Eki Görüntüle 497811
bu da ben ve oğlum casper:)
Canım şu batma ile ilgili yazdığını okuyunca hemen yazmak istedim. Bende de aynı batma var. Yatarken sağ tarafımda göğsümde. Sadece sol tarafıma yattığımda uyuyabiliyorum. Ne sırt üstü, ne de bu batmadan ötürü sağ tarafa yatabiliyorum. Çok rahatsız edici ya, doktoruma gidince sorucam. Acaba neden böyle oluyor kızlar aranızda bilen var mı?
canım kız çocuklarının alt temiziği için ıslak mendii önermiyorlar biz kızıma doğduğu günden beri pamuk ıslatıp kullanıyoruz. ıslak mendil kulananda çok duydum ama banada pek güvenli gelmedi
maş. suphanallah kaç kilo aldın şu ana kadar
benim böyle göbüşüm yok yaaa ne zaman olacak acep((
Benim de çarpıntım oluyor ama yorulunca.Doktora danıştım sürekli oluyor mu dedi hayır yorulunca dedim.Sorun olmaz dedi.Seninki sürekli oluyorsa sen de bir danışsan doktora iyi olur tabiki.
Eki Görüntüle 497811
ayşecim slm nasılsın. bu arada beni hatırlrsan çarpıntıdan dolayı doktora gitmiştim. sonucu yazarım diyodum sana. hamilelikten bu yana dönem dönem özellikle yemeklerden sonra çarpıntım oluyodu. senin dediğin gibi 120leri gördüm geçen günde kalpte eksra.. diye bişey yaşadım üstüne bunuda yeni duydum soluğu kardiolojide aldım. sonuç olarak bende mitral kapak yezemzliğ ( az derecede) olduğu ve üstüne gebelikte eklendiği için kalpte ritim bozukluğu çıktı. normalde ilaç veriliyormuş ama gebelik olduğu için biraz bekleyelim dedi doktor ayda bi kontrol verdi. holter takıldı bir gün. yani anlayacağın benim bitmeyen çarpıntının kaynağı buymuş çok az kansız çıktım ilaç verdi. çoğu hamilede olabiliyor çarpıntı ama şiddetini ancak sen anlarsın.
eskısehrıe cok hızlı gittik sıkıtnı yasamadım 4-4,5 saat fln sürdü yol gayet rahattım
ama konya ya ılk kez gidicem canım kaç saat bılmıyorum kı :S offf çok zor olucak ama
maalesef eşim benı bırakıp gıtmıo ama abisi gitmek zorunda yanı o sebeple napalım dınlene dınlene
gidicez gelcıez artık canım....ya severek evlendı evlendı tabıı ama baska şehir çok zor ne bıleım
ağlamam sanıodm ama üzüldüm nedense :) ınsallah canım evet ben samsuan gelemyı duusnuyorum
gelecek sene ınsallah artık kım oınce gelrıse
bana göre bayağı göbeğin var3 kılo aldım canım ama doktor bu halıme bile kızdı benı manken yapcak sanırım:)göbeğim pek cıkmadı gıbı gelıyor bana ama sonucta hamılelıgın yarısı bıtmıs az dıılmı?benım 16 dan sonra belırgınlestı.
3 kılo aldım canım ama doktor bu halıme bile kızdı benı manken yapcak sanırım:)göbeğim pek cıkmadı gıbı gelıyor bana ama sonucta hamılelıgın yarısı bıtmıs az dıılmı?benım 16 dan sonra belırgınlestı.
yolda bende sıkıntı yaşamadım canım zaten.. iki saatte bir mola verdik, ben arka koltuğa geçtim uzandım.. ama evine gelince çıkıo acısı.. istanbulda da çok gezdik hiç durmadık.. iki gündür heryerim ağrıo.. canım konyada arkadaşım okudu 10 saat falan sürüodu sanırım yol otobüsle.. eee mecbur gidilcek çok dikkat et kendine yorulmamaya çalış... çarpıntım var yazmışsın doktora danış tatlım ihmal etme..
19 haftaya göre (hatta 18+ oluyo ) gayet normal bi göbüş bence canım :)
Eki Görüntüle 497811
ama hala otobüste yer vermıyorlar :)hoş bizim mıllet 9 aylık olsanda pek tınlamıyor
hadi sizleri merak edıyorum atın 1- 2 foto:)
anam bu ne kucucuksenin gobek benimkinin yanında 2 aylık kalır ben de bi gobek var ki gecen kuzenim dedi ki benim gobek seninki kadarken dogurmustum
ben de çekeyim siz karar verin bakalım
hala kimse anlamıyor hamiş olduğumu
bir iki kişi de biraz kilo mu aldın dedi o kadar
bi fırtlıyacağım bi ay sonra tam fırtlayacağım galiba
eşim de çıksın artık şu göbüş diye hasretle bekliyor ne edecekse göbüşümle
dar bişeyler gıymeden belli olmuyor ya da bikiniyle gezıcem:)insan hamıle kalınca karnı bellı olsun ıstıyor böyle belımızı tuta tuta gezelım:)))
yok ben her zaman kraliçeyimbenimde göbek cıktıktan sonra eşim benımle daha cok ılgılenmeye basladı nedense göbek olmadan bebek oldugun ınanmıyorlar sanırım:)göbegın cıksın kralıce oluyorsun evde ılk defa ayagıma bıseyler getırıyor:))
ya sorma bende de kaç gündür var nerdeyse 1 hafatadır yarın dokotra randevu aldım gidicem sağlık ocağına dün gittiğimde şikayetin varmı die sormuştu söledidm hamilelikte olabilir dedi ama o ne anlıcakkii yarın kadın doğuma gidip bi sorucam ...oturunca başlıyo batma ya rahatsız edici hep dik otrmam gerekiyo bende sola yatryrum hep.yada göğsümü kaldrıyorum.hele arabada otururken başlyo nette araştrdım ama herkes deği-şik bişe sölüyo.....ve çoğunun 7. ayında falan başlıyo yani bizimki çok erken geldi bana haydır inşallah
neden kız çocuklarında zararlı canım nedenini biliyomusun
Eki Görüntüle 497811
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?