Ben en çok ela gözlere bayılırım. Tatilde bol bol ela gözlü arkadaşlarıma, akrabalarıma baktım :)))
sagolasin canim..yaparsin valla cok korkutma kendini sen böyle deyince otamatikmen öyle gidiyor korkuyosun ben varya 1 oglumda doktor sezaryan olabilirsin dedide ben barim barim bagirdim hayir istemiyorum ben normal dogurcam bu arada dogumdayim sancilarim var ama bebegin kafasi yukardaydi sonra düzeldi vakumla cektiler dogdu cok sükür güclü arkadasim benim insan onu kucagina almayi düsündükce nasil oldugunu merak ettikce hic birseyden korkmuyor allah varya inan gücünü kuvvetini veriyor gercekten bence sende yaparsin kendini sartlandirma bak gercekten cok rahat edersin...aman aman allah korusun nekadar kalırsa bebiş okadar iyi umarım erken gelmez canım
e bana nie vermiyo doktorum magnezyum ya size neye göre viryo magnezyumu doktrlar bana hiiç vermedi başka doktra da sölemiştim bu kaburgayı oda bişe demed ama magnezyumda vermedi ala ala
hoşgeldin bakalım meleğin hayrlı olsunnn....çokmu istydun kız canım
ya canım çok tatlısın allah razı olsun ...ama ben gerçekten yapamam etrafımdaki herkes ama herkes normal doğum yap diyip duruyo keşke bi anlık gaza gelsem o gün ya heryönden zarar bana hem maddi hem manevi biliyorum ama yapıcak bişe yokkk
meloncum rabbim hayırlısını versin ama sende haklısın 2oğlan dan sonra nasıl istenir bizde bugün erkek cicisi aldık e oğlumada baktık enson kızların oraya göz attık ay herşeyleri renkli şirin bıcır bıcır gerçi artık erkeklere de çok şey var ama kızların illa farklı o ayakkabıları bile benimki zaten kızcıydı hatta ben şu hediye şeyinden bahsettim kız çıkarsa elbise yada etekli bişey alırız diyo benim ki daha hevesli aslında yeğeni oldu ama onlara acık kırgın yoksa kız diye şimdiye kaçıncıya giderdi
bi de bi arkadaşım anlatmıştı o duş almış eşiyle doğuma girmiş burda almıyolar ya ne garip gelmişti bide ilk suda doğum düşünmüştüm diye o bahsetmişti, bizde hayal gibi dinliyoduk gerçi burda eş olayı hayal hala benimki ya ağlar ya beni delirtir girmesin daha iyi
allah razi olsun güzel dileklerin icin okunca bile agzim kulaklarimda yani..canım benim ya inşallah kızın olur bunu yürekten sölyrum :)
canım bende söliyim belirtimi artık her neyse
karnım benimde yayvan sivri değil yani
hep yanlarıma aldım kiloyu gerçi 3 kilo aldım ama hiç kilo almadan öncede hamile olduğumu öğrendiğimde başladı belim kalılaşmaya ve kalça basenlerim çıkmaya
göbişim okadar büyü değil yani sölemesem hamile olduğumu anlamayolar daha öle diyim
aa bak ne kadar doğrudur bilemem ama acaip turşu yedim salatalık turşusu ve yeşil zeytin
halada yerim
çirkineştmmi bilemicem kayınvalideeme göre evet çirkinletim ama eşime ve 2 yengeme göre güzelleştim ben anlamyrum bilemşcem sanki aynı bi değişiklik yok yüzümde ama fiziğmiz bozdu hemencecik kzım
gerçi bünyeden bünyeye de değişiyo
ilk hareketlerini ben solda hissettim
ama beni kim görse kızın olucak diodu sanki yüzümde yazıyo gibi
ilk hamile olduğumu çğrendiğimde erkek bebeği emzirdiğimi gördüm sonra hep kız çocuğu gördüm
ç,n takvimide doğru tahmin inanmasamda
bide şu yuyurtlama olayıda doğru yani benim tuttu
aklıma gelen bunlar sorarsam yine yazarım
Melonecim benim oğlanların üçlendiği kesinleşti.. Hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıklı, iyi huylu olsun da... Ama sana %80 dediyse kızdır diye düşünüyorum..allah razi olsun güzel dileklerin icin okunca bile agzim kulaklarimda yani..benimde yayvanlasti ben ne kadar anlamasamda esim öbür hamileliklere bakarak yayvan diyor..bende hamile kaldim kalinlastim bir kilo aldi daha ama hep aynaya baktigimda yaaaa ben kalinlasiyom valla cok kilo alcam diyodum hatta kiziyorlar neren kilolu karnin yok falan diyorlar tamam karnim yok ama kalinlastim kendimi iyi bildigim icin sonra senin giib eksiye aserdim tursu canim iatedi arkadasa aldirdim türk marketinden bizim buraya uzak almanyada heyerde yok türk marketi bize uzak limon tursu erik nebileyim hic tatli yemedim aklima gelmedi sanki sonra benimde 5 haftalikken hamile oldugumu söylemeye basladim hep kiz dediler hatta hic beklemedigim insanlarda yani onuda aciklayayim sana esimin teyzesi benim 2.oglum dogdu sonra böyle hamilelik falan konusulunca aman yapma sen bizim sülalede kiz yok olmaz seninde diyordu esimlerin sülalede biraz kiz gidligi var genelde erkek yani o bile degince senin kizin olcak diye sasirdim valla herkezden beklerdim ama ondan zordu yani cin takvimi kiz diyor rus takvimi burda bir munure demisti erkek diye diger hep kiz dediler yumurtlama olayini haatirlamiyorum inan yaa adetim en son nezaman geldi onuda tam hatirlamadim yanii..rüyalarim hem erkek hem kiz anlam vermedim sadece 2 rüya beni cok etkiledi onuda anlatmayayim ama kesin belli olsun yazarim birde birkere dua ediyordum balkonda almanyada yildiz kaydi 11 senedir almanyadayim 2 defa gördüm bir ev almak icin dua aderken biride böyle bebek icin iste kaysin dedim kaydi o anda bastim cigligi ev icinde öyle demistim olmustu ne bileyim yaa bunudami anlatmasydim ne iyi degil derler yaa ne bileyim hemen hemen ayni gibiyiz allahim sagliklisinin hayirlisini versin insallahhhh aminnnnn canim benim.
allahim ne olur duam sana geldiyse bir yildiz
Canım benim annem eşim falan hep erkek gördüler rüyalarında. Bir tek ben görmemiştim hiç bişey.Ta ki 2 hafta öncesine kadar... Tek rüya gördüm, onda da kızdı. 3-4 yaşlarında, düz saçlı, masmavi gözlü çok tatlı bi kızdı. (bizimkinin mavi gözlü olma ihtimali %0 gerçi)
Benim teyzemin kızı kendi hamileliğinde dua edip yatmış,rüyasında görmüş o gece kız olacağını.sen de dene istersen.
Bu arada benimki de çin takvimine göre kızdı :) tuttu yani.
evet sorma ya...ay az önce geldik bizde dolaştık çocuk mağazalrını gezdik tırnak makasını falan gördüm aman allahım insan gördükçe hatrlyo yandık valla :)) şimdilik pişama aldık ama çok şirinler eşim cimbomlu olduğu için ne görse alıyo zaten....
ne renk peki o eczanedeki b oya
benim görümcem kullanıyo hala oğlu 2 yaşında hala yatyo çokda memnun bende oyun parkından almayı düşünüyrum daha doğrusu aldrcaz artık annaneye yada amcaya yada babanne hala gönüllü çok heheheh
csnımcım ben ce senin sorunun la aynı değil bu bendeki sağ göğüs altında batma kaburgam ağryo yani otuurunca oluyo sacede arkama yastık koyup otryrum
maşallah sana hayranım zaten böle cesur ca normal doğum yapanlara ama ben yapamammmm
sagolasin canim..yaparsin valla cok korkutma kendini sen böyle deyince otamatikmen öyle gidiyor korkuyosun ben varya 1 oglumda doktor sezaryan olabilirsin dedide ben barim barim bagirdim hayir istemiyorum ben normal dogurcam bu arada dogumdayim sancilarim var ama bebegin kafasi yukardaydi sonra düzeldi vakumla cektiler dogdu cok sükür güclü arkadasim benim insan onu kucagina almayi düsündükce nasil oldugunu merak ettikce hic birseyden korkmuyor allah varya inan gücünü kuvvetini veriyor gercekten bence sende yaparsin kendini sartlandirma bak gercekten cok rahat edersin...
yapcak birsey var benim arkadasim gidecek aslanlar gibi esiyle birlikde doguma girecek alacak insallah kucagina bir avazda insallah aminn....
allah razi olsun güzel dileklerin icin okunca bile agzim kulaklarimda yani..benimde yayvanlasti ben ne kadar anlamasamda esim öbür hamileliklere bakarak yayvan diyor..bende hamile kaldim kalinlastim bir kilo aldi daha ama hep aynaya baktigimda yaaaa ben kalinlasiyom valla cok kilo alcam diyodum hatta kiziyorlar neren kilolu karnin yok falan diyorlar tamam karnim yok ama kalinlastim kendimi iyi bildigim icin sonra senin giib eksiye aserdim tursu canim iatedi arkadasa aldirdim türk marketinden bizim buraya uzak almanyada heyerde yok türk marketi bize uzak limon tursu erik nebileyim hic tatli yemedim aklima gelmedi sanki sonra benimde 5 haftalikken hamile oldugumu söylemeye basladim hep kiz dediler hatta hic beklemedigim insanlarda yani onuda aciklayayim sana esimin teyzesi benim 2.oglum dogdu sonra böyle hamilelik falan konusulunca aman yapma sen bizim sülalede kiz yok olmaz seninde diyordu esimlerin sülalede biraz kiz gidligi var genelde erkek yani o bile degince senin kizin olcak diye sasirdim valla herkezden beklerdim ama ondan zordu yani cin takvimi kiz diyor rus takvimi burda bir munure demisti erkek diye diger hep kiz dediler yumurtlama olayini haatirlamiyorum inan yaa adetim en son nezaman geldi onuda tam hatirlamadim yanii..rüyalarim hem erkek hem kiz anlam vermedim sadece 2 rüya beni cok etkiledi onuda anlatmayayim ama kesin belli olsun yazarim birde birkere dua ediyordum balkonda almanyada yildiz kaydi 11 senedir almanyadayim 2 defa gördüm bir ev almak icin dua aderken biride böyle bebek icin iste kaysin dedim kaydi o anda bastim cigligi ev icinde öyle demistim olmustu ne bileyim yaa bunudami anlatmasydim ne iyi degil derler yaa ne bileyim hemen hemen ayni gibiyiz allahim sagliklisinin hayirlisini versin insallahhhh aminnnnn canim benim.
allahim ne olur duam sana geldiyse bir yildiz
Valla melonee seni çok iyi anlıyorum, her ne kadar 2 oğlum olmasa da. Bana erkek dediğinden beri doktor, mağazalarda gözüm kız kıyafetlerine takılıyo. İçim durmuyo işte. Hediye alıyorum ben de napayım. Bizim ailede de kız kıtlığı var. Herkes erkek.sagolasin canim benim amin insallah.insallah icimde kalmaz allahim gönlüme göre versin ne bileyim normalde almazdim dayanamadim..oglumda al anne kiz olcak diyor ben alirken alalimmmi annem demistim oda öyle diyor.2.oglumda doktor %99 kiz dedi hic bukadar olmamistim bir igne bile almadim yani bu sekildeki gibi hissetmemistim bunda sanki cok hevesliyim dayanamadim esimede gösterdim gösterirken bile seve seve gösterdim aman yerim seni ben aman söyle falan diye icim gitti hatta esime dedim ki askim insallah icimizde kalmaz dedim sonradan biraz sanki pisman oldum almasamiydim iyice kesin oluncaya kadar diye ama aldim artik olmazsa birine hediye götürürüm..senin bebisinde güle güle giysin insallah saglikla sihatle alirsin kucagina güle güle kullansin insallah...
gunaydın kızlar . bız erkencıyız bu sabah babısko mesaıde pazar pazar calısıyor gecmısı okumadım sımdı bı bakayım gecmıste neler var kendınıze ve bebıslere ıyı bakın
Kızlar doktorum bana yeni magnezyum verdi. Allahım ya, inanılmaz kötü. İçerken kusucak gibi oluyorum. Ama faydalarını da gördüm. Ağrılarım, zaman zaman kramplarım vardı geçirdi.
Siz de böyle şeyler yaşıyor musunuz? Ya da içerken bu kadar etkilenen var mı? Ne kadar çok hap içiyoruz ya. Kan hapı, elevit zaten fena. Bir de bu. Çok fena ya...
Ayheka, geçmiş olsun canım! Zor tabi, ama dua et, dinlen, kendine dikkat et. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Doktorlar genelde en kötü ihtimali ça diye söylüyolar. Bunu da unutmamak lazım!
Benim kisi rahim içinde, dışa doğru büyüyor. İçe doğru büyüyenlerden risk daha azmış böyle olunca. Çok şükür bebeğin gelişimine bir zararı yok şimdilik. Umarım da hiç olmaz. Ama işte erken doğum veya daha değişik riskler var dedi doktor. Yatıyorum hep. Dua ediyorum. Kızımla konuşuyorum, savaşçı savaşı kaybetme diye.ayhekacım miyomlar zararlı biliyorum ama bebişin olduğu taraftamı bi arkadaşın diğer yumurtalığında çıkmıştı doktor sorun olmaz demişti peki küçülmesi için bi ilaç veremiyormu canım boşver yat dinlen bak bizim bi komşumuz kanamadan dolayı hep hastanede yatmıştı enazından evinde dinlen ki daha ne olacağımız belli değil son aylar tansiyonu albümü çıkanlarada doktor hastane ve ya çok ağır perhizler verebiliyor sende üzülme kötü düşünme yat dinlen hem yaramazın gelince totomuzu koyamıcaz belkide
Valla melonee seni çok iyi anlıyorum, her ne kadar 2 oğlum olmasa da. Bana erkek dediğinden beri doktor, mağazalarda gözüm kız kıyafetlerine takılıyo. İçim durmuyo işte. Hediye alıyorum ben de napayım. Bizim ailede de kız kıtlığı var. Herkes erkek.
Benim abim ve erkek kardeşim olcakmış düşün. Onlar bile erkek.
Beni gören de sende erkek annesi tipivar, kız bekleme diyo.
Neyse senin kızın olur inşallah canım, cici, güzel, zeki, ailesine düşkün, karakter düzgün.
günaydın canım, ben de bebişimle takılıyorum internette. tıklatıyo arada bi minnoşum
canim allahim ogluslarina uzun ömür versin saglik sihat versin..hayirli olsun insallah canim benim...bende diyorum zaten eger buda erkek olursa biraz gecinde tekrar deneriz söyle yasimizin son deminde son kesti derkler ya eger benimde erkek olursa artik insallah bir dahakine allahim yasatir kurban oldugum allahim vardiir bir bildigi rabbimin böyle hayirli görüyor demekkki allahim büyük yüce rabbim onlara uzun öbür versin..evet %80 dedi canimm ama sen bir daha ki kontrole kadar pembe alma birdahakine kesin söylerim diyorda gel onu sen benim yüregime söyle ya buda 2.oglusum gibi süpriz yaparsa diyorum nebileyim%99 kiz de bir dogdu geldi erkek allahim herseyi gönlümüze göre versin hayirli evlatler nasip etsin insasallahhhh aminnn..sende hep erkek mi dedi canim kacinci haftada bana 21 hayftada dedi dahada tam kesin degil yani...insallah dogrudur....kendine cocuklarina bebisine iyi bak...canim.Melonecim benim oğlanların üçlendiği kesinleşti.. Hayırlısı olsun inşallah.. Sağlıklı, iyi huylu olsun da... Ama sana %80 dediyse kızdır diye düşünüyorum..
ah canım ağzından bal damlıyo allah sana hayrı doğumlar nasip etsin..
aynen aynen bende de kilo alımı yok ama insan kendini biliyo işte kalınlaştığını anlysunn...ahh canım ne kötü seninde işin ya bi turşu istesen yani türk marketi ara neyse ya türk marketi olmasaydı..
ben kötü rüyalarımı yada sevmediğim rüyalaraı suya anlatrım sabah yüzümü yıkarken normal bi insanla konuşur gibi anlatyrumilginç gelicek anlattığım rüyalar hep bozulmuştr akıp gidermiş suyla.....bunu kaç kere denedim belki tesedaüf ama oluyo yani güzel rüyalarıda seni gerçekten sevdiğine inandığın birine anlat derler ...bu genelde annen yada eşin olur heralde...oda gerek olması için ya bunlar belki batıl inanç ama ben rüyalardan hep anlam yüjerim fala bilmem neye inanmam ama rüyalaradan bişey çıkarırım işte...
duların kabul olur umarım
selma kızlar sonunda evime döndüm dün.arifeden beri giremiyorum özledim sizleri ve çok merak ediyorum umarım herkes iyidir.bebişler büyüdü iyice.bende 4 boyutlu ultrason yaptırdım.inanılmaz bir duygu inanılmaz bir heyecandı.bebişim 2 hafta önden gidiyor ama hersey yolunda.burnu aynı babasının burnu sanırım ona benzeyecek :) doktor cd sini verdi hergün açıp izliyorum miniğimi.bu arada benim göbeğim fena büyüdü.baktım sizinkilere gayet iyisiniz incesiniz.benimde sadece göbeğim var arka tarafımda filan kalınlaşma yok.tetanoz aşısı yaptıran varmı.ben ev değiştirdiğim için önce nüfus işlerimi halledecğim sonra aile hekimliğine bşvurup halladeceğm.geç kalmadım dimi kızlar.yarın okul başlıyor pazartesi sendromu yaşıyorum şuan :)
bayramdı kız kardeşimin düğünüydü derken epey uzak kaldık sizden herkeze selamlar sağlıklar ve sıhhat dileriz biz iyiyiz herşey yolunda tek bir şey var kızımızın adını bulamıyoruz hem anlamı güzel hem söyenişi güzel bir isim yok şimdilik herkeze isim söyleyin diyoruz birde türkçe isim olsun diyoruz arapça ne kadar çok isim var etrafda isim ararkende hep onlar çıkıyor birde adların bilinenen anlamlarının doğru olmadığına rastladım işimiz çok zor HELP ME
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?