evet güzel anneler,
topiğimize birkac gündür girmeyen ya da gecmişi okuyamayan arkadaşlar olabilir diye tekrar ediyorum..
dün oluşan bir fikir ile 2013 ocak anneleri arasında bir hediyeleşme aktivitesi düzenlemeyi düşündük..
o sırada topikte olan arkadaşlar ilgi gösterince de icraata dökelim dedik.. :)
kim yapsın kim yapsın derken ihale bana kaldı :))
bu durumda şu ana kadar haberi olmayıp da yeni görenler varsa, katılmak isteyenler bana buradan ya da özelden yazabilirler..
ayrıca herkes ileşitim adresini de eklerse mesajlarına özelden bekliyorum canlar :)
hediyeleşme şöyle olacak;
bana gelen isimler arasında okulda, aile arasında ya da işyerlerinde yapılan şekilde bir çekiliş yapılacak. bunu herkes adına tek tek ben yapacağım.. ve herkese mesaj atıp kime hediye alacağını ve hediye alacağı kişinin adresini yazacağım.. tabi hepberaber karar vereceğimiz bir tarihte olacak bu.
şimdilik detaylar böyle... kafasına bişey takılan varsa sorabilir bana ..
biriken işlerimi yapıcam şimdi, yine gelirim.. bıraktığım yerden takip ediyorum, not alıyorum herkesi, not aldıklarımı da yazıyorum sayfaya..
hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah...
öpüyorum hepiniziiiiiiiiii :)))))))
Kızlar iyiki burası var. İyiki buraya uye olmuşum. İyi ki aranızdayım.
Dün o kadar sıkıntı yapmıştım ki şu böbrek gelişimi işini, çok üzülmüştüm. Burda yazılanlar, sizlerin destek mesajları, burda yazdığımı gören ama bizim topikten olmayan bir arkadaş bile dün özelden mesaj atmış. Üüzlme aynı şeyler benim başıma da geldi diyip olayı anlattı.
İnsanın bazen ailesi, eşi bile anlayamıyor kendisini. Burda aynı hislerde, aynı duyguları yaşayan hiç görmediğim arkadaşlara sahip olmak çok güzel bişey.
İyiki bu site var :)
Bu arada bir hediyeleşme, buluşma işi var sanırım. Kendi derdimden kaçırmışım. Ben de gelmek isterim. Ne yapmam gerekiyor. iSTANBUL'DA oturuyorum ben de.
güzel fikirmiş zamanı tarihi bebişleremi anneleremi limit varmı nasıl çok sordum ama ayrıntılarını yazarmısın
ama canım ileride olması kötü değilki nekadar ilerde senin bebişin
slm kızlar bunlarda benim kızım için bulduğum isimler BERRA SENA SARE RANA MİNA ne dersiniz
zaman tarih henüz belli değil canım.. bunlara hep birlikte karar verelim istiyorum herkes fikrini söylesin..
ben kurban bayramına kadar kimler katılmak istiyorsa bana iletsin diyorum, bayramdan hemen sonra cekilişi yapıp bildireyim, 15 gün sonra da hediyeler gönderilsin.. ama bunu kurban bayramından öncesine alabiliriz.. görüşleri bekliyorum.
limite de beraber karar verelim.. onunla ilgili de görüş bekliyorum.
ve hediyeler bebeklere alınıyor, malum onlar başroldeler.. :)))))))
hımm iyiymiş bende katılabilirim o zaman
ok ekliyorum o zaman :)))
Kızlar hepinize günaydın. Bir süredir oda arkadaşlarımın çocukları var bizim ofiste. Oğlan ikisi de. Bazen de bi kız var, arkadaşıyla o ekleniyo. Ve benim 4 çocuğa ofiste katlanma ihtimalim çok düşüyo! büyük konuşup kınamak falan istemiyorum, benim de çocuğum olcak ama cidden bıktım ya! Bi defolup gitseler şu kreşler, okullar açılsa da yeter ya bilgisayar oyunu sesi dinlemekten gına geldi. Kısın diyorum yine de takan yok! Hayır kardeşim anlamıyorum, benim çocuğum yok ki daha, dayanıklı değilim yani çocuklara. Bi düşünür insan! Neyse bana geldiler de bi çemkirmek istedim içimdekileri! Offf
zaman tarih henüz belli değil canım.. bunlara hep birlikte karar verelim istiyorum herkes fikrini söylesin..
ben kurban bayramına kadar kimler katılmak istiyorsa bana iletsin diyorum, bayramdan hemen sonra cekilişi yapıp bildireyim, 15 gün sonra da hediyeler gönderilsin.. ama bunu kurban bayramından öncesine alabiliriz.. görüşleri bekliyorum.
limite de beraber karar verelim.. onunla ilgili de görüş bekliyorum.
ve hediyeler bebeklere alınıyor, malum onlar başroldeler.. :)))))))
daha önce kaç kere söledin biliyorum usgye girmek zararlı değil die die ...
ama işte insanlar ayda 1 girince kendi bebeğin söz konusu olunca nasılda korkuyo bende usgye sık girmekten korkuyorum nedense......
haklısın ayşe ah ayşee bugün arıyımda amaliyat falan yoksa gidiyim ben ya ...yok hayatım ben çalışmyırum.
:
kızlar bugun tahlıl sonuclaırm cıktı şekerim bi de kreatının düşük çıkmış
sağlık ocagında dr normal gebelıkde ama gene de kaıdn doğumcun gorsun dedi
göstercem zaten :) diğer kan degerleırm çok ıyı cıkmıs aslında
ama şekerım düşük
referans değerleri 74- 106 benım degerım 62 çıkmış
üre de sınırda alt sınırı 10 benımkı de 10 çıkmış öle işte bakalım
bi de kardiyolojıye randevu alaydım :S çarpıntım hala devam edıo maalesef
ve çok rahatsız oluyorum devamlı bitkinim halsizim
Demirin normal miydi, demir eksikliği yapıyor bildiğim kadarıyla carpıntı ama tabi başka sebepler de olabilir canım..
allah dermansız dert vermesin, yoksa bir ölüme care yok..
ciddi bişey cıkmamış sevindim, tatlı bişeyler ye aran nasıl tatlıyla bilmiyorum ama :))))
dodemi bende kafama koydum zaten cnm.bebeğimi daha net görmek istiyorum.ayrıntılı için bende 23.haftada gideceğim, 120lira olduğunu söylediler,radyoloji uzmanı varmış hastanede o bakacakmış.Herkes bebğin daha net göründüğünü söyledi sağlığı iyi olsa bile gitmek lazım o yuzden:) ayrıca daha net bır makına anladığım kadarıyla çunku bu usglerde oyle organ felan göremıyoruz hatta parmaklarını felanda oyle tek tek sayacak kadar net goremedım ben...
ben 19.haftada gittim 235gr demişti boy içinde 20.haftadan itibaren kılo ıle orantılı olarak ölçülecek şimdi boy söylenmiyor dedi
ya ben 2gece önce ruyamda doğum yaptım,,,diyorum ki bak düşündüğüm gibi çok basıt cok kolay oldu diyorum boyle bir rahatlamıştım ki... hamıle kalmadan önce sırf dogum masasına oturmamk için hep sezeryan kesın dıyordum şu alttan muayene macerealrını duydugum için
ama şimdi bir cesaret geldi, annelik bu mu bilemiycem ama oğlum için dayanırım felan modundayım:) bakalım ne olacak...
aherdo mesajımı aldın mı benı ekledın mi
slm kızlar bunlarda benim kızım için bulduğum isimler BERRA SENA SARE RANA MİNA ne dersiniz
ayşe şeker için 1kez daha ölçüm yaptır farklı bir saatte olsun ona gore emın olursun..bazen düşük çıkıyor hele de yazın sıcaktan... umarım bı dahakıne normal çıkar,bide turşuyu azla kaçırma o da çarpıntı yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?