canım ama normal başlamaması beyın gelısımı derken şekillenmesınden
bahsedıo dr onu da söyleyım durduk yere stres yapma :) beynı olusmus var
ama mınık kıvrımalrın olusmaya baslamasını gozlemlemesı gerekıyodu onu gorememıs
demekkı görememesi de normal bence sakın öle 2 hafta nası beklıcem die
düşünme goruceksın kı bıseyı yok :) amin canım
cnm senin bebeğin cinsiyeti neydi.kızlarda çok kararırmış memeler.. benim şimdilik sadece ortaları koyulaştı azcık ama feci kaşınıyo kenarları ve çatlamalar mevcut hafif mor mor.aradada sancılar giriyo bazen heralde ya büyüdüğünden yada süt damarlarından falan ,Allah hepimizin yardımcısı olsun..merhaba kizlar
buraya tayfun gelecek uyarisiyla panik olduk ama sanirim bulundugumuz yeri teyet gecti
yinede baya ruzgar var disarda sabah cok kotu degildi kizimi yine dr a goturduk esimde ogleden sonra gitti ise
sagol canim. dr tanidi artik bizi krese gittigi icinde olabilir bu kadar sik hasta olmasi diyor
birde dilalti damla asidan bahsettim arastiracakmis. ben de trden anneme dedim arastirsin diye.
cigerleri temiz suan Allah a sukur nezle baslangici olmus. kulaklardada enfeksiyon yok
yani gore gore ogrendim kameraya bakinca enf varmi yokmu ben bile anlar oldum.
ben de cok ugrasiyorum defne kolikti bebekten sadece memede duruyordu yapisik ikiz gibi gecdik 3 ay
sonra bu parmagini kesfetti emzik ugrastim veremedim bir parmagini emince susuyordu teselli ediyor kendini
deyip cekmedim elini agzindan ama hata yaptigimi anladim. bir ara birakmisti ama basladi tekrar
yanlis oldugunu biliyor aslinda buyuk kizlar emmez diyor sen artik buyuk kizsin filan diyorum anliyor cekiyor
belki daldirip koyuyor agzina. her defainda ikaz edip cikarttiriyorum. ins uzun surmez
birazda irsi galiba annanemde emermis esiminde teyzesi emiyormus.
gozun aydin canim cok merak ediyorum acaba gununu hangi bebis bekleyecek genelde erken oluyor dogumlar
ben nasip olursa son gune kadar beklemek istiyorum tabi bir sorun cikmazsa cunku kizimin dogum gunuyle ayni tarih oluyor
ama ne yazikki bu bizim elimizde degil gelene de dur denmez:))
canim gr filan normal bence daha ne olucak zaten son 2-3 ayda kilo aliyorlar. simdi organlari gelisiyor
findik ceviz yiyebilirsin 2-3 tane gunde onlar kilo yapiyor diye duydum ama bebisler saglikla dogsunda kilo aliniyor
hatta cok izli aliyorlar ayda 1 kilo civari o yuzden onu hic kafana takma ki zaten kilosuda normal
o olcumler nokta atisi da yapmiyor bu arada bilgn olsun canim
hic korkma canim normal dogan ikiz bebeklerde oluyor duruslari normalse bir sorun yoksa niye olmasin
oynamasi nasil simdi ben tek bebek olunca bir hareket hissediyorum onlar cosuyorlardir iki kardes :))
biraz daha buyuyunce artik karnin sekilden sekile girer ikisi iki taraftan baya calisirlar:))
55 ile hamile kaldim yada 54 tu tam hatirlamiyorum. suan 58,5 kilo oldum
normal kilom 52-53 arasiydi aslinda . bence son 2-3 ayda dikkat etmek lazim
ama bizimde 4 ayimiz kaldi ya saka maka. bitiricez askerligi hehe:)
bende su buharli pisiriciden alicam nasip olursa bir tanidik kullaniyor cok memnunmus
ama daha vakti var 3-4 aylik olunca alirim nasil olsa ek besinlere hemen gecmiyor.
ya benim memisler simsiyah oldu niye oyle olduki? uclarida buyudu cok acidi bir donem zyagi surdum cok iyi geldi
buyudulerde :) gerci guzel duruyorlar:)
kizima hamileyken sag gogsumun altinda batma hissediyordum
ama bu his 7. ayimda filan oluyordu benim daha 5. ayim bitti niye bu kadar erken basladi acaba?
ayrica afedersiniz alt taraftan uste cikan boyle iplik gibi agrilar yasiyorum bazen belimde agriyor
azicik ayakata dursam ayakalarimin alti acimaya basliyor bormalde bu aylarda zinde olmak lazim ama..
6. ay sonuna kadar yani yatarkende rahat yatamiyorum karnimin yuzunden. :)
slm canim hayirli olsun oglun insallah sagsaglim saglikli sihatli alirsin kucagina mutlulukm iicnde büyüt yavrunu(tüm hamislerimiz insallah aminnnnnn..)darisi benim basima insallah benimde bu persembe ayin 30 da buyuk ultrason cok merak ediyorum insallah sagliklidir bir sorun yoktur ..bizede göstersin kendini insallah allahim herkezin gönlüne göre versin kurban oldugum allahim insallah aminnn..tekrar hayirli olsun...ogluna
yağmur yağıyorrrr miss,toprak kokusu mis,ne zmadır türk k. içmiyordum ,onu yaptım şimdi ,bi yandan yazılanları okuyorum ;sanki komşu gelmiş gibi :)))
selam kızlar herkes yıne erkencı neguzel bu ayrıntılı utrason ısı benımde kafamı karıstırıyo doktor hersey normal dıyo madem normalse negerek var ayrıntılı ultrasona 300 lıra cok para 4 boyutlu ultrasona gırıyoruz heray bıse olsa bellı olmazmıkı dedıgım gıbı kafam karısık daha tam karar veremedık gogus konusuna gelınce benımkılerın ucları acayıp karardı ve cok buyuduler daha catlamadılar ama delı gıbı kasınıyolar badem yagı surmeden gezemıyorum neyazıkı ve gobegımde o meshur cızgı yavas yavas belırgınlesıyo
Hayır ne yazık ki kıvrımlardan bahsetmiyorBeynin şu çeperi doldurmasını bekliyoruz yalnız henüz doldurmamış görünüyor dedi.Raporuma da ekstraserebral subaraknoid mesafe ileri derecede geniş yazmış.Ne anlama geliyor tam bulamadım.Bu haftalarda gelenlerin %50 sinde doldurmuş oluyormuş %50sinde de bu şekilde oluyormuş.2 hafta sonra gelince de %99 doldurur dedi inşallah o %99 içerisindesin dedi ama yine de içim rahat değil.
dün akşam eylül 2012 annelerının yazdıklarını okudum tabı son aylarındalar kımılerı doğuma gıtmıs kımı dogurmus kımınden haber beklıyorlar ayy fılanca dogurdu kızlar vs .allahım dedım darısı 2013 ocak annelerının başına ınsallah bızde burda patır patır doğum haberlerı alırız verırız:)
cnm senin bebeğin cinsiyeti neydi.kızlarda çok kararırmış memeler.. benim şimdilik sadece ortaları koyulaştı azcık ama feci kaşınıyo kenarları ve çatlamalar mevcut hafif mor mor.aradada sancılar giriyo bazen heralde ya büyüdüğünden yada süt damarlarından falan ,Allah hepimizin yardımcısı olsun..
aynen öleee ist fenaaa Allah dışarda olana yardım etsin .... ama koku süpper şuanda okadar çok isterdimki elimde türk kahvesi önümde laptop dışarı doğru yağmuru izleyip keyif yapmak :)) çok şanslısın :))yağmur yağıyorrrr miss,toprak kokusu mis,ne zmadır türk k. içmiyordum ,onu yaptım şimdi ,bi yandan yazılanları okuyorum ;sanki komşu gelmiş gibi :)))
dün akşam eylül 2012 annelerının yazdıklarını okudum tabı son aylarındalar kımılerı doğuma gıtmıs kımı dogurmus kımınden haber beklıyorlar ayy fılanca dogurdu kızlar vs .allahım dedım darısı 2013 ocak annelerının başına ınsallah bızde burda patır patır doğum haberlerı alırız verırız:)
Bebeğime haksızlık etmiş olmam umarım ama ben de eylül 2012 annelerinin arasındaydım napiim o da benim canımdı hala aklıma geliyor belki bir süre sonra aklıma bile gelmeyecek ama şuan hala içim onun için cız ediyor. Neyse rabbim bu yavruma uzun ömürler versin
hımmmmmm anladım canım beyın doldurması gereken alanı doldurmamış henuz yanı
olsun yıne de sakın ol herseyı normal güzelce buyyo haftasındna dolayı öledir...
tekrar gidince görürüsün ınsallah bi sorun cıkmaz canım benım ya stres yapma sakın
canım yaa çok şükürkü şuan hamilesin...rabbim olmayanlar da versin,karnındakini sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeni nasip etsin...
az önce avcılar hospitali aradım 2. düzey ultrason için çapadan özel doktor geliyomuş ve fiyatı 320 tlmiş off yaaaa ne kadar pahalıı
günaydın annişler ve zuzularacık geç oldu ama olsun biz ev annesiyiz uyuduk gece uyuyamayınca hap iç banyo yıka kahvaltı derken anca geldik
ayşecim 4boyutlu ve ayrıntılının arasındaki fark ne ben renkli duplöre girdiğimde ordaki bayan kilodan inceleyememişti ve fetal mr önerdi tabi devletteki doktor kovma kıvamında olunca incelemedi bile ah şikayet etmediğime bile pişmanım ama bu hafta hep odoktor var zaten 20 22 ci haftalarda denmişti
özeldeki doktorum ise burda perintolok bi profu önerdi 2tanede zaten kent çok pahalı sade kontrol 240 ult ayrıca para istedi bizimkide şifada oda 250 300 arası dedi ama bunlar sanırım 4boyutlu ultrasonla inceliyor bide buay sonu tıpta bakılacak onda drek ayrıntılı demişti orda bune diye sormaya imkan olmuyor ay bu bebişler gelecekte anneleri üzmeden gelseler ki benimde şu afp değerim düşük çıksaydı hiç birine gerke duymasakta özeldeki doktorum yaştan dolayı amniyo istediler diye bu ayrıntılıyı istiyordu içimiz rahat etsin diye onun ki 3boyutlu bunda tam inceleyemiyorum diyordu
hadi hayırlısı kıslarr,ocak ta yaklaşıyor yani:))) 2012 ocak anneleri kreş topiği açarsınız seneye de:))) aynı grup tam gaz devam:)
bende artık inşallah hamile olarak katılırım aranıza ve bna ablalık yaparsınız bu konuda her ne kadar bnden küçük olsanızda:)
İnşallah canım haftasından dolayı öyle göründü.Verdiğin destek için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?