2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım içini ferahh tut ya çok ciddi bişey olsa dr sölerdi zaten üzülme

yanılma payı da vardır tabıı

Aysecım adım yelız 27 yasındayım ve 77 kıloyum ılk bebegım erkek adıda ahmetenes olucak nasıpse 17 ocak dogum tarıhı ızmırde yasıyorum eksık besey varsa yazarım yıne

ayşeciğim canım hoşgeldin bizim bebeğin cinsiyeti belli oldu kızımız olacakmış listeye eklersen sevinirim :)
cnm çok güzelmiş gerçekten ama fiyatını göremedim ben yaaa ben bide böyle beyaz bişey istiyorum bembeyaz olsun ilk gününde bebişim:)
canım fiyat için üye olman gerekiyor 55 tl idi yanlış hatırlamıyorsam :)bende ilk hastane çıkışını bembeyaz alacam ALlahnasip olursa bunu yedek olsun diye bakmıştım :)

canım bende pek bilmiyorum böyle tecrübeli annelerden öğreniyoruz zamanla :)
kızlar eşim sesleniyor yemek için kaçıyoruz biz :)

Bende eylülün 15i gibi fln ayrıntılı ultrasona girecektim ama O hafta müsait olmayacağım için 24 eylül haftası gireceğim

inşallah:) bu arada sakaryada oturan varmı bebek mobilyaları bakmayı düşünüyorum artık ama sakaryada toplu bir mobilya çarsısı

var mı bilen varmı acaba hanımlar???

Slm annisler ve minik kuzucuklari nasilsiniz bugun biraz yorulduk biz kizimla saglikocagina gittim aşi oldum sonra bi kac yer ugradim halim kalmadi simdi kolum agriyo biraz zaten hemsire soledi agrir diye bide sislikten bahsetmissiniz benimde ayaklarim cok sisiyo ayakkabilarim sıkiyo bazen ins cok sismem bude bu aralar cok carpintim oluyo tansiyonumu olcuyorum normal ama nabiz 120 125 fln oluyo korkuyorum ins bisey olmaz

ayşeciğim canım hoşgeldin bizim bebeğin cinsiyeti belli oldu kızımız olacakmış listeye eklersen sevinirim :)

gözün aydın canım...hayırlı olsun kızçen..
sadece işaret parmağımda bitane,yüzük parmağımda bitane çıktı,eğerki tekrarlarsa ve geçmezse doktora çıakrım,yorumun için teşekkürler tatlım

bence ne olur ne olmaz git bir doktora danış sen..

ılk 3 ay hıc almadım son 1 ayda hooooop 3 kılo:)doktor uyardı dıkkat dedı 1.5 kılo almalıydın dedı karbonkıdratı kestım yürüyuse basladım 45 dk haftada 4 gun.sız ne durumdasınız

Ben de her sabah aç karna tartılıyorum.. Toplam 2 kilo almışım... 10-12 ile bitirsem sevinecem.
kızlar benım karnım daha aşağıda idi yükseldi sanki

ya siz de öle bişi farkettınız mı ???

bebek daha yukarıda sanki...

Bahsettiğin duayı bi daha yazarmısın canım çok merak ettim..
Benim de yaklaşık bir haftadır daha yukarıda, göbek deliğimin olduğu kısım daha düz ve penguen yürüyüşüne geçtim.. Hiç hoşlanmıyorum aslında ama bacaklarım yürürken farklı tarflara gitmek istiyo..
Bi de bu yukarı çıkalı bebeğin hareketlerini sol kasığımda hissedememeye başladım.. Dik duruşa geçti herhalde...

AHERDOOOO kusura bakma yaa.... Bir iki kişi tebrik edince yazmak tekrar gibi geliyo.. Haklısın aslında insan hatırlanmak istiyor... Oğluşun hayırlı evlat olsun inşallahh.

ılk 3 ay hıc almadım son 1 ayda hooooop 3 kılo:)doktor uyardı dıkkat dedı 1.5 kılo almalıydın dedı karbonkıdratı kestım yürüyuse basladım 45 dk haftada 4 gun.sız ne durumdasınız

Canım ilk 3 ay 1 kg verdim, 4. ayımda 1 kg'a yakın aldım şimdi tam 21. haftamdayım ve 17. 18. haftadan beri maalesef 1 kg

daha almışım yani 5 ayda yaklaşık 2,5 kg. kadar almışım:/

Çocuk doguranlardan aldıgım tavsiyeye göre bir tane uzun gecelik ve üzerine sabahlık lazımmıs.zaten bizim dogum kışa denk gelcek polar sabahlık iyi gider heralde
2 takımda pijama gereklıymıs..degişti degişti giy dediler,birde kanamadan ötürü kirleniyormuş falan filan ..

Evlenirken ceyiz listem vardı o dertten kurtuldum diyordum şimdide bebek listesi cıktı .. ikiside cok zevkli seyler ama :)
Allah babamıza sabır versin o alcak nasılsa

Ayaklarda şişme 2 gündür bende de var canım tansiyonumda arada düşüyor .ögrendigime göre hamılelıkte olan seylermiş. sıkıntı stres yapma kendıne.. beslenmene dikkat et ve bol bol dinlen ..

Bende haftaya saglık ocagına gidip tetanoz asımı olacagım , dogum sırasında kullanılan meteryallerden ötürüde oldugunu duydum yapmakta yarar varmış .herşey bebişlerimiz için.. karnımda birşeyler oluyor ,ilk hamılelik noluyor anlamıyorum tekme degil biliyorum ama bizim tosuncuk yüzme taliminde anlamadım
Göbekte cıktı,ayan beyan belli hamile oldugum .. eski vucudumu kıyafetlerımı özlemiyor degilim.. tek şikayetmde bu benim

Canım çok teşekkür ederim. Çok güzel anlatmışşın. İçim rahatladı. Ben de bir de panik yapmıştım acaba geç kaldım mı diye. Ben de senin gibi gebe kalmadan önce folik asit kullanmaya başladım. Kan tahlillerimi yaptırıp, demir hapı kullanmaya başladım. Allahım emeklerimizin karşılığı sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah. Tekrar teşekkür ederim canım.

hamile kalmadan 1 ay önce 5 kilo almıştım :)55+5
60 ile hamileliğe başladım ve tam 5.5 almışım şuanda 65.5 kloyum
6 ayda 10 kilo almışım yaşasın şişkoluk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…