2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

pembe mavi sakin canım evet. tabi pahalı da. zaten sakin olmasının sebebi de bu heralde:) doruğu bende istemiştim ama kötü bi deneyim oldu o gün. anlaşmalı olduğu için cidden devlet hastanesine dönmüş. neyse hayırlısı ikimiz içinde:)

Kızlar aramızda ev hanımları varsa onlar mı talip olsalar bu hediye organizasyonu işine

İnternet basına rahatlıkla gecebilcek biri olsun canım mesguliyeti olmayan biri olabilir.
hediye konusunu cok güzel dusunmussun bende katılmak isterim :))
Keşke ocak annelerini bulusturabilme olanagımız olsada toplanabilsek cok güzel olurdu

evet ayşe organize etsin bu işi :)))))))) (yaşasın kötülük hehehe )
herkes adreslerini organize edecek bu kişiye özelden mesaj atsın.. eşleştirmelerden sonra kimin kime hediye alacağını da yine özelden mesajla bildirsin organizatörümüz :) böylece kimse bilmez kimin kime alacağını.. hediyesini aldığında öğrenir herkes..
nasıl fikir???
başka görüşü olan da belirtsin canlar :)))))

evet bence de :)

bu arada eylül annelerıydı snaırırm toplaşmışlardı dımı fotoları vardı hepsinin

göbüşler almış baısnı gitmiş ne güzeellll bebişler doğunca buluscan asıl hepsi

bi yerden bascak çığlığı eheheh

bebem herşeyi tekelime almayım diyorum zaten liste de ben de :)

e bi de iş yerindeyim ben de :) gönüllü çıkmazsa

bakarız gene ama yok mu ya vardır fesleeenn nie yapmıo bak sende online sın

devamlı gece de burdaydın köftehor benden kaçmaz

evet canım daha öncekı topicklerden toplananlar gormustum.. hatta bebek oluncada toplaşmışlardı kanka olanlar bile gormustum bizde de öyle bişey olur belki farklı illerde olmasak birde .mesela ben istanbuldayım

:)))))) tamam o zaman ben alıyorum bu işi :))))))
katılmak isteyenler bana haber versin ister özelden ister burdan hadi bakalım :)))

evet canım daha öncekı topicklerden toplananlar gormustum.. hatta bebek oluncada toplaşmışlardı kanka olanlar bile gormustum bizde de öyle bişey olur belki farklı illerde olmasak birde .mesela ben istanbuldayım

canım var benım diğer topiklerden görüştüğüm arkadaşlarım hatta gecen gun şöle bişi oldu

görümcem evlendi demiştim ya erkek tarafındna bı kzı vardı onu ekledım aa bı baktım ortak

arkadasımzı var nerden erkek tarafından olan kzı da 2009 şubat anneledındenmıs

fln çok şaşırdım :) ben de ıstanbuldaım bu arada :)

:)))))) tamam o zaman ben alıyorum bu işi :))))))
katılmak isteyenler bana haber versin ister özelden ister burdan hadi bakalım :)))

tamam o zaman ben katılıyom ne kadar şaşırdın demi sürpriz yaptım

istersen yenı bi topik aç canım 2013 ocak anneleri hediyeleşme topiği diye listeyı de ordan

yönetırsın dicektım ama o zman da bölük pörçük olmasın neyse ya bilemeıdm

sorumlu olarak sen karar ver tatlım :)

ayy liste falan nası yapılıyo bilmiyorum kii ((((((
sen bana yardım edersin di mi :))

oyy ne güzel bizde tanısalım görüşelim inşallah.. :)
aherdocum benide listeye alır mısın?

slm canim msj iicn cok tesekkür ederim allah razi olsun güzel dileklerin icin..canim bebegin sagligi herseyi iyi ve gelismis durumda cok sükür rabbime allahim herkezin bebegini saglikla kucagini almayi nasip etsin insallah..tekrar tesekkür edrim

Hiçte bilem ben temizlik yapıyodum gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…