2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ayse sana test sonucunu soracaktim
benim su 3 lu test asagidaki gibi
ben yazdim daha once ama arada kaynadi yada goremedim biri cevap yazdiysa?
sence nasil ???
AFP 28,1
HCG 28498
E3 5,27

Anladin mi birsey yada anlayan var mi???

gözün aydın canım bir kızım ve bir oğlun olacak inş..Rabbim hayırlı evlat eylesim..valla 21.haftamızdayız bizim kız hiç durmuyor maşallah, artık babamız bilee hissediyor..sende 1-2 haftaya kadar hissedersin canım..
slm canim islak mendillere birsey olmaz agzi acilmadiktan sonra agzina acinca mutlaka güzelce kapatman gerekiyor.ben kullaniyorum cocuklarima acip aldiktan sonra mutlaka iiyce kapatiyorum bitinceye kadar birsey olmuyor..

tamam canım açmadan saklarım o zaman sağolasın..babamız heves etmiş getirmiş:))))))))))

canım kız çocuklarının alt temiziği için ıslak mendii önermiyorlar biz kızıma doğduğu günden beri pamuk ıslatıp kullanıyoruz. ıslak mendil kulananda çok duydum ama banada pek güvenli gelmedi

canım bende pamuk kullanmayı düşünüyorum ilk aylarda..ama ıslak mendil çantada şart o anlamda sordum kurur mu diye..yoksa açıp kullanacaktım şimdi..

ayse sana test sonucunu soracaktim
benim su 3 lu test asagidaki gibi
ben yazdim daha once ama arada kaynadi yada goremedim biri cevap yazdiysa?
sence nasil ???
AFP 28,1
HCG 28498
E3 5,27

Anladin mi birsey yada anlayan var mi???

canım bunlar mom degerlerın mı yanında yazar ???

sonuc ona göre değişir..

anladım canım doğru söyluyosuyn bu acıdan kzıalr daha hassas

slm kızlar nasılsınız? bir haftalık istanbul dan sonra pazar günü evimize döndük şükür... iki gündür girip yazdıklarınızı takip etmeye çalışıorum ama bir haftada 100 den fazla sayfa yazılmış o yüzden teker teker okuyamadım.. umarım herkes iyidir..

ayy sen ıstanbulda geldıydın demı kız tüh bu munasebetle gorusseydık keşke

unutmusum ben de nerde bu kzı dıyorum hoşgeldın canım :)

ayy sen ıstanbulda geldıydın demı kız tüh bu munasebetle gorusseydık keşke

unutmusum ben de nerde bu kzı dıyorum hoşgeldın canım :)

hoşbulduk tatlım :) aklıma geldi canım aslında özelden msj atcaktım sana ama bir hafta kalabildim eşimle başbaşa gezmeye bile çıkmadık hep annemlerin yanında olmak istedim nere gitsek hep beraberdik :) bayram ziyareti, alışveriş derken göz açıp kapayana kadar geçmiş zaman :) bu arada annem saolsun öyle bir yedirdi ki beni bir haftada iki kilo almışım iyiki doğumuma kadar gelmicek yoksa fil gibi olurdum herhalde doğuma kadar
sen napıosun, nasılsın tatlım? sende bir eskişehir yapmışsın herhalde? off gezme bitti yorgunluğu kaldı bende iki gündür sarhoş gibiyim evin içinde sallana sallana yürüom... neler oluyor topicte önemli bişi kaçırdım mı?

anaadım canım sağlık olsun bebısınle gelrısın ınsallah bı dahakıne :)

evet ya ben de eskişehir yaptım :) görümcemi evlendırdık konya ya gelın verdık

sorma çok koydu bana nası ağladım kendı düğünümde bile ağlamamıştım dayanamadım hiç

canım ya...konya da düğün olucak pazar gunu ona da gidicez daha sorma ya ben de daha kendıme

gelemedım gezme bitio yorgunluk kalıyo dediğin gibi daha alamadım uykumu :)

hatırladıgım kadarıyla topikte çok ekstrem bişi olmadı :)

bugünde bi mutfak dolaplarını indireyım dedım son kullanma tarıhı gecenler bayatlayanlar azcık kalanlar vs derken 2 saattır beynım döndü.hamileyken ınsan ne cabuk yoruluyor allahım bi de başak burcuyum titizin önde gideni hersey düzgün sıralı olcak.yatıya misafır geldıgınde coook zorlanıyorm onları agırlıcam ortalıgın düzenını saglıcam dıye.hep dıyorum sal gıtsın onlar gıdınce eskı halıne sokarsın ama yok nafıle cocuklugumdan berı böyleyım ılkokuldayken eve gırergırmez sırtımda cantayla kanepe örtülerını düzeltırdım.ama cok kötü bır huy cabuk yaşlanıcambıde bebek olunca napcam ben 2 uşak 4 hizmetcı lazım bana ancak ozaman ev ıstedıgım gıbı olur:)

kızlar bu arada ben bu akşam doktora gidicem sanırırm

çarpıntıya daha fazla dayanamıycam nefes alamıyorum ya :26:

Sabredenler kulübünde seni merak edenler var bir bak istersen tatlım

ben de demınden beri altta sdtvive yi goruyroum yazcak diye beklıyorum :)

hemen bakıyorum canım sağol

inşallah canım artık önümüzdeki yaza allah nasip ederse, sende samsuna gelcektin artık kim önce gelirse orda yakalarız birbirimizi
canım benim ne güzel işte nie ağlıosun allah yerinde mutlu etsin görümceni, inşallah iyi insanlarla karşılaşmıştır.. ooo bi de konya ya mı gitceksiniz.. walla canım allah kolaylık versin.. biz 750 km yolu 10 saatte zor gittik eşim sürekli mola verdi hadi senin yürümen lazım diyerek.. ona rağmen gidiş geliş beni yorgunluktan öldürdü.. konyayla istanbul arası da 10 saat fln sanırım.. uçakla gidiceksen sorun yok da arabayla gitceksen allah kolaylık versin..

selam kuzumun teyzoşları. dün kontrole gittik. bugün de 4 lü test için kan verdik. bebişim dün amuda kalkmış duruyordu. dr ölçülerini zor aldı. çok abuk duruyo dedi. son aylarda kafası aşağıda olması gerekir diye duymuştum. Allah hayır etsin, korusun kuzumu. bu arada bizim de bir prensesimiz oluyor büyük ihtimalle. dr. ben yanılmam dedi ama kısmet bakalım:) bir de birşey danışıcam size dün yağmurda terlik vardı çamura girmek zorunda kaldım. mikrop mu kaptı ne, gece ayak baş parmağımda dolama çıktı. sabaha kadar zonkladı uyutmadı. nette ilaç ya da yarılarak iltihap alınması lazım yazıyor. kemik iltihabına kadar gidermiş. bu kadar ciddi olduğunu bilmiyodum. ne kullanmam ya da sürmem gerekiyor bilen var mı? duanızı esirgemeyin.

eskısehrıe cok hızlı gittik sıkıtnı yasamadım 4-4,5 saat fln sürdü yol gayet rahattım

ama konya ya ılk kez gidicem canım kaç saat bılmıyorum kı :S offf çok zor olucak ama

maalesef eşim benı bırakıp gıtmıo ama abisi gitmek zorunda yanı o sebeple napalım dınlene dınlene

gidicez gelcıez artık canım....ya severek evlendı evlendı tabıı ama baska şehir çok zor ne bıleım

ağlamam sanıodm ama üzüldüm nedense :) ınsallah canım evet ben samsuan gelemyı duusnuyorum

gelecek sene ınsallah artık kım oınce gelrıse

oh geçmiş olsun canım..bu durumda ne kullanman gerekir bilmiyorum..uzmana danışsan iyi olur derim..hadi bakalım bir cadı daha geliyor aramıza..

slm canim bende basak burcuyum cok titizim herseyim tertipli düzenli olacak düzenim bozulunca tüm ruh halimde bozuluyor cok zor bazen diyorum keske böyle olmazam herkez gibi rahat olsam ohhh ne güzel diyorum hem kafamda yok söyle böyle yapcam diyorum ama olmuyor malesef bir seyin ortasi yok bende ya tam en iyisi hersey dött dörtlük yada bastan sagma olcaksa elimi süresim olmaz .ahhhhhhhhhhh bu basaklar insallah düzeliriz zor ama ...sende insallah bebek olunca zorlanmassin zor oluyor ama insan yinede bebek varkende yapiyor yada saliyor gidiyor ben yapiyor yapiyordum sonra bikiyordum birakiyordum baya öyle bir gidiyordu sonrsa büyük bir temizlik düzene giriyordum kendine bebisi iyi bak yorma kendini ev isi nankör oluyor derdi annem cokkkkkkkkk dogru yap yap ayni bitmiyorr...

dolama ile ilgili olarak söyleyebileceğim tek şey büyük azap verdiği..:18:
gecen ocak ayında cıktı elimin başparmağında cıktı. ben şeytan tırnağını kopardığım için ordan mikrop kapmıştı. kac gece uyuyamadım acısından, zonklamasından.. belli bir olgunluğa gelene kadar iltihabı almıyor dr. ben bir hafta on gün kadar antibiyotik kullandım. sonrasında keserek oradaki iltihabı boşalttı, pansuman yaptı.. taşınma dönemimize geldiğinden inanılmaz zor olmuştu benim için. o elle bütün evi nasıl topladım yerleştirdim bilmiyorum, çok zor bir dönemdi. dr a gitmeni tavsiye ederim. antibiyotik nasıl kullanıcaksın bilmiyorum ama dr seni bu konuda aydınlatacaktır. cok cok gecmiş olsun wilmacım, dolama gercekten cok can yakan bir şey..
umarım sen benim yaşadığım kadar ağır gecirmezsin..

kızlar bu arada ben bu akşam doktora gidicem sanırırm

çarpıntıya daha fazla dayanamıycam nefes alamıyorum ya :26:

Benim de çarpıntım oluyor ama yorulunca.Doktora danıştım sürekli oluyor mu dedi hayır yorulunca dedim.Sorun olmaz dedi.Seninki sürekli oluyorsa sen de bir danışsan doktora iyi olur tabiki.

ayşecim slm nasılsın. bu arada beni hatırlrsan çarpıntıdan dolayı doktora gitmiştim. sonucu yazarım diyodum sana. hamilelikten bu yana dönem dönem özellikle yemeklerden sonra çarpıntım oluyodu. senin dediğin gibi 120leri gördüm geçen günde kalpte eksra.. diye bişey yaşadım üstüne bunuda yeni duydum soluğu kardiolojide aldım. sonuç olarak bende mitral kapak yezemzliğ ( az derecede) olduğu ve üstüne gebelikte eklendiği için kalpte ritim bozukluğu çıktı. normalde ilaç veriliyormuş ama gebelik olduğu için biraz bekleyelim dedi doktor ayda bi kontrol verdi. holter takıldı bir gün. yani anlayacağın benim bitmeyen çarpıntının kaynağı buymuş çok az kansız çıktım ilaç verdi. çoğu hamilede olabiliyor çarpıntı ama şiddetini ancak sen anlarsın.

canım maşallah bebegıne :)

bebeıgn su an ıcerde rahat cok yerı var amudada kalkarr parende de atar :)

yanı bu onun keısn pozisyonu değil 5 dk sonra bı bakarsın baska pozisyon almış :)

bu arada ayagın ıcın sakın ha doktora sormadan krem fln kullanam gebelıkte allerji kremelri vs

serbest değil farklı içerikleri var lütfen dıkkatlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…