaklaşık2 kilo aldım bundan sonra dikkat etmem gerekecek :)
kızlar bu arada akşam venice den alışveriş yaptım inanılmaz uygundu %50 indirim vardı 1 tane battanye aldım 13 milyona hemde penye değil kalın battaniyeler oluyor ya onlardan ama peluş değil çıtçıtlı badiler 3 tanesi 12 birtane hastane çıkışı aldım 7 parça 22 milyon 2 li tulum aldım patikli olanlardan 18 2 li yazlık tulum aldım 7.5 milyon falan bunlar 2 tanesinin fiyatları fırsatınız varsa sizde bir bakın derim daha 3 gün olmuş indirim başlayalı ama baya seçilmiş :)
oo süpermişş yaaa int yazıyorum venice diye çıkmıyoo bana linkini atarmısın ?
wenice canım işte bu yazılışı
Ah nasıl heyecanlıdır şimdi kızın fbetuly :))
Herkese günaydın anneler ve canları :)
Güzel, huzurlu, hayırlı, sağlıklı bir gün geçirelim inşallah. + Güzel haberler de gelsin...
sagol canim. dr tanidi artik bizi krese gittigi icinde olabilir bu kadar sik hasta olmasi diyorgeçmiş olsun Yeşim,tüm sıkıntılarınız anlat doktora,yardımcı olacaktır mutlaka..
Allah yardımcınız olsun..
ben de cok ugrasiyorum defne kolikti bebekten sadece memede duruyordu yapisik ikiz gibi gecdik 3 ayYeşim83 Allah kolaylık versin geçmiş olsun.
Bende parmak emen bir çocuktum (6 yaşıma kadar)
En etkili yöntem annemin pijamamın kollarını dikmesi olmuştu. Gece uyurken farketmeden alıyordum çünkü.
Sonra cindy bebek almışlardı. Parmak emmemi bırakmak şartıyla.
Bende bırakmıştım :)))
Canlarım benim ya nasıl uğraşmışlar
gozun aydin canim cok merak ediyorum acaba gununu hangi bebis bekleyecek genelde erken oluyor dogumlarmerhaba bende aranıza yeni katıldım kısmetse benım bebegımde 31 ocak doğum gözüküyor=) cumartesi kızım olucagını öğrendım.. kız erkek farketmezdi benım için saglıkla doğsun yavrum çok güzel bir duygu <3
canim gr filan normal bence daha ne olucak zaten son 2-3 ayda kilo aliyorlar. simdi organlari gelisiyorKIZLAR CUMARTESŞ DR GİTTİM RENKLİ dobllor girdim bebeği 380gr5 ay 5 günlük bana küçük geldi birde dr böbreklerde genişleme var dedi korkma gibi laflar ettiama yine de korkuyorum umarım sıkıntı olmaz dr söylemesine göre yanılmada olabilir doğduktan sonra çocuk dr görücek dedii off kafam çok karıştı yaşayan varmı böyle sıkıntı
hic korkma canim normal dogan ikiz bebeklerde oluyor duruslari normalse bir sorun yoksa niye olmasinTeşekkür ederim canım benim,Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah.Çift yumurta canım.Hakkımızda en hayırlısı olsun.Vakti zamanı şaşmaz muhakkak ama,benim en büyük korkum sezeryanı beklerken normal doğum olması.Birde ikiz olunca daha tedirgin oluyor insan.Allah ım hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip eylesin inşallah...
55 ile hamile kaldim yada 54 tu tam hatirlamiyorum. suan 58,5 kilo oldumılk 3 ay hıc almadım son 1 ayda hooooop 3 kılo:)doktor uyardı dıkkat dedı 1.5 kılo almalıydın dedı karbonkıdratı kestım yürüyuse basladım 45 dk haftada 4 gun.sız ne durumdasınız
bende su buharli pisiriciden alicam nasip olursa bir tanidik kullaniyor cok memnunmusKızlar ben strilazörü arzumunkini alıccam.enuygunu o fiyat olarak hemde buharlı pişirme özelliğide var ekstradan,aklınızda olsun
Arzum Bebbe AR 852 Sterilizatör ve Buharlı Pişirici - e-bebek.com
ateş ölçer olarakta bu tip daha iyi gibi geldi
Microlife Ateş Ölçer Emzik | Fiyat 13 TL| Eczaneden.co
ya benim memisler simsiyah oldu niye oyle olduki? uclarida buyudu cok acidi bir donem zyagi surdum cok iyi geldikızlar memişlerimin kenarları bir kaşınıyorki sormayın,sanırım sürekli büyüyorlardaha ne kadar büyüycekler bilmiyorum galiba yavrum doğunca emzirirken yüzünü göremiycem bu gidişle hahahaa.vede kenarları çatlamaya başladı ..
sizin memişler ne alemde
ya varya şekil şemal kaymaya başladı göbeğimde hiç çatlağım oluşmadı ama yanlarımda ve bacaklarımda özellikle memelerimin kenarlarında mor mor çatlaklar oluşmaya başladı,harita gibi olmasam bari :97: ayrıca 1,5 klio almışım,sanırım artık kilo almaya başlıycaz normal olarak,iştahımda arttı paso mutfaktayım:125: devamlı tatlı şeyler yiyiyorum Allah sonumu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?