canım yok çok kolay bişey hem bilmiyosan öğrencen işte bebem :)
ehehe uzay bilimi lafına çok güldüm bu arada daha neelr var bi bilsen
bu komutları mesaj alanına yazıp cevapla diceksın o kadar :)
inşallah seneye bebeklerle gitmek nasip olur :)) biz kendi arabamızla gittik olabildiğince çok mola verdik sorunsuz geçti sadece giderken trafik mahvetti bizi 8 saatlik yolu 19 saate gittik ama dönüş çok güzeldi :))
ben avcılarda oturuyorum cnm sen ?
evet cnm fiyat aralığı koyalım çok doğru sölüyosun :))
sen böle söleyince ay ne kolay ne kolayvalla bi deniycem ama salim kafa lazım buna şirkette benim yaver var ondan yardım isticem galiba
ay bu arada mutfağa gidip geliyom, bugün tatil bize 30 ağustos ya :))
evde biraz ikram işine giriştim... misafir gelebilir yarın akşam belki..
şu ana kadar bi kenara yazdıklarım ; ayşe, orkide, melone, fesleğen ve tubaemrah..
kacırdığım yok di mi ?? özele bakmadım gerci daha bi de oraya göz atayım :))
Bende Pendikte oturuyorum canım ..Sinopluların toplanma yeri burasıymış
Fiyat aralıgı güzel fikir gercekten :)
Beni unutmuşsun bacım yoksa beni begenmiyor musun alınganım zaten
ay yerim senin alınganlığını ben yaa tam sana yazıyodum sen de vardın di mi diye kıyamam yazdım seni de
şimdilik kendi not defterime yazıyorum ama
halinizi okuyunca öldüm gülmekten kızlar:)bende excel özürlüyüm güya pc kursuna gıttım:)beni de ekleyin oğluma hediye gelsin bakalım bursa
bakalım bana kim cıkacak ben kıme cıkıcam ayyy coook heyecanlı:)
halinizi okuyunca öldüm gülmekten kızlar:)bende excel özürlüyüm güya pc kursuna gıttım:)beni de ekleyin oğluma hediye gelsin bakalım bursa
bakalım bana kim cıkacak ben kıme cıkıcam ayyy coook heyecanlı:)
sen böle söleyince ay ne kolay ne kolayvalla bi deniycem ama salim kafa lazım buna şirkette benim yaver var ondan yardım isticem galiba
ay bu arada mutfağa gidip geliyom, bugün tatil bize 30 ağustos ya :))
evde biraz ikram işine giriştim... misafir gelebilir yarın akşam belki..
şu ana kadar bi kenara yazdıklarım ; ayşe, orkide, melone, fesleğen ve tubaemrah..
kacırdığım yok di mi ?? özele bakmadım gerci daha bi de oraya göz atayım :))
kızlar dün bloguma yenı bı yazı ekledım ama aşerme potansiyeli
yüksek olanlar bakmasın :) yemek değil ama bulamıyanız bi meyvedir belki de :)
Tatlı / Tuzlu Anılarım....
:)))))) tamam o zaman ben alıyorum bu işi :))))))
katılmak isteyenler bana haber versin ister özelden ister burdan hadi bakalım :)))
yeni geldim ;amma yazılmış ,geriye doğru 1-2 sayfa bakım....ayşe bloğun olduğunu bilmiyordum ama irtibatı kaybetmek istemem seninle face yada msn adresini verirmisin özelden bana ,bu arada bloğunu daha önce söyleseydin keşke :)
bende bu arada akşama kek börek yapacagım karbonhıdrat yıcez barı yemege cagırayım dedım 2 saatte bütün yemeğımı yaptım tatlarına baktım onayladım geldım:)
keske şu hedıye ısını daha önce konussakmısız dün dükkan dükkan gezmiştim ayy bana inşallah kız bebiş gelir de oğluma alamadıgım seylerı ona alırım:)
ayşe yaaa bişi sorcamm kesin biliyosundur sen yaa buraya resim yüklemeye çalışıyorum kb büyük dio ben onu nasıl küçültücemm
aman ayşeee açar açmaz böğürtlenler geldi hamilelere bu link yollanırmı:)dün gece canım eti puf istedi koja gıttı aldı ayy dıyo ne tatlı bı kadınsın hem bulunacak basıt seyler istıyon hemde marketler kapanmadan istıyosun:)hersey senin poponun rahatı için bebeeeem dedim
"ABD’DE milyonlarca çin malı oyuncağın toplanmasının ardından, prestiji yerle bir olan Çin, tüketicinin önyargılarını aşmanın yeni bir “cinliğini” buldu. Çin malı ürünler artık “Made in China” yerine “Made in PRC” (People’s Republic of China - Çin Halk Cumhuriyeti) ibaresiyle satılıyor"
kızlar aklıma gelmişken paylasayım bebeklerınıze ciciler alırken bu ibareye dikkat edın malesef cogunda var. gecen marketten paket sarımsak aldım bı baktım p.r.c yazıyo yuh dedım sarımsagı bıle çinden almısız
buarada bısey sorucam bana doktor en son mayıs ayında kan tahlılı yaptı idrar da hıc yapmadı.kan degerlerım ıyı cıkınca bısey vermedı suan sadece elevıt kullanıyorum ama ölcüm yapılmadı tekrar.ne balık yağı ne kan hapı bısey vermedı.cok mu özensiz benım doktorumsıze sık sık kan tahlılı yapılıyormu?
Bende katilmak istiyorum canim adresleri özelden sanami göndercez ay cok heycanli yaa
heheeh ben bayramda yedimmmm köydee :)))canım yazmsıtım daha ocne ama sen gormemıssın demekkı :)
ben devamlı kk daım ama ıstersen yıen de yazarım özelden :)
eheueheu
canım paintte kucultebılrısın veya remsı baska bıyere upload edip [ img] [ / img] tagalrı arasıan
yazıp yayınlayabılrısın ben picasa web albumlerını kullanıyorum herseyımı oraya yukluyorum
diğer sitelerın kısıtlamalarıyal ugrasmıyorum paintte kcuultme yapınca
kaliteden de kaybedılıo cunku ps kullanısoan baska mesele tabıı de
ama ben uyardım sizi
eheueheu ayy etı pufu bende coks everım
görüşme ve hediyeleşmelerden bahsedilmiş,ben ocak annelerine baktımda istanbulda oturran 34 kişi falan var müsait olanlar gelebilse bile 20 kişi falan oluruz bence güzelde olur ,bi hafta sonu yeşilköyde bellediye tesisleri var ,yada herkeze yakın merkezi biü yerde olabilir ,güzel olur sanki...
çok alakasız ama ay sheye sürekli bi şeyler soruyoruz ay-she :)üst kattaki teyzeye gıcık oluyorum yaz kış halı silkeliyor,cam açamıyorum ,şuanda halısı iyice benim balkona kadar sarkmış ,onu çekip bahçeye indireym mi :)))çok ciddiyimmm bıktım ya
canım doğru söylüyosunda mesela dünya para verip adığımız chicco ürünlerinin hepsinde de made in P.R.C etiketi var ben birsürü şey almıştım sonradan gördüm hepsinde ama hepsinde var.. yerli marka bulup almak lazım
görüşme ve hediyeleşmelerden bahsedilmiş,ben ocak annelerine baktımda istanbulda oturran 34 kişi falan var müsait olanlar gelebilse bile 20 kişi falan oluruz bence güzelde olur ,bi hafta sonu yeşilköyde bellediye tesisleri var ,yada herkeze yakın merkezi biü yerde olabilir ,güzel olur sanki...
çok alakasız ama ay sheye sürekli bi şeyler soruyoruz ay-she :)üst kattaki teyzeye gıcık oluyorum yaz kış halı silkeliyor,cam açamıyorum ,şuanda halısı iyice benim balkona kadar sarkmış ,onu çekip bahçeye indireym mi :)))çok ciddiyimmm bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?