2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar bu arada şunu farkettım demın paylaştıgım ıkea listesını 30 temmuzda yapmıstım

şimdi aksesuaralrla birlikte alacakalrımı da ekleyip yapayım listeyı dedım ve fiyatalrda artış gördümmm :)

10'ar tl lik bi artışa gitmişler çok değil ama haberınız olsun :)

ehehe evet gercekten çok güzel olur ıkı kız tabıı erkek olunca planalr değişiyo :)

ılkıne yapalımda bakalım ıkıncıye ne olur ne olmaaz :)

ayynen canım.benim sağlıkla ilgili problemlerim olduğu için bu konuda hassasım aileme yetebilmek çok önemli benim için.ufak şeylere hiç takılmıyorum.

maşallahh diyelim efeyle annesinee
çok çok saol cnm benimmm :)))
çok saol ayşecim yavaş yavaş büyüyoz :)) yokk kızzz olmaz öle şey o kadar detaylı ultrasona girdin senin kesin kız bencee :))
çok çok saol cnm benimmm :)) bende bayılıyorum o tişorte nerdeyse yıkayıp yıkayuıp giyiyorum o kapriyle zaten yazda bitiyo bidaha giyemem diye dibine vuruyorum :)) ayy cnm yaaa valla ben kilolu hamiş kaldım 68 le sonra 4 kilo verdim ve sonra 4 le birlikte 3 aldım yani 70 kiloyum :))
ayyy varya aklıma geldikçe ilk tablo için yazdığın aklıma geliyo halaa gülüyorumm :)) ayy yerim seni yaaaa tamam cnm hediyeleri gönderene kadar hazır hissedersin zaten :))

çok saol cnmm aa evet yaaaa gerçekten artık beni tanırsın doktorda cumartesi gidicem yine detaylının sonucunu göstermeye sen ne zaman gidicen ?
bu cumartesi kontrole gittik 21 haftadayım bebeği önce kendisi detaylı kontrol etti benim bi kaybım ve kan pıhtılaşma şüphem oldugundan detaylıya yönlendirdi ama avcılar hos. 350 tl cnm çok pahalı ben doğan hastanesinden randevu aldım 220 tl yarın akşam :)) bak nisa hastanesi var herkez orayı öneriyo istersen ara 20 eylüle en erken randevu veriyo 145 tl istemezse iptal edersin randevuyu :))
gecelikte çok güzelmiş güle güle giy cnm ben gecelik diilde 2 tane pijama takımı almayı düşünüyorum ocakta doğacaklar ya sanki daha rahat ederiz diye düşünüyorum çünkü ayakları sıcak tutmak için çorap falan giydirirler gecelikte komik duruyo :))

Tatlı anneler, odalara artık karar verilmeye başlanmış sanırım. Ben hala bebişime çok birşey almadım. Şu ayrıntılı ultrason bir geçsin, ondan sonra başlıcam artık alışverişe. Kafam daha rahat olur.

Ben de park yatakçılardanım. Hem çok rahat taşınabiliyor. hem de uygun. Ayrıca çok kalıteli olanlarda var. Visco yataklardan aldık mı içine tamamdır :) Hem seyahet ettiğiniz her yere de rahatlıkla taşıyabilırsınız. Bebişlerimiz başka yataklarda yatmak zorunda kalmaz.

Ben tetonoz aşısı olanlara birşey sorucam. Dün yaptırdım ben. Bugün sabah kalktığımda kolumda hafif bir ağrı vardı. Normal mi bu?

Bir de doktoruma sordum olmadan önce. Hiç bir zararı yok anneye ve bebeğe dedi. Hamilelikte 2 doz, sonrasında 3 doza tamamla. Hayat boyu koruma sağla dedi. O yuzden olma konusunda teredütte olanlara yazayım dedim. İçiniz rahat olsun.

anladım canım,benim dosyamda 20 eylül yazmıştı bayaa önceden,son gittiğimizde 18 ağustosta birdahaki geldiğinde detaylı isticem dedi..tarih vermedi bizde sormadık ondan sana soruyorum,dosyadaki tarih doğru demek ki..hmm nisa hastanesini bir arkadaştan daha duydum..ay ben alayım hemen bugün görüyonmu tarihte tuttu..

bu arada pijamayı önermiyorlar canım, pijamayı çekmek zor oluyormuş ameliyatlı iken ..hem geceliği yatrken sıvayıp altına bişiler koyabiliyormuşsun leke oluyormuş sürekli çünkü..

zaten hastaneler çok sıcakki,üşümezsin, yoksa bebeğin üşür sen üşyene kadar :)

Son düzenleme:
çok çok saol kuzummm :))
çok çok saol cnmmm :))
ayyyy inşallah doğru diildir benim oğluş çok uslu ama annemde öle diyo doğunca görürsün sen diye :))

cnm bende olduktan 1 gün sonra aşı yeri şişti ve 3 gün ağrıdı sonra geçti :))

doğru cnmm o yazdığı tarihleri hesaplayıp yazıyo haftasına göre :)) önce o bakıcak herşeyine ona görede detaylıya yönlendiricek hemen ara cnmm ihmal etme sakın :))
ayy böle düşününce de doğru geldi ayy bilemedim şimdi yaa gecelikmi alsamm ( ayy inş. normal doğum olur 1 gece kalır çıkarımm :))

canım benim ağrım hiç olmadı..aşı yeri biraz kızardı ve çok kaşındı..ama ağrı normalmiş..korkulacak birşey yok..

ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde

merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın? ya şaka mı yaptı sizin oğlan..odayı kurdunuz mu ki, değiştirme imkanın yok mu?

aaaa:)
Sürpriz yapmış sizinki desene...
Bende de öyle bir his var niyese yahu!
Sonradan başka bir şey diyecek gibime geliyor

anammmm sizinki pek şakacı çıkmışş heee yaa çilekle konuşun bence değiştirirler :)) hayırlı olsun oğluşunn :))

merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın? ya şaka mı yaptı sizin oğlan..odayı kurdunuz mu ki, değiştirme imkanın yok mu?

kurmuştuk walla, değiştiemeyiz herhalde kızım çok hevesli seçmişti şimdi çıkmıyor odadan yawrum.. napalım ablasının yanına atarız bir mavi yatak ilerde :) beşiği de park yatak kırmızı işe bak yaa :)

kızlar ayrıca ben şimdiden 9 kg aldım, doktor beni uyardı ama ne fayda eder bilemem :) kızımda 25 kg almıştım bunda 25-30 arası bekliyorrum walla :)) şakası bi yana da çok rahatsızım şimdiden.. dünden itibaren koşu bandında yürüyorum yarım saat( dışarıda yürüme şansı olmadığında hem malum çocuk war).

maşşallahhh 25 kiloo hee nasıl gitti peki o kilolar ??? valla bende durmadan yiyom ama daha 3 kilo aldım :))

canım yer kalmazsa ben de vazgecebılrıım ama su an yerleşicek gibi bakalım :)

gecelıkelrın cok güzel güle güle kullanırsın ınsallah :)

çok çok saol cnm benimmm :)))

çok saol ayşecim yavaş yavaş büyüyoz :)) yokk kızzz olmaz öle şey o kadar detaylı ultrasona girdin senin kesin kız bencee :))

aa doğru yaa detaylıya gırdım kaç kez ay unutmusum ıcımr ahataldı bırden bı de sokakta görüp aa erkek mı dıyenler

oluyo da gözlerımden bellıymıs erkek mıs içime kurt düşürdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…