hımm iyiymiş bende katılabilirim o zaman
hediye işine bende katılmak istiyorum.kim kaydediyor.yanlız benim özelden msj atma hakkım yok
ayşe inşallah sonuçların iyidir,doktor önemi yok der..Halsizlik bebeğin büyümesindedir belkide,bizi bitkin düşürüyorlar ..
bende bazen enerjik oluyorum bazen bitkin..
benide hamileliğin son aşamaları korkutuyor, bu yüzden alışverişide son evreye bırakmaya korkuyorum..erkenden almak da iyi bir şey değil belkide ama şimdiden enrjimiz azaldı bikaç yürüsek oturuyoruz,bilemiyorum valla..ben birde çarşıya falan yakın değilim onca yol nasıl çekerim ki..poff..ekim ayında alışverişe başlıcam kısmetse..evet ya ben de, normalde yorulmayacağım durumlarda hemen halsiz bitkin düşüyorum.. moralim bozuluyor..(
ben şimdi hic bişeye yetişemiyorum, ilerleyen aylarda napıcam, hele bir de bebek doğunca nasıl başedicem diye..
valla canım sıkılıyo, kendimi cok yetersiz hissediyorum böyle zamanlarda..
ah senin işin daha zor cidden senin son aylarında özellikle daha zor geçebilir ,dikka et canım kendine.yorgunluk demeyin
iki yürüsem yoruluyrum hemen başlıyorum yoruldum demeye
gezerken bile sürekli oturacak yer arıyorum
belim ağrımaya başlıyor çok yürürsem
ne olacak halimiz bilmiyorum
gerçi bende iki tane olunca yorgunluk 2 katı artıyor
akşamları da olduğum yerde otururken uyuyorum:))
ah senin işin daha zor cidden senin son aylarında özellikle daha zor geçebilir ,dikka et canım kendine.
bende çok heves ettim ikiz olur belki diye ama kısmet olmadı,akrabamızı nvar ikizleri çok şekerler tam kardeş olarak büyüyorlar,
eşit yetiştiklerinden kıskançlık yok,hep koruma sevgi var çok güzel..umarım seninde öyle olur..
benide hamileliğin son aşamaları korkutuyor, bu yüzden alışverişide son evreye bırakmaya korkuyorum..erkenden almak da iyi bir şey değil belkide ama şimdiden enrjimiz azaldı bikaç yürüsek oturuyoruz,bilemiyorum valla..ben birde çarşıya falan yakın değilim onca yol nasıl çekerim ki..poff..ekim ayında alışverişe başlıcam kısmetse..
milupa hediyem geldi,tester şampuan kren bıtkı çayı,hamılelıkle ılgılı kıtap ve cd..
bebeğimin ilk heidyesi
bana niye gelmedi yaa,bi gireyim üyeliğimle de kendimi hatırlatayım bari :)milupa hediyem geldi,tester şampuan kren bıtkı çayı,hamılelıkle ılgılı kıtap ve cd..
bebeğimin ilk heidyesi
Avm dersen evet etrafımızda adım başı var ,ne hikmetse buraya avm açmayı pek seviyorlar :) ama ben böyle çarşı falan gezmek istiyorum,esnafla pazarlık yapmak :) ..he arabasıydı ,ana kucağıydı avm den alınacak sanırım bakalım kısmet..alışveriş merkezleri evime 5 dk mesafede.. ona rağmen gidip bişey almadım daha.. önce hastane cıkışını almak istiyorum ben, başkaları almadan ben alayım istiyorum bencil miyim ne :)))))
ama 7.aya kadar herşeyini tamamlamak istiyorum, çantamı hazır edicem belli mi olur erken gelmeye kalkar bizim oğlan.. :)
hoş miskin miskin yatıyo, daha pıtpıt bile yapmadı oğlum ya, hiç hissetmedim(
birkaç hediye alayım bari de rüşvet olarak belki oynaşır annesine :)))
Kızlar hepinize günaydın. Bir süredir oda arkadaşlarımın çocukları var bizim ofiste. Oğlan ikisi de. Bazen de bi kız var, arkadaşıyla o ekleniyo. Ve benim 4 çocuğa ofiste katlanma ihtimalim çok düşüyo! büyük konuşup kınamak falan istemiyorum, benim de çocuğum olcak ama cidden bıktım ya! Bi defolup gitseler şu kreşler, okullar açılsa da yeter ya bilgisayar oyunu sesi dinlemekten gına geldi. Kısın diyorum yine de takan yok! Hayır kardeşim anlamıyorum, benim çocuğum yok ki daha, dayanıklı değilim yani çocuklara. Bi düşünür insan! Neyse bana geldiler de bi çemkirmek istedim içimdekileri! Offf
canım bak çalışmıyomussun gıt kapının onunde bekel elbet sıra gelecek :)
kafan rahatlasın yaa büyük ıhtımal karambole geldı bebıs yanlış fln ölçtüler :)
Selaam kkizlar bende araniza katilmak istiyorum bnmde bebegim biricik kiizim ocak ayinda dogcak
avm benım de yanıbaşımda ama gidesim yok... ne alacağıma karar veremedim,bir de küçük alam diyo herkes bende 6aylık alıyorum bu seferde çok buyuk gelecek:)
battanıye annem örecek bırde penye alıyım dıyorum..bebk arabasıda babm alacak yani verecek ,oyuncakcıyız:)
yatak şu ankı en buyuk problem sanırım bıde odasının boyanması
var öle düşüncesiz insanlar valla çok iyi anlyrum seni suç çocuklarda değil ama annelerde bikere .....şimdi bende anne olucam allahın izniyle ama insanları rahatsız etmemek için elimden geleini yapıcam benim çocuğumu başkası çekmek zorunda değil dimi ama
canımcım ben zaten sıra beklerim o değildi problem başka nedenlerden dolayı gidemedim doktruma ama ondan şaşmıcam yani aklım başıma geldi zaten .....umarım dedğin gibi yanlış ölçmüşlerdir yada bebişim toparlar kendini üzmez annesini
hoşgeldin canım buyurdun katıldın bile....inşalla hayrlısıyla doğar prensesin allah sağlık versin
bak işte böyle olması en güzeli aslında..saol canım bilgilendirdiğin için ..bende bakarım ctesi çarşıya başka birşeyler için gidicektik keşif yapalım bir..çok iyi zamanda söyledin :)Bebek kıyafetlerini tek seferde hemde çok ucuza tamamladım. Sizinle de paylaşmak istedim.. İstanbulda oturuyorsanız kapalıçarşı da toptancılar var. Ben toptancıdan herşeyini aldım bebişimin. Tek tek alamıyorsun mesela zıbınlar 3 lü yada 4 lü oluyor. 0-3 ay 3-6 ay 6-9 ay gibi.. Nerdeyse 1 yaşına kadar giyeceklerini almış oldum tavsiye ederim.
Selaam kkizlar bende araniza katilmak istiyorum bnmde bebegim biricik kiizim ocak ayinda dogcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?