evet ayşe 2.çocuk olunca böle oluyo.kızıma oda yaparken 2.ninde kız olacağından emindim kendimce,o yüzden dolabı falan 3kapılı almıştım tam takım:)şimdi büyüyünce bi baza alıcaz kardeş kardeş
erkek olsaydı ayrı bi oda yapıcaktım .
çok çok saol cnm benimmm :)))ayynen canım.benim sağlıkla ilgili problemlerim olduğu için bu konuda hassasım aileme yetebilmek çok önemli benim için.ufak şeylere hiç takılmıyorum.
maşallahh diyelim efeyle annesinee
çok saol ayşecim yavaş yavaş büyüyoz :)) yokk kızzz olmaz öle şey o kadar detaylı ultrasona girdin senin kesin kız bencee :))ya ben de o sebeple dıyroum ılk bebegıme oda yapayım ıkıncıye yapamam
ya da ıkısı aynı oda da kalır diye duusnuyorum ınsallah yapabılrıız bız de :) ıkı cocuk olunca öle :)
canım ben halı e düzenleyıcılereı katamdan hespalamıştım daha once sadece kabataslak eşyaları
bi de hepsini bir hesaplaım bakaım :)
evet canım bence de :)
oyy maşallahh sizeee ay benım gobegımde böle duruyo yaaerkek göbee gibi son anda erkek
fln derler die tırsıyorum az bucuk hee şaka yapmaısn bıze bebıs baya alıştıkk :)
çok çok saol cnm benimmm :)) bende bayılıyorum o tişorte nerdeyse yıkayıp yıkayuıp giyiyorum o kapriyle zaten yazda bitiyo bidaha giyemem diye dibine vuruyorum :)) ayy cnm yaaa valla ben kilolu hamiş kaldım 68 le sonra 4 kilo verdim ve sonra 4 le birlikte 3 aldım yani 70 kiloyum :))ya ben biraz önce bişey hissettim, pıtpıt yaptı karnımda bişey, üstüste hem de ay cok heyecanlandım ya :))) galiba oğlumun hissettiğim ilk hareketiydi.. umarım bana öyle gelmemiştir devamı gelir.. iyi olmanıza sevindim canım benim.. o kadar hareketli oluşuna inanamıyorum ya, valla süper seninki ne diyeyim
iyi yaptın canım, cok sevindim miyomun büyümemiş olmasına, böyle böyle kücülüp gider umarım, yok olur :)) sen de hamileliğine keyifli bir şekilde devam edersin..
oooyyy cok şeker yaaa :)) maşallah canımm :))
delikız, göbeğinin olmayışına hem cok şaşırdım hem de imrendim yalan yok :)) maşallahın var.. ikiz olmasına rağmen bu kadar belli olmaması harika bence..
bir kız bir erkek oluşu da cok güzel, bi taşla iki kuş oh :))) inşallah değişmez..
bazen anne babalar düşüncesizce davranıp evlatlarını cok kırıyorlar.. umarım hatalarını anlayıp düzeltirler durumu, eşinin ağlaması ne kadar kırıldığını gösteriyor..
dediğim gibi umarım düzelir en kısa zamanda affettirirler kendilerini..
katılıyorum canım sana, cok doğru.. eşlerin dayanışması cok önemli, dış faktörlerden etkilenmemek lazım, kapılar kapanınca herkes dışarıda kalmalı..
acıtıyo mu bu aşı ya beni de telefonla arayıp cağırcaktı hemşire hanım ama unuttu mu ne ben dürteyim bari
aman da amann anneyle oğluşa bakınız... cok şekersin canım, tshirtine de ayrıca bayıldım cok şakışmışş.. mide yok sende direk göbiş var de güzel, benim ikisi birden şişbütünleştiler resmen :))))))))
evet not defterime not alıyorum hala :))))) tablo deyip de tüylerimi diken diken etmeyin yaaaaatamam yapıcam.. sadece kendimi hazır hissetmiyorum o kadarr
bu arada listemiz 19 kişi oldu
Selam herkeseee...
Tuğbacım alıntılardan gördüm canım çok şekersiniz,maşallah..seni gördüğüm iyi oldu doktorda karşılaşırsak tanırım artık :)
Sen detaylı ultrason oldun mu canım ? olmadıysan kaçıncı haftada çağırdı Gönül Hanım ?
Ayşecim bende ikeadan alıcam o yatağı görünce çok beğenmiştim..Sadelikten yanayım hep..alt değiştirme ünitem için yerim uygun değil olsa onu da alırdım...
Bu arada ben gecelik takımı aldım ama 2-3 adet değiştirme öneriyorlar :S
bu arda aldığım gecelik takımı bunlar normalde S giyiyorum M beden aldım o günkü durumları düşünerek..hem rahat olur diye..
Eki Görüntüle 502879 Eki Görüntüle 502881
çok çok saol cnm benimmm :)))
çok saol ayşecim yavaş yavaş büyüyoz :)) yokk kızzz olmaz öle şey o kadar detaylı ultrasona girdin senin kesin kız bencee :))
çok çok saol cnm benimmm :)) bende bayılıyorum o tişorte nerdeyse yıkayıp yıkayuıp giyiyorum o kapriyle zaten yazda bitiyo bidaha giyemem diye dibine vuruyorum :)) ayy cnm yaaa valla ben kilolu hamiş kaldım 68 le sonra 4 kilo verdim ve sonra 4 le birlikte 3 aldım yani 70 kiloyum :))
ayyy varya aklıma geldikçe ilk tablo için yazdığın aklıma geliyo halaa gülüyorumm :)) ayy yerim seni yaaaa tamam cnm hediyeleri gönderene kadar hazır hissedersin zaten :))
çok saol cnmm aa evet yaaaa gerçekten artık beni tanırsın doktorda cumartesi gidicem yine detaylının sonucunu göstermeye sen ne zaman gidicen ?
bu cumartesi kontrole gittik 21 haftadayım bebeği önce kendisi detaylı kontrol etti benim bi kaybım ve kan pıhtılaşma şüphem oldugundan detaylıya yönlendirdi ama avcılar hos. 350 tl cnm çok pahalı ben doğan hastanesinden randevu aldım 220 tl yarın akşam :)) bak nisa hastanesi var herkez orayı öneriyo istersen ara 20 eylüle en erken randevu veriyo 145 tl istemezse iptal edersin randevuyu :))
gecelikte çok güzelmiş güle güle giy cnm ben gecelik diilde 2 tane pijama takımı almayı düşünüyorum ocakta doğacaklar ya sanki daha rahat ederiz diye düşünüyorum çünkü ayakları sıcak tutmak için çorap falan giydirirler gecelikte komik duruyo :))
çok çok saol kuzummm :))çok tatlısınız canım ya maşallah..
ay canım benim çok şükür..bak gördün mü senin oğlunda başladı tekmelemeye..bundan sonra hep böyle ona göre:::)))))
pijamalar güzel canım beğendim..sade ve şık..güle güle kullan canım..
çok çok saol cnmmm :))Aherdo öyle demişti ya çok hoşuma gitmişti süper yakıştırma ona istinaden yazdım
Takım çok hoşmuş gerçekten...
Teşekkür ederim canım. İnşallah... Geçti sayılır bile :) Annem olsa ona öptürürdüm
Maşallah maşallah hem göbüşe hem annesine:)
ayyyy inşallah doğru diildir benim oğluş çok uslu ama annemde öle diyo doğunca görürsün sen diye :))umarım doğru değildir :18::18::18:
yoksa yandım ben yaaa
evet ya umarım doğru hissetmişimdir orkidecim cünkü bi daha olmadı pıt falanceviz yemiştim incirle heralde ona tepki verdi benim oğlan :))))))))
Tatlı anneler, odalara artık karar verilmeye başlanmış sanırım. Ben hala bebişime çok birşey almadım. Şu ayrıntılı ultrason bir geçsin, ondan sonra başlıcam artık alışverişe. Kafam daha rahat olur.
Ben de park yatakçılardanım. Hem çok rahat taşınabiliyor. hem de uygun. Ayrıca çok kalıteli olanlarda var. Visco yataklardan aldık mı içine tamamdır :) Hem seyahet ettiğiniz her yere de rahatlıkla taşıyabilırsınız. Bebişlerimiz başka yataklarda yatmak zorunda kalmaz.
Ben tetonoz aşısı olanlara birşey sorucam. Dün yaptırdım ben. Bugün sabah kalktığımda kolumda hafif bir ağrı vardı. Normal mi bu?
Bir de doktoruma sordum olmadan önce. Hiç bir zararı yok anneye ve bebeğe dedi. Hamilelikte 2 doz, sonrasında 3 doza tamamla. Hayat boyu koruma sağla dedi. O yuzden olma konusunda teredütte olanlara yazayım dedim. İçiniz rahat olsun.
anladım canım,benim dosyamda 20 eylül yazmıştı bayaa önceden,son gittiğimizde 18 ağustosta birdahaki geldiğinde detaylı isticem dedi..tarih vermedi bizde sormadık ondan sana soruyorum,dosyadaki tarih doğru demek ki..hmm nisa hastanesini bir arkadaştan daha duydum..ay ben alayım hemen bugün görüyonmu tarihte tuttu..
bu arada pijamayı önermiyorlar canım, pijamayı çekmek zor oluyormuş ameliyatlı iken ..hem geceliği yatrken sıvayıp altına bişiler koyabiliyormuşsun leke oluyormuş sürekli çünkü..
zaten hastaneler çok sıcakki,üşümezsin, yoksa bebeğin üşür sen üşyene kadar :)
Tatlı anneler, odalara artık karar verilmeye başlanmış sanırım. Ben hala bebişime çok birşey almadım. Şu ayrıntılı ultrason bir geçsin, ondan sonra başlıcam artık alışverişe. Kafam daha rahat olur.
Ben de park yatakçılardanım. Hem çok rahat taşınabiliyor. hem de uygun. Ayrıca çok kalıteli olanlarda var. Visco yataklardan aldık mı içine tamamdır :) Hem seyahet ettiğiniz her yere de rahatlıkla taşıyabilırsınız. Bebişlerimiz başka yataklarda yatmak zorunda kalmaz.
Ben tetonoz aşısı olanlara birşey sorucam. Dün yaptırdım ben. Bugün sabah kalktığımda kolumda hafif bir ağrı vardı. Normal mi bu?
Bir de doktoruma sordum olmadan önce. Hiç bir zararı yok anneye ve bebeğe dedi. Hamilelikte 2 doz, sonrasında 3 doza tamamla. Hayat boyu koruma sağla dedi. O yuzden olma konusunda teredütte olanlara yazayım dedim. İçiniz rahat olsun.
ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde
ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde
merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın? ya şaka mı yaptı sizin oğlan..odayı kurdunuz mu ki, değiştirme imkanın yok mu?
aaaa:)
Sürpriz yapmış sizinki desene...
Bende de öyle bir his var niyese yahu!
Sonradan başka bir şey diyecek gibime geliyor
kızlar ayrıca ben şimdiden 9 kg aldım, doktor beni uyardı ama ne fayda eder bilemem :) kızımda 25 kg almıştım bunda 25-30 arası bekliyorrum walla :)) şakası bi yana da çok rahatsızım şimdiden.. dünden itibaren koşu bandında yürüyorum yarım saat( dışarıda yürüme şansı olmadığında hem malum çocuk war).
Selam herkeseee...
Ayşecim bende ikeadan alıcam o yatağı görünce çok beğenmiştim..Sadelikten yanayım hep..alt değiştirme ünitem için yerim uygun değil olsa onu da alırdım...
Bu arada ben gecelik takımı aldım ama 2-3 adet değiştirme öneriyorlar :S
bu arda aldığım gecelik takımı bunlar normalde S giyiyorum M beden aldım o günkü durumları düşünerek..hem rahat olur diye..
Eki Görüntüle 502879 Eki Görüntüle 502881
çok çok saol cnm benimmm :)))
çok saol ayşecim yavaş yavaş büyüyoz :)) yokk kızzz olmaz öle şey o kadar detaylı ultrasona girdin senin kesin kız bencee :))
maşşallahhh 25 kiloo hee nasıl gitti peki o kilolar ??? valla bende durmadan yiyom ama daha 3 kilo aldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?