2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
biz evde oturuyoruz ama ;emin olun çalışmak gibisi yok vallahi,insan zinde oluyor ;ütüm var ne bekliyo bilmiyorum(benim keyfimi oooo)
şimdi heıpimiz bu araar 2.düzey detaylıya gireceğiz ya;bence hastane isimlerini ve fiyatlarını yazarlarsa çok çok iyi olur bence;ben halkallıda kanunide yaptırıcam ama o gün yapmazlarsa;başka bi muaynaneye gideceğim..
fiyatlar arası uçurum neden bilmiyorum ;arkadaşım 4 boyutluya girmiş bundan 2-3 hafta kadar önce o zaman 17 haftalık gebeydi üstelik,neden girmiş niçin girmiş bilmiyorum ..bende kendimi kötü hissetmiştim ...
100 tl olan var 37 tl olan 300 tl 500 tl yuhhhh200-300 arası olsa dalgalanma normal diceksin ama ....10 kata kadar fiyat farkıı

göğüslere gelince ,benim kız bebek gelicek ama göğüsler bildiğin eskisi gibi kahverengi göğüs üstllerinde çatlak oldu ,krem yağ kullanıyordum ama göbeğime baldırıma sürerdimm,şimdi orayada kakao+susam+zeytinyağ)karışımı sürüyorum ..arada mustelayıda kullanıyorum göğüs için ..

iyiyim ayşe saol canım yaaa:)))

belimize kuvvet olmasına kuvvet te çoluk çocuk çöpe gidiyor bizde(

bi kere kazayla doğru yere ulaştılar ama o da tutmadı,o gün bu gün eşim daha bi temkinli daha bişiyler başlamadan alıyor önlemini:)

ya bak olmadı işte hem ilaç kuyllanıyorum dedim de "o korku bna yetti ya hamile kalsaydın" dedi......

Aleynacım ben de eylül2012 annelerinin arasındaydım seni çok iyi anlayabiliyorum
tek tesellimiz şükürler olsunki Allahıma yine hamileyiz sağlıkla sıhhatle alırız inşallah kucaklarımıza

canım nıye korkuyor bu kadar görürsün doğur bi tane sana vermıcek bebeği :)

o zaman başına kakarsın bu günleri :)

hayırlısı olsun canım ınsallah siz gene pratık yapın tabıı zamanı gelınce korunmadan

şaparsınız :)

kızlar aklıma gelmısken anlatayım haftasonu esımle bebek magazası gezerken ates ölcere bakayım dedım satıcıya kulaktan mı ölcuyor dedım ıster agızdan ıster makattan dedı.eşim de ıyy makata sokup sonra bi de agzına mı sokucaz olmaz öle sırf agız ıcın olanını verın dedı koptum hala gülüyorum.bebek odası ıcın şifonyerı gereksız bulup onun yerıne dolabını büyük alayım dedım yanı karyola artı dolap.sızce mantıklımı?bıde kacıncı ayımda alayım kışa kalsın ıstemıyorum ekim ortası ıyıymı

canım bişi dicem çok karısık yazıosn bişey anlamıyorum ınan kı :S

şu an senın afp n yuksek çıkmış öncekı mesajalrdan anladıgım kadarıyal bu sebeple

detaylı usg de bakılması lazım baktıalrmı ne dediler... mr a nedne gırıosn hıc bılmıyorum :S :S :S

kızlar benim çok çarpıntım var yaa nefes nefeseyım şu an oturdugum yerde..

canım kan mıktarı artıyormus o yuzden oluyormus bende cok sık yasıyorumm az yaglı ye bol su ıc ve yorulma ayrıca haftada 3gun yarım saat orta tempolu yuruyus cok ıyı gelıyor tavsıye ederım

:) canım afp yüksek çıktı renkli duplörde kız inceleyemedi tontişlikten dolayı yağ tabakam kalın ve göbişte toplanmış o fetal mr önerdi bebişin incelenebilmesi için

özeldeki doktorum baştan beri bi profu öneriyordu bu amniyo yu yaptırmadım diye o 4boyutlu bakıyor erken tanı ult ama bizde normal tanı olacak haftadan dolayı ona 7eylüle randevu aldık şugünler iyiyim okumak ve dualar rahatlatıyor ama yine kriz aşamasına gelirsem normal 4boyutlu bakan kendi özeldeki doktora dayanamayıp çıkabilirim kociş tamam bakalım diyor

şuan aft nin yüksek olması ve renkli duplörle incelenememiş durumda bekliyorum bi profdaha var o hem çok pahalı hemde çok yoğun çok bilinen burda adına topik açılmış bi doktor onu enson ihtimal olarak bıraktım kısmet ama şuan için normal ult bebiş iyi çıkıyo haftayıda şuan için tutuyor bakalım kısmet

Öldüm gülmekten yaaa

Ben de senin gibi düşünüyordum sadece dolap ve beşik. İleri de de şifonyer yaptırırım ama bizim odayı eşimin arkadaşı yapacağı için bir daha bir daha iş olmasın dedi eşim hepsi çıksın aradan. Daha sonra odasını değiştirmeyeceksen ve odaya göre şifonyer bulamam diye düşünürsen bence hepsi olsun derim :26:

Son düzenleme:
Selam anneler ve güzel bebekleri..

Nasılsınız bakalım?umarım iyisinizdir..bizim babamız fabrikadan kızımıza ıslak mendil getirmiş hemde yeni doğan içim olanlardan..
doğuma kadar açmadan saklasak durur mu ki, içi kurur mu acaba?

ohhhh maşallah sizin hızınıza yetişmek ne mümkün..kilo konusuna gelince bakalım haftaya doktora gideceğim orda ne kadar aldığım belli olur..

benim doktorumda bana detaylı usg ile ilgili birşey söylemedi, bakalım gidince sorayım..

benimde aşı zamanım geldi, bu hafta yetiştirebilirmiyim bilmiyorum, olmadı haftaya giderim..

ne mutlu sana kızının okula başladığı günleri göreceksin..canım benim ne kadar heyecanlıdır şimdi..Allah bizleride o günlere yetiştirsin inş..

şifonyer dediysem de 3 çekmeceli ufak birşey öyle kocaman değil ekleyeyim dedim

dolap 4 kapı olacak yatagının yanında ve altında cekmecelerı var buyuyen yatak yeter dedım. benım gıysı dolabım bıle daha kucuk.:)

canım kan mıktarı artıyormus o yuzden oluyormus bende cok sık yasıyorumm az yaglı ye bol su ıc ve yorulma ayrıca haftada 3gun yarım saat orta tempolu yuruyus cok ıyı gelıyor tavsıye ederım

canım ıs yerınde yemek secenegım olmuyor ve istedıklerımı yıyemıyorum off

yuruyus de hak getıre tabıı keşke yapabilsem gene de akşamları eve dönerken yuruyeyım

ya zaten onumuzdekı hafta beslenmeme bi düzen getırıcem şu haftayı da atlatayım çok yoğun su an

sağol canım yürümek ii gelıcek sanıyorumm

ya kızlar mide yanması yaşayan yada bilgisi olan yokmu aranızda

yemek yer yemez yatmamalısın yaglı şeyler yememelısın bir de sabahalrı bı kaç gun hafıf

beslenmenı tavsıye ederım eger baslangıc asamasındaysa hemen gecer yok değilse

rennıe duo veya gaviscon kullanabılrısın doktoruna daqnısmadan kullanma ama

anladım canım yaa cok gecmıs olsun ınsallah bı sorun cıkmaz

Kızlar 4 gündür falan giremiyorum herhalde yazamamıştım!
Hepinizin yazdıklarını okuyamadım ama okuyabildiğim kadarıyla birkaç bişey yazayım dedim.
Aherdo, bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım. Sağ salim gelsin inşallah!
Asliirfan, seninleyim canım. 25 yaşına kadar eline bi ekmek bıçağı alıp kesmemiş koca da bende var. Çok kavga etmiyoruz, bana yardımcı olmaya çalışıyor ama yani beni çok yoruyor. Bazen de sabah kalkıp kahvaltı hazırlamadığımı dile getiriyor ki yok artık diyesi geliyor insanın! Seninle paylaşıcam ben de yaşadıklarımızı, bişeyler yapmamız lazım valla. Bi de bebek gelince çok zor olcak yoksa.

Arzu93! Canım bu anadizi fikri iyi gibi görünüyor ama kullananlardan fikir almak lazım sanki?
Resimdeki ana dizi de çok tatlı! Alabilirim valla ben de azcık araştırim de.

Biz de dün doktordaydık. Devlettekine gittik. Üçlü testim iyi çıkmış.
Bebişin ölçüleri de iyiydi. 1 kilo daha almışım. Anlaşıldı, benim bu süreç kilo konusunda sıkıntılı olcak. Yapcak bişey yok.
Sonrasında vercez artık!
Kocişle de tripliyiz dün akşamdan beri. Niye bağırıyomuşum?! Beni sinirlendirdiğin için olabilir mi acaba?!
Neyse, bugün sinirlerim bozuk azcık!
Geri kalanlarınızın neler yazdığını da okuyup yazarım yine bişeyler.
Öpüyorum hepinizi kızlar...

sağol ayşe doktor randevuma 7 gün var daha bugün ilk defa oldum daha önce olmamıştı kahvaltı olabilir kaç gündür hep kızartma yedim kahvaltıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…