Kırmızı patiiik bloğunun adresi nedir?
canım blgounu okruken öğrendım aöf un böle bölümüm varmıs şaşırdım
hemen ilk öss ye gırıp okumaya baslıcam kitap ve konu ıncelemelını yaptım arasıtrdım
demın ebrı onu okuyorum bayadır aklımda vardı fotografcılık okumakta ıste
az dah abekelım dıyordum ama aöf den kolay olr ya kurs için bende önce ismeke gidip
sonrada özel bi kursa gitmeyı dusunuyorum blogumdakı fotoları ben cekıyorum
canım sevdiğim bi iş :) keşke yapabilsem görmüşsündür fotoları nası ışık var mı bende üstad
yalnız foto makınam prof değil onu sölim :)
ayy nasıl dayanıyorsun bişey almadan ben duramıyorum..ne alacağımı şaşırıyorum..yok be canım bencillikle ne alakası var, öyle heves ediyorsunda ondan..kıpırdamıyor diye endişelenme görümcemin oğlu 7.aydan sonra kıpırdamaya başladı..15 günde bir ultrasona giriyordu bişey mi oldu diye..korkacak birşey yok..heeeeee geç oynadı ama şimdi 8 aylık yerinde durmuyor..eli ayrı bacağı ayrı oynuyor canım..bakalım seninki nasıl olacka..
umarım ben 7.aya kadar beklemem hissetmek için
diyorum ki benim oğlan uslu heralde, öle kendi halinde yatıyo orda :))
ama deli gibi hissetmek istiyorum ya onun hareketlerini, pıtpıt diyosunuz ya ben de istiyorum ya pıtpıt ben deeeeeeee
bende çok heyecanla bekliyorum ,bazen hisseder gibi oluyorum ama kendimi umutlandırmıyorum tam net istiyorum ben :)
buradayım annecim desin :)
ay inşallah kırmızıpatik :)) bakalım önce hangimiz hissedecek hemen yaz tamam mı :)))
Ayşecim kurabiyelerin süper,
sen şimdi bebeğine ne güzellerini yaparsın ,kısmetse inşallah..
sekertadindahayat.com
çok başarılı canım ben profosyonelle çektiğini düşünmüştüm,özellikle son böğürtlenli olan muhteşem olmuş, 50 mm ile mi çekiyorsun diyecektim
eğer daha önce üniversite mezunuysan başka bölüm farketmez 2 yıllıkta olur öss ye girmene gerek yok cnm bunuda bil de ,eğer öyle isen bu kayıtlara yazılırsın..
ay inşallah kırmızıpatik :)) bakalım önce hangimiz hissedecek hemen yaz tamam mı :)))
ben ilk D90 la başladım güzel makine..şimdiki fiyatını bilemiyorum gerçi ama Doğu Bank tan alırsan uygun fiyata bulabilirsin,garantili veriyor orasıda artık..sağol canım ınsallah nasıb oluurr bakalımm :)
begenmene sevındım canım sağol :) dijital fot makinam var onunla çekiyorum
inan kaç mm lık oldugunuda bılmıorm :)
son çektiğim fotoğraflar gün ışığında cekildikleri için öyleler nromalde çalıştıgım
için akşam hava karardıktan sorna çekebılıyorum fotografları o sebeple böyle oluyo
henüz bi makıan alacak durumum yok maalesef mesel acanon nıkon gibi ama orta yollu
bu ıse baslıyabılıcem bi makına tavsıye edersen sevınırımc anım hanı çok pahalı olmayan
böylece kursa da baslıyabılırım eylulden ıtıbaren kurs kayıtları baslıyo ismek in
yaa öyle mı bak bunuda bılmıyrodum ben bı basvurayım unı mezunyym naıslsa
sağol canım yaa çok mutlu oldum :)
saol canım benim o sizin güzelliğiniz..evet ben yapıyorum :) satış sitemiz var,oradan satılıyor bile yoğun şekilde :) dinleniyorum yaparken çok hoşuma gidiyor..bu arada bloguna bakıyorum ben de cok hoşuma gitti resimler de cok güzel.. ellerine sağlıkk..
ne güzel bir kadınsın sen ya maşallah diyorum :)))))))
bu arada gelin buketlerine ben de bayıldım canım, sen mi yapıyosun bunları süperler yaa :))))))
dünkü tatilden sonra bugünü hep ptesi zannediyorum sonra yok diyorum bugün cuma :)
yarın ve sonraki günün tatil oması ne kadar güzel :) hep tatil olsun :)
iyi haftasonları herkese
dünkü tatilden sonra bugünü hep ptesi zannediyorum sonra yok diyorum bugün cuma :)
yarın ve sonraki günün tatil oması ne kadar güzel :) hep tatil olsun :)
iyi haftasonları herkese
kızlar biz sımdı 20. haftayı bıtırınce 5 .ayımızı bitirmiş mi olucaz?arkadaşım 21 bitince 5 .ay bıtcek dedı de kafam karıstı..biri bana kaçıncı ayımda olduğumu söylesin kaybolduk oğlumla:)
umarım ben 7.aya kadar beklemem hissetmek için
diyorum ki benim oğlan uslu heralde, öle kendi halinde yatıyo orda :))
ama deli gibi hissetmek istiyorum ya onun hareketlerini, pıtpıt diyosunuz ya ben de istiyorum ya pıtpıt ben deeeeeeee
canım hangi hafta hangi aya denk geliyor burdan takip edebilirsin
1-6 hafta = 1. Ay
7-10 hafta = 2. Ay
11-14 hafta = 3. Ay
15-18 hafta = 4. Ay
19-22 hafta = 5. Ay
23-26 hafta = 6. Ay
27-31 hafta = 7. Ay
32-35 hafta = 8. Ay
36-40 hafta = 9. Ay
canım en son çarşamba gittim....ama dokotr geri olduğuna dair bişi sölemedi ilk kez gittiğim bi dokotr ama çok tatlı da bi bayandı....benim kendi dokotrum erkek ben memnunum ama ona gidememiştim işte durum öle gerektriyodu.sanırım yanlış hatrladın canım
günaydın canım....
insanlar gerçekten bazen çok gereksiz konuşuyolar ..bizim allaha şükür olmuyo değildi kendimiz istemedik daha doğrusu eşim istememişti ama bunu erkese anlatmak mecburiyetinde değilimki hemen olmuyo muamelesi gösteriyolar ...
3 gün demeden neden renkli duplore giriydunuz canım siz
öle valla hay ağzını seviyim allah herkezi çenesi olanlardan korusun :))
canım benim ilk gebeliğimde bebek ve kese gözükmedi devletteydim ve ultrasonlarının mükemmelliği bu hamilelikteki sorunumda da çıkmıştı :) ozaman doktor keseyi ve bebişi göremedikçe renkliye yolladı enson kese gözükmüş ama kalp atışı yoktu ve o arada 3gün arayla ve iki hafta arayla baya girmiştim ve 10 haftayı bulmuştuk bebek gelişmemiş kürtaj demişti özelde oldum kürtajımı orda da kese bozulmaya başlamış dediler ve oğün hemen kürtaj oldum bu yüzden girdim sık sık canım ama ozaman da doktorlar bi zararı yok diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?