2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlar iyiki burası var. İyiki buraya uye olmuşum. İyi ki aranızdayım.

Dün o kadar sıkıntı yapmıştım ki şu böbrek gelişimi işini, çok üzülmüştüm. Burda yazılanlar, sizlerin destek mesajları, burda yazdığımı gören ama bizim topikten olmayan bir arkadaş bile dün özelden mesaj atmış. Üüzlme aynı şeyler benim başıma da geldi diyip olayı anlattı.

İnsanın bazen ailesi, eşi bile anlayamıyor kendisini. Burda aynı hislerde, aynı duyguları yaşayan hiç görmediğim arkadaşlara sahip olmak çok güzel bişey.

İyiki bu site var :)

Bu arada bir hediyeleşme, buluşma işi var sanırım. Kendi derdimden kaçırmışım. Ben de gelmek isterim. Ne yapmam gerekiyor. iSTANBUL'DA oturuyorum ben de.

Kızlar hepinize günaydın. Bir süredir oda arkadaşlarımın çocukları var bizim ofiste. Oğlan ikisi de. Bazen de bi kız var, arkadaşıyla o ekleniyo. Ve benim 4 çocuğa ofiste katlanma ihtimalim çok düşüyo! büyük konuşup kınamak falan istemiyorum, benim de çocuğum olcak ama cidden bıktım ya! Bi defolup gitseler şu kreşler, okullar açılsa da yeter ya bilgisayar oyunu sesi dinlemekten gına geldi. Kısın diyorum yine de takan yok! Hayır kardeşim anlamıyorum, benim çocuğum yok ki daha, dayanıklı değilim yani çocuklara. Bi düşünür insan! Neyse bana geldiler de bi çemkirmek istedim içimdekileri! Offf

güzel fikirmiş zamanı tarihi bebişleremi anneleremi limit varmı nasıl çok sordum ama ayrıntılarını yazarmısın

bana mesaj at canım adresini :)) listeye ekledim seni de hadi bakalım .......

güzel fikirmiş zamanı tarihi bebişleremi anneleremi limit varmı nasıl çok sordum ama ayrıntılarını yazarmısın

zaman tarih henüz belli değil canım.. bunlara hep birlikte karar verelim istiyorum herkes fikrini söylesin..
ben kurban bayramına kadar kimler katılmak istiyorsa bana iletsin diyorum, bayramdan hemen sonra cekilişi yapıp bildireyim, 15 gün sonra da hediyeler gönderilsin.. ama bunu kurban bayramından öncesine alabiliriz.. görüşleri bekliyorum.

limite de beraber karar verelim.. onunla ilgili de görüş bekliyorum.

ve hediyeler bebeklere alınıyor, malum onlar başroldeler.. :)))))))

ama canım ileride olması kötü değilki nekadar ilerde senin bebişin

canım 18+4 de gittigimde 370 gramdı ama 20+4 gözükuyordu doktor bı sıkıntı yok dedı sonra içime sinmedi başka bı doktora danıştım kaliteli beslenmıssın bebek iri sorun etcek bişey yok dedı sen cok kilo almadıgın sürece.ama 1 ay sonra şeker yüklemesı yapacaklarmıs

Son düzenleme:
Kizlar 2.duzey obstetrik renkli doppler istedi doktor cogunuz 23.haftada yapılır yazmissiniz benimki 21.haftaya falan denk geliyor sizce beklemelimiyim ayrıca fiyatida bana cok uçuk geldi sonomedi 375 istedi kosuyolunda buldum oda 200e kadar düştü sizler ne kadar verdiniz.

hımm iyiymiş bende katılabilirim o zaman

canım zor olur cidden iş yerıdne zaten bi sürü stres bıde çocuk şaka gibi

ama napsın annesı de yazık :) az kaldı kreşlerın açılmasına :)

canım kurban bayramına kadar bildirilip sonra heıdye alınamsı ıyı olur hem o zaman

7 aylık fln oluruz herkes hazırlıkalra baslamıs olur :)

canım bak çalışmıyomussun gıt kapının onunde bekel elbet sıra gelecek :)

kafan rahatlasın yaa büyük ıhtımal karambole geldı bebıs yanlış fln ölçtüler :)

kızlar bugun tahlıl sonuclaırm cıktı şekerim bi de kreatının düşük çıkmış

sağlık ocagında dr normal gebelıkde ama gene de kaıdn doğumcun gorsun dedi

göstercem zaten :) diğer kan degerleırm çok ıyı cıkmıs aslında

ama şekerım düşük

referans değerleri 74- 106 benım degerım 62 çıkmış

üre de sınırda alt sınırı 10 benımkı de 10 çıkmış öle işte bakalım

bi de kardiyolojıye randevu alaydım :S çarpıntım hala devam edıo maalesef

ve çok rahatsız oluyorum devamlı bitkinim halsizim

Demirin normal miydi, demir eksikliği yapıyor bildiğim kadarıyla carpıntı ama tabi başka sebepler de olabilir canım..
allah dermansız dert vermesin, yoksa bir ölüme care yok..
ciddi bişey cıkmamış sevindim, tatlı bişeyler ye aran nasıl tatlıyla bilmiyorum ama :))))

diğer tüm degerlerım normal canım çok iyiymiş :) sadece şekerım düşük işte

ayy tatlıyla aram olmaz mı Allah aşkınaa çok severım ben tatlı yıyorumda zaten

ama yememe ragmen düşük çıkmış dün gece saat 1 miydi neydı canım acaip tursu

cektı ya eşime ddım hatta kühne tursusundan istiyroum die yarın alalım dedım tamam dedi :)

o da her yerde yok buyuk marketlerde var sadece :s bu akşam gelrıekn alr die düşünüorm

çarpıntı için kalp doktoruan yönelndridi dr randevu kolluyorum bakalım pıhtılaşma ilaçları kullandıgım

için olabilcenı söeldi bugunkı hemsırede tansıyonumda düşük çıkıo hep öle işte :)

ayşe şeker için 1kez daha ölçüm yaptır farklı bir saatte olsun ona gore emın olursun..bazen düşük çıkıyor hele de yazın sıcaktan... umarım bı dahakıne normal çıkar,bide turşuyu azla kaçırma o da çarpıntı yapabilir

dodemi bende kafama koydum zaten cnm.bebeğimi daha net görmek istiyorum.

slm kızlar bunlarda benim kızım için bulduğum isimler BERRA SENA SARE RANA MİNA ne dersiniz

cnm sare ve mina güzelmiş .ben olsam ikisini birden koyardım,tabi sesleniceğiniz isimi seçmek size kalmış

Son düzenleme:

cnm bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyo ben daha 19.haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…