2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım yok çok kolay bişey hem bilmiyosan öğrencen işte bebem :)

ehehe uzay bilimi lafına çok güldüm bu arada daha neelr var bi bilsen

bu komutları mesaj alanına yazıp cevapla diceksın o kadar :)

sen böle söleyince ay ne kolay ne kolay valla bi deniycem ama salim kafa lazım buna şirkette benim yaver var ondan yardım isticem galiba
ay bu arada mutfağa gidip geliyom, bugün tatil bize 30 ağustos ya :))
evde biraz ikram işine giriştim... misafir gelebilir yarın akşam belki..

şu ana kadar bi kenara yazdıklarım ; ayşe, orkide, melone, fesleğen ve tubaemrah..
kacırdığım yok di mi ?? özele bakmadım gerci daha bi de oraya göz atayım :))

Bende Pendikte oturuyorum canım ..Sinopluların toplanma yeri burasıymış
Fiyat aralıgı güzel fikir gercekten :)

Beni unutmuşsun bacım yoksa beni begenmiyor musun alınganım zaten

Son düzenleme:
Bende Pendikte oturuyorum canım ..Sinopluların toplanma yeri burasıymış
Fiyat aralıgı güzel fikir gercekten :)

Beni unutmuşsun bacım yoksa beni begenmiyor musun alınganım zaten

ay yerim senin alınganlığını ben yaa tam sana yazıyodum sen de vardın di mi diye kıyamam yazdım seni de
şimdilik kendi not defterime yazıyorum ama

halinizi okuyunca öldüm gülmekten kızlar:)bende excel özürlüyüm güya pc kursuna gıttım:)beni de ekleyin oğluma hediye gelsin bakalım bursa
bakalım bana kim cıkacak ben kıme cıkıcam ayyy coook heyecanlı:)

ekledim arzucum :)) evet heyecanlıydı başta benim için de ama şu an çooooook gerginim:18::18::18:
liste liste liste offfffff

eveett bakalım nası olucakk

bu arada excel çok eğlenceli yaa nie öle diosn ama :)

canım sen yapmaya başla bak görüceksin kolaylıgını :) gene takılırsan yaz bana :)

benım adreste var send eo sebeple özel msj atmıyorum :)

bende bu arada akşama kek börek yapacagım karbonhıdrat yıcez barı yemege cagırayım dedım 2 saatte bütün yemeğımı yaptım tatlarına baktım onayladım geldım:)
keske şu hedıye ısını daha önce konussakmısız dün dükkan dükkan gezmiştim ayy bana inşallah kız bebiş gelir de oğluma alamadıgım seylerı ona alırım:)

yeni geldim ;amma yazılmış ,geriye doğru 1-2 sayfa bakım....ayşe bloğun olduğunu bilmiyordum ama irtibatı kaybetmek istemem seninle face yada msn adresini verirmisin özelden bana ,bu arada bloğunu daha önce söyleseydin keşke :)

ayşe yaaa bişi sorcamm kesin biliyosundur sen yaa buraya resim yüklemeye çalışıyorum kb büyük dio ben onu nasıl küçültücemm

kızlar dün bloguma yenı bı yazı ekledım ama aşerme potansiyeli

yüksek olanlar bakmasın :) yemek değil ama bulamıyanız bi meyvedir belki de :)

Tatlı / Tuzlu Anılarım....

aman ayşeee açar açmaz böğürtlenler geldi hamilelere bu link yollanırmı:)dün gece canım eti puf istedi koja gıttı aldı ayy dıyo ne tatlı bı kadınsın hem bulunacak basıt seyler istıyon hemde marketler kapanmadan istıyosun:)hersey senin poponun rahatı için bebeeeem dedim

canım yazmsıtım daha ocne ama sen gormemıssın demekkı :)

ben devamlı kk daım ama ıstersen yıen de yazarım özelden :)

eheueheu

ayşe yaaa bişi sorcamm kesin biliyosundur sen yaa buraya resim yüklemeye çalışıyorum kb büyük dio ben onu nasıl küçültücemm

canım paintte kucultebılrısın veya remsı baska bıyere upload edip [ img] [ / img] tagalrı arasıan

yazıp yayınlayabılrısın ben picasa web albumlerını kullanıyorum herseyımı oraya yukluyorum

diğer sitelerın kısıtlamalarıyal ugrasmıyorum paintte kcuultme yapınca

kaliteden de kaybedılıo cunku ps kullanısoan baska mesele tabıı de

ama ben uyardım sizi

eheueheu ayy etı pufu bende coks everım

görüşme ve hediyeleşmelerden bahsedilmiş,ben ocak annelerine baktımda istanbulda oturran 34 kişi falan var müsait olanlar gelebilse bile 20 kişi falan oluruz bence güzelde olur ,bi hafta sonu yeşilköyde bellediye tesisleri var ,yada herkeze yakın merkezi biü yerde olabilir ,güzel olur sanki...
çok alakasız ama ay sheye sürekli bi şeyler soruyoruz ay-she :)üst kattaki teyzeye gıcık oluyorum yaz kış halı silkeliyor,cam açamıyorum ,şuanda halısı iyice benim balkona kadar sarkmış ,onu çekip bahçeye indireym mi :)))çok ciddiyimmm bıktım ya

canım doğru söylüyosunda mesela dünya para verip adığımız chicco ürünlerinin hepsinde de made in P.R.C etiketi var ben birsürü şey almıştım sonradan gördüm hepsinde ama hepsinde var.. yerli marka bulup almak lazım

heheeh ben bayramda yedimmmm köydee :)))
ayşee paintte nasıl küçültebilirm bugün baktım ama bulamadım türkçe benim ama byutla ilgili bişi yazmıyo

ayy güzel olur aslında yaaaa buluşsak falann :)))
ayy cnm yaaa ne güldümmm sölesen peki olmazmı uzanma sakın heeee

evet chiccoyu bende farkettım.okadar para verip dandik çin malı almışız işte.bende ayaklarını salladıgında öten ayıcıklı patik aldım okadar da para vermiştım bı baktım p.r.c. kardeşimde diyo bunu ancak çinliler yapar zaten.abla çocuk uyurken kendı kendını uyandıracak:)

eheueheue alemsinn

aynı durum basımzıa gelsmıtı bılıomusun ust kat komsumuz devamlı çarşafları ile

penceremızı kapatıyrodu ustelık balkonuan asabileceği halde yapmıyrodu bunu defalarca

güzelce uyardık anlamadı bagırdı çagırdı..gene bigün iftara yakın aynısı yaptı bu bızde

sofra hazırlıyoruz mısafır gelecek gene çarşaf kapatmsı camı kıppkırmızı bı de hoop

annem tutgu gıbı aşağı çektı attı carsafı adam kapımıza geldı don gömlek

anneme bagırıo fln annem aldı ekmek bıcagını gelemzsen adam değilsin die nası kaçıodu adam

polisti kadının kızı annesıne kızdı salak mısınzı siz kadın haklı evıne gidiosn penceresını ısgal edıosn

haneye tecavuz die böle işte canım bızım daha cok melsemeız olmsutu bardak tasmıstı artık

ama rica et guzelce analt sorna at aşağı şahsen hıc acımam inceldiği yerden kopsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…