Bebeğime haksızlık etmiş olmam umarım ama ben de eylül 2012 annelerinin arasındaydım napiim o da benim canımdı hala aklıma geliyor belki bir süre sonra aklıma bile gelmeyecek ama şuan hala içim onun için cız ediyor. Neyse rabbim bu yavruma uzun ömürler versin
canım farkı attıgım lınkte okuyabılrısın HAMİLELİKTE ULTRASON ÇEŞİTLERİ
ay varya gidiyoruz ama nereye bilmeden ben hep 4boyutlu diye buadama gidiyoruz sanıyorum önceki bebişte ne kese ne bebişi görememiş hep renkli duplörde bakılmıştım yaktık bebişi diyede ne üzülmüştüm bunda da 4boyutlu diye bu adamcağızı önerdiler sanıyorum çünkü hastanede bunda 4boyutlu radyoloğlar bile bunun odasında bakıyo diye biliyorum o yüzden 4boyutlu ayrıntılı sanıyodum şimdi inceleyince ay doktora da baktım Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelikler) diyo benim doktorla aynı yaşlardadır ama kadın bizimde hocamız dedi gerçi benim kadın hacettepe bu 9eylül mezunu bakalım ay bebişte bişey bulunmasında napalım hep diyorum ben kürtaja dünya para verecektim ama bunlarda şuara maddi olarak zorluyo kocişe kızıyorum doğalgazı yapmıcaktık diye oda bebişle sıcacık otur diyor rabbim inşallah bu sıkıntıları unutturacak herbaktığımızda şükrettirecek evlatlar verir hepimize
iyiyim ayşe saol canım yaaa:)))
belimize kuvvet olmasına kuvvet te çoluk çocuk çöpe gidiyor bizde(
bi kere kazayla doğru yere ulaştılar ama o da tutmadı,o gün bu gün eşim daha bi temkinli daha bişiyler başlamadan alıyor önlemini:)
ya bak olmadı işte hem ilaç kuyllanıyorum dedim de "o korku bna yetti ya hamile kalsaydın" dedi......
ay varya gidiyoruz ama nereye bilmeden ben hep 4boyutlu diye buadama gidiyoruz sanıyorum önceki bebişte ne kese ne bebişi görememiş hep renkli duplörde bakılmıştım yaktık bebişi diyede ne üzülmüştüm bunda da 4boyutlu diye bu adamcağızı önerdiler sanıyorum çünkü hastanede bunda 4boyutlu radyoloğlar bile bunun odasında bakıyo diye biliyorum o yüzden 4boyutlu ayrıntılı sanıyodum şimdi inceleyince ay doktora da baktım Perinatoloji (Yüksek Riskli Gebelikler) diyo benim doktorla aynı yaşlardadır ama kadın bizimde hocamız dedi gerçi benim kadın hacettepe bu 9eylül mezunu bakalım ay bebişte bişey bulunmasında napalım hep diyorum ben kürtaja dünya para verecektim ama bunlarda şuara maddi olarak zorluyo kocişe kızıyorum doğalgazı yapmıcaktık diye oda bebişle sıcacık otur diyor rabbim inşallah bu sıkıntıları unutturacak herbaktığımızda şükrettirecek evlatlar verir hepimize
biz evde oturuyoruz ama ;emin olun çalışmak gibisi yok vallahi,insan zinde oluyor ;ütüm var ne bekliyo bilmiyorum(benim keyfimi oooo)
şimdi heıpimiz bu araar 2.düzey detaylıya gireceğiz ya;bence hastane isimlerini ve fiyatlarını yazarlarsa çok çok iyi olur bence;ben halkallıda kanunide yaptırıcam ama o gün yapmazlarsa;başka bi muaynaneye gideceğim..
fiyatlar arası uçurum neden bilmiyorum ;arkadaşım 4 boyutluya girmiş bundan 2-3 hafta kadar önce o zaman 17 haftalık gebeydi üstelik,neden girmiş niçin girmiş bilmiyorum ..bende kendimi kötü hissetmiştim ...
100 tl olan var 37 tl olan 300 tl 500 tl yuhhhh200-300 arası olsa dalgalanma normal diceksin ama ....10 kata kadar fiyat farkıı
canım ya çalışma konusunda nasıl haklısın memur saati ama ozaman heriş planlı yapılıyor bak ben mutfak dolapları sileceğim güya komşular kahve keyfi yapıyomuş aradı akşam yap diyolar bırakıp gidicez
banada bu sorunlar yokken doktorum 17 18 hafta arası erken detaylı ult önermişti amniyo yaptırmadım diye sonuçlar yaştan risk olunca önemsememiştim doktora ulaşmak ta zordu arkadaşının da böyledir ozaman yüksek risklere bakıyolar beyin gelişmemesi iskelet yapısı şuan doktor 20ci haftada çağırdı fiyat farkı doktor prof ve tabi özel hastane farkından benim normalde gittiğim özelde 200 e yapıyor odoktorda çok iyi ve adı duyulmuş ama sadece kadın doğum uzmanı perintolog değil risk olmayıp sade baktırma amaçlı olsa ona giderdim ama bizim şuan riskli olduğu için sanırım şu ucuz olanlarda doktor kendisi bakıyor ult uygunsa ve sade muayaene fiyatı daha tıptakine çok var onun fiyatıda uygun olur sanırım şu renkli duplörde normalde pahalı ama ben ilk bebektede hep devlet tarafından 3 4 günde bir girmiştim ve para ödememiştim
kızlar benim çok çarpıntım var yaa nefes nefeseyım şu an oturdugum yerde..
canım bişi dicem çok karısık yazıosn bişey anlamıyorum ınan kı :S
şu an senın afp n yuksek çıkmış öncekı mesajalrdan anladıgım kadarıyal bu sebeple
detaylı usg de bakılması lazım baktıalrmı ne dediler... mr a nedne gırıosn hıc bılmıyorum :S :S :S
kızlar aklıma gelmısken anlatayım haftasonu esımle bebek magazası gezerken ates ölcere bakayım dedım satıcıya kulaktan mı ölcuyor dedım ıster agızdan ıster makattan dedı.eşim de ıyy makata sokup sonra bi de agzına mı sokucaz olmaz öle sırf agız ıcın olanını verın dedı koptum hala gülüyorum.bebek odası ıcın şifonyerı gereksız bulup onun yerıne dolabını büyük alayım dedım yanı karyola artı dolap.sızce mantıklımı?bıde kacıncı ayımda alayım kışa kalsın ıstemıyorum ekim ortası ıyıymı
günaydın anneler ..
artık sabahları erken kalkıyorum nedense.bebeğe hazırlık :)
ya benim cadı kızım geceleri kuduruyo aman allahım sürekli hareket.gece tuvalete bile kalktığımda uyanık oluyo:)gündüz daha sakin.babaya diyorum bu geceleri bizi uyutmicak belli
ablamızda da okul heyecanı var.bu sene 1.sınıfa başlıyo o kadar hevesliki.inşallah hep bu hevesle gider okuluna.bu akşam formalarını almaya gidicez çok sabırsız.
Öldüm gülmekten yaaa
Ben de senin gibi düşünüyordum sadece dolap ve beşik. İleri de de şifonyer yaptırırım ama bizim odayı eşimin arkadaşı yapacağı için bir daha bir daha iş olmasın dedi eşim hepsi çıksın aradan. Daha sonra odasını değiştirmeyeceksen ve odaya göre şifonyer bulamam diye düşünürsen bence hepsi olsun derim :26:
Öldüm gülmekten yaaa
Ben de senin gibi düşünüyordum sadece dolap ve beşik. İleri de de şifonyer yaptırırım ama bizim odayı eşimin arkadaşı yapacağı için bir daha bir daha iş olmasın dedi eşim hepsi çıksın aradan. Daha sonra odasını değiştirmeyeceksen ve odaya göre şifonyer bulamam diye düşünürsen bence hepsi olsun derim :26:
canım kan mıktarı artıyormus o yuzden oluyormus bende cok sık yasıyorumm az yaglı ye bol su ıc ve yorulma ayrıca haftada 3gun yarım saat orta tempolu yuruyus cok ıyı gelıyor tavsıye ederım
ya kızlar mide yanması yaşayan yada bilgisi olan yokmu aranızda
:) canım afp yüksek çıktı renkli duplörde kız inceleyemedi tontişlikten dolayı yağ tabakam kalın ve göbişte toplanmış o fetal mr önerdi bebişin incelenebilmesi için
özeldeki doktorum baştan beri bi profu öneriyordu bu amniyo yu yaptırmadım diye o 4boyutlu bakıyor erken tanı ult ama bizde normal tanı olacak haftadan dolayı ona 7eylüle randevu aldık şugünler iyiyim okumak ve dualar rahatlatıyor ama yine kriz aşamasına gelirsem normal 4boyutlu bakan kendi özeldeki doktora dayanamayıp çıkabilirim kociş tamam bakalım diyor
şuan aft nin yüksek olması ve renkli duplörle incelenememiş durumda bekliyorum bi profdaha var o hem çok pahalı hemde çok yoğun çok bilinen burda adına topik açılmış bi doktor onu enson ihtimal olarak bıraktım kısmet ama şuan için normal ult bebiş iyi çıkıyo haftayıda şuan için tutuyor bakalım kısmet
canım ıs yerınde yemek secenegım olmuyorve istedıklerımı yıyemıyorum off
yuruyus de hak getıre tabıı keşke yapabilsem gene de akşamları eve dönerken yuruyeyım
ya zaten onumuzdekı hafta beslenmeme bi düzen getırıcem şu haftayı da atlatayım çok yoğun su an
sağol canım yürümek ii gelıcek sanıyorumm
yemek yer yemez yatmamalısın yaglı şeyler yememelısın bir de sabahalrı bı kaç gun hafıf
beslenmenı tavsıye ederım eger baslangıc asamasındaysa hemen gecer yok değilse
rennıe duo veya gaviscon kullanabılrısın doktoruna daqnısmadan kullanma ama
anladım canım yaa cok gecmıs olsun ınsallah bı sorun cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?