2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ya sorma bende de kaç gündür var nerdeyse 1 hafatadır yarın dokotra randevu aldım gidicem sağlık ocağına dün gittiğimde şikayetin varmı die sormuştu söledidm hamilelikte olabilir dedi ama o ne anlıcakkii yarın kadın doğuma gidip bi sorucam ...oturunca başlıyo batma ya rahatsız edici hep dik otrmam gerekiyo bende sola yatryrum hep.yada göğsümü kaldrıyorum.hele arabada otururken başlyo nette araştrdım ama herkes deği-şik bişe sölüyo.....ve çoğunun 7. ayında falan başlıyo yani bizimki çok erken geldi bana haydır inşallah

canım kız çocuklarının alt temiziği için ıslak mendii önermiyorlar biz kızıma doğduğu günden beri pamuk ıslatıp kullanıyoruz. ıslak mendil kulananda çok duydum ama banada pek güvenli gelmedi

neden kız çocuklarında zararlı canım nedenini biliyomusun

maş. suphanallah kaç kilo aldın şu ana kadar
benim böyle göbüşüm yok yaaa ne zaman olacak acep((

3 kılo aldım canım ama doktor bu halıme bile kızdı benı manken yapcak sanırım:)göbeğim pek cıkmadı gıbı gelıyor bana ama sonucta hamılelıgın yarısı bıtmıs az dıılmı?benım 16 dan sonra belırgınlestı.

Benim de çarpıntım oluyor ama yorulunca.Doktora danıştım sürekli oluyor mu dedi hayır yorulunca dedim.Sorun olmaz dedi.Seninki sürekli oluyorsa sen de bir danışsan doktora iyi olur tabiki.

canım ya ben yataga yatıyorum yataken bile oluyo yanı ama özellıkle yemek yeıdkten sonra

oluyo ıste ben de bi gozukeım büyük ıhtımal kardiyolojıye gıt dicek ama gene de bi doktoruma soraım...

sağol canım

maşallah sizee yaa bende hep koycam koycam unutuyorum :)

selam canım hamdoslun ıyıym işte sadece çarpıntım var :)

canım benımde aynen öyle yemekten sorna çok oluyo ve nabzım 90 dan aşağı düşmediği gibi

110 u da buluyo hep yorgun gıbıyım ıkı dk bı ıs yapıyorum nefes nefese hemen aslıdna demır ılacını

kullanmaya baqslaınca gecmsıtı hatta eskısehrıdeyekn tamamen egctı heralde dırodm pazar gunu

eskısehrıdeyken basladı böle öğle vaktı ıkıncı vaktı yola cıktık o zamnadna berı devam edıo

eksra nası bişi :S bılmıorm benım bi de şöle oluyo bazen çok atıyo kalbım damarlaırm zonkluo bazen de

sanki hiç atmıomus gibi yavas atıo ama o zamnda ıcım tukenıomsu gıbı hıssedıorm :S bu durumalrda da nabzım

90 da oluo :S daha oncede hamıle kaldım ben ama hıc olmadı...çok gecmsolsn canım ben de bu akşam dr a

gideım bı bakalım ne dicek

yolda bende sıkıntı yaşamadım canım zaten.. iki saatte bir mola verdik, ben arka koltuğa geçtim uzandım.. ama evine gelince çıkıo acısı.. istanbulda da çok gezdik hiç durmadık.. iki gündür heryerim ağrıo.. canım konyada arkadaşım okudu 10 saat falan sürüodu sanırım yol otobüsle.. eee mecbur gidilcek çok dikkat et kendine yorulmamaya çalış... çarpıntım var yazmışsın doktora danış tatlım ihmal etme..

bana göre bayağı göbeğin var
şaşırdım görünce
bende zerresi yok da o yüzden
ikide bir açıp açıp bakıyorum
ilk başlarda az almak lazım da ondan demiştir doktor çünkü ilerde zaten alacağız kiloları
bakalım bende kaç kilo almış çıkacak
benim gerçi 6 hafta olacak doktoruma gitmeyeli

19 haftaya göre (hatta 18+ oluyo ) gayet normal bi göbüş bence canım :)

evet aynen öle arabada gelrıekn anlaşılmıo eve gelıp yataga uzanınca anlıo ınsan :)

sağol canım evet gidicem 15 dk sonra cıkarım :)

ama hala otobüste yer vermıyorlar :)hoş bizim mıllet 9 aylık olsanda pek tınlamıyor
hadi sizleri merak edıyorum atın 1- 2 foto:)

canım sen ne dıosn benım koccaman göbeğim vardı 25 haftalık hamıleydım

hala kımse yer vermıodu gayet normal :) ama düğünde herkes analdı aa yoksa bu bebek mı

diyo görenelr evet dıorm vuhuu dıe havaya zıplıolar ehehe çok mutlu oldum herkes çok sevındı

ıste bi öel anlayanalr oldu o da sorarak hanı kıloda oalbilri gibi geldı demekkı millete pot

kırmamak için sağlama alıoalr minibüstekileri ise hiç sorma ııh

ya ben de akşam çektıreyım kocişime foto da atayım topike hıc hamıs fotom yok :)

ben de çekeyim siz karar verin bakalım
hala kimse anlamıyor hamiş olduğumu
bir iki kişi de biraz kilo mu aldın dedi o kadar
bi fırtlıyacağım bi ay sonra tam fırtlayacağım galiba
eşim de çıksın artık şu göbüş diye hasretle bekliyor ne edecekse göbüşümle

anam bu ne kucucuk senin gobek benimkinin yanında 2 aylık kalır ben de bi gobek var ki gecen kuzenim dedi ki benim gobek seninki kadarken dogurmustum

dar bişeyler gıymeden belli olmuyor ya da bikiniyle gezıcem:)insan hamıle kalınca karnı bellı olsun ıstıyor böyle belımızı tuta tuta gezelım:)))

benimde göbek cıktıktan sonra eşim benımle daha cok ılgılenmeye basladı nedense göbek olmadan bebek oldugun ınanmıyorlar sanırım:)göbegın cıksın kralıce oluyorsun evde ılk defa ayagıma bıseyler getırıyor:))

dar bişeyler gıymeden belli olmuyor ya da bikiniyle gezıcem:)insan hamıle kalınca karnı bellı olsun ıstıyor böyle belımızı tuta tuta gezelım:)))

aynen ben de yaşıyorum o duyguyu azıcık çıksa diyorum
bi de ikizya daha çok çıkması lazım
geçen dolmuştayız kimse yer vermiyor
kardeşim sonunda hamile yer verirmisiniz dedi de yer verdi kızın biri
yeni galiba dedi
yok 4 ayı geçti dedim neyyy hadi yaaa dedi

yok ben her zaman kraliçeyim
bende pıt pıtlar oluyor işte bak pıt etti diyorum
kafayı yaslıyor hemen duyacak güya
sanırım göbüş çıkınca daha çok hissedeceğini duyacağını düşünüyor

canım şimdi sordum eşime vajenin florasını bozarsa iltahap yapar dedi

maşallah oğluşun ve sana :) topikin tombişi olaraktan enson ben koyayım 7ci ayda :) gerçi 5kilo verdik ve göbiş toplandı komşularda belirmiş oğluşun yeri diyorlar ama ilk görenler hastanede hamilemisin diyor ama dışarda anlaşılmıyor bende kilo var diyorum

ve bebişlerin alt temizliği normalde de bayanların önden arkaya temizlik yapması gerekir ve erkeklerden daha zordur
•Temizliği her zaman önden arkaya, yani bebek yatarken yukardan aşağıya doğru yapın , karın hizasından popoya doğru yapılan temizlik özellikle kız bebeklerin idrar yolları sağlığı için dışkının idrar yollarına bulaşmaması amacıyla önerilmektedir. Erkek bebekler içinse önce anüs çevresini, sonra pipisini çekmeden yavaşça kaldırarak pipisinin altını ve hayaların etrafını en son da pipisini yukardan aşağı doğru temizleyin.

erkekte pipuşa dikkat etmek gerekiyor bi sorun fışkırtmaları bide sünnet olmadıkları için onu çevreleyen kısımın temizliği önemli abimlerde fışkırtmayı çok yaşadık :) ama kızın ki daha önemliydi mikrop kapma açısından başta pamuk ve suyla temizleniyor 6ay biryıl arası ıslak mendile geçiliyor ama özel mendillere bide pişik için en iyi şey arada saf asidi endüşük olan zeytinyağıyla silmek ki kremler hele pudralar alerjıye neden olabiliyor bide bebek bezi stoklamayın sakın anne ve baba biz hassas ciltli olunca bebişlerde çoğu bez markasına pişik yapabiliyor ay enkalitelisi demeyin bünye meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…