2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kırmızı patiiik bloğunun adresi nedir?

sekertadindahayat.com

çok başarılı canım ben profosyonelle çektiğini düşünmüştüm,özellikle son böğürtlenli olan muhteşem olmuş, 50 mm ile mi çekiyorsun diyecektim
eğer daha önce üniversite mezunuysan başka bölüm farketmez 2 yıllıkta olur öss ye girmene gerek yok cnm bunuda bil de ,eğer öyle isen bu kayıtlara yazılırsın..

Son düzenleme:

umarım ben 7.aya kadar beklemem hissetmek için
diyorum ki benim oğlan uslu heralde, öle kendi halinde yatıyo orda :))
ama deli gibi hissetmek istiyorum ya onun hareketlerini, pıtpıt diyosunuz ya ben de istiyorum ya pıtpıt ben deeeeeeee

bende çok heyecanla bekliyorum ,bazen hisseder gibi oluyorum ama kendimi umutlandırmıyorum tam net istiyorum ben :)
buradayım annecim desin :)

Ayşecim kurabiyelerin süper,
sen şimdi bebeğine ne güzellerini yaparsın ,kısmetse inşallah..

sağol canım ınsallah nasıb oluurr bakalımm :)

begenmene sevındım canım sağol :) dijital fot makinam var onunla çekiyorum

inan kaç mm lık oldugunuda bılmıorm :)

son çektiğim fotoğraflar gün ışığında cekildikleri için öyleler nromalde çalıştıgım

için akşam hava karardıktan sorna çekebılıyorum fotografları o sebeple böyle oluyo

henüz bi makıan alacak durumum yok maalesef mesel acanon nıkon gibi ama orta yollu

bu ıse baslıyabılıcem bi makına tavsıye edersen sevınırımc anım hanı çok pahalı olmayan

böylece kursa da baslıyabılırım eylulden ıtıbaren kurs kayıtları baslıyo ismek in

yaa öyle mı bak bunuda bılmıyrodum ben bı basvurayım unı mezunyym naıslsa

sağol canım yaa çok mutlu oldum :)

ay inşallah kırmızıpatik :)) bakalım önce hangimiz hissedecek hemen yaz tamam mı :)))

bu arada bloguna bakıyorum ben de cok hoşuma gitti resimler de cok güzel.. ellerine sağlıkk..
ne güzel bir kadınsın sen ya maşallah diyorum :)))))))
bu arada gelin buketlerine ben de bayıldım canım, sen mi yapıyosun bunları süperler yaa :))))))

ben ilk D90 la başladım güzel makine..şimdiki fiyatını bilemiyorum gerçi ama Doğu Bank tan alırsan uygun fiyata bulabilirsin,garantili veriyor orasıda artık..
saol canım benim o sizin güzelliğiniz..evet ben yapıyorum :) satış sitemiz var,oradan satılıyor bile yoğun şekilde :) dinleniyorum yaparken çok hoşuma gidiyor..

dünkü tatilden sonra bugünü hep ptesi zannediyorum sonra yok diyorum bugün cuma :)
yarın ve sonraki günün tatil oması ne kadar güzel :) hep tatil olsun :)

iyi haftasonları herkese

Kırmızı patik bayıldım fotoğraflarına..
Çok güzel çekimler :)
Çok yabancı değilim ben ama çeken olarak değil, bakan olarak

dünkü tatilden sonra bugünü hep ptesi zannediyorum sonra yok diyorum bugün cuma :)

iyi haftasonları herkese

kırmızıpatik seni faceden eklemek istedim ama arkadaşlık isteği gönderemedim fotograf konusunda sana sorum olacaktı ayrıca bloğunu çook beğendim iletişime geçmek isterim .iyi tatiller...

iyi haftasonları herkese

yarın da calışıcam ben yeaa offffff ((((((((((((((((((((
sana iyi tatiller canım, dinlen bol bol oh :)

canım hangi hafta hangi aya denk geliyor burdan takip edebilirsin
1-6 hafta = 1. Ay
7-10 hafta = 2. Ay
11-14 hafta = 3. Ay
15-18 hafta = 4. Ay
19-22 hafta = 5. Ay
23-26 hafta = 6. Ay
27-31 hafta = 7. Ay
32-35 hafta = 8. Ay
36-40 hafta = 9. Ay

olur olur oda olur inş..ben kızda oynamıyor iki gündür çok uslu cadaloz..oluyor yani sürekli hissetmiyorsun..

kızlar benim oğlan çok yaramaz, az gürültü olsa, karnımın üzerine yatsam, biraz bağırsam hemen başlıyor tekmelemeye, hareketlerini de çok erken hissetmeye başladım. şimdiden böyleyse ileriki aylarda rahat bırakmaz beni bu. :18:

aman ya bende 5.ayım bitiyor sanıyordum:)hemen bitsin göbekler şişsin bebekler uslu uslu gelsin istiyoruz napalım :))

kirmizipatik! Blogun çok güzelmiş canım. Takdir ettim valla! Maşallah. fotoğraf konusu benim de çok istediğim bişey, esas olarak bebiş için aslına bakarsan. Ama işte yüksek lisans artı iş artı ev ve şimdi bi de hamilelik derken başlamak için iyi bi zaman değil sanırım! Neyse bebiş doğsun da bi artık sonra bakarız.

Reputable, benim oğluşum da seninki gibi. Hele öne doğru durup onu acık sıkıştırıyosam hemen bi hareketlenmip dürtüyo beni. Anne düzgün dur diyo heralde. Oyyy yerim o kuzuları. Seninki de hareketli kıpırdak olcak herhalde. Olsun ne güzel!

kızlar 4 lü test sonucum çıkmış. yaş riskinden dolayı şüpheli çıktı dedi dr. perinatologa göndericekmiş ayrıntılı ultrason için 21. haftada. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? çok moralim bozukkkk çokkkkkkkkk
değerlerim
Tr.21 1:283
yaş riski 1:854
Tr.18 1:10000
nöral tup defekt AFP mom 1,08

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…