2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Ben yaklaşık 2 haftadan beri hissediyorum aşırı hareketli.. Doğduğunda da böyle hareketli olursa yandık :)

Rica ederim.. Mağazalarda çok pahalı herşey.. Avm deki bir bebek dükkanından hastane çıkışı takım aldım 36 tl. Toptancıda bir tulum 6 tl ye geliyor neredeyse.. Portbebe, çantası ve kanguruyu 30 tl ye aldık.. Toptancılarda fiyatlar süper..

20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Ben yaklaşık 2 haftadan beri hissediyorum aşırı hareketli.. Doğduğunda da böyle hareketli olursa yandık :)

coğu arkadaşımız hissediyo zaten benimle aynı dönem benden öncesi sonrası :))))))
bir ben kaldım heralde, hissiz miyim neyim allaaaaam :))))))
sen yoktun bi kac gündür hediyeleşme organizasyonu yapıyoruz haberin yoksa eski yazılanlara bir bak derim..

İnssallahhhh.saol cnm ilk bebisim

tamam önceki konuşmalara bakarım tatlım saol..

Bu arada bebek mobilyası için de ikea ya bakın derim. 2 kapılı dolabı ve beşiği 490 tl ye aldık.
HENSVIK Ailesi | IKEA Türkiye ikea evinizin herşeyi :)))

gördüm canım ben de seni ekledimm :)

ayşe inşallah sonuçların iyidir,doktor önemi yok der..Halsizlik bebeğin büyümesindedir belkide,bizi bitkin düşürüyorlar ..
bende bazen enerjik oluyorum bazen bitkin..

Canım sonuclarım iyıyımıs de ıste dr bı de kadın doğumcun gorsun dedı :)

bakalım kardıyolojıyede gozukunce tamamdır :)

bende halsızlık ondandır dıe dusunuyorum bu arada baya yoruldum ama şekerım düşük çıkmıs ya

o da halsizlişk yapiomus hipoglisemi dioalr duymussundur ama kilo almamak icıınde şekerli

şeler cok yemek ıstemıorm nası olcak bılmıorm doktorla konsuucaz artık :)

gözün aydın canım sonuçlar iyi çıkmış..bencede şekerini farklı saatlerde tekrar ölçtür..eğer aç karnına kan verdiysen ondanda düşük çıkmış olabilir..

Allah yardımcın olsun canım..biz bir tane düşünürken sen iki tane düşüneceksin..gerçi sonrasında senin için rahat olacak biraz büyüdükleri zaman..

ayy nasıl dayanıyorsun bişey almadan ben duramıyorum..ne alacağımı şaşırıyorum..yok be canım bencillikle ne alakası var, öyle heves ediyorsunda ondan..kıpırdamıyor diye endişelenme görümcemin oğlu 7.aydan sonra kıpırdamaya başladı..15 günde bir ultrasona giriyordu bişey mi oldu diye..korkacak birşey yok..heeeeee geç oynadı ama şimdi 8 aylık yerinde durmuyor..eli ayrı bacağı ayrı oynuyor canım..bakalım seninki nasıl olacka..

kızlar biz sımdı 20. haftayı bıtırınce 5 .ayımızı bitirmiş mi olucaz?arkadaşım 21 bitince 5 .ay bıtcek dedı de kafam karıstı..biri bana kaçıncı ayımda olduğumu söylesin kaybolduk oğlumla:)

ALLAH onun da sabrını verir inş.
Kreş yaşına geldiler mi sonrası kolay
2 seneyi atlatırsam bayağı rahatlayacağım inş.
ben de hiçbirşey almıyorum bebişlere
o işe 6.aydan sonra bakacağım inş.
aceleye gerek yok aslında istenildikten sonra bi anda da alınır

gözün aydın canım sonuçlar iyi çıkmış..bencede şekerini farklı saatlerde tekrar ölçtür..eğer aç karnına kan verdiysen ondanda düşük çıkmış olabilir..

sağol canım evet aç akrnıan evrdım ama açlık kan şekeri zaten :)

tokken bakılmıyo :)

canım sen fotoğrafla ilgilenıyrosun sanırım mtühiş fotoğrafla var blogunda :)

buketlerde çok güzel elelrine sağlık

bir makine alır almaz ben de kursa gitmek istiyorum ya çok seviyorum fotoğraf çekmeyi :)

Bu arada bebek mobilyası için de ikea ya bakın derim. 2 kapılı dolabı ve beşiği 490 tl ye aldık.
HENSVIK Ailesi | IKEA Türkiye ikea evinizin herşeyi :)))
bende oradan düşünüyorum yatağını,ikeadan dolap almıştık beyaz o şimdi fazlalık olacak onu dolabı olarak kullanıcam..

toptancıların yerini tam olarak tarif edebilirmisin canım her yerini karışlamayalım malum yoruluyoruz artık..

bencede en doğrusunu doktor yönlendirecektir biz kafa karıştırmayalım sana :)

Son düzenleme:
kizlar benim bir sorum olucakti
ben kizima hamileyken aclik kan sekeri olcumunu 2 kere yaptirdim yani ackken kan aldilar sonra sekerli su verip bir saat beklettiler
tekrar kan aldilar. 2 kere yani
burdada bana icmem icin en son muayenede bir sivi verdiler bunu ic 1 saati gecirme gel dediler e onceki ackenki
halimi olcemiyecekler nasil olucak anlamadim . niye boyle degisik olduki.

yarinda denize gidebilme ihtimalimiz var menu ayarlamaya calisiyorum kafamdan bu sicaktata bir sey yenmiyor ama
cocuk olunca yanimizda duzgun birsey yapmam gerekiyor

bende oyle hesapliyorum cunku 9ay 10 gun benim doguma suan tam 4 ay 5 gun kaldi 2-3 gun once doldurmus oldum yani
demekki 21 bitince bitiyor belki 3-4 gun oynar.
bu arada haftaya ctesi bebegimle bulusucam cok heyecanlanliyim:)) nihayet 1 hafta kaldi ya gunler cok zor gecti vallahi.

beyazıt kapalı çarşı durağında indikten sonra kapalı çarşının içinden gidiliyor. Yeri tam olarak Yeşildirek olarak geçiyor. Oradaki esnafa sorarsanız tarif edeceklerdir. Birçok toptancı dükkan var orada. Ben de ilk kez gittiğim için net bir tarif veremiyorum oraları pek bilmem bende...

evet canım saol, en iyi kurs ismek kursları fakat artık yoğun talep sebebiyle çok iyi diyemem orayıda ben iyi döneminde gitmiştim,1 yıl tam gün ders almıştık haftasonu ,şimdi yarım günmüş, konuların yetişmesi imkansız nasıl olur bilemiyorum..
AÖF den okuyorum birde ben bölümü onun kitaplarıda çok başarılı o konuda fakat zaman gerekli işte..

saol cnm araçla gideriz durakları hiç bilmiyorum google amca yardımcı olacaktır eminim bana bu tarfile:) tarifin güzel oldu saol.bende İstanbul da yeni sayılırım o yüzden pek bilemiyorum her yeri..

canım blgounu okruken öğrendım aöf un böle bölümüm varmıs şaşırdım

hemen ilk öss ye gırıp okumaya baslıcam kitap ve konu ıncelemelını yaptım arasıtrdım

demın ebrı onu okuyorum bayadır aklımda vardı fotografcılık okumakta ıste

az dah abekelım dıyordum ama aöf den kolay olr ya kurs için bende önce ismeke gidip

sonrada özel bi kursa gitmeyı dusunuyorum blogumdakı fotoları ben cekıyorum

canım sevdiğim bi iş :) keşke yapabilsem görmüşsündür fotoları nası ışık var mı bende üstad

yalnız foto makınam prof değil onu sölim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…