2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
ınsallah canım sağol :)

iyi fıkır canım 2012 kasım annelerı yapmsıtı dıe hatırlıyorum :)

Orkidecim özel mesaj gönderdim

Nasıl yapmışlardı ki Ayşecim ya, kafamda oturtamadım fikri

Hem o kadar paylaşımda bulunduk birbirimizle güldük ağladık

Bir hatıra olur diye düşündüm...

canım benim de 2 hafta önde görünüyor doktor öle dedı her gıttıgımde de öle dıyor.önceden 1 hafta ılerıydı sımdı 2 olmus.ama tahlil yada iğneyı sata göre yaptırıyorsun.ben 20.haftamdayım ama 22 ye göre gıtmıyoruz yanı.doktorunu ara sor ıstersen ama ben böyle bılıyorum doktorum öyle demıstı.ben hangısıne göre dogum yapcam dıye sormustum:)bebek ne zaman ısterse ozaman dıye geyık yapmıstı

şöle yapalım canım önce bunu takip edecek bi gönüllü bulalım :)

sonra etkılığe katılmak isteyen arkadaşlar bildirsin bi liste yapalım

adreslerini de bildirsinler

çekilişle kım kıme hediye alıcak belirleyelım :) ve hediyeler gönderilsin

tüm bu işlemlerle de gönüllü olan arkadaş ilgilenicek tabii :)

bi de yanı burdan açıklanamzsa kımın kıme ne alıcagı saedece kişiler

kıme hedıye alacakalrını bılrıse sürpriz dahı olur :)

Son düzenleme:

bende özelden cevap yazdım..umarım başarılı olmuşumdur..bencede iyi fikir..

aynen dediğin gibi olabilir..asıl mesele gönüllü bulmaktan..

hımm zeküce:)yılbaşı cekılişi gıbı olcak yani.bebişlerimizin cınsıyetını de yazalım.listede cınsıyetı ekli olmayanlar da var

Evet güzel fikir.
Yalnız şöyle bir dip not ekleyeyim mi?
Kimin kime hediye alacağı belli olduktan sonra özel mesajla adrese bilgileri gönderilse daha iyi olabilir mi acaba?

Son düzenleme:
hımm zeküce:)yılbaşı cekılişi gıbı olcak yani.bebişlerimizin cınsıyetını de yazalım.listede cınsıyetı ekli olmayanlar da var

evet lıstede bilgisi eksık olan cok var onalrıdn aeksık bılgıleırnı alırızz

bende özelden cevap yazdım..umarım başarılı olmuşumdur..bencede iyi fikir..

aynen dediğin gibi olabilir..asıl mesele gönüllü bulmaktan..

evett :)

Evet güzel fikir.
Yalnız şöyle bir dip not ekleyeyim mi?
Kimin kime hediye alacağı belli olduktan sonra özel mesajla adrese bilgileri gönderilse daha iyi olabilir mi acaba?

evet öle d eolru da hanı sürpriz olucaksa ben senden adres ısteınce sürpriz olmaz

anlatabıldımmı o sebepel yok herkes bılecekse zaten sıkıtnı dğeil kım kıem cıkarsa

özelden ıster adresını :)

canım hep dıorm sen sata gore takıp et bebek bı gerı kalır bı ılerı gecer değişir

sne aşını sat a gore kaıcıncı haftadaysn ona göere olcksn :)

diyosun canım peki bakalım öle olsun teşekkür ettim muaah bu arada ediye işi süper ....ama teyzesi benim kızım olucak listede düzeltme yapabilirsek hani

çok sağol canım doktora gittiğimde sorucama rtık ama kafama takılmıştı teşekkür ettik yani

inşallah cnm yarıladık yaaa inşallah ogunlerde gelicek :)) bende senin gibi düşünüyorum 30 haftada falan bebeğin odasını alıp aldıklarımı içine atıcam 34 haftada falanda yıkar ütüler hem çantasını hem dolabını yerleştiririm :))
saol cnm teşekkürler güvendiğin için elimden geldiğince yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana :))
ayyy cnm güle güle kullan sen bakma eşine bende alıcam ondan ohh kimbilir ne kadar yakışıcak oğluşuna :))
cnm ben dün tetanoz aşısı vurulmaya gittiğimde sağlık ocağı testleri tekrarladı 3ay önce yapılmıştı benimde sende sağlık ocağına aç giderek tahlillerini yaptırabilirsin :))

cnm bende geriden gidiyorum sata göre 23 haftamda olmam lazım ama benimki geç döllenme olmuş oyuzden doktorum bebeğin gelişime göre 7 haftada yeni sat belirledi bana şimdi ona göre takip ediyoruz eger bi sorun olsaydı doktor sölerdi zaten sen içini ferah tut cnm :))) bu arada doktora soracaklarını bi deftere yazıp doktora onunla gidersen unutmazsın ben öle yapıyorum yoksa bebeği görüyorum ve herşeyi unutuyorum

pembe mavide nedret hanım. ilk evrim hanıma gidecektik ama o gün iki saaate yakın bekledik en sonunda iptal ettirdik muayeneyi. çok yoğun o hastane. ve her gün böyle dedi doktorda bize.

hmm anladım canım ben şimdiye kadar pek beklemedim aslında ama yoğun bi hastane
ssk ile anlaşmalı ya ondan olabilir pembe maviyi bende düşündüm ama biraz pahalı
bi de yeni doğan ünitesi yokmuş dediler.
ama daha sakin bir hastanedir diye düşünüyorum doruk biraz devlet hastanesi gibi.

ayy kızlarrr 10.30 gibi bi yatim azcık uyim dedim 1 de kalktım çok iyi geldi valla ama biraz başağrısı yaptı (
bu arada dün tetanoz aşısı olmuştumya kolum biraz şişti ve az ağrısı var ama öle dayanılmayacak kadar değil bilginize :))
bu arada hediyeleşme olayı çok şeker olucak bencede ayyy şimdiden heyecanlandım ne güzell anı olucakk :))

he yok marka takıntımız yoktur bizim..ama eşim herşeyin en iyisi olsun ister..kolay kolay beğenmez yani..Allah kolaylık versin..benim eşim bana çok yardımcı ben sağ kolum resmen ..

Arzu cok guldum esine:) cok uyanikmis. su an alanyadan ankaraya geliyorum. tatilde tlfndan okumya calistm. hediye fikrine bayildim bende varim:) eve variyim ayrintili yazarim..

ohh ne güzel uyumuşsundur..ne iyi gelmiştir sana..keşke bende evde olsamda uyusam ama nerde özel sektör gözü kör olsun..bende dün aşı oldum bende herşey yolunda bir yaramazlık yok şimdilik..
evet hediyeleşmeye bende çok seviniyorum..yuppiiiii

demek sende geridesin ........ala ala nası belirledi yani nası ona göre takiptesiniz......bak dokorun ne güzel sana sölemiş bana hiçbişi dermediler ben usg resmine bakmasam anlamıcam bilmicem yaniii....ya iyi güzel diyosunda deftere yazarsam dokotrun yanında nasıl çıkarıpı sorucam ya

bende evde deftere not ediyorum ona göre soruyorum doktoruma..hatta onların daha çok hoşuna gidiyor not edip gidince..doktor için gayet normal canım...

cnm belki geç döllenme olmuştur kötü düşünme geriden gelse bile gelişmeye devam ediyorsa sorun yoktur fikrimce.doktoruna danış.benimde bebeğim şuan 21 haftalık olması lazımken 19.haftaya yeni girdim.ama ben 3 haftalıkken öğrendiğim için gebeliğimi doktorum geç döllenme olduğuna emindi çünkü daha kese oluşmamıştı sağ yumurtalığımda yumurtladığım belliydi.1hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştük.ilk haftalarda bişeyy demedimi doktorlar sonuçta adet tarihinden anlıyorlar.makinalarda otomatik bebeğin kaç haftalık olduğunu biliyor.benim öğrendiğimde 5 haftalık olması gerekirken 3 haftalıktı mesela.adet tarihime görede geç döllenme olmuş oluyor.yani yumurtacığım geç çatlamış içini ferah tut bebişim sen

uyudum valla çok iyi geldi :))aslında bugün hiç bi iş yapmak istemiyorum ama az çamaşır işim var bide mutfağı taolicam hee bide yemekk off yaa baya işim varmış heee :)))
ahh kuzu bende özel sektördeyim ama bizimkiler bu günleri asla atlamaz :)) ohh süper aşıyı ucuz atlattık ozaman 4 hafta sonra 2. doz var inşallah oda böle çabuk geçer :))
bende bayılırım hediyeleşmeye çok heyecanlıı :))
benim adetim geciktiğinde 10 gün bekledim kan testi için 10 günde kan testi yaptığımızda değerim 260 çıkmıştı ama degerin aslında daha fazla olması gerekiyodu oyuzden doktorum 2 gün sonra tekrarlıcaz ona göre hamile olup olmadıgın anlaşılıcak demişti 2 gün sonra yaptıgımda değer 903 tü ve hamiştimm :)) doktor ozamn demişti bana senin geç döllenme olmuş diye ve bebeğin gelişimine görede kalp atışlarını gördükten sonra yeni sat belirledik ve hep bebğim yeni sata göre büyüdü :)) senin hep bölemiydi şimdimi böle oldu peki ?

sorma benimde kafam kazan gibiydi kalktığımda azıcık geçti.ya şu hediyeleşme olayını nasıl yapıcaz.ayşeeee madem listeyi hazırladın şu işede bi el atsan hepimizin isimlerinden çekiliş gibi yapıp eşleştirsende kuşum bizi ona göre hediye yollasak birbirimize nekadar güzel olur

Son düzenleme:

canım gec dollenme veya erken döllenme teshısı erken haftalarda konur....

tugbanın 7. haftada çok uygun bız amanda gec dollenme odlugu anlaşılmış

ama senın bebegın örnek verıyorum 12. haftadan sorna 10. haftadan sonra gerı düştüyse

buna gec döllenme diyemeyzı yasıtı bebekelre göre daha zayıf oalbilir kemıklerı daha farklı

gelısıyor oalbilir sonucta anne va babanın genetık aktarımını tasıyan bi yavru kendıne

kodlanan neyse o yanı benım bebgımın de baş ölçüsü bpd 2 hafta onden gidiyor diğer

ölçümleri 1 hafta önden gidiyor fl ac hc bu da gayet normal gerı olması da gayet normal

daha oncekı bebegımd ehep gerıden gelıyrodu

ara ara topluyordu sonra gene gerı dusuyordu çok nromal bişey bu eğer çok kafana

takıldıysa bunu doktorunun yanındayken sor mesela benım usg fotomda da 19+4 yazıyodu

gecen usg de 20 hafta ıcınde 19+4...ama diğer ölçümleri 21+2 20+5 hep böle eger kafama

takılrısa soruyorum cunku daha once de 7. haftradayken yanlış ölçüm soncuu hatrılarsın

belkı daha kucuk cıkartmıslardı o an sor böle şeleri doktoruna usg fotolarını eklersen bakıp

daha net bısı söleyebılrız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…