Ayşe listeye kızımın adını ekler misin Tuğsem :)
Selam kızlar.
Uzun zamandır yazmıyorum. Biraz keyifsiz bir dönem geçirdim. Gerçi hala geçiriyorum ama alışmaya çalışıyorum.
Daha önce belki söylemişimdir. Hamile kalmadan önce 3 cm miyomum vardı benim. Şu an 11 cm'e yaklaştı gebelikle beraber büyürmüş miyomda. Doktorum risk var dedi. Hiç bir şey olmayadabilir, ama yine de her şeye hazırla kendini dedi. Çok canım sıkıldı ama Allah büyük hayırlısı olsun. Yatıyorum genelde. Öğretmenim, Pazartesi mesai başlıyor ama doktorum gidemezsin heyet raporu yazıcam dedi. Anlaşılan doğuma kadar yatmam gerekecek. Öyle işte paylaşmak istedim sizlerle. Dualarınızı eksik etmeyin n'olur..
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel çıkıcak
2 li testinde risklimiydi canım yoksa sadece 4 lü mü yaptrdınız .....ben ikitellide istanbul hospitale kamer tezer beye gidiyrum çok tavsiye edilen bi doktr menunumda ayrıca.dokotr çok ilgili ayrıca pozitifte şimdi geldim ben de ondan ama baya baya yoğun bi doktr her gittiğimde 3 saat beklyrum taa uzaktan gelenler bile var adama o bakımdan adamın hastası çok diim sana
merhaba kızlar.bugün 3lü tarama testi sonucumu aldım.moralim çok bozuk.tr.21 riskim 1:796 çıktı.2li tarama testimde kombine riskim 1:4487 çıkmıştı.dr çok ii demişti.ama 3lü testte doktor amniyosentez yaptırmak istersen yapabiliriz dedi.ben bişey diyemem sana kalmış falan dedi.çok moralim bozuldu.kaç saattir intte araştırıyorum.sizin sonuçlarınız nasıl?ve doktorlarınız ne söyledi?paylaşırsanız çok sevinirim.ben ne yapıcam şimdi?
Küçücük çocuktum hep kızım olur inşallah adını da tuğsem koyacağım diyordum eşimle tanıştığımda bile ilk söylediklerimden biri buydu karışmak yok ona göre demiştim oğlum olursa şu ismi koyacağım diye bir sürü isim söyledim ama sürekli değişti, kızımın adı hiç değişmedi. Rabbim bana erkek evladı uygun gördü kısmet böyleymiş inşallah 2. çocuğum kız olur ve çok sevdiğim Tuğsem ismini koyarım. Bu arada anlamı da baştacı demek.. Umarım kızın adı gibi her zaman herkesin baş tacı olur...
üstüme yapışan kırmızı donumdan almışındün akşam ilk hamile kıyafetlerimi aldım.lcw dan dar paça nar çiçeği pantolon buldum çok rahat.üstünede tunik aldım.şimdi ne gzel şeyler var.7 sene önce çok banel hamile kıyaftleri vardı hemde çok pahalıydı.şimdi güzel gzel giyiniyim bari.zaten son hamileliğim olcak.
cnm yaa üzüldn bide kaçgün boşyere,kıyamam.çok sevindim kıyamm minnoşuna senin,bende benim minnoşa oğluşuma bugün tırnak makasını saç fırçasını aldım ,Allahım al al bitmiyo bunlarrayy kızlar çok mutluyum ya allahıma şükür ler olsunprensesim çook iyi bebeğin suyu gramı iyi 320 gram maşallah ...hani ben 2 hafta geriden geliyrum demiştim ya yok diilmiş benim doktrum gayet uuyumlu gidiyo herşeyi iyi dedi .valla bencede kendi dokotrunuzdan şaşmayon güveniyosanız iyi bi doktrsa....
he bu arada burda bi kaç kişininde sağ göğüs altında batma vardı onu sordum kas ağrıması dedi başka dokotrda aynı şeyi sölemişti bebekle ilgisi yok korkma dedi nasıl rahat ediyosan öle otur dedi
ben yine saçımı boyatabilirmiyim die sordum evet dedi şimdiki modern boyaların bi zararı yok dedi ama ben yinede boyatmıcam ölesine sordum.iş olsun ...
4lü için kan verdik 2 hafta sonrada renkliye giricez 4 lüye bence gerek yoktu ama neyse artık verdik umarım güzel çıkar zaten bu test sonuçları nı gösterirken öldürüyo beni bu stress allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü ...
bugün doktr doğuma çıktığında kıkardeşimle hava almaya dışarı çıktık
bitane hamile hastahane çıkışında otrmuş ağlıyodu...içerde görmüştüm ayrıntılıya girmişti o bayan ama okadar üzüldümki gözlerim doldu dua ettim doktru beklerken allahım nolur bebeği ile ilgili bi sorun olmasın die soramadımda sormak isteriim ama anlatmak istememz die soramadım allahım yardımcısı olsun
ah cnm bugün kayınpederimin bi hareketine gıcık olunca seni anlattım bugün eşimemerhabalar kızlar nasılsınız hava dehşet sıcak burda açıkcası yandımim bittim benim biraz ödem sorunum vardı onu atlattım bu sefer idrar yolu enfeksionu çıktı oturduk onla uğraşıyoz.paartesi kontrolüm var bakalım durum ne olucak
Hayırlı cumartesiler güzel anneler..
Bişey sorcam ; ben 20. haftamdayım bu haftadan itibaren basladı.. rahım gelısmesinden sanırım rahmın üst derısınde bıkını böllgesının kenarında kararma oldu bende.. biyerde okudum olcak yazıyordu.. benden baska kimse böyle birşey gözlemledi mi? dogumdan sonra gidiyormuş sanırım ama cok olmasada can sıkıcı bir durum..:26:
Selam kızlar.
Uzun zamandır yazmıyorum. Biraz keyifsiz bir dönem geçirdim. Gerçi hala geçiriyorum ama alışmaya çalışıyorum.
Daha önce belki söylemişimdir. Hamile kalmadan önce 3 cm miyomum vardı benim. Şu an 11 cm'e yaklaştı gebelikle beraber büyürmüş miyomda. Doktorum risk var dedi. Hiç bir şey olmayadabilir, ama yine de her şeye hazırla kendini dedi. Çok canım sıkıldı ama Allah büyük hayırlısı olsun. Yatıyorum genelde. Öğretmenim, Pazartesi mesai başlıyor ama doktorum gidemezsin heyet raporu yazıcam dedi. Anlaşılan doğuma kadar yatmam gerekecek. Öyle işte paylaşmak istedim sizlerle. Dualarınızı eksik etmeyin n'olur..
tatlım sahi bende boyatıcam bugün eczanede vardı boyalar loreal ve kolestonun organik boyalarını bile önermediler,bitane boya gösterdi 32 tl dedi,bunu veriyoruz hamilelere çok iyi dediler ama unuttum adını,alınca yazarım sanada burdan..ama ben yine de pek diplerine sürdürmiycem organik boya ama boya sonuçtaayy kızlar çok mutluyum ya allahıma şükür ler olsunprensesim çook iyi bebeğin suyu gramı iyi 320 gram maşallah ...hani ben 2 hafta geriden geliyrum demiştim ya yok diilmiş benim doktrum gayet uuyumlu gidiyo herşeyi iyi dedi .valla bencede kendi dokotrunuzdan şaşmayon güveniyosanız iyi bi doktrsa....
he bu arada burda bi kaç kişininde sağ göğüs altında batma vardı onu sordum kas ağrıması dedi başka dokotrda aynı şeyi sölemişti bebekle ilgisi yok korkma dedi nasıl rahat ediyosan öle otur dedi
ben yine saçımı boyatabilirmiyim die sordum evet dedi şimdiki modern boyaların bi zararı yok dedi ama ben yinede boyatmıcam ölesine sordum.iş olsun ...
4lü için kan verdik 2 hafta sonrada renkliye giricez 4 lüye bence gerek yoktu ama neyse artık verdik umarım güzel çıkar zaten bu test sonuçları nı gösterirken öldürüyo beni bu stress allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok kötü ...
bitane hamile hastahane çıkışında otrmuş ağlıyodu...içerde görmüştüm ayrıntılıya girmişti o bayan ama okadar üzüldümki gözlerim doldu dua ettim doktru beklerken allahım nolur bebeği ile ilgili bi sorun olmasın die soramadımda sormak isteriim ama anlatmak istememz die soramadım allahım yardımcısı olsun
merhabalar kızlar nasılsınız hava dehşet sıcak burda açıkcası yandımim bittim benim biraz ödem sorunum vardı onu atlattım bu sefer idrar yolu enfeksionu çıktı oturduk onla uğraşıyoz.paartesi kontrolüm var bakalım durum ne olucak
hoşgeldin..slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...
bende bi gariplık var demekki,12.haftadan beri hamıle pantolonu giyiyorum eskı pantolonlarımı hep kaldırdımdün akşam ilk hamile kıyafetlerimi aldım.lcw dan dar paça nar çiçeği pantolon buldum çok rahat.üstünede tunik aldım.şimdi ne gzel şeyler var.7 sene önce çok banel hamile kıyaftleri vardı hemde çok pahalıydı.şimdi güzel gzel giyiniyim bari.zaten son hamileliğim olcak.
ayy kızlar çok mutluyum ya allahıma şükür ler olsunprensesim çook iyi bebeğin suyu gramı iyi 320 gram maşallah ...hani ben 2 hafta geriden geliyrum demiştim ya yok diilmiş benim doktrum gayet uuyumlu gidiyo herşeyi iyi dedi .valla bencede kendi dokotrunuzdan şaşmayon güveniyosanız iyi bi doktrsa....
kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde
İnşAllah canım ya. Heppimiz hayırı bir şekilde sağlıkla doğduklarını görelim inşAllah.çok geçmiş olsun.drlar zaten en başta bütün olumsuzluklar söylerler.olucak diye bişe yok.sen hep olumlu düşün.bak yolu yarıladık.inşallah sonuna kadar tamamlarız sağlıkla.
Bakalım düşünmeye çalışıyorum.. Yatıyorum zaten anca. Başka elimden bir şey gelmiyor...allah şifa versin canım.güzel şeyler düşünmeye çalış.dinlenmene dikat et..
Ben aldım pierre cardin in park yatağını.kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde
İnşAllah canım ya. Hepimiz hayırlı bir şekilde sağlıkla doğduklarını görelim inşAllah.çok geçmiş olsun.drlar zaten en başta bütün olumsuzluklar söylerler.olucak diye bişe yok.sen hep olumlu düşün.bak yolu yarıladık.inşallah sonuna kadar tamamlarız sağlıkla.
Bakalım olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Yatıyorum zaten anca. Başka elimden bir şey gelmiyor...allah şifa versin canım.güzel şeyler düşünmeye çalış.dinlenmene dikat et..
Ben aldım pierre cardin in park yatağını.kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde
Selam kızlar.
Selam kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?