Kızlar doktorum bana yeni magnezyum verdi. Allahım ya, inanılmaz kötü. İçerken kusucak gibi oluyorum. Ama faydalarını da gördüm. Ağrılarım, zaman zaman kramplarım vardı geçirdi.
Siz de böyle şeyler yaşıyor musunuz? Ya da içerken bu kadar etkilenen var mı? Ne kadar çok hap içiyoruz ya. Kan hapı, elevit zaten fena. Bir de bu. Çok fena ya...
evet sorma ya...ay az önce geldik bizde dolaştık çocuk mağazalrını gezdik tırnak makasını falan gördüm aman allahım insan gördükçe hatrlyo yandık valla :)) şimdilik pişama aldık ama çok şirinler eşim cimbomlu olduğu için ne görse alıyo zaten....
ne renk peki o eczanedeki b oya
benim görümcem kullanıyo hala oğlu 2 yaşında hala yatyo çokda memnun bende oyun parkından almayı düşünüyrum daha doğrusu aldrcaz artık annaneye yada amcaya yada babanne hala gönüllü çok heheheh
csnımcım ben ce senin sorunun la aynı değil bu bendeki sağ göğüs altında batma kaburgam ağryo yani otuurunca oluyo sacede arkama yastık koyup otryrum
maşallah sana hayranım zaten böle cesur ca normal doğum yapanlara ama ben yapamammmm
Slm kızlar ben geldim.Çok şükür tatil bitti evimdeyim.Uzun zamandır internetim yoktu,sizi takip edemedim.
Bu arada cinsiyetimizi öğrendik. Kızım olacak inşallah. :))))
Geç oldu öğrenmemiz ama Allah gönlüme göre verdi çok şükür.Çok mutluyum :))
ayyyy masallah ne güzel rabbim gönlüne göre vermis kurban oldugum allahim benimde hepimizinde gönlüne göre versin insalahhh aminnnn.hayirli ugurlu olsun kizin saglikla sihatle al insallah kucaginaaa minnnn..canim ya bendede tam belli degil 2 oglum var benimde tabiki ilk önce saglikli olmasi insallah...gönlümden gecen kiz doktor ilk defa persembe günü bu kadar hafta oldu cinsiyet konusunda bir sey söyledi%80 kiz dedi acaba sence ne kadar dogrudur kizlarda yanilma oluyormu sen neler yasdin hamileliginde ne bileyim karnin falan nasil nelere aserdin cirkinlestinmi insan merak ediyor gercekten biraz bahsedersen cok sevinirim...benim ki daha cok uyusuk ya daha bir kere hissettim...sende nasil acaba tekrardan hayirli olsun canim benimm..
sagolasin canim benim amin insallah.insallah icimde kalmaz allahim gönlüme göre versin ne bileyim normalde almazdim dayanamadim..oglumda al anne kiz olcak diyor ben alirken alalimmmi annem demistim oda öyle diyor.2.oglumda doktor %99 kiz dedi hic bukadar olmamistim bir igne bile almadim yani bu sekildeki gibi hissetmemistim bunda sanki cok hevesliyim dayanamadim esimede gösterdim gösterirken bile seve seve gösterdim aman yerim seni ben aman söyle falan diye icim gitti hatta esime dedim ki askim insallah icimizde kalmaz dedim sonradan biraz sanki pisman oldum almasamiydim iyice kesin oluncaya kadar diye ama aldim artik olmazsa birine hediye götürürüm..senin bebisinde güle güle giysin insallah saglikla sihatle alirsin kucagina güle güle kullansin insallah...Selam kızlar!
Biz de 4ünde özelde, 5inde de devlette muyanemiz var, onun için gün sayıyoruz! Çok heyecanlı. Ayrıntılı var ya işte ona gitcez.
İnşallah herşey yolundadır bebişimde.
Ben de demin, şu siyay hamile pantolonu ve etekleri varya onlardan aldım. İşe giyerim diye. Çünkü artık cidden gardrobumla zorluk yaşıyorum. Nar çiçeği pantolon da çok güzeldi canım gördüm. Güle güle giy sen de.
Canım kötü çıksa aldırcak mısın çocuğu onu dşün. Gerçi geç artık ama. O yüzden ben senin yerinde olsam yaptırmazdım. Yine de sen bilirsin tabi.
Bu karındaki çizgiyi duydum da seninki gibi çizgiyi duymamıştım. Ama hamilelikte oluşan çoğu şey (çatlaklar haricinde) doğumdan sonra geçiyor merak etme sinoplu!
Ayheka, geçmiş olsun canım! Zor tabi, ama dua et, dinlen, kendine dikkat et. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Doktorlar genelde en kötü ihtimali ça diye söylüyolar. Bunu da unutmamak lazım!
Evet canım kime sorduysam park yatak dedi, kullanan anneler yani. O yüzden ben de odama park yatak alıcam. Kayınvaldem çene yaparsa da karyolasını da alırım. Olmadı paramız yok şu anda alamıyoruz derim, alcaksan hayır demem derim, süper olur bence
Melonee, güle güle kullansın kızın inşallah! Çok şirin bişeydir eminim.
Ben çok aldım, o yüzden bi süre kendimi frenliycem bakalım.
İyiyiz canım. Kilo konusunu hiç sorma. Bu ay kesin fırça yicem diye saldım valla. Nasıl olsa yicem fırçayı, bari değsin diyorum
O yüzden hiç sakınmadan kahvaltımda reçel bilem yiyorum.Ama öteki ay dikkatli gitcem artık. Yoksa sonunda fıçı gibi olcam. Kendimi böyle gördükçe sinir oluyorum zaten. Oturuş kalkışım bile ağırlaştı. Eşim ağır vasıta dedi dün
Çok güldük ama işte dikkat etmemiz lazım. Kızınla seni öpüyorum canım. Dikkat et bebişine!
selam canım magnezyum fena gercekten bende ıctıgımde kusmamak ıcın zor tutuyorum kendımı agrım olmadıgında ıcmıyorum vala napayım kızlar bız bugun ayva ıstedık gece gece sagolsun kocam aldı geldı Allah tan bu ınternet var neyın nerde oldugunu buluyoruz yoksa ara dur oglum sımdıden ayvayı yedı:)
Canım çok sağol iyi dileklerin için. İnşallah seninde gönlüne göre vermiştir Rabbim... bana da dr. 12.haftamda kız gibi görünüyo demişti ama daha sonraki gittiklerimde ya bacakları kapalıydı yada arkası dönüktü.Daha birkaç gün önce öğrendim.Kız çocukları daha geç belli oluyo diyolar...
Belirtilere gelince; ben hep tuzlu yada ekşi şeyler yedim,tatlı yiyemedim hiç,hala da severek yiyemiyorum..Çok bulantım oldu,mide şikayetlerim ağır geçti..Karnıma bakan herkes kız diyordu.sivri olmayan karınlar kıza işaretmiş :)) Benimki de yayvan.. Ben çok çirkinleşmedim heralde...Hareketlerini de 17.haftadan sonra hissetmeye başladım...Başka bişey gelmiyo aklıma şimdilik...
Bence seninki kız :))
Oh oh ne güzel.. Güzel günlerde giy inşallah...
Sağol canım iyi dileklerin için...
Erken doğum ihtimali için takip,çok erken de olabilir.. Hayırlısı inşallahh..
Yok canım. Olmuyor. Doktorum direkt bebeğin anne karnından genişlediği için, organların kenara sıkışması diye açıkladı. Sağolsun doktorum çok açıklayıcı. Anlatıyor ben daha sormadan herşeyi. Magnezyum çok işe yaradı ama ben de. Bir de sol tarafıma yatıyorum geceleri. O zaman daha rahat oluyor.
Slm kızlar ben geldim.Çok şükür tatil bitti evimdeyim.Uzun zamandır internetim yoktu,sizi takip edemedim.
Bu arada cinsiyetimizi öğrendik. Kızım olacak inşallah. :))))
Geç oldu öğrenmemiz ama Allah gönlüme göre verdi çok şükür.Çok mutluyum :))
canim benim korkma gercekten en saglilisi normal dogum hersey bititp gidecekk alinca kucagini onu kucagina almayi hayal ettikce valla arkasi geliyoryaparsin yaparsin yapmicak hic bir sey yokkk cesur yürek arkadasim cesur ol bebisin icin onun icin...almanyada yaninda esin oluyor o olmazsa olmaz zaten esin gelmedimi almanlar söyle bir bakiyor .onlar önem veriyor böyle seylere birde arkadaslarindan kimi istersen 2 arkadasin ve esin girebiliyor ama benim ikisindede cokkk samimi bir arkadasim girmisti..sonra bir bakiyon gelmis herseyyy bitmis bak ben seni doguma kadar hazirliycam bu gidisle korkun falan kalmiycakkk bir bakmissin aaaa melegin gelmissss..
aman ayva yiyenin gamzesi olurmuş kız gamzeli tatlı bi oğluş olur inşallah kızların da totosunun üstünde gamzeleri oluyor ya hani, bide tontiş tontiş oluyolar ay ben bugün çok fazla bebiş gördüm ama yinede acık bacakları tontiş olanlar daha şirin oluyo nedense
ayyy cok güzeldi sagolasin ya dayanamadim biraz pisman oldum ama aldik artik olmazsa artik birine götürürüm icimde kalmaz insallahh.evet burda öyle canim kizada var pembe erkegede mavi kilotlu corap cok giydiriyorlar burlarda almanya cok soguk ya birde tam kis...allahim insallah nasip eder kurban oldugum allahim insallahhhh kiz alirsin takim taannişler tek tek alıntı yapamıcam aklımda kaldığı kadar
kokopelli c anım neyimiz varmış 20liklerden of ben oyaşların sonuna kadar çöp gibiydim 5yılda evlilikle uçtum şimdi baş derdim o Allaha şükür yine kötü bişey yok ama bebişi ayrıntılı incelemede bile sorun çıkınca naptım ben dedim ama şu yaştan sorun olması sinir bozucu reflüde zor geçmiş olsun canım yüksek yastıklara son aylarda hepimiz geçicez ama sizin daha zor olur
mahsertacım bugün wilma 8ede yazmıştık tr21 çok kişiye yüksek çıkıyor ve amniyo da hemen herkezin sonucu temiz çıkıyor çok dert edip bebişi yorma canım he bunu söyleyen bebişine neler yapıyor ama bu çok çıkan bi değer ve genelde temiz inşallah senin bebişte onların içinde çıkar
ayhekacım miyomlar zararlı biliyorum ama bebişin olduğu taraftamı bi arkadaşın diğer yumurtalığında çıkmıştı doktor sorun olmaz demişti peki küçülmesi için bi ilaç veremiyormu canım boşver yat dinlen bak bizim bi komşumuz kanamadan dolayı hep hastanede yatmıştı enazından evinde dinlen ki daha ne olacağımız belli değil son aylar tansiyonu albümü çıkanlarada doktor hastane ve ya çok ağır perhizler verebiliyor sende üzülme kötü düşünme yat dinlen hem yaramazın gelince totomuzu koyamıcaz belkide
melone pembiş kilotlu çoraplarını yerim senin ay buarada kışın oğluşlarada giydiriyolardı biz bugün bi minnoşa hediye almaya lcw ya gittik kışlıklar çıkmış ay rabbim nasip etsin kocişle bi bayram aynı giydirmeyi istiyorum çoğu kişi sevmez ama ben çok istiyorum gömlek ve kazak :) babiş e oğluma almıcazmı diyo cuma güzel geçerse ona almaya çıkarız hem maaşı alacaksın dedim güya yazlıklardan alıcaktım 1yaş ve altı ama hepsi kalkmış okullar açılınca dönüyordu bu sefer erken kaldırmışlar
babişi bugün bizi okadar çok yürüttüki bizim de sol kasığımız hep ağrıyor bi doktorumuzu görsek sorucam son aylar olurmuş batma diye de tarif edemem sürekli bi ağrı var ama bukadar yürümeye bostanlıda çay bahçesine oturduk heryer bebek hamile koşturanlar ay hava güzel herkez çaybahçesine çıkmış sanki
ayyyy masallah ne güzel rabbim gönlüne göre vermis kurban oldugum allahim benimde hepimizinde gönlüne göre versin insalahhh aminnnn.hayirli ugurlu olsun kizin saglikla sihatle al insallah kucaginaaa minnnn..canim ya bendede tam belli degil 2 oglum var benimde tabiki ilk önce saglikli olmasi insallah...gönlümden gecen kiz doktor ilk defa persembe günü bu kadar hafta oldu cinsiyet konusunda bir sey söyledi%80 kiz dedi acaba sence ne kadar dogrudur kizlarda yanilma oluyormu sen neler yasdin hamileliginde ne bileyim karnin falan nasil nelere aserdin cirkinlestinmi insan merak ediyor gercekten biraz bahsedersen cok sevinirim...benim ki daha cok uyusuk ya daha bir kere hissettim...sende nasil acaba tekrardan hayirli olsun canim benimm..
canim yaaa insallah kurban oldugum allahim gönlüme göre verir insallahhh..ayyy keske saglikli sihatli azasiz noksansiz insallahhh aminnn...rüyanda neler gördpn hissettinmi bazen rüyalar cikar diyorlarda...merak ettim.
merhabalar kızlar nasılsınız hava dehşet sıcak burda açıkcası yandımim bittim benim biraz ödem sorunum vardı onu atlattım bu sefer idrar yolu enfeksionu çıktı oturduk onla uğraşıyoz.paartesi kontrolüm var bakalım durum ne olucak
Canım benim annem eşim falan hep erkek gördüler rüyalarında. Bir tek ben görmemiştim hiç bişey.Ta ki 2 hafta öncesine kadar... Tek rüya gördüm, onda da kızdı. 3-4 yaşlarında, düz saçlı, masmavi gözlü çok tatlı bi kızdı. (bizimkinin mavi gözlü olma ihtimali %0 gerçi)
Benim teyzemin kızı kendi hamileliğinde dua edip yatmış,rüyasında görmüş o gece kız olacağını.sen de dene istersen.
Bu arada benimki de çin takvimine göre kızdı :) tuttu yani.
kız çok güldüm %0ına en karışık biziz mavi yeşil ela kahve gider bu oğluş anneyi seçer
baba yeşil
amca masmavi okadar istemem bebekkken güzel ama büyüklerde sevmem
teyze ela
eh annede kahve kahve bakıyo dünyaya aman gözleri görsün sağlıklı olsun siyah gözler bile nasıl boncuk boncuk güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?