harikasın canım.. listeyi yapayım ben ama liste yapınca kim kime alacak belli de olacak kafam karıştı benüm :18:
yani taze kadar lezzetli olmasada nefsin körelir cnm :)) bulabildinmi peki merak ettim :))/QUOTE]
yok bulamadım canım, markete bakıcam artık
hadi haberlerini bekliyoruz yaz hemen :)))
canim yaziyorum hemen msj icin tesekkür ederimmm.......
cnm sen sinoplusun galiba bende sinopluyum hatta bayramda ordaydım nereseindensin merak ettim :))İnternet basına rahatlıkla gecebilcek biri olsun canım mesguliyeti olmayan biri olabilir.
hediye konusunu cok güzel dusunmussun bende katılmak isterim :))
Keşke ocak annelerini bulusturabilme olanagımız olsada toplanabilsek cok güzel olurdu
bencee hediyelerr aynı hafta gönderilsinnn veee gelincede burda paylaşalımmm ben merak ederimm kim kime ne almış :))evet ayşe organize etsin bu işi :)))))))) (yaşasın kötülük hehehe)
herkes adreslerini organize edecek bu kişiye özelden mesaj atsın.. eşleştirmelerden sonra kimin kime hediye alacağını da yine özelden mesajla bildirsin organizatörümüz :) böylece kimse bilmez kimin kime alacağını.. hediyesini aldığında öğrenir herkes..
nasıl fikir???
başka görüşü olan da belirtsin canlar :)))))
:)))))) tamam o zaman ben alıyorum bu işi :))))))
katılmak isteyenler bana haber versin ister özelden ister burdan hadi bakalım :)))
canım önce sadece katılanalrı bebeklerının cinsiyetını ve şehrını yazarsın
2 tane de boş kutucuk bırakırsın sorna herkes hedıyeısnı aldıkça kımın kıme aldıgını yazarsın olmaz mı
ayrıca eğer sürpriz olucaksa yanı kım kıme heıdye alıcanı bılıcek fakat
kımden heıdye geldiğini bilmeyecekse tablya kaydolruken san adresleırnı de göndermelerı lazım
cnm sen sinoplusun galiba bende sinopluyum hatta bayramda ordaydım nereseindensin merak ettim :))
basit html komutları ile başlıyoruz
table = tablo komutu
tr = satır için kullanılan komut table komutu içine yazılır
td = sütun için kullanılan komut tr komutu içine yaızlır
[ ] kodlar bu köşeli parantezler içine yazılır
bir komutun tamamlandığını belirtmek için sonuna / eklersin
bunalrı bilmen yeterli
örnek
[ table ] = tablo açar
[ /table ] = tablo komutlarını kapatır
html de kullanılan tüm komutlar için bu kapama açma işlemi aynıdır
class grid align olayıan girersek çıkamayız diye o olaya hiç girmıyroum ama ıstersen analtırım canım :)
ben örnek bi tablo yapıym yalnız komut ile parantez arasıan boşluk koyucam ki
komutları görebilesin diye aksi takdirde tablo olrk gözükür
[table="class: grid, align: center"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td] bebeğin cinsiyeti[/td]
[td]bulunduğu şehir [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aherdo[/td]
[td] erkek [/td]
[td]zimbabve[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hürrem [/td]
[td] şehzade [/td]
[td]pay-i taht [/td]
[/tr]
[/table]
yuakrıda gördüğün tablo için yazdıkalrım aşağıdakilerden ibarettir son satırdaki table
komutundakı boşlukları silip mesjaı yayınalrsan aynı usttekı tablo şeklıdne gozukur
her satır eklemek ıstedıgınde tr ve /tr komutlarını arasındakılerı
yani kırmızı renk yaptıgım ksımı kopyalaıp [ /table] komutundna önceki yani parantez içinde
yaızyla belirttiğim yere yapıştırıp iç bilgilerini değiştirmen lazım
[table="class: grid, align: center"]
[tr]
[td]anne[/td]
[td] bebeğin cinsiyeti[/td]
[td]bulunduğu şehir [/td]
[/tr]
[tr]
[td]aherdo[/td]
[td] erkek [/td]
[td]zimbabve[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hürrem [/td]
[td] şehzade [/td]
[td]pay-i taht [/td]
[/tr]
(buraya yapıştırılıcak)
[ / table ]
evet canım sinop boyabatlıyım :)) ama ist da yaşıyorum :) sen neresindensin ?:)
bayramda benimde eşim gitti memleketimize ben hamılelikten ötürü gidemedim özledim şimdi
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu ne yaaaaaaaaaa ben bunu yapamam kiiiiiiiii
uzay bilimi gibi bişey bu yaaa bana cok uzak şeyler..
bi kere bu dediklerini nerde yapıyosun
allaaaaam ben napıcam yaaaaaa
ben merkezdeyim cnm bütün akrabalarım orda :) ben doktorla konuştum gidebilirsin dedi gittim süpperdiii :)) bende ist da yaşıyorum :)) çok özlemişim yaaa Allah kısmet ederse seneye oğlumuzla gitmek istiyoruz :))
tamamdır canım listenin en başına seni yazdım :))))))))
cnm sen sinoplusun galiba bende sinopluyum hatta bayramda ordaydım nereseindensin merak ettim :))
bencee hediyelerr aynı hafta gönderilsinnn veee gelincede burda paylaşalımmm ben merak ederimm kim kime ne almış :))
hayırlı olsunn kuzu sen bu işi başarırsınn benide ekle lütfenn :))
veeeeeee geldim basina gectim gectim kalktim simdide cikmam lazim ama hemen yazayim dedim esim hadiii diyorr bend e diyorum bir dk bekle bekliyorlar diyor ki kim bekliyor bende kadinlar klubu diyorum gülüyoooo kaciyormu yaaa diyor benide satiyon sanal aleme diyor ask olsun diyorr troid icin kac aldirmaya gitcez oyüzden acelemizz...veeeeeee gelellimmm asil meseleye cok sükür bin sükür herseyi yolundaymis herseyi inceledi bir sorun yok dedi az kilo almamada hic birsey demedi buraya kadar hersey yolunda cok sükür allahim herkeze saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip eder insallahhhhhh aminnnnn...veeeeeeeee dediki %80 kiz dedi amaaa yinede tam degil birdahakine insallah tam net söylerim diyor normalde bilmesi gerekiyor tam olarak kiz veya erkek ama burdaki doktorlar biraz gec söylüyorlar tam garanti olsun diye bilmiyorum yaaa yinede ümitlenmek yok hersey olabilir cünki siz yine pembe birseyler almayin dedi bir daha kine tam belli olur dedi..coookkk komikti ailecek ordaydik dört gözle bakiyoruz bir heyecan bir heyan sormayin benim ogluslarim daha karnima aleti koyar koymaz kizmi diye sordular güldük benim bebek kafa salladi cok komikti ya bir asagiya bir yukari salladi durdu benim sipammm hepimiz güldük yüzunu nasilda gördük doktor aletten dolayi sinirlendi elini yüzünü burusturdu ve tam bakiyordu himmm % 80 kiz dedi cocuklar güldü falan sonra benim sipam kafa sallayinca benim oglanlarda bak sen % 80 diyon o kafa salliyor ben kizim diyor dedi doktor ve biz coookkkkkkk güldük cok komikti biz kiz deyince kafa salladi diyor benim oglanlarsimdilik bu kadar hersey güzel gectikomikti insallah bir daha ki sefere tam kesin birsey söylerde merakimizda gider ailecek herkez kendne iyi baksin benim oglanlar ve esim sabirsizlandi gidiyorummm kizlar gelince tek tek okurum yorumlarinizi ben kacarrrrrrrrrrrr...
veeeeeee geldim basina gectim gectim kalktim simdide cikmam lazim ama hemen yazayim dedim esim hadiii diyorr bend e diyorum bir dk bekle bekliyorlar diyor ki kim bekliyor bende kadinlar klubu diyorum gülüyoooo kaciyormu yaaa diyor benide satiyon sanal aleme diyor ask olsun diyorr troid icin kac aldirmaya gitcez oyüzden acelemizz...veeeeeee gelellimmm asil meseleye cok sükür bin sükür herseyi yolundaymis herseyi inceledi bir sorun yok dedi az kilo almamada hic birsey demedi buraya kadar hersey yolunda cok sükür allahim herkeze saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip eder insallahhhhhh aminnnnn...veeeeeeeee dediki %80 kiz dedi amaaa yinede tam degil birdahakine insallah tam net söylerim diyor normalde bilmesi gerekiyor tam olarak kiz veya erkek ama burdaki doktorlar biraz gec söylüyorlar tam garanti olsun diye bilmiyorum yaaa yinede ümitlenmek yok hersey olabilir cünki siz yine pembe birseyler almayin dedi bir daha kine tam belli olur dedi..coookkk komikti ailecek ordaydik dört gözle bakiyoruz bir heyecan bir heyan sormayin benim ogluslarim daha karnima aleti koyar koymaz kizmi diye sordular güldük benim bebek kafa salladi cok komikti ya bir asagiya bir yukari salladi durdu benim sipammm hepimiz güldük yüzunu nasilda gördük doktor aletten dolayi sinirlendi elini yüzünü burusturdu ve tam bakiyordu himmm % 80 kiz dedi cocuklar güldü falan sonra benim sipam kafa sallayinca benim oglanlarda bak sen % 80 diyon o kafa salliyor ben kizim diyor dedi doktor ve biz coookkkkkkk güldük cok komikti biz kiz deyince kafa salladi diyor benim oglanlarsimdilik bu kadar hersey güzel gectikomikti insallah bir daha ki sefere tam kesin birsey söylerde merakimizda gider ailecek herkez kendne iyi baksin benim oglanlar ve esim sabirsizlandi gidiyorummm kizlar gelince tek tek okurum yorumlarinizi ben kacarrrrrrrrrrrr...
Sakin ol aherdo'cum
ayyyyy kuzuummm öldüm gülmekten yaaaaa :)))
ayşee bence tabloyu sen yap aherdo düzenlesin öle göründüğü gibi zor diil :))
inşallah seneye bebeklerle gitmek nasip olur :)) biz kendi arabamızla gittik olabildiğince çok mola verdik sorunsuz geçti sadece giderken trafik mahvetti bizi 8 saatlik yolu 19 saate gittik ama dönüş çok güzeldi :))Ne güzel keşke bende gidebilseydim .. yollar beni mahvetmeseydi keşke :)seneye inşallah kücük paşalarda gideriz..:))
İstanbulda oturan arkadaslar nerde oturduklarınıda yazabililer mi? :) merak ettim de:)
ay çok teşekkür ederim canım..
bencede aynı zamanda gönderilsin..birde fiyat aralığı koyalım herkes ona göre ayarlasın kendini..hani haksızlık olmasın..kimine büyük kimine küçük hediye o anlamda..eşit olmak lazım deme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?