alışveriş merkezleri evime 5 dk mesafede.. ona rağmen gidip bişey almadım daha.. önce hastane cıkışını almak istiyorum ben, başkaları almadan ben alayım istiyorum bencil miyim ne :)))))
ama 7.aya kadar herşeyini tamamlamak istiyorum, çantamı hazır edicem belli mi olur erken gelmeye kalkar bizim oğlan.. :)
hoş miskin miskin yatıyo, daha pıtpıt bile yapmadı oğlum ya, hiç hissetmedim(
birkaç hediye alayım bari de rüşvet olarak belki oynaşır annesine :)))
bak işte böyle olması en güzeli aslında..saol canım bilgilendirdiğin için ..bende bakarım ctesi çarşıya başka birşeyler için gidicektik keşif yapalım bir..çok iyi zamanda söyledin :)
hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin..İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi, büyüme hikayelerini konuşucaz burada..
20. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Ben yaklaşık 2 haftadan beri hissediyorum aşırı hareketli.. Doğduğunda da böyle hareketli olursa yandık :)
bak işte böyle olması en güzeli aslında..saol canım bilgilendirdiğin için ..bende bakarım ctesi çarşıya başka birşeyler için gidicektik keşif yapalım bir..çok iyi zamanda söyledin :)
hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin..İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi, büyüme hikayelerini konuşucaz burada..
Selaam kkizlar bende araniza katilmak istiyorum bnmde bebegim biricik kiizim ocak ayinda dogcak
coğu arkadaşımız hissediyo zaten benimle aynı dönem benden öncesi sonrası :))))))
bir ben kaldım heralde, hissiz miyim neyim allaaaaam :))))))
sen yoktun bi kac gündür hediyeleşme organizasyonu yapıyoruz haberin yoksa eski yazılanlara bir bak derim..
kevser hayırlı olsun kızın, aramıza hoşgeldin bakalım :))))
Rica ederim.. Mağazalarda çok pahalı herşey.. Avm deki bir bebek dükkanından hastane çıkışı takım aldım 36 tl. Toptancıda bir tulum 6 tl ye geliyor neredeyse.. Portbebe, çantası ve kanguruyu 30 tl ye aldık.. Toptancılarda fiyatlar süper..
herkese selammm
tüm annişler ve bebişleri iyidir umarım,
bugün biraz ateşim var ve başım ağrıyordu minoset içmek durumunda kaldım şuan daha iyiyim şükür..
Ayşe senin bloğunu ekledim bloğuma ve minik asya kimin bloğuydu burada nickini unuttum o arkadaşı ekledim..
ayşe inşallah sonuçların iyidir,doktor önemi yok der..Halsizlik bebeğin büyümesindedir belkide,bizi bitkin düşürüyorlar ..
bende bazen enerjik oluyorum bazen bitkin..
kızlar bugun tahlıl sonuclaırm cıktı şekerim bi de kreatının düşük çıkmış
sağlık ocagında dr normal gebelıkde ama gene de kaıdn doğumcun gorsun dedi
göstercem zaten :) diğer kan degerleırm çok ıyı cıkmıs aslında
ama şekerım düşük
referans değerleri 74- 106 benım degerım 62 çıkmış
üre de sınırda alt sınırı 10 benımkı de 10 çıkmış öle işte bakalım
bi de kardiyolojıye randevu alaydım :S çarpıntım hala devam edıo maalesef
ve çok rahatsız oluyorum devamlı bitkinim halsizim
evet son aylarda penguen gibi olacağım sanırım
göbeğimi gördünmü bu arada eklemiştim buraya
ikize göre göbeğim az ama yine de yürürken bacaklarımı aça aça penguen gibi yürüyorum
eşim taklidimi yapıyor bazen de gülmekten ölüyorum
ben tüp bebekle hamile kaldım
RABBİM bebek nasip etmedi olunca da ikiz nasip etti şükürler olsun
ben de hep ikiz istiyordum
en çok da arkadaş olurlar diye çok istiyorum
büyütmek zor olacak belki ama hayatta herşey zor kolay olan ne var
hem güzel olan şeyler hep zor olan şeylerdir
dediğin gibi paylaşım ,koruma ,arkadaşlık
bunlar çok önemli
birbirlerine öğretecekleri paylaşacakları şeylerin olması yalnız kalmamaları çok güzel olur
RABBİM isteyen herkese ikiz nasip etsin inş.
alışveriş merkezleri evime 5 dk mesafede.. ona rağmen gidip bişey almadım daha.. önce hastane cıkışını almak istiyorum ben, başkaları almadan ben alayım istiyorum bencil miyim ne :)))))
ama 7.aya kadar herşeyini tamamlamak istiyorum, çantamı hazır edicem belli mi olur erken gelmeye kalkar bizim oğlan.. :)
hoş miskin miskin yatıyo, daha pıtpıt bile yapmadı oğlum ya, hiç hissetmedim(
birkaç hediye alayım bari de rüşvet olarak belki oynaşır annesine :)))
ALLAH onun da sabrını verir inş.Allah yardımcın olsun canım..biz bir tane düşünürken sen iki tane düşüneceksin..gerçi sonrasında senin için rahat olacak biraz büyüdükleri zaman..
ayy nasıl dayanıyorsun bişey almadan ben duramıyorum..ne alacağımı şaşırıyorum..yok be canım bencillikle ne alakası var, öyle heves ediyorsunda ondan..kıpırdamıyor diye endişelenme görümcemin oğlu 7.aydan sonra kıpırdamaya başladı..15 günde bir ultrasona giriyordu bişey mi oldu diye..korkacak birşey yok..heeeeee geç oynadı ama şimdi 8 aylık yerinde durmuyor..eli ayrı bacağı ayrı oynuyor canım..bakalım seninki nasıl olacka..
gözün aydın canım sonuçlar iyi çıkmış..bencede şekerini farklı saatlerde tekrar ölçtür..eğer aç karnına kan verdiysen ondanda düşük çıkmış olabilir..
Avm dersen evet etrafımızda adım başı var ,ne hikmetse buraya avm açmayı pek seviyorlar :) ama ben böyle çarşı falan gezmek istiyorum,esnafla pazarlık yapmak :) ..he arabasıydı ,ana kucağıydı avm den alınacak sanırım bakalım kısmet..
bende oradan düşünüyorum yatağını,ikeadan dolap almıştık beyaz o şimdi fazlalık olacak onu dolabı olarak kullanıcam..Bu arada bebek mobilyası için de ikea ya bakın derim. 2 kapılı dolabı ve beşiği 490 tl ye aldık.
HENSVIK Ailesi | IKEA Türkiye ikea evinizin herşeyi :)))
gördüm canım ben de seni ekledimm :)
Canım sonuclarım iyıyımıs de ıste dr bı de kadın doğumcun gorsun dedı :)
bakalım kardıyolojıyede gozukunce tamamdır :)
bende halsızlık ondandır dıe dusunuyorum bu arada baya yoruldum ama şekerım düşük çıkmıs ya
o da halsizlişk yapiomus hipoglisemi dioalr duymussundur ama kilo almamak icıınde şekerli
şeler cok yemek ıstemıorm nası olcak bılmıorm doktorla konsuucaz artık :)
kızlar biz sımdı 20. haftayı bıtırınce 5 .ayımızı bitirmiş mi olucaz?arkadaşım 21 bitince 5 .ay bıtcek dedı de kafam karıstı..biri bana kaçıncı ayımda olduğumu söylesin kaybolduk oğlumla:)
bende oradan düşünüyorum yatağını,ikeadan dolap almıştık beyaz o şimdi fazlalık olacak onu dolabı olarak kullanıcam..
toptancıların yerini tam olarak tarif edebilirmisin canım her yerini karışlamayalım malum yoruluyoruz artık..
bencede en doğrusunu doktor yönlendirecektir biz kafa karıştırmayalım sana :)
evet canım saol, en iyi kurs ismek kursları fakat artık yoğun talep sebebiyle çok iyi diyemem orayıda ben iyi döneminde gitmiştim,1 yıl tam gün ders almıştık haftasonu ,şimdi yarım günmüş, konuların yetişmesi imkansız nasıl olur bilemiyorum..sağol canım evet aç akrnıan evrdım ama açlık kan şekeri zaten :)
tokken bakılmıyo :)
canım sen fotoğrafla ilgilenıyrosun sanırım mtühiş fotoğrafla var blogunda :)
buketlerde çok güzel elelrine sağlık
bir makine alır almaz ben de kursa gitmek istiyorum ya çok seviyorum fotoğraf çekmeyi :)
beyazıt kapalı çarşı durağında indikten sonra kapalı çarşının içinden gidiliyor. Yeri tam olarak Yeşildirek olarak geçiyor. Oradaki esnafa sorarsanız tarif edeceklerdir. Birçok toptancı dükkan var orada. Ben de ilk kez gittiğim için net bir tarif veremiyorum oraları pek bilmem bende...
evet canım saol, en iyi kurs ismek kursları fakat artık yoğun talep sebebiyle çok iyi diyemem orayıda ben iyi döneminde gitmiştim,1 yıl tam gün ders almıştık haftasonu ,şimdi yarım günmüş, konuların yetişmesi imkansız nasıl olur bilemiyorum..
AÖF den okuyorum birde ben bölümü onun kitaplarıda çok başarılı o konuda fakat zaman gerekli işte..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?