2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ben en çok ela gözlere bayılırım. Tatilde bol bol ela gözlü arkadaşlarıma, akrabalarıma baktım :)))

inşallah canım benimde kardeşimin gözleri ve yapısı çok güzel kız olsa kesin ona çeksin isterdim ama oğluş :) ay ben acık kıllı babiş kılsız bizde başta hep kız zannetmiştik yeme isteği ve belirtilerden hep kızım bak bu konuda babaya benze anneye çekme derdim şimdi oğlan ya kocişe diyorum aman banada çekse olur artık diyorum

sagolasin canim..yaparsin valla cok korkutma kendini sen böyle deyince otamatikmen öyle gidiyor korkuyosun ben varya 1 oglumda doktor sezaryan olabilirsin dedide ben barim barim bagirdim hayir istemiyorum ben normal dogurcam bu arada dogumdayim sancilarim var ama bebegin kafasi yukardaydi sonra düzeldi vakumla cektiler dogdu cok sükür güclü arkadasim benim insan onu kucagina almayi düsündükce nasil oldugunu merak ettikce hic birseyden korkmuyor allah varya inan gücünü kuvvetini veriyor gercekten bence sende yaparsin kendini sartlandirma bak gercekten cok rahat edersin...
yapcak birsey var benim arkadasim gidecek aslanlar gibi esiyle birlikde doguma girecek alacak insallah kucagina bir avazda insallah aminn....

evet canim hayirlisini versin insallahhh aminn...evet yaaa insan onunda tatina bakmak istiyor ne bileyim zaten hemende alisamam gibi geliyor bazen esimle probe yapiyoz kizim kizim diye valla ne benim nede esimin agzina yakismiyor güldük baya esimleeevet renkli renkli bicir bicir vallaaa insanin ici gisdiyorrr..benim esimde kiz istiyo ama fazla belli etmemeye caliysiyor gözlerinden bellii..evet burda dogum cokkk konforlu yaaa acayip prensesler gibi ne ilgi ne alaka muzik dinle koytel veriyorlar sanci icin suya gir bebk gibi bakiyorlar anliycan esin yaninda devamli elini tutuyor sana destek insallah sende düsünürseün normal dogum yok kiz deöirtmez acayip destek oluyor benim ki bence senin esinde öyle olur ne güzel o ani beraber yasiyacaksiniz öbür boyu anisi oluyr biz ikimizde anlatirken gözlerimiz doluyor vallaaa..kendine iyi bak bebisede canim benimm..

allah razi olsun güzel dileklerin icin okunca bile agzim kulaklarimda yani..benimde yayvanlasti ben ne kadar anlamasamda esim öbür hamileliklere bakarak yayvan diyor..bende hamile kaldim kalinlastim bir kilo aldi daha ama hep aynaya baktigimda yaaaa ben kalinlasiyom valla cok kilo alcam diyodum hatta kiziyorlar neren kilolu karnin yok falan diyorlar tamam karnim yok ama kalinlastim kendimi iyi bildigim icin sonra senin giib eksiye aserdim tursu canim iatedi arkadasa aldirdim türk marketinden bizim buraya uzak almanyada heyerde yok türk marketi bize uzak limon tursu erik nebileyim hic tatli yemedim aklima gelmedi sanki sonra benimde 5 haftalikken hamile oldugumu söylemeye basladim hep kiz dediler hatta hic beklemedigim insanlarda yani onuda aciklayayim sana esimin teyzesi benim 2.oglum dogdu sonra böyle hamilelik falan konusulunca aman yapma sen bizim sülalede kiz yok olmaz seninde diyordu esimlerin sülalede biraz kiz gidligi var genelde erkek yani o bile degince senin kizin olcak diye sasirdim valla herkezden beklerdim ama ondan zordu yani cin takvimi kiz diyor rus takvimi burda bir munure demisti erkek diye diger hep kiz dediler yumurtlama olayini haatirlamiyorum inan yaa adetim en son nezaman geldi onuda tam hatirlamadim yanii..rüyalarim hem erkek hem kiz anlam vermedim sadece 2 rüya beni cok etkiledi onuda anlatmayayim ama kesin belli olsun yazarim birde birkere dua ediyordum balkonda almanyada yildiz kaydi 11 senedir almanyadayim 2 defa gördüm bir ev almak icin dua aderken biride böyle bebek icin iste kaysin dedim kaydi o anda bastim cigligi ev icinde öyle demistim olmustu ne bileyim yaa bunudami anlatmasydim ne iyi degil derler yaa ne bileyim hemen hemen ayni gibiyiz allahim sagliklisinin hayirlisini versin insallahhhh aminnnnn canim benim.
allahim ne olur duam sana geldiyse bir yildiz

Melonecim benim oğlanların üçlendiği kesinleşti.. Hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıklı, iyi huylu olsun da... Ama sana %80 dediyse kızdır diye düşünüyorum..

ne güzel bak sen bir görmüssün tutmus benimki karisk ya ne olcagini saptayamadim canim yaaa..doktorda net birsey demedi daha hayirlisi insallah canim benim allahim gönlümüze göre versin insallahhh aminn..bende mavi renkli hem kiz hem erkek gördüm bendede sifir valla ama gördüm bilinc alti herhalde cok seviyorum renkli gözlüleri ya ondandir belki.bende heppp ddua ediyommm canim ama tam net görmedim birsey..benimde cin rus hepsi kiz allahim bilir tabide iste bizim ki merak eglence...hayirlisi canim benim belki bend ebir gün rüya görürüm söyle net....kendine bebise iyi bakkk canim benimmm...

tatlım ben açık kestane alıcam bugün kuaförümdeydim saçlarımı kestirdim biraz berbat olmuşlardı,o sırada sordum diplerimin rengine boyayalım dedim açık kestane al ozaman dedi.bizde bi eczane var burda maşallah hipermarket gibi bi yer nezmandır çocuğum olsada girsem bi şuraya diye hayal kurardım rabbime şükür ayakbastım bugün tırnak makasıyla saç fırçasnı alırken oğluşuma boyaları gördüm her marka vardı,dedim lorealin organik boyasını alsam olurmu diye kadına.bak dedi şu marka var biraz pahalı ama hamileler kullanıyo,benim gelinimde boyadı geçen deyince,ben zaten pek diplerine sürdürmüycem dedim,kadında bişey olmaz bu boyayla için rahat olsun dedi,her renk vardı tatlım,ben yarın büyük ihtimal alıcam (tabi açık olursa,olmadı pazartesi) burdan sana yazarım markasını 32 tl dedi boyaya,bulursun merak etme eczanelerde satılıoyomuş bi zaten bu boya

gunaydın kızlar . bız erkencıyız bu sabah babısko mesaıde pazar pazar calısıyor gecmısı okumadım sımdı bı bakayım gecmıste neler var kendınıze ve bebıslere ıyı bakın

ah canım ağzından bal damlıyo allah sana hayrı doğumlar nasip etsin..

aynen aynen bende de kilo alımı yok ama insan kendini biliyo işte kalınlaştığını anlysunn...ahh canım ne kötü seninde işin ya bi turşu istesen yani türk marketi ara neyse ya türk marketi olmasaydı..
ben kötü rüyalarımı yada sevmediğim rüyalaraı suya anlatrım sabah yüzümü yıkarken normal bi insanla konuşur gibi anlatyrum ilginç gelicek anlattığım rüyalar hep bozulmuştr akıp gidermiş suyla.....bunu kaç kere denedim belki tesedaüf ama oluyo yani güzel rüyalarıda seni gerçekten sevdiğine inandığın birine anlat derler ...bu genelde annen yada eşin olur heralde...oda gerek olması için ya bunlar belki batıl inanç ama ben rüyalardan hep anlam yüjerim fala bilmem neye inanmam ama rüyalaradan bişey çıkarırım işte...
duların kabul olur umarım

Valla melonee seni çok iyi anlıyorum, her ne kadar 2 oğlum olmasa da. Bana erkek dediğinden beri doktor, mağazalarda gözüm kız kıyafetlerine takılıyo. İçim durmuyo işte. Hediye alıyorum ben de napayım. Bizim ailede de kız kıtlığı var. Herkes erkek.
Benim abim ve erkek kardeşim olcakmış düşün. Onlar bile erkek.
Beni gören de sende erkek annesi tipivar, kız bekleme diyo.
Neyse senin kızın olur inşallah canım, cici, güzel, zeki, ailesine düşkün, karakter düzgün.

gunaydın kızlar . bız erkencıyız bu sabah babısko mesaıde pazar pazar calısıyor gecmısı okumadım sımdı bı bakayım gecmıste neler var kendınıze ve bebıslere ıyı bakın

günaydın canım, ben de bebişimle takılıyorum internette. tıklatıyo arada bi minnoşum

selma kızlar sonunda evime döndüm dün.arifeden beri giremiyorum özledim sizleri ve çok merak ediyorum umarım herkes iyidir.bebişler büyüdü iyice.bende 4 boyutlu ultrason yaptırdım.inanılmaz bir duygu inanılmaz bir heyecandı.bebişim 2 hafta önden gidiyor ama hersey yolunda.burnu aynı babasının burnu sanırım ona benzeyecek :) doktor cd sini verdi hergün açıp izliyorum miniğimi.bu arada benim göbeğim fena büyüdü.baktım sizinkilere gayet iyisiniz incesiniz.benimde sadece göbeğim var arka tarafımda filan kalınlaşma yok.tetanoz aşısı yaptıran varmı.ben ev değiştirdiğim için önce nüfus işlerimi halledecğim sonra aile hekimliğine bşvurup halladeceğm.geç kalmadım dimi kızlar.yarın okul başlıyor pazartesi sendromu yaşıyorum şuan :)

canım senin bünyen ilaç konusunda hassas bence biraz.magnezyum hangisini verdi.ben magnezyumun tadını oldukça beyeniyorum.oralet içiyormuşum gibi geliyor.

kızlar sırt agrısı çeken varmı bi haftadır sırtım agırıyor.göğüslerim büyüdü bayagı acaba ondan dolayımı agırıyor.

Ayheka, geçmiş olsun canım! Zor tabi, ama dua et, dinlen, kendine dikkat et. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Doktorlar genelde en kötü ihtimali ça diye söylüyolar. Bunu da unutmamak lazım!

Evet haklısın. Dinleniyorum. Zaten ayağa kalkınca hemen bir basınç hissediyorum. Yarım saatten fazlası gelmiyor artık bana. Hayırlısı olsun Allah'tan..

Benim kisi rahim içinde, dışa doğru büyüyor. İçe doğru büyüyenlerden risk daha azmış böyle olunca. Çok şükür bebeğin gelişimine bir zararı yok şimdilik. Umarım da hiç olmaz. Ama işte erken doğum veya daha değişik riskler var dedi doktor. Yatıyorum hep. Dua ediyorum. Kızımla konuşuyorum, savaşçı savaşı kaybetme diye. Allah hepimize yardım etsin.

canimmmm yaaa allahim insallah hepimizin gönlüne göre versin amin...evet kiz kiyafetleri cekiyor degilmi.bende hediye alirken kiu kiyafetleri almayi seviyorum gercekten hangisini alcagimi sasarimmm..benimde esimin öyle valla gitlik var onlardada banada teyzesi falan derdi senin kizin olmaz ama bunda duydu söyle yüzüme bakti senin kizin olcak bu sefer deyince valla cok sasirdim herkezden beklerdim ondan asla...tiple ne alakasi varyaaaa allahim yaaaaa...insallah kurban oldugum allahim onunda tatina bakmayi nasip eder insallah hepimizin gönlüne göre versin rabbimm aminn...amin insallah erkek olursa salihlerden kiz olursa salihalardan nasip etsin rabbim..canim benim güzel dileklerin icin cok tesekür ederim kendine iyi bak bebisede canim benim...

Melonecim benim oğlanların üçlendiği kesinleşti.. Hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıklı, iyi huylu olsun da... Ama sana %80 dediyse kızdır diye düşünüyorum..
canim allahim ogluslarina uzun ömür versin saglik sihat versin..hayirli olsun insallah canim benim...bende diyorum zaten eger buda erkek olursa biraz gecinde tekrar deneriz söyle yasimizin son deminde son kesti derkler ya eger benimde erkek olursa artik insallah bir dahakine allahim yasatir kurban oldugum allahim vardiir bir bildigi rabbimin böyle hayirli görüyor demekkki allahim büyük yüce rabbim onlara uzun öbür versin..evet %80 dedi canimm ama sen bir daha ki kontrole kadar pembe alma birdahakine kesin söylerim diyorda gel onu sen benim yüregime söyle ya buda 2.oglusum gibi süpriz yaparsa diyorum nebileyim%99 kiz de bir dogdu geldi erkek allahim herseyi gönlümüze göre versin hayirli evlatler nasip etsin insasallahhhh aminnn..sende hep erkek mi dedi canim kacinci haftada bana 21 hayftada dedi dahada tam kesin degil yani...insallah dogrudur....kendine cocuklarina bebisine iyi bak...canim.

evet bende hep nezaman aynaya baksam ya ben kilo almiyom neden kalinlastim diyomm hissediyorum kalinlastigimi..evet türk markete biraz uzak canimiz bir sey ceker diye aklimiza bir sey getirmiyoruz fazla getirmemeye calisiyom ama geldimide ara dur artik..evet uzakta olsa var yani sagolsun arkadas aldi getirdi...onu bend eduymustum suya anlatildigini canim..evet akip gider diyorlar..evet esime söyledim gördügüm rüyalari nasip insallah dedi insallah o gördügüm rüya dogrudur..bende rüyalardan cikarmaya calisirim bendede cok etkilendigim rüyalar cikiyor..canimm yaa insallah allahim dualarimi kabul eder insallah gönlümüze göre veriir kurban oldugum allahim aminnn..hayirli evlatlar insallah hepimize kendine bebise iyi bak canim benimm..

bayramdı kız kardeşimin düğünüydü derken epey uzak kaldık sizden herkeze selamlar sağlıklar ve sıhhat dileriz biz iyiyiz herşey yolunda tek bir şey var kızımızın adını bulamıyoruz hem anlamı güzel hem söyenişi güzel bir isim yok şimdilik herkeze isim söyleyin diyoruz birde türkçe isim olsun diyoruz arapça ne kadar çok isim var etrafda isim ararkende hep onlar çıkıyor birde adların bilinenen anlamlarının doğru olmadığına rastladım işimiz çok zor HELP ME

slm canim ben kendi adima iyiyim diyeyim bend ehersey yolunda sende hosgeldin ne güzel stres attin geldin insallah bizde seneye geliriz türkiyeye.ne güzel ya cd vermis ohhh ne güzel bakiyorsun..evet ya inanirim insan nasilda heyecan yapiyor..bende göbek yok daha 1 kilo aldim ama kalislasiyorum hamile oldugum andan beri enime gidiyom..tetonoz hakkinda bilgim yok canim.evin hayirli olsun güle güle oturun bebisinle.kendine bebegi iyi bak stres yapma canim benim..

slm canim hosgeldin dügününuz hayirli olsun allah mutlu etsin sonuna kadar agiz tatliligi versin insallahhhh aminnn.iyi olmana sevindim canim bende iyiyim hersey yolunda cok sükür..ayyyyyyy ayyyyy senin kizini prensesini yesinler yaaaa yerim ben onu bak bende bir kac tane söyleyeyim belki fikir olur canim benim..ECRIN AZRA AFRA ESILA MINA BUGLEM ELiS ELiSA ELiSLiYA ELA HIRANUR ERVA ESLEM ELiFLiYA ELANUR HIRANUR TANEM MiRAY CEYLiN insallah beyenirsin fikir olur allahim kizina uzun öbür versin saglikli sihatli alirsin insallah kucagina aminnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…