2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Hayırlı cumartesiler güzel anneler..
Bişey sorcam ; ben 20. haftamdayım bu haftadan itibaren basladı.. rahım gelısmesinden sanırım rahmın üst derısınde bıkını böllgesının kenarında kararma oldu bende.. biyerde okudum olcak yazıyordu.. benden baska kimse böyle birşey gözlemledi mi? dogumdan sonra gidiyormuş sanırım ama cok olmasada can sıkıcı bir durum..:26:

Ayşe listeye kızımın adını ekler misin Tuğsem :)

Küçücük çocuktum hep kızım olur inşallah adını da tuğsem koyacağım diyordum eşimle tanıştığımda bile ilk söylediklerimden biri buydu karışmak yok ona göre demiştim oğlum olursa şu ismi koyacağım diye bir sürü isim söyledim ama sürekli değişti, kızımın adı hiç değişmedi. Rabbim bana erkek evladı uygun gördü kısmet böyleymiş inşallah 2. çocuğum kız olur ve çok sevdiğim Tuğsem ismini koyarım. Bu arada anlamı da baştacı demek.. Umarım kızın adı gibi her zaman herkesin baş tacı olur...

Selam kızlar.
Uzun zamandır yazmıyorum. Biraz keyifsiz bir dönem geçirdim. Gerçi hala geçiriyorum ama alışmaya çalışıyorum.
Daha önce belki söylemişimdir. Hamile kalmadan önce 3 cm miyomum vardı benim. Şu an 11 cm'e yaklaştı gebelikle beraber büyürmüş miyomda. Doktorum risk var dedi. Hiç bir şey olmayadabilir, ama yine de her şeye hazırla kendini dedi. Çok canım sıkıldı ama Allah büyük hayırlısı olsun. Yatıyorum genelde. Öğretmenim, Pazartesi mesai başlıyor ama doktorum gidemezsin heyet raporu yazıcam dedi. Anlaşılan doğuma kadar yatmam gerekecek. Öyle işte paylaşmak istedim sizlerle. Dualarınızı eksik etmeyin n'olur..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.drlar zaten en başta bütün olumsuzluklar söylerler.olucak diye bişe yok.sen hep olumlu düşün.bak yolu yarıladık.inşallah sonuna kadar tamamlarız sağlıkla.

796:1 çok yüksek bi risk değilki.dr yaptırmak istersen yapar tabi onlar için çok basit.hakkında hayırlısı olsun canım.

yok cnm sadece 4 lü yaptırdık. iyi ki de yaptırmamışız.her seferinde stres yaşıyosn. dediğin dr u bir araştırayım.

cnm benim tr21 1:283 çıktı.haline şükret ve amniyosentez asla yaptırma. bebeğe zarar verme riski var. kaş yaparken göz çıkmasın Allah korusun.

allah birgün sana kız evladınıda layık görür inşallah ve adınıda tuğsem koyarsın bunu canı gönülden dilerim oğlun hayrlı olsun canım

üstüme yapışan kırmızı donumdan almışın bende çok beğenerek aldım tatlım çokta memnunum,lcw hem uygun hemde ürünleri güzel,bende ordan aldım tişörtlerimi falan,bide lacivert bi el bisem var yapıştılar üstüme hahah

cnm yaa üzüldn bide kaçgün boşyere,kıyamam.çok sevindim kıyamm minnoşuna senin,bende benim minnoşa oğluşuma bugün tırnak makasını saç fırçasını aldım ,Allahım al al bitmiyo bunlarr Allah kocalarımıza çook paracıklar versin

ah cnm bugün kayınpederimin bi hareketine gıcık olunca seni anlattım bugün eşime aynı dedim bi arkadas var kadınalr kulübünde onun kayınpederi gibi yaptı baban dedim içimdende geçirdim dün seni dedim essira nezmandır girmiyo rahatsız değildir inşallah dedim.ama geçmiş olsun cnm dikkat et kendine hamişiz biz iyi bakmamız lazım kendimize.ama ya benim adam işyerinden kapıyo hastalıkları getiriyo eve,yine grip olmuş kör olmayasıca cnm kocam benide hasta edecek:26:

Son düzenleme:

bendede oldu canım.normalmişdogumdan sonrada geçiyormuş

allah şifa versin canım.güzel şeyler düşünmeye çalış.dinlenmene dikat et..

tatlım sahi bende boyatıcam bugün eczanede vardı boyalar loreal ve kolestonun organik boyalarını bile önermediler,bitane boya gösterdi 32 tl dedi,bunu veriyoruz hamilelere çok iyi dediler ama unuttum adını,alınca yazarım sanada burdan..ama ben yine de pek diplerine sürdürmiycem organik boya ama boya sonuçta

geçmiş olsun..bol bol su içmen gerekicek.

slm kızlar nasılsınız????tatilden dün döndük geçmişi okumaya çalıştım ama çokta okuyamadım..hala şu gaz ve kabızlık beni bitiriyor.ne yesem fayda vermedi valla...
hoşgeldin..
bende tatilden yeni geldim ve büyük süpriz
evi güveler sarmış
sabahtan beri temızlık yapıyorum,tum baharatların içine yumurtlamışlar
.bu arada kayısı fayda etti mi? bence de ilaçtan daha çabuk etki gösteriyor denemediysen dene

bende bi gariplık var demekki,12.haftadan beri hamıle pantolonu giyiyorum eskı pantolonlarımı hep kaldırdım

kas ağrısı mı bılemedim ama benım 10gun öncekı ağrım yıne oldu 2saat kıvrandım.sankı gobeğimin içini tornavıdayla oyuyorlar yada organlarımı bırı avuçlamış son kuvvet çıkarmak için çekiyor:) komık tabır ama aynen oyle

kızlar yatak olarak ne düşünüyorsunuz.oyun parkı öneriyorlar genelde

o konuda herkes kararsız kıme sorsam bılemedi... park yataklar sankı çok dandik,naylon...
ama yanımda kalacak bir süre ve odama beşiği sığmaz..
yanıma bambu alıyım dedim ama bılemedım bambularda 6aya kadar kullanılıomuş

çok geçmiş olsun.drlar zaten en başta bütün olumsuzluklar söylerler.olucak diye bişe yok.sen hep olumlu düşün.bak yolu yarıladık.inşallah sonuna kadar tamamlarız sağlıkla.
İnşAllah canım ya. Heppimiz hayırı bir şekilde sağlıkla doğduklarını görelim inşAllah.

Bakalım düşünmeye çalışıyorum.. Yatıyorum zaten anca. Başka elimden bir şey gelmiyor...

Ben aldım pierre cardin in park yatağını.

İnşAllah canım ya. Hepimiz hayırlı bir şekilde sağlıkla doğduklarını görelim inşAllah.

Bakalım olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Yatıyorum zaten anca. Başka elimden bir şey gelmiyor...

Ben aldım pierre cardin in park yatağını.

Son düzenleme:

dilerim hic bir sorun olmadan dogumun gerceklesir, bebegini kucagina alirsin..

3 lu taramasi riskli cikan arkadasim 2 li tarama daha guvenilir..benim dr 2 li iyi cikti 3 lu yapmicam demisti

geçmiş olsun canım umarım sorunsuz geçer hamilleiğin..okuluda boşver bebğin herşeyden önemli,zaten 2,5ay ancak gidebileceğiz bizde çokta işe yaramayacak çocuklar yarım kalacak,gerçi ben norm fazlası oldum sınıfımı bıle aldılar elımden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…