Amin canım inşAllah..dilerim hic bir sorun olmadan dogumun gerceklesir, bebegini kucagina alirsin..
3 lu taramasi riskli cikan arkadasim 2 li tarama daha guvenilir..benim dr 2 li iyi cikti 3 lu yapmicam demisti
Okul umurumda değil. Zaten branşım müzik. Sallayan yok bizi.geçmiş olsun canım umarım sorunsuz geçer hamilleiğin..okuluda boşver bebğin herşeyden önemli,zaten 2,5ay ancak gidebileceğiz bizde çokta işe yaramayacak çocuklar yarım kalacak,gerçi ben norm fazlası oldum sınıfımı bıle aldılar elımden
korkma canim ben 2 tane dogurdum 2 side normal dogum allah sana gücünü veriyor herzaman iyi düsün iyi olsun .korkma sakin ben hep dogumda hepsi gecicek ve onu görücem az kaldi biraz sonra kucagima alicam nasil birsey acaba diyerek hepsi geldi gectiii insallah buda öyle olur. seninde insallah bir avazda derler ya hepimizin öyle olsun canim benim ......bebekler susmadimi buseferde ona det yanariz hayatin cilvesi iste degilmiaman aman inşallah nasıl doğurucaksak ya şu doğum beni korkutyo hayrlısıyla bi doğursak...ve sonrada kızlar bak koruyoduk şimdş başka sorunlar var bu bebek hiç susmuyo mesela ağlıyo falan :))
ay canım benim teşşkür ederiz .....inşallah güzel çıkar ya....hepimiz canım amiiinnn
2 lin iyimiydi yani canım....canım hemen aminyosentez yaptrma önce farklı bi dokotra daha göster.....ayrıntılıda incelesin doktr
ordada kötyse ondan sonra karar ver inşallah temizdir bebişin çook sağlıklıdır inşallaaaah
o konuda herkes kararsız kıme sorsam bılemedi... park yataklar sankı çok dandik,naylon...
ama yanımda kalacak bir süre ve odama beşiği sığmaz..
yanıma bambu alıyım dedim ama bılemedım bambularda 6aya kadar kullanılıomuş
anam varmış bi benim gibi kız ben seni daha küçük 35lerde sanmıştım :) ay çogundan daha büyük ama daha dayanıksızım sanırım dün kocam beni boşuyodu bu haftalarda sabrederse bana bidaha hep sabreder herhalde :18:
senin de ilkmi canım inşallah sen rahatladın artık darısı başımıza inşallah doğumun da kolaylıkla olur ve verdiğin bilgileride okuyorum
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
cnm evet genelde park yatak öneriyor anne olan herkes.mobilya beşikte pek yatmadığını iddia edenler var 1 yaşından sonra ,valla benim şahsi fikrim tabi bu ama ben park yatakları beğenmediğim için üstüne üstlük 2+1 evim ,odada yapamıycam,seneye inşallah ev alırsak çocuk odası yaparım ben kararsız kaldım ve eşimin anlık atağıyla beraber öylesine bakarken çilek mobilyadan bu beşiği alıverdik oğluşuma.kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde
benim arkadaşda var park yatak.gayet memnun.bazıları gerçekten dandikte.iyi markalarınki güzel oluyor
valla cnm benim baktığım azönce arkadaşada gösterdim disneyin ürünü kipada gördüm onları 135 tlydi ama yatağı yoktu içinde en fazla 200-250 arası olur içine yatak alıncada.ama bence internette daha ucuz böyle şeyler internetten alın derimalıp kullanan varsa marka söyleyebılır mi..netten baktıklarıma emın olamıyorum,mağazada baktım o da 350dedi çok geldi bez parrçası soonuçta
cnm evet genelde park yatak öneriyor anne olan herkes.mobilya beşikte pek yatmadığını iddia edenler var 1 yaşından sonra ,valla benim şahsi fikrim tabi bu ama ben park yatakları beğenmediğim için üstüne üstlük 2+1 evim ,odada yapamıycam,seneye inşallah ev alırsak çocuk odası yaparım ben kararsız kaldım ve eşimin anlık atağıyla beraber öylesine bakarken çilek mobilyadan bu beşiği alıverdik oğluşuma.
Eki Görüntüle 500883 Eki Görüntüle 500884
erken aldık biraz ama olsun napalım Allahım yüzünü görmeyide yatırmayıda nasip etsin inşallah.ama yatmazsa diye de tedirginim açıkcası.valla yatmazsada paşa gönlü bilir oturma odasındaki çekyat onu beklerkarar senin tabikide.ama park yatak alıcam dersen ben en çok disneyin ürünlerini beğenmiştim bakarken ,en beğendiğimde şu olmuştu
Eki Görüntüle 500882
alıp kullanan varsa marka söyleyebılır mi..netten baktıklarıma emın olamıyorum,mağazada baktım o da 350dedi çok geldi bez parrçası soonuçta
cnm yaa üzüldn bide kaçgün boşyere,kıyamam.çok sevindim kıyamm minnoşuna senin,bende benim minnoşa oğluşuma bugün tırnak makasını saç fırçasını aldım ,Allahım al al bitmiyo bunlarrAllah kocalarımıza çook paracıklar versin
tatlım sahi bende boyatıcam bugün eczanede vardı boyalar loreal ve kolestonun organik boyalarını bile önermediler,bitane boya gösterdi 32 tl dedi,bunu veriyoruz hamilelere çok iyi dediler ama unuttum adını,alınca yazarım sanada burdan..ama ben yine de pek diplerine sürdürmiycem organik boya ama boya sonuçta
kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde
kas ağrısı mı bılemedim ama benım 10gun öncekı ağrım yıne oldu 2saat kıvrandım.sankı gobeğimin içini tornavıdayla oyuyorlar yada organlarımı bırı avuçlamış son kuvvet çıkarmak için çekiyor:) komık tabır ama aynen oyle
korkma canim ben 2 tane dogurdum 2 side normal dogum allah sana gücünü veriyor herzaman iyi düsün iyi olsun .korkma sakin ben hep dogumda hepsi gecicek ve onu görücem az kaldi biraz sonra kucagima alicam nasil birsey acaba diyerek hepsi geldi gectiii insallah buda öyle olur. seninde insallah bir avazda derler ya hepimizin öyle olsun canim benim ......bebekler susmadimi buseferde ona det yanariz hayatin cilvesi iste degilmi
dün akşam ilk hamile kıyafetlerimi aldım.lcw dan dar paça nar çiçeği pantolon buldum çok rahat.üstünede tunik aldım.şimdi ne gzel şeyler var.7 sene önce çok banel hamile kıyaftleri vardı hemde çok pahalıydı.şimdi güzel gzel giyiniyim bari.zaten son hamileliğim olcak.
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
Hayırlı cumartesiler güzel anneler..
Bişey sorcam ; ben 20. haftamdayım bu haftadan itibaren basladı.. rahım gelısmesinden sanırım rahmın üst derısınde bıkını böllgesının kenarında kararma oldu bende.. biyerde okudum olcak yazıyordu.. benden baska kimse böyle birşey gözlemledi mi? dogumdan sonra gidiyormuş sanırım ama cok olmasada can sıkıcı bir durum..:26:
Selam kızlar.
Uzun zamandır yazmıyorum. Biraz keyifsiz bir dönem geçirdim. Gerçi hala geçiriyorum ama alışmaya çalışıyorum.
Daha önce belki söylemişimdir. Hamile kalmadan önce 3 cm miyomum vardı benim. Şu an 11 cm'e yaklaştı gebelikle beraber büyürmüş miyomda. Doktorum risk var dedi. Hiç bir şey olmayadabilir, ama yine de her şeye hazırla kendini dedi. Çok canım sıkıldı ama Allah büyük hayırlısı olsun. Yatıyorum genelde. Öğretmenim, Pazartesi mesai başlıyor ama doktorum gidemezsin heyet raporu yazıcam dedi. Anlaşılan doğuma kadar yatmam gerekecek. Öyle işte paylaşmak istedim sizlerle. Dualarınızı eksik etmeyin n'olur..
kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde
kizlar bende yeni geldim eve bugun araba bendeydi cocuklarla bindik gittik alisveise almanya sogudu 10 derece üsüdüm valla canim kücük türkiye salataliklarda cekti onu aldim dal tomades ohhh mis gibi insan kendini türkiyedeki gibi hissettim caniniz istese bile türkiyede bolll oldugu icin yazmakta bir sorun görmedimmmm..kizlar alisveriste benim bebise ilk hediyesini aliverdim nasil olduysa aslinda tam kesin olsun öyle falan dedim ama dayanamadim iste hello kitty kilotlu coraplarindan aldim cokkk güzel dayanamadim insallah sag saglim giymeyi nasipeder kurban oldugum allahim aminn.aldim ama insallah bir daha ki kontrolde %99 kiz der %80 kiz dedi alirken biraz dedirgindim sonra kasaya gelince aman kismet artik kiz olmazsa baska birine hediye veririm dedim aldim insallah allahim gönlüme göre veriri hepimizin kurban oldugum allahim aminn...daha önce biberon emzik biberon agzi falan aldim yedek hepsini nuk aldim almanyada en iyi marka nuk...ayrica bübchenin kremlerini sambuanlarini aldim penateninde kremlerinden faln aldim emzik ve biberonlari hem kiz hem erkek rengi ama kilotlu coraplar baya pembe yaniinsallah hepsini sag saglim kullanmayi nasip eder allahim aminn...
Slm kizlar nasilsiniz sizlerde bebislerinizde iyisinizdir umarim biz iiz cok sukur bu arada bebisimin hareketlerini esim elini karnima koyunca hissediyo artik cok heycanlaniyo cok guzel bu duyguymus diyo tabi dunyanin en guzel duygusu diyorum bendebu aada bende surekli aranizda olmak istiyorum ama telden giriyorum ve int paketim bitti sinir oluyorum siz burda kaynatiyosunuz ben bulunamiyorum bu arada haftaya endokrin doktoruma gitcem seker tuklemesi yapcak ondan sonraki hfatada kadindogumcuma gitcem oda yukleme yapmak isticek bu iki doktor arasinda ayarlama yapmam lazim yaa bide bu aya iki kilo almisim hamile kaldigim kiloma döndüm ins bundan sonra cok almam vucudumdaki sislik davam ediyo ve carpintimda baya var hayirlisi olsun benden bu kadar annisler kendinize cok ii bakin aranizda bulunamiyoru diye kizimla beni unutmayin optum sizleri vee minik kuzulariniZi
Hayırlı cumartesiler güzel anneler..
Bişey sorcam ; ben 20. haftamdayım bu haftadan itibaren basladı.. rahım gelısmesinden sanırım rahmın üst derısınde bıkını böllgesının kenarında kararma oldu bende.. biyerde okudum olcak yazıyordu.. benden baska kimse böyle birşey gözlemledi mi? dogumdan sonra gidiyormuş sanırım ama cok olmasada can sıkıcı bir durum..:26:
Canım benımde aynıydı böyle. Doktoruma sordum. Karacigere baskı yapıyormuş bebiş. Doktor normal dedi yani. Sorun yok. Karnımda zaman zaman böyle baskı oluyordu. İkisi içinde magnezyuma başladı. şİMDİ Magnezyum kullanıyorum. Gayet iiyiyim.
Slm kizlar nasilsiniz sizlerde bebislerinizde iyisinizdir umarim biz iiz cok sukur bu arada bebisimin hareketlerini esim elini karnima koyunca hissediyo artik cok heycanlaniyo cok guzel bu duyguymus diyo tabi dunyanin en guzel duygusu diyorum bendebu aada bende surekli aranizda olmak istiyorum ama telden giriyorum ve int paketim bitti sinir oluyorum siz burda kaynatiyosunuz ben bulunamiyorum bu arada haftaya endokrin doktoruma gitcem seker tuklemesi yapcak ondan sonraki hfatada kadindogumcuma gitcem oda yukleme yapmak isticek bu iki doktor arasinda ayarlama yapmam lazim yaa bide bu aya iki kilo almisim hamile kaldigim kiloma döndüm ins bundan sonra cok almam vucudumdaki sislik davam ediyo ve carpintimda baya var hayirlisi olsun benden bu kadar annisler kendinize cok ii bakin aranizda bulunamiyoru diye kizimla beni unutmayin optum sizleri vee minik kuzulariniZi
valla benim kociş dışarda arkadaşlaryla görüşmeye gitti kızımla beni gezdirdi bana hamile tşörtü kzımada pişama lar aldı şirin şirin sonra eve geldik babiş gitti bizde bir şarkısın sen izlyruz işte..Neler yapıyosunuz....
Çok ilerlemiş okuyamadım.. İnşallah herşey güzeldir.. Ben de dün ayrıntılıya girdim.. Çok şükür bebekle ilgili sonuçlar güzel...
Oğluşumuzun geleceği netleşti... Belirsizlik vardı...
Plasenta previa ve vaza previa açısından takip edilmeli yazmış rapora... Bu da kanama olma ihtimalini yükseltiyor... Samimi dualarınızı bekliyorum.. Nede olsa haldeİki gün tatile gittik 29-30 ağustosu fırsat bilip... 2 günde 2 kilo almışım... Toplam 4 kilo oldu... İnşallah bu hızla devam etmez.. Yuvarlak olurum herhalde.. Boy da 1,60 zaten..n sizler anlarsınız..
evet tatlım seni biliyorum sölemiştin daha öncede hatrladım....ewed bende sordum işte doktra ama bebekle ilgisi yok dedi kas ağrıması dedi pek bişe sölemedi açıkçası nereye kadar sürücek bu kaburga ağrısı acaba ya sen şimdi iyyim derken batma olmuyomu artık
biz kızımla çok iyyiz efenimmm...
benimde bikere hissetmişti çok mutlu oldu zaten kıskanıyo beni sen ne güzel hissediyosun dio bende üzülyrum o hiç bişey hissedemiyo çünkü bu duygu çok güzel o bu duygudan mahrumm...elini alıp koyuyorum göbişe hareket eden bebişim babası elini koyunca duruyo cadııı ......teyzeyede yapıyo bunu.....canım bizde herzaman giremiyoruz ya yani senden iyi kaynattığımız kesin ama öle her saat başında durmayrum ki bende . nasıl doktr ayarlamsı yapıcaksın anlamadım canım....
neden aldığın kiloyu verdin beslenmen nasıl iştahın falan mı kapandı:26:
benim maşallah diyelim şişliğim henüz olmadı olmasında ya ama bu şişlik çoğunda var sanırım herke şikayetçiydi çünkü
napcan tatlım idare edicen sende benimde şişlik yok ama kaburgamda batma var işte sorunsuz olmuyo.....çarpıntı ayşede de vardı varmıki hale acep
kansızlıktan die biliyorum ben ama
aman diyim unutulurmusunuz hiç yaa
valla benim kociş dışarda arkadaşlaryla görüşmeye gitti kızımla beni gezdirdi bana hamile tşörtü kzımada pişama lar aldı şirin şirin sonra eve geldik babiş gitti bizde bir şarkısın sen izlyruz işte..
ozamaaan paşana sevgileeerrr
allahım yardımcın olsun tatlım ama anlamadım şimdi ben neyin takipi bu yani
evet tatlım seni biliyorum sölemiştin daha öncede hatrladım....ewed bende sordum işte doktra ama bebekle ilgisi yok dedi kas ağrıması dedi pek bişe sölemedi açıkçası nereye kadar sürücek bu kaburga ağrısı acaba ya sen şimdi iyyim derken batma olmuyomu artık
Yok canım. Olmuyor. Doktorum direkt bebeğin anne karnından genişlediği için, organların kenara sıkışması diye açıkladı. Sağolsun doktorum çok açıklayıcı. Anlatıyor ben daha sormadan herşeyi. Magnezyum çok işe yaradı ama ben de. Bir de sol tarafıma yatıyorum geceleri. O zaman daha rahat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?