2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
herkese selammm

tüm annişler ve bebişleri iyidir umarım,
bugün biraz ateşim var ve başım ağrıyordu minoset içmek durumunda kaldım şuan daha iyiyim şükür..

Ayşe senin bloğunu ekledim bloğuma ve minik asya kimin bloğuydu burada nickini unuttum o arkadaşı ekledim..

hediye işine bende katılmak istiyorum.kim kaydediyor.yanlız benim özelden msj atma hakkım yok

Ben seni ekliyorum listeye canım, zamanımız var daha o zamana kadar mesaj hakkın doğar heralde :) klavyeye kuvvet diyorum :))))))))
o zaman gönderirsin adresini bana olur mu ??

ayşe inşallah sonuçların iyidir,doktor önemi yok der..Halsizlik bebeğin büyümesindedir belkide,bizi bitkin düşürüyorlar ..
bende bazen enerjik oluyorum bazen bitkin..

ayşe inşallah sonuçların iyidir,doktor önemi yok der..Halsizlik bebeğin büyümesindedir belkide,bizi bitkin düşürüyorlar ..
bende bazen enerjik oluyorum bazen bitkin..

evet ya ben de, normalde yorulmayacağım durumlarda hemen halsiz bitkin düşüyorum.. moralim bozuluyor.. (
ben şimdi hic bişeye yetişemiyorum, ilerleyen aylarda napıcam, hele bir de bebek doğunca nasıl başedicem diye..
valla canım sıkılıyo, kendimi cok yetersiz hissediyorum böyle zamanlarda..

yorgunluk demeyin
iki yürüsem yoruluyrum hemen başlıyorum yoruldum demeye
gezerken bile sürekli oturacak yer arıyorum
belim ağrımaya başlıyor çok yürürsem
ne olacak halimiz bilmiyorum
gerçi bende iki tane olunca yorgunluk 2 katı artıyor
akşamları da olduğum yerde otururken uyuyorum:))

benide hamileliğin son aşamaları korkutuyor, bu yüzden alışverişide son evreye bırakmaya korkuyorum..erkenden almak da iyi bir şey değil belkide ama şimdiden enrjimiz azaldı bikaç yürüsek oturuyoruz,bilemiyorum valla..ben birde çarşıya falan yakın değilim onca yol nasıl çekerim ki..poff..ekim ayında alışverişe başlıcam kısmetse..
ah senin işin daha zor cidden senin son aylarında özellikle daha zor geçebilir ,dikka et canım kendine.
bende çok heves ettim ikiz olur belki diye ama kısmet olmadı,akrabamızı nvar ikizleri çok şekerler tam kardeş olarak büyüyorlar,
eşit yetiştiklerinden kıskançlık yok,hep koruma sevgi var çok güzel..umarım seninde öyle olur..

evet son aylarda penguen gibi olacağım sanırım
göbeğimi gördünmü bu arada eklemiştim buraya
ikize göre göbeğim az ama yine de yürürken bacaklarımı aça aça penguen gibi yürüyorum
eşim taklidimi yapıyor bazen de gülmekten ölüyorum
ben tüp bebekle hamile kaldım
RABBİM bebek nasip etmedi olunca da ikiz nasip etti şükürler olsun
ben de hep ikiz istiyordum
en çok da arkadaş olurlar diye çok istiyorum
büyütmek zor olacak belki ama hayatta herşey zor kolay olan ne var
hem güzel olan şeyler hep zor olan şeylerdir
dediğin gibi paylaşım ,koruma ,arkadaşlık
bunlar çok önemli
birbirlerine öğretecekleri paylaşacakları şeylerin olması yalnız kalmamaları çok güzel olur
RABBİM isteyen herkese ikiz nasip etsin inş.

alışveriş merkezleri evime 5 dk mesafede.. ona rağmen gidip bişey almadım daha.. önce hastane cıkışını almak istiyorum ben, başkaları almadan ben alayım istiyorum bencil miyim ne :)))))
ama 7.aya kadar herşeyini tamamlamak istiyorum, çantamı hazır edicem belli mi olur erken gelmeye kalkar bizim oğlan.. :)
hoş miskin miskin yatıyo, daha pıtpıt bile yapmadı oğlum ya, hiç hissetmedim (
birkaç hediye alayım bari de rüşvet olarak belki oynaşır annesine :)))

milupa hediyem geldi,tester şampuan kren bıtkı çayı,hamılelıkle ılgılı kıtap ve cd..
bebeğimin ilk heidyesi
bana niye gelmedi yaa,bi gireyim üyeliğimle de kendimi hatırlatayım bari :)
Avm dersen evet etrafımızda adım başı var ,ne hikmetse buraya avm açmayı pek seviyorlar :) ama ben böyle çarşı falan gezmek istiyorum,esnafla pazarlık yapmak :) ..he arabasıydı ,ana kucağıydı avm den alınacak sanırım bakalım kısmet..

avm benım de yanıbaşımda ama gidesim yok... ne alacağıma karar veremedim,bir de küçük alam diyo herkes bende 6aylık alıyorum bu seferde çok buyuk gelecek:)
battanıye annem örecek bırde penye alıyım dıyorum..bebk arabasıda babm alacak yani verecek ,oyuncakcıyız:)
yatak şu ankı en buyuk problem sanırım bıde odasının boyanması

Bebek kıyafetlerini tek seferde hemde çok ucuza tamamladım. Sizinle de paylaşmak istedim.. İstanbulda oturuyorsanız kapalıçarşı da toptancılar var. Ben toptancıdan herşeyini aldım bebişimin. Tek tek alamıyorsun mesela zıbınlar 3 lü yada 4 lü oluyor. 0-3 ay 3-6 ay 6-9 ay gibi.. Nerdeyse 1 yaşına kadar giyeceklerini almış oldum tavsiye ederim.

var öle düşüncesiz insanlar valla çok iyi anlyrum seni suç çocuklarda değil ama annelerde bikere .....şimdi bende anne olucam allahın izniyle ama insanları rahatsız etmemek için elimden geleini yapıcam benim çocuğumu başkası çekmek zorunda değil dimi ama

canım bak çalışmıyomussun gıt kapının onunde bekel elbet sıra gelecek :)

kafan rahatlasın yaa büyük ıhtımal karambole geldı bebıs yanlış fln ölçtüler :)

canımcım ben zaten sıra beklerim o değildi problem başka nedenlerden dolayı gidemedim doktruma ama ondan şaşmıcam yani aklım başıma geldi zaten .....umarım dedğin gibi yanlış ölçmüşlerdir yada bebişim toparlar kendini üzmez annesini

Selaam kkizlar bende araniza katilmak istiyorum bnmde bebegim biricik kiizim ocak ayinda dogcak

hoşgeldin canım buyurdun katıldın bile....inşalla hayrlısıyla doğar prensesin allah sağlık versin

ben oda yapmıycam şimdilik, zaten ilk altı ay falan yanımda yatar beşiğinde.. beşik alıcam o yüzden, bir de ana kucağı tarzı bişey.. gecende ana dizi diye birşey paylaşmıştı arkadaşlardan biri o da hoşuma gitti belki öyle bişey alırım..
odasını önümüzdeki sene bu zamanlar yapmayı düşünüyorum.. bakalım nasip kısmet herşey :) belki bir gönüllü cıkar aileden çok ısrar eder

H bulduk cnm saol ins hepimiz bebegin allhim korusun hepimiz hayirlisiyla dogururuz

bak işte böyle olması en güzeli aslında..saol canım bilgilendirdiğin için ..bende bakarım ctesi çarşıya başka birşeyler için gidicektik keşif yapalım bir..çok iyi zamanda söyledin :)
Selaam kkizlar bende araniza katilmak istiyorum bnmde bebegim biricik kiizim ocak ayinda dogcak

hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin..İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi, büyüme hikayelerini konuşucaz burada..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…