- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
bayadır yazmıyorum ama takip ediyorum hemen hemen herkes cinsiyeti ögrenmiş cok güzel bende dün ögrendim 17 4 günük oldu bebegim ama cok nadir ve az hisediyorum harketlerini doktoruma sordum oda anca dedi iki haftaya hisedersin dedi bir hafta sonra üçlü testimi alıcam inşallah temiz cıkar arra arra karnımın arrıdını ve akıntı oldunu söyledim bakalım dedi utrasyonda bakdı ewet seni kasılmaların var dedi fitil verdi bu seni rahatlatır dedi ve hiç beslenemmişin dedi bebeyide besliyememişim tapi hergün peynir patetes yersen ne beslene bilirsin işdahım yok napıyım doktorum kan hapıda verdi bugünü başlıcam hiç kilo almamışım(((bir kızım var birde olum olucak allahım tüm babklerimizi bize bayışlasın bu haftata yanılma olmaz dimi kızlar
slm canim islak mendillere birsey olmaz agzi acilmadiktan sonra agzina acinca mutlaka güzelce kapatman gerekiyor.ben kullaniyorum cocuklarima acip aldiktan sonra mutlaka iiyce kapatiyorum bitinceye kadar birsey olmuyor..
canım kız çocuklarının alt temiziği için ıslak mendii önermiyorlar biz kızıma doğduğu günden beri pamuk ıslatıp kullanıyoruz. ıslak mendil kulananda çok duydum ama banada pek güvenli gelmedi
ayse sana test sonucunu soracaktim
benim su 3 lu test asagidaki gibi
ben yazdim daha once ama arada kaynadi yada goremedim biri cevap yazdiysa?
sence nasil ???
AFP 28,1
HCG 28498
E3 5,27
Anladin mi birsey yada anlayan var mi???
benim anlatmaya çaıştığım pişik olayı deği genital bölge hassaslığı, kuzenimin kızı bu iltihaplardan çok çekti doktor söylemişti o zaman kadınların koayına gidiyo bu ısak mendiller ama zararlı demişti. erkek çocuğunun dışa doğru olduğu için kızınki kadar hassas değilmiş.
ıslak mendil pişiği azdırıyo haklısın
slm kızlar nasılsınız? bir haftalık istanbul dan sonra pazar günü evimize döndük şükür... iki gündür girip yazdıklarınızı takip etmeye çalışıorum ama bir haftada 100 den fazla sayfa yazılmış o yüzden teker teker okuyamadım.. umarım herkes iyidir..
ayy sen ıstanbulda geldıydın demı kız tüh bu munasebetle gorusseydık keşke
unutmusum ben de nerde bu kzı dıyorum hoşgeldın canım :)
hoşbulduk tatlım :) aklıma geldi canım aslında özelden msj atcaktım sana ama bir hafta kalabildim eşimle başbaşa gezmeye bile çıkmadık hep annemlerin yanında olmak istedim nere gitsek hep beraberdik :) bayram ziyareti, alışveriş derken göz açıp kapayana kadar geçmiş zaman :) bu arada annem saolsun öyle bir yedirdi ki beni bir haftada iki kilo almışım iyiki doğumuma kadar gelmicek yoksa fil gibi olurdum herhalde doğuma kadar
sen napıosun, nasılsın tatlım? sende bir eskişehir yapmışsın herhalde? off gezme bitti yorgunluğu kaldı bende iki gündür sarhoş gibiyim evin içinde sallana sallana yürüom... neler oluyor topicte önemli bişi kaçırdım mı?
Sabredenler kulübünde seni merak edenler var bir bak istersen tatlım
anaadım canım sağlık olsun bebısınle gelrısın ınsallah bı dahakıne :)
evet ya ben de eskişehir yaptım :) görümcemi evlendırdık konya ya gelın verdık
sorma çok koydu bana nası ağladım kendı düğünümde bile ağlamamıştım dayanamadım hiç
canım ya...konya da düğün olucak pazar gunu ona da gidicez daha sorma ya ben de daha kendıme
gelemedım gezme bitio yorgunluk kalıyo dediğin gibi daha alamadım uykumu :)
hatırladıgım kadarıyla topikte çok ekstrem bişi olmadı :)
inşallah canım artık önümüzdeki yaza allah nasip ederse, sende samsuna gelcektin artık kim önce gelirse orda yakalarız birbirimizi
canım benim ne güzel işte nie ağlıosun allah yerinde mutlu etsin görümceni, inşallah iyi insanlarla karşılaşmıştır.. ooo bi de konya ya mı gitceksiniz.. walla canım allah kolaylık versin.. biz 750 km yolu 10 saatte zor gittik eşim sürekli mola verdi hadi senin yürümen lazım diyerek.. ona rağmen gidiş geliş beni yorgunluktan öldürdü.. konyayla istanbul arası da 10 saat fln sanırım.. uçakla gidiceksen sorun yok da arabayla gitceksen allah kolaylık versin..
selam kuzumun teyzoşları. dün kontrole gittik. bugün de 4 lü test için kan verdik. bebişim dün amuda kalkmış duruyordu. dr ölçülerini zor aldı. çok abuk duruyo dedi. son aylarda kafası aşağıda olması gerekir diye duymuştum. Allah hayır etsin, korusun kuzumu. bu arada bizim de bir prensesimiz oluyor büyük ihtimalle. dr. ben yanılmam dedi ama kısmet bakalım:) bir de birşey danışıcam size dün yağmurda terlik vardı çamura girmek zorunda kaldım. mikrop mu kaptı ne, gece ayak baş parmağımda dolama çıktı. sabaha kadar zonkladı uyutmadı. nette ilaç ya da yarılarak iltihap alınması lazım yazıyor. kemik iltihabına kadar gidermiş. bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum. ne kullanmam ya da sürmem gerekiyor bilen var mı? duanızı esirgemeyin.
bugünde bi mutfak dolaplarını indireyım dedım son kullanma tarıhı gecenler bayatlayanlar azcık kalanlar vs derken 2 saattır beynım döndü.hamileyken ınsan ne cabuk yoruluyor allahım bi de başak burcuyum titizin önde gideni hersey düzgün sıralı olcak.yatıya misafır geldıgınde coook zorlanıyorm onları agırlıcam ortalıgın düzenını saglıcam dıye.hep dıyorum sal gıtsın onlar gıdınce eskı halıne sokarsın ama yok nafıle cocuklugumdan berı böyleyım ılkokuldayken eve gırergırmez sırtımda cantayla kanepe örtülerını düzeltırdım.ama cok kötü bır huy cabuk yaşlanıcam bıde bebek olunca napcam ben 2 uşak 4 hizmetcı lazım bana ancak ozaman ev ıstedıgım gıbı olur:)
selam kuzumun teyzoşları. dün kontrole gittik. bugün de 4 lü test için kan verdik. bebişim dün amuda kalkmış duruyordu. dr ölçülerini zor aldı. çok abuk duruyo dedi. son aylarda kafası aşağıda olması gerekir diye duymuştum. Allah hayır etsin, korusun kuzumu. bu arada bizim de bir prensesimiz oluyor büyük ihtimalle. dr. ben yanılmam dedi ama kısmet bakalım:) bir de birşey danışıcam size dün yağmurda terlik vardı çamura girmek zorunda kaldım. mikrop mu kaptı ne, gece ayak baş parmağımda dolama çıktı. sabaha kadar zonkladı uyutmadı. nette ilaç ya da yarılarak iltihap alınması lazım yazıyor. kemik iltihabına kadar gidermiş. bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum. ne kullanmam ya da sürmem gerekiyor bilen var mı? duanızı esirgemeyin.
kızlar bu arada ben bu akşam doktora gidicem sanırırm
çarpıntıya daha fazla dayanamıycam nefes alamıyorum ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?