ınsallah canım sağol :)
iyi fıkır canım 2012 kasım annelerı yapmsıtı dıe hatırlıyorum :)
hey kızlar bugün pek bi durgun topik ne o tatilmi yapıyosunuz :))
ya kızlar sizin bebiş hep öndemi hiç geriden gelen yokmu benim bebiş geriden geliyo sanırsam diil öle heral 2 ayrı doktor bişi demedi ama ultrason resminde öle 2 hafta önce gittiğim doktorda geriden geldiğine daiir bişi demedi.....ama ben ultrason resmine baktığımda bir hafta geriydi dünde gittim başka bi doktora oda bişe demedi ultrason resminde hani iki tane oluyo ya altlı üstlü pek de anlamam he şu ultrason resmimlerinden .......
şimdi bu üstteki usg resminde 17+4 yazıyo
alttakinde de sat yazıyo yani 19+2 yazıyo....yani ben sağlık ocağında aşıyı falanda neye göre olucam bilen varsa kızlar bilgilendirirseniz valla iyi olur yaşu geriden gelme olayını yada usg resmini yada sizin doktorunuz söylüyomu geriden gelince falan ah salak kafam neden doktora sormayı unuttun demekten kendimi geri alamyorum
Orkidecim özel mesaj gönderdim
Nasıl yapmışlardı ki Ayşecim ya, kafamda oturtamadım fikri
Hem o kadar paylaşımda bulunduk birbirimizle güldük ağladık
Bir hatıra olur diye düşündüm...
çekirge dorukta evrim aydın. çok memnunum. sen kime gidiyorsun?
Orkidecim özel mesaj gönderdim
Nasıl yapmışlardı ki Ayşecim ya, kafamda oturtamadım fikri
Hem o kadar paylaşımda bulunduk birbirimizle güldük ağladık
Bir hatıra olur diye düşündüm...
şöle yapalım canım önce bunu takip edecek bi gönüllü bulalım :)
sonra etkılığe katılmak isteyen arkadaşlar bildirsin bi liste yapalım
adreslerini de bildirsinler
çekilişle kım kıme hediye alıcak belirleyelım :) ve hediyeler gönderilsin
tüm bu işlemlerle de gönüllü olan arkadaş ilgilenicek tabii :)
bi de yanı burdan açıklanamzsa kımın kıme ne alıcagı saedece kişiler
kıme hedıye alacakalrını bılrıse sürpriz dahı olur :)
hımm zeküce:)yılbaşı cekılişi gıbı olcak yani.bebişlerimizin cınsıyetını de yazalım.listede cınsıyetı ekli olmayanlar da var
bende özelden cevap yazdım..umarım başarılı olmuşumdur..bencede iyi fikir..
aynen dediğin gibi olabilir..asıl mesele gönüllü bulmaktan..
Evet güzel fikir.
Yalnız şöyle bir dip not ekleyeyim mi?
Kimin kime hediye alacağı belli olduktan sonra özel mesajla adrese bilgileri gönderilse daha iyi olabilir mi acaba?
canım hep dıorm sen sata gore takıp et bebek bı gerı kalır bı ılerı gecer değişir
sne aşını sat a gore kaıcıncı haftadaysn ona göere olcksn :)
canım benim de 2 hafta önde görünüyor doktor öle dedı her gıttıgımde de öle dıyor.önceden 1 hafta ılerıydı sımdı 2 olmus.ama tahlil yada iğneyı sata göre yaptırıyorsun.ben 20.haftamdayım ama 22 ye göre gıtmıyoruz yanı.doktorunu ara sor ıstersen ama ben böyle bılıyorum doktorum öyle demıstı.ben hangısıne göre dogum yapcam dıye sormustum:)bebek ne zaman ısterse ozaman dıye geyık yapmıstı
inşallah cnm yarıladık yaaa inşallah ogunlerde gelicek :)) bende senin gibi düşünüyorum 30 haftada falan bebeğin odasını alıp aldıklarımı içine atıcam 34 haftada falanda yıkar ütüler hem çantasını hem dolabını yerleştiririm :))güle güle kullan canım..Rabbim iyi güzel günlerde bebeğini içinde yatırmayı nasip etsin..safari takımı güzel bende beğeniyorum..
maşallah canım..ne kadar güzel bir duygu değil mi? inş doğuma kadar hissedeceğiz bundan sonra...
merak etme bir başladı mı durmayacak doğuma kadar..
bende çok istiyorum canım..ah o günler bir gelse..bayramdan sonra yavaş yavaş ahzırlıklar hızlanır hemde ince temizlikte yaparım diye düşündüm..bütün dolap içlerine al atayım diyorum doğumdan önce..
çok sağol canım aklıma takılan birşey olursa sana söylerim bakman için..doğru diyorsun bazı şeyleri çok kötü ve kullanışsız..zevkine güveniyorum canım benim..
günaydın canım..amin inş canım...sen bebeğin ismini açıklamadın dün, yoksa ben mi kaçırdım???merak ettim canım nedir isim ?????????????????????
ayyy cnm güle güle kullan sen bakma eşine bende alıcam ondan ohh kimbilir ne kadar yakışıcak oğluşuna :))ayyy kızlar nasıl hamama gidesim var içim gidiyor tabi yasak.ben cok hamamcıyımdır bi güzel kese buhar banyosu ohhh miss ama nerde
bursa çarşılarını alt üst ettim bursalılar varsa ne nerden alınır söylerım valla avmden cok cok ucuz üstelık marka ve cok cıcıler.bi tane zilli patik aldım ayıcıklı,bi tane de poposunda ayıcık olan tulum.eşim diyor erkek bebek gıymez bunları:)ben gıydırırsem gıyer dedım.allah gıydırmeyı nasip etsin inşallah
akşama misafırım var ama hıc bısey yapasım yok birazdan blogları gezer yapacak bısey bulurum
cnm ben dün tetanoz aşısı vurulmaya gittiğimde sağlık ocağı testleri tekrarladı 3ay önce yapılmıştı benimde sende sağlık ocağına aç giderek tahlillerini yaptırabilirsin :))"ABD’DE milyonlarca çin malı oyuncağın toplanmasının ardından, prestiji yerle bir olan Çin, tüketicinin önyargılarını aşmanın yeni bir “cinliğini” buldu. Çin malı ürünler artık “Made in China” yerine “Made in PRC” (People’s Republic of China - Çin Halk Cumhuriyeti) ibaresiyle satılıyor"
kızlar aklıma gelmişken paylasayım bebeklerınıze ciciler alırken bu ibareye dikkat edın malesef cogunda var. gecen marketten paket sarımsak aldım bı baktım p.r.c yazıyo yuh dedım sarımsagı bıle çinden almısız
buarada bısey sorucam bana doktor en son mayıs ayında kan tahlılı yaptı idrar da hıc yapmadı.kan degerlerım ıyı cıkınca bısey vermedı suan sadece elevıt kullanıyorum ama ölcüm yapılmadı tekrar.ne balık yağı ne kan hapı bısey vermedı.cok mu özensiz benım doktorumsıze sık sık kan tahlılı yapılıyormu?
ya kızlar sizin bebiş hep öndemi hiç geriden gelen yokmu benim bebiş geriden geliyo sanırsam diil öle heral 2 ayrı doktor bişi demedi ama ultrason resminde öle 2 hafta önce gittiğim doktorda geriden geldiğine daiir bişi demedi.....ama ben ultrason resmine baktığımda bir hafta geriydi dünde gittim başka bi doktora oda bişe demedi ultrason resminde hani iki tane oluyo ya altlı üstlü pek de anlamam he şu ultrason resmimlerinden .......
alttakinde de sat yazıyo yani 19+2 yazıyo....yani ben sağlık ocağında aşıyı falanda neye göre olucam bilen varsa kızlar bilgilendirirseniz valla iyi olur yaşu geriden gelme olayını yada usg resmini yada sizin doktorunuz söylüyomu geriden gelince falan ah salak kafam neden doktora sormayı unuttun demekten kendimi geri alamyorum
pembe mavide nedret hanım. ilk evrim hanıma gidecektik ama o gün iki saaate yakın bekledik en sonunda iptal ettirdik muayeneyi. çok yoğun o hastane. ve her gün böyle dedi doktorda bize.
he yok marka takıntımız yoktur bizim..ama eşim herşeyin en iyisi olsun ister..kolay kolay beğenmez yani..Allah kolaylık versin..benim eşim bana çok yardımcı ben sağ kolum resmen ..
ayy kızlarrr 10.30 gibi bi yatim azcık uyim dedim 1 de kalktım çok iyi geldi valla ama biraz başağrısı yaptı(
bu arada dün tetanoz aşısı olmuştumya kolum biraz şişti ve az ağrısı var ama öle dayanılmayacak kadar değil bilginize :))
bu arada hediyeleşme olayı çok şeker olucak bencede ayyy şimdiden heyecanlandım ne güzell anı olucakk :))
cnm bende geriden gidiyorum sata göre 23 haftamda olmam lazım ama benimki geç döllenme olmuş oyuzden doktorum bebeğin gelişime göre 7 haftada yeni sat belirledi bana şimdi ona göre takip ediyoruz eger bi sorun olsaydı doktor sölerdi zaten sen içini ferah tut cnm :))) bu arada doktora soracaklarını bi deftere yazıp doktora onunla gidersen unutmazsın ben öle yapıyorum yoksa bebeği görüyorum ve herşeyi unutuyorum
demek sende geridesin ........ala ala nası belirledi yani nası ona göre takiptesiniz......bak dokorun ne güzel sana sölemiş bana hiçbişi dermediler ben usg resmine bakmasam anlamıcam bilmicem yaniii....ya iyi güzel diyosunda deftere yazarsam dokotrun yanında nasıl çıkarıpı sorucam ya
uyudum valla çok iyi geldi :))aslında bugün hiç bi iş yapmak istemiyorum ama az çamaşır işim var bide mutfağı taolicam hee bide yemekk off yaa baya işim varmış heee :)))ohh ne güzel uyumuşsundur..ne iyi gelmiştir sana..keşke bende evde olsamda uyusam ama nerde özel sektör gözü kör olsun..bende dün aşı oldum bende herşey yolunda bir yaramazlık yok şimdilik..
evet hediyeleşmeye bende çok seviniyorum..yuppiiiii
benim adetim geciktiğinde 10 gün bekledim kan testi için 10 günde kan testi yaptığımızda değerim 260 çıkmıştı ama degerin aslında daha fazla olması gerekiyodu oyuzden doktorum 2 gün sonra tekrarlıcaz ona göre hamile olup olmadıgın anlaşılıcak demişti 2 gün sonra yaptıgımda değer 903 tü ve hamiştimm :)) doktor ozamn demişti bana senin geç döllenme olmuş diye ve bebeğin gelişimine görede kalp atışlarını gördükten sonra yeni sat belirledik ve hep bebğim yeni sata göre büyüdü :)) senin hep bölemiydi şimdimi böle oldu peki ?demek sende geridesin ........ala ala nası belirledi yani nası ona göre takiptesiniz......bak dokorun ne güzel sana sölemiş bana hiçbişi dermediler ben usg resmine bakmasam anlamıcam bilmicem yaniii....ya iyi güzel diyosunda deftere yazarsam dokotrun yanında nasıl çıkarıpı sorucam ya
ayy kızlarrr 10.30 gibi bi yatim azcık uyim dedim 1 de kalktım çok iyi geldi valla ama biraz başağrısı yaptı(
bu arada dün tetanoz aşısı olmuştumya kolum biraz şişti ve az ağrısı var ama öle dayanılmayacak kadar değil bilginize :))
bu arada hediyeleşme olayı çok şeker olucak bencede ayyy şimdiden heyecanlandım ne güzell anı olucakk :))
demek sende geridesin ........ala ala nası belirledi yani nası ona göre takiptesiniz......bak dokorun ne güzel sana sölemiş bana hiçbişi dermediler ben usg resmine bakmasam anlamıcam bilmicem yaniii....ya iyi güzel diyosunda deftere yazarsam dokotrun yanında nasıl çıkarıpı sorucam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?