2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Slm kızlar ben geldim.Çok şükür tatil bitti evimdeyim.Uzun zamandır internetim yoktu,sizi takip edemedim.

Bu arada cinsiyetimizi öğrendik. Kızım olacak inşallah. :))))
Geç oldu öğrenmemiz ama Allah gönlüme göre verdi çok şükür.Çok mutluyum :))

selam canım magnezyum fena gercekten bende ıctıgımde kusmamak ıcın zor tutuyorum kendımı agrım olmadıgında ıcmıyorum vala napayım kızlar bız bugun ayva ıstedık gece gece sagolsun kocam aldı geldı Allah tan bu ınternet var neyın nerde oldugunu buluyoruz yoksa ara dur oglum sımdıden ayvayı yedı:)

canim benim korkma gercekten en saglilisi normal dogum hersey bititp gidecekk alinca kucagini onu kucagina almayi hayal ettikce valla arkasi geliyor yaparsin yaparsin yapmicak hic bir sey yokkk cesur yürek arkadasim cesur ol bebisin icin onun icin...almanyada yaninda esin oluyor o olmazsa olmaz zaten esin gelmedimi almanlar söyle bir bakiyor .onlar önem veriyor böyle seylere birde arkadaslarindan kimi istersen 2 arkadasin ve esin girebiliyor ama benim ikisindede cokkk samimi bir arkadasim girmisti..sonra bir bakiyon gelmis herseyyy bitmis bak ben seni doguma kadar hazirliycam bu gidisle korkun falan kalmiycakkk bir bakmissin aaaa melegin gelmissss..

ayyyy masallah ne güzel rabbim gönlüne göre vermis kurban oldugum allahim benimde hepimizinde gönlüne göre versin insalahhh aminnnn.hayirli ugurlu olsun kizin saglikla sihatle al insallah kucagina aa minnnn..canim ya bendede tam belli degil 2 oglum var benimde tabiki ilk önce saglikli olmasi insallah...gönlümden gecen kiz doktor ilk defa persembe günü bu kadar hafta oldu cinsiyet konusunda bir sey söyledi%80 kiz dedi acaba sence ne kadar dogrudur kizlarda yanilma oluyormu sen neler yasdin hamileliginde ne bileyim karnin falan nasil nelere aserdin cirkinlestinmi insan merak ediyor gercekten biraz bahsedersen cok sevinirim...benim ki daha cok uyusuk ya daha bir kere hissettim...sende nasil acaba tekrardan hayirli olsun canim benimm..

Canım çok sağol iyi dileklerin için. İnşallah seninde gönlüne göre vermiştir Rabbim... bana da dr. 12.haftamda kız gibi görünüyo demişti ama daha sonraki gittiklerimde ya bacakları kapalıydı yada arkası dönüktü.Daha birkaç gün önce öğrendim.Kız çocukları daha geç belli oluyo diyolar...

Belirtilere gelince; ben hep tuzlu yada ekşi şeyler yedim,tatlı yiyemedim hiç,hala da severek yiyemiyorum..Çok bulantım oldu,mide şikayetlerim ağır geçti..Karnıma bakan herkes kız diyordu.sivri olmayan karınlar kıza işaretmiş :)) Benimki de yayvan.. Ben çok çirkinleşmedim heralde...Hareketlerini de 17.haftadan sonra hissetmeye başladım...Başka bişey gelmiyo aklıma şimdilik...

sagolasin canim benim amin insallah.insallah icimde kalmaz allahim gönlüme göre versin ne bileyim normalde almazdim dayanamadim..oglumda al anne kiz olcak diyor ben alirken alalimmmi annem demistim oda öyle diyor.2.oglumda doktor %99 kiz dedi hic bukadar olmamistim bir igne bile almadim yani bu sekildeki gibi hissetmemistim bunda sanki cok hevesliyim dayanamadim esimede gösterdim gösterirken bile seve seve gösterdim aman yerim seni ben aman söyle falan diye icim gitti hatta esime dedim ki askim insallah icimizde kalmaz dedim sonradan biraz sanki pisman oldum almasamiydim iyice kesin oluncaya kadar diye ama aldim artik olmazsa birine hediye götürürüm..senin bebisinde güle güle giysin insallah saglikla sihatle alirsin kucagina güle güle kullansin insallah...

annişler tek tek alıntı yapamıcam aklımda kaldığı kadar

kokopelli c anım neyimiz varmış 20liklerden of ben oyaşların sonuna kadar çöp gibiydim 5yılda evlilikle uçtum şimdi baş derdim o Allaha şükür yine kötü bişey yok ama bebişi ayrıntılı incelemede bile sorun çıkınca naptım ben dedim ama şu yaştan sorun olması sinir bozucu reflüde zor geçmiş olsun canım yüksek yastıklara son aylarda hepimiz geçicez ama sizin daha zor olur

mahsertacım bugün wilma 8ede yazmıştık tr21 çok kişiye yüksek çıkıyor ve amniyo da hemen herkezin sonucu temiz çıkıyor çok dert edip bebişi yorma canım he bunu söyleyen bebişine neler yapıyor ama bu çok çıkan bi değer ve genelde temiz inşallah senin bebişte onların içinde çıkar

ayhekacım miyomlar zararlı biliyorum ama bebişin olduğu taraftamı bi arkadaşın diğer yumurtalığında çıkmıştı doktor sorun olmaz demişti peki küçülmesi için bi ilaç veremiyormu canım boşver yat dinlen bak bizim bi komşumuz kanamadan dolayı hep hastanede yatmıştı enazından evinde dinlen ki daha ne olacağımız belli değil son aylar tansiyonu albümü çıkanlarada doktor hastane ve ya çok ağır perhizler verebiliyor sende üzülme kötü düşünme yat dinlen hem yaramazın gelince totomuzu koyamıcaz belkide

melone pembiş kilotlu çoraplarını yerim senin ay buarada kışın oğluşlarada giydiriyolardı biz bugün bi minnoşa hediye almaya lcw ya gittik kışlıklar çıkmış ay rabbim nasip etsin kocişle bi bayram aynı giydirmeyi istiyorum çoğu kişi sevmez ama ben çok istiyorum gömlek ve kazak :) babiş e oğluma almıcazmı diyo cuma güzel geçerse ona almaya çıkarız hem maaşı alacaksın dedim güya yazlıklardan alıcaktım 1yaş ve altı ama hepsi kalkmış okullar açılınca dönüyordu bu sefer erken kaldırmışlar

babişi bugün bizi okadar çok yürüttüki bizim de sol kasığımız hep ağrıyor bi doktorumuzu görsek sorucam son aylar olurmuş batma diye de tarif edemem sürekli bi ağrı var ama bukadar yürümeye bostanlıda çay bahçesine oturduk heryer bebek hamile koşturanlar ay hava güzel herkez çaybahçesine çıkmış sanki

aman ayva yiyenin gamzesi olurmuş kız gamzeli tatlı bi oğluş olur inşallah kızların da totosunun üstünde gamzeleri oluyor ya hani, bide tontiş tontiş oluyolar ay ben bugün çok fazla bebiş gördüm ama yinede acık bacakları tontiş olanlar daha şirin oluyo nedense

önemli degil canim ..amin insallahhh benimd gönlüme göre versin herkesin insallahh.ya almanyadaki doktorlar hep gec söylüyorlar ya o yüzden gec oldu 21 haftamda daha persembe dedi %80 kiz ama sen birsey alma bir dahakine kesin derim dedi bende emin degilim iste nebileyim 2.ogluma %99 kiz dedi ya erkek olunca insan korkuyor ya yanlissa yine ümitlenirim diye..allahim hayirlisini versin insallahhh aminnnn,..ayrica aciklamalarin icin tesekkür ederim daha benim karnim yok ki 56 kiloyla hamile kaldim simdi 57 oldum herseyim normal kiolomu sordumda azmi diye iyi bebek gelisiyo dedi..bende hep eksi yedim yaa hic tatli yemedim canim cekmedi arada öylesine attim agzima zaten ben hastaligim gecikti esime dedim yoksa bir seymi var diye oda yok ya falan dedi sonra benim canim bir limon bir limon pataes kizartmasinin üstüne sikiyodum yiyordum eksi gelmiyodu hic esim hamile oldugumu ögrenince ben o gün anladim patatesin üstüne deli gibi limon sikip eksi degil hic demenden demisti...ama yinede eksi tatliyada pek güvenim yokterside olabiliyor diyorlarr..bende sadece erkek cocuklarimda olmadi hafif sanki cillendim ama cok hafif belli belirsiz rahatsiz etmiyor hic birde kilo almadim fazla ama enime gidiyom genisliyom onuda anlamadim hic kilo alsamda genislesem ama nebileyim aynaya baktigimda hep ben genisliyom diyom kendi kendime..bended3 böyle canim cevabin icin tesekkür ederim tekrar hayirli olsunnnn..

Oh oh ne güzel.. Güzel günlerde giy inşallah...
Sağol canım iyi dileklerin için...
Erken doğum ihtimali için takip,çok erken de olabilir.. Hayırlısı inşallahh..

aman aman allah korusun nekadar kalırsa bebiş okadar iyi umarım erken gelmez canım

e bana nie vermiyo doktorum magnezyum ya size neye göre viryo magnezyumu doktrlar bana hiiç vermedi başka doktra da sölemiştim bu kaburgayı oda bişe demed ama magnezyumda vermedi ala ala

hoşgeldin bakalım meleğin hayrlı olsunnn....çokmu istydun kız canım

ya canım çok tatlısın allah razı olsun ...ama ben gerçekten yapamam etrafımdaki herkes ama herkes normal doğum yap diyip duruyo keşke bi anlık gaza gelsem o gün ya heryönden zarar bana hem maddi hem manevi biliyorum ama yapıcak bişe yokkk

canım sagol oyleymıs bende sonradan ogrendım bızım babamızda hafıf gamzelı vala bende bol bol esıme bakıyorum tontıs bacaklar guzel olmazmı ısırası elır ınsanın bızımkılerde nasıpse yaza kadar tontıs olcaklar yerız bol bol ınsallah buarada ben hedıye konusunu kacırdım bı bılgınız varmı kızlar ne karar verdınız

meloncum rabbim hayırlısını versin ama sende haklısın 2oğlan dan sonra nasıl istenir bizde bugün erkek cicisi aldık e oğlumada baktık enson kızların oraya göz attık ay herşeyleri renkli şirin bıcır bıcır gerçi artık erkeklere de çok şey var ama kızların illa farklı o ayakkabıları bile benimki zaten kızcıydı hatta ben şu hediye şeyinden bahsettim kız çıkarsa elbise yada etekli bişey alırız diyo benim ki daha hevesli aslında yeğeni oldu ama onlara acık kırgın yoksa kız diye şimdiye kaçıncıya giderdi

bi de bi arkadaşım anlatmıştı o duş almış eşiyle doğuma girmiş burda almıyolar ya ne garip gelmişti bide ilk suda doğum düşünmüştüm diye o bahsetmişti, bizde hayal gibi dinliyoduk gerçi burda eş olayı hayal hala benimki ya ağlar ya beni delirtir girmesin daha iyi

ayyy cok güzeldi sagolasin ya dayanamadim biraz pisman oldum ama aldik artik olmazsa artik birine götürürüm icimde kalmaz insallahh.evet burda öyle canim kizada var pembe erkegede mavi kilotlu corap cok giydiriyorlar burlarda almanya cok soguk ya birde tam kis...allahim insallah nasip eder kurban oldugum allahim insallahhhh kiz alirsin takim ta
kimmne güzel bend e cokkk özeniyom pembelere icim gidiyor alismisim ya erkeklere almaya bugun coraplari alinca icim bir tuhaf oldu vallahiiii kasadaki alman kizda gülüyor bana niye gülüyon diye bende bebege aldim deyince söyle bir bakti belli degil ya hamile oldugum hic sasirdi herhalde ..aaa bende cok seviyom valla takim böyle cok tatli oluyorlar sanki büyümüs kücülmüs oluyorlar takim giyince...insallah hersey iyi gecer alirsin canim benimmm.evet okul sezonu basliyor burdada ayin 13 de aciliyor 31 temmuzda kapandi 6 hafta iste izinde olmadi garip gecti üzüldüm ama yapacak birsey yok iste kaldik busene burda insallah seneye ev alinca busene gidmedik canim yyaaa cok üzüldüm vallaaa...ne güzel burda soguk 10 derece valla bende arabaya binip gittim ama yinede soguktu yagmur yagiyordu canim ayakta kalinca bendede oluyor o batma hemen uzaniyom geciyo bende bugün cok gezdim eve geldim birde yemek batmaya basladi..dikkat et kendine olurmu yorma kendini of cenim düstü benimde ayyyyy

canım benim ya inşallah kızın olur bunu yürekten sölyrum :)

canım bende söliyim belirtimi artık her neyse

karnım benimde yayvan sivri değil yani
hep yanlarıma aldım kiloyu gerçi 3 kilo aldım ama hiç kilo almadan öncede hamile olduğumu öğrendiğimde başladı belim kalılaşmaya ve kalça basenlerim çıkmaya
göbişim okadar büyü değil yani sölemesem hamile olduğumu anlamayolar daha öle diyim

aa bak ne kadar doğrudur bilemem ama acaip turşu yedim salatalık turşusu ve yeşil zeytin
halada yerim

çirkineştmmi bilemicem kayınvalideeme göre evet çirkinletim ama eşime ve 2 yengeme göre güzelleştim ben anlamyrum bilemşcem sanki aynı bi değişiklik yok yüzümde ama fiziğmiz bozdu hemencecik kzım
gerçi bünyeden bünyeye de değişiyo
ilk hareketlerini ben solda hissettim
ama beni kim görse kızın olucak diodu sanki yüzümde yazıyo gibi
ilk hamile olduğumu çğrendiğimde erkek bebeği emzirdiğimi gördüm sonra hep kız çocuğu gördüm

ç,n takvimide doğru tahmin inanmasamda

bide şu yuyurtlama olayıda doğru yani benim tuttu
aklıma gelen bunlar sorarsam yine yazarım

canim yaaa insallah kurban oldugum allahim gönlüme göre verir insallahhh..ayyy keske saglikli sihatli azasiz noksansiz insallahhh aminnn...rüyanda neler gördpn hissettinmi bazen rüyalar cikar diyorlarda...merak ettim.

Canım benim annem eşim falan hep erkek gördüler rüyalarında. Bir tek ben görmemiştim hiç bişey.Ta ki 2 hafta öncesine kadar... Tek rüya gördüm, onda da kızdı. 3-4 yaşlarında, düz saçlı, masmavi gözlü çok tatlı bi kızdı. (bizimkinin mavi gözlü olma ihtimali %0 gerçi )
Benim teyzemin kızı kendi hamileliğinde dua edip yatmış,rüyasında görmüş o gece kız olacağını.sen de dene istersen.

Bu arada benimki de çin takvimine göre kızdı :) tuttu yani.

Son düzenleme:

burdada cok soguk 10 derece bende dondum valla sicaklarin kiymetini bilin biz hic yasamiyoz dogru dürüst sicak..ödem icin cok tuz yeme canim benim .gecmis olsun sor oluyor dikkat et kendine insallah hersey iyidir canim...

kız çok güldüm %0ına en karışık biziz mavi yeşil ela kahve gider bu oğluş anneyi seçer
baba yeşil
amca masmavi okadar istemem bebekkken güzel ama büyüklerde sevmem
teyze ela
eh annede kahve kahve bakıyo dünyaya aman gözleri görsün sağlıklı olsun siyah gözler bile nasıl boncuk boncuk güzel oluyo

Ben en çok ela gözlere bayılırım. Tatilde bol bol ela gözlü arkadaşlarıma, akrabalarıma baktım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…