2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yağmur yağıyorrrr miss,toprak kokusu mis,ne zmadır türk k. içmiyordum ,onu yaptım şimdi ,bi yandan yazılanları okuyorum ;sanki komşu gelmiş gibi :)))

Hayır ne yazık ki kıvrımlardan bahsetmiyor Beynin şu çeperi doldurmasını bekliyoruz yalnız henüz doldurmamış görünüyor dedi.Raporuma da ekstraserebral subaraknoid mesafe ileri derecede geniş yazmış.Ne anlama geliyor tam bulamadım.Bu haftalarda gelenlerin %50 sinde doldurmuş oluyormuş %50sinde de bu şekilde oluyormuş.2 hafta sonra gelince de %99 doldurur dedi inşallah o %99 içerisindesin dedi ama yine de içim rahat değil.

cnm senin bebeğin cinsiyeti neydi.kızlarda çok kararırmış memeler.. benim şimdilik sadece ortaları koyulaştı azcık ama feci kaşınıyo kenarları ve çatlamalar mevcut hafif mor mor.aradada sancılar giriyo bazen heralde ya büyüdüğünden yada süt damarlarından falan ,Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canım benim çookk teşekkür ederim inşallah hepimiz sağsağlim alırız yavrularımızı kucaklarımıza ve mutlu bir yuvada büyütmek nasip olur inşallah. 21. haftandasın hala göstermedi mi? Sizinki bizim sıpadan da inatçıymış Bizim de 4 eylülde ayrıntılı ultrasonumuz var cd ye çekim de yapılacak artık açıp açıp izlerim oğlumu ordan gebelik ilerledikçe sabırsızlık da artıyor günlerin, haftaların çabuk geçmesini istiyoruz.. Umarım hayırlı haberlerle gelirsin..

Bu arada tüm annişlere ve kuzularına günaydınlaaarrr

Son düzenleme:
yağmur yağıyorrrr miss,toprak kokusu mis,ne zmadır türk k. içmiyordum ,onu yaptım şimdi ,bi yandan yazılanları okuyorum ;sanki komşu gelmiş gibi :)))

burda yagmur yok ama hava serın cok ılık bı rüzgar esıyor okadar sıcaktan sonra bı nefes aldım bahcemızden domates salatalık topladım bende onları yıyorum:)hayatımda 1 fıncan t.kahvesı ıcemedım.eşimde tam tersı su bardagıyla ıcer ama benım hıcc aram yok.afıyet olsun bebegınle keyıf yap bakalım:)

canım 4 boyutlu usg anomali taramasında kullanılmaz o sadece show gibi bişey :)

ayrıca 300 bence de pahalı daha uyguna yapan yerler var :)

ayrıca normal usg de herşey gozukmez hadı gozuktu kan akısı gozukmez

kan akışı d aonemlı usg ıcın ayrıntılı bılgı almak istersen buyur burdan yak HAMİLELİKTE ULTRASON ÇEŞİTLERİ

hımmmmmm anladım canım beyın doldurması gereken alanı doldurmamış henuz yanı

olsun yıne de sakın ol herseyı normal güzelce buyyo haftasındna dolayı öledir...

tekrar gidince görürüsün ınsallah bi sorun cıkmaz canım benım ya stres yapma sakın

dün akşam eylül 2012 annelerının yazdıklarını okudum tabı son aylarındalar kımılerı doğuma gıtmıs kımı dogurmus kımınden haber beklıyorlar ayy fılanca dogurdu kızlar vs .allahım dedım darısı 2013 ocak annelerının başına ınsallah bızde burda patır patır doğum haberlerı alırız verırız:)

ayyy ınsallaaahhhhhhhh

günaydın annişler ve zuzular acık geç oldu ama olsun biz ev annesiyiz uyuduk gece uyuyamayınca hap iç banyo yıka kahvaltı derken anca geldik

fesleğencim doktorlar hamilelik rutin normal devam edince bu tip ultrasonlara hele 4boyutluya yollamıyorlar ama çoğu anne hem içi rahatlasın hem son aylarda bebiş nehalde kime benziyor diye 4boyutluya giriyor yinede senin orda çok uygunmuş gir baktır heryerini gör

ayşecim 4boyutlu ve ayrıntılının arasındaki fark ne ben renkli duplöre girdiğimde ordaki bayan kilodan inceleyememişti ve fetal mr önerdi tabi devletteki doktor kovma kıvamında olunca incelemedi bile ah şikayet etmediğime bile pişmanım ama bu hafta hep odoktor var zaten 20 22 ci haftalarda denmişti
özeldeki doktorum ise burda perintolok bi profu önerdi 2tanede zaten kent çok pahalı sade kontrol 240 ult ayrıca para istedi bizimkide şifada oda 250 300 arası dedi ama bunlar sanırım 4boyutlu ultrasonla inceliyor bide buay sonu tıpta bakılacak onda drek ayrıntılı demişti orda bune diye sormaya imkan olmuyor ay bu bebişler gelecekte anneleri üzmeden gelseler ki benimde şu afp değerim düşük çıksaydı hiç birine gerke duymasakta özeldeki doktorum yaştan dolayı amniyo istediler diye bu ayrıntılıyı istiyordu içimiz rahat etsin diye onun ki 3boyutlu bunda tam inceleyemiyorum diyordu

bide memişlerden bahsetmişiniz benimde büyümenin yanı sıra uçları simsiyah şuan kaşıntı yok ama şekli sapıttı ve simsiyah uçlar çevresi bi garip ay çirkin geldi bukadar kara

hadi hayırlısı kıslarr,ocak ta yaklaşıyor yani:))) 2012 ocak anneleri kreş topiği açarsınız seneye de:))) aynı grup tam gaz devam:)

bende artık inşallah hamile olarak katılırım aranıza ve bna ablalık yaparsınız bu konuda her ne kadar bnden küçük olsanızda:)

kız benim ki, oğluş renkli duplörde bile oğlan hem paşa hiç kapamıyoki meydan da geziyo acık ayıp öğretmek lazım bu paşaya

aynen öleee ist fenaaa Allah dışarda olana yardım etsin .... ama koku süpper şuanda okadar çok isterdimki elimde türk kahvesi önümde laptop dışarı doğru yağmuru izleyip keyif yapmak :)) çok şanslısın :))

Bebeğime haksızlık etmiş olmam umarım ama ben de eylül 2012 annelerinin arasındaydım napiim o da benim canımdı hala aklıma geliyor belki bir süre sonra aklıma bile gelmeyecek ama şuan hala içim onun için cız ediyor. Neyse rabbim bu yavruma uzun ömürler versin

Canım şu batma ile ilgili yazdığını okuyunca hemen yazmak istedim. Bende de aynı batma var. Yatarken sağ tarafımda göğsümde. Sadece sol tarafıma yattığımda uyuyabiliyorum. Ne sırt üstü, ne de bu batmadan ötürü sağ tarafa yatabiliyorum. Çok rahatsız edici ya, doktoruma gidince sorucam. Acaba neden böyle oluyor kızlar aranızda bilen var mı?

canım yaa çok şükürkü şuan hamilesin...rabbim olmayanlar da versin,karnındakini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeni nasip etsin...

İnşallah canım haftasından dolayı öyle göründü.Verdiğin destek için teşekkür ederim.

canım yaa çok şükürkü şuan hamilesin...rabbim olmayanlar da versin,karnındakini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeni nasip etsin...

Evet canım rabbime binlerce kez şükürler olsun bekletmeden yolladı tekrar yavrumu bana allahım kimsenin kucağını boş evini çocuk sesinden eksik bırakmasın hepimizin yavrularına sağlık sıhat ve hayırlı bir ömür nasip etsin

az önce avcılar hospitali aradım 2. düzey ultrason için çapadan özel doktor geliyomuş ve fiyatı 320 tlmiş off yaaaa ne kadar pahalıı

Canım eğer Avcılardan otoruyorsan sana bir hastane tavsiye edebilirim. Ben Beylikdüzüne taşındım. O yuzden burda bir hastaneye başladım. Medilife. Doktorumdan da çok mennunum. Muayene ücreti 25 TL. Tahlillerde uygun. Ama ayrıntılı ultrasona bakan Prof. dışarıdan geliyor. Onun fiyatı 252. Yani senın baktığın yere göre daha uygun. iSTERSEN düşünebilirsin. Tabii 100 tL lerden bahsediliyor. Keşke oyle yerler bulabilsem çevremde. Ama yine de bu porf çok başarılı. Ona gidicem o yüzden.

canım farkı attıgım lınkte okuyabılrısın HAMİLELİKTE ULTRASON ÇEŞİTLERİ

merhaba canım naısslın :)

ay evet ağustosta bitti bakalım ınsallah ocakta gelrı heemncık :)

yetıs canım belinize kuvveett

İnşallah canım haftasından dolayı öyle göründü.Verdiğin destek için teşekkür ederim.

rica edeırmc anım...ama rahat ol lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…