2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
bayıldım ben zaten bebeğin cinsiyetini öğrenmdedn beyaz takım düşünüyodum erkek olsada eşimde şimdi beyaza daha yatkın pempe istemiyo ama erkek olsaydı kırmızı hayal ediyodu :))

canım ben de en basından berı bembeyaz takım dusunuyorum ıkeadan öle alıcam ınsallah :)

canım ben renklı desenlı stıckerlı modelleri pek düşünmuyorum o sebepel bu tiplere

bakmadım hiç ıkeanın bebek eşyalarından beyaz bi oda kombınledım ama henzu almadım :) doğunca ınss

gözün aydın canım..inş sorunsuz doğum yapar bebeğini alırsın kucağına..

bizim civcivlere mevlüt şekeri:)
Eki Görüntüle 502311

kız bunlar ne, ne kadar değişik ve güzell..nerden buldun bunları..?yazıya bayıldım bu arada:::))))) okul konusuna gelince inş yakın yerler olur seni zorlamaz canım..dua edeceğim sana..

kızlar göbişimin son hali

maşallah canım sana..

canım maşallah sana..böyle giderse sen 15 kilo almassın..sende valla bişey belli değil inanki..süper ya..hareketlere gelince hissetmene sevindim..ayşenin dediği gibi 4 el ve 4 ayak içerde hareket halinde.. cinsiyetlerinde hayırlı olsun..bir taşla iki kuş vuracaksın..bir kız bir erkek..Allah bebeklerimizi hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin..

amin canım inş..en güzelide o zaten..babam hep derki: kızım kendi işini kendin yapabiliyormusun, ondan güzeli yok..Allah kimseye muhtaç etmesin..birde çok yardım edip herşeye karışanlar var onuda unutmamak lazım..
Kolum acıyor
Geldik biz sağlık ocağından
Kilomu ölçtü.
Tansiyon vs klasik şeyler...

canım benim kolumda hiç ağrı olmadı...sadece aşı yeri çok kaşındı o kadar...

aşk olsun dalga gecmıyom kızz bak acele acele yaptım hemen

havamız olsun öhö öhö

ayşee kız çok şeker olmuşş ellerine sağlıkk :)) bu arada kaçırdımmı ben tablo noldu ?
maşaalllahhh cnmmmm :))) gayet şeker bencee
cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşşallah kızınaaa senin :))

ayy çok şekerrrr bayıldımmm :))

evet canım bunlar çok güzelll..geçenlerde bir modelini sordum 2500 TL civarı birşey..eğer tam takım alırsan 3250TL falan..bana göre fiyat olarak çok pahalı..ben kedin karar verdim ikeadan alacağız inş..uygun, güzel ve çok kullanışlı..

ouuuu cidden çok pahalı yaaa benı aşar bebem ikeada takım 600 küsür bişi tutuyo tabı ekleyıp çıakrmak

sana kalmış en güzeli bence de :) bir de kullanmıycan zaman demonte halde saklayabılmek çok güzel ya :)

ayşee kız çok şeker olmuşş ellerine sağlıkk :)) bu arada kaçırdımmı ben tablo noldu ?

ayy çok şekerrrr bayıldımmm :))

sağol canım tablo noldu bılmıorm top aherdo da bakalım takıp edıyo o :)

bende senin gibi ıkea düşünüyorum sade şık ve uygun :))
ahh cnm yaa not defterine not alıyodu galiba liste işini naptı acepp :)))

yani ben beğendim beşik, dolap, şifonyer, yatak, halı, dolap içi düzenleyicileri, kutular dolap için hepsi 940 TL..

kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur

ayyy çok hoşmuş çokda sade.oda yapıcak olsaydım kesin düşünürdüm fiyatıda çok iyi.ama biz sadece park yatak alıcaz daha sonra ablamızın odasına taşıncaz:)

ayynen canım.benim sağlıkla ilgili problemlerim olduğu için bu konuda hassasım aileme yetebilmek çok önemli benim için.ufak şeylere hiç takılmıyorum.

veeeee buda benn ve tatlı oğluşumm EFEMM :)))
Eki Görüntüle 502870 Eki Görüntüle 502871

maşallahh diyelim efeyle annesinee

ayyy çok hoşmuş çokda sade.oda yapıcak olsaydım kesin düşünürdüm fiyatıda çok iyi.ama biz sadece park yatak alıcaz daha sonra ablamızın odasına taşıncaz:)

ya ben de o sebeple dıyroum ılk bebegıme oda yapayım ıkıncıye yapamam

ya da ıkısı aynı oda da kalır diye duusnuyorum ınsallah yapabılrıız bız de :) ıkı cocuk olunca öle :)

yani ben beğendim beşik, dolap, şifonyer, yatak, halı, dolap içi düzenleyicileri, kutular dolap için hepsi 940 TL..

canım ben halı e düzenleyıcılereı katamdan hespalamıştım daha once sadece kabataslak eşyaları

bi de hepsini bir hesaplaım bakaım :)

bende senin gibi ıkea düşünüyorum sade şık ve uygun :))

evet canım bence de :)

oyy maşallahh sizeee ay benım gobegımde böle duruyo yaa erkek göbee gibi son anda erkek

fln derler die tırsıyorum az bucuk hee şaka yapmaısn bıze bebıs baya alıştıkk :)

evet ayşe 2.çocuk olunca böle oluyo.kızıma oda yaparken 2.ninde kız olacağından emindim kendimce,o yüzden dolabı falan 3kapılı almıştım tam takım:)şimdi büyüyünce bi baza alıcaz kardeş kardeş
erkek olsaydı ayrı bi oda yapıcaktım .

ya ben biraz önce bişey hissettim, pıtpıt yaptı karnımda bişey, üstüste hem de ay cok heyecanlandım ya :))) galiba oğlumun hissettiğim ilk hareketiydi.. umarım bana öyle gelmemiştir devamı gelir.. iyi olmanıza sevindim canım benim.. o kadar hareketli oluşuna inanamıyorum ya, valla süper seninki ne diyeyim

iyi yaptın canım, cok sevindim miyomun büyümemiş olmasına, böyle böyle kücülüp gider umarım, yok olur :)) sen de hamileliğine keyifli bir şekilde devam edersin..

oooyyy cok şeker yaaa :)) maşallah canımm :))

mandiş onu yazmayı unuttum
doktor yüzde doksan bi kız bi erkek dedi ama güvenmiyorum yine de
delikız, göbeğinin olmayışına hem cok şaşırdım hem de imrendim yalan yok :)) maşallahın var.. ikiz olmasına rağmen bu kadar belli olmaması harika bence..
bir kız bir erkek oluşu da cok güzel, bi taşla iki kuş oh :))) inşallah değişmez..

bazen anne babalar düşüncesizce davranıp evlatlarını cok kırıyorlar.. umarım hatalarını anlayıp düzeltirler durumu, eşinin ağlaması ne kadar kırıldığını gösteriyor..
dediğim gibi umarım düzelir en kısa zamanda affettirirler kendilerini..

katılıyorum canım sana, cok doğru.. eşlerin dayanışması cok önemli, dış faktörlerden etkilenmemek lazım, kapılar kapanınca herkes dışarıda kalmalı..

Kolum acıyor
Geldik biz sağlık ocağından
Kilomu ölçtü.
Tansiyon vs klasik şeyler...
acıtıyo mu bu aşı ya beni de telefonla arayıp cağırcaktı hemşire hanım ama unuttu mu ne ben dürteyim bari

Uzay bilimi gibi tablo

aman da amann anneyle oğluşa bakınız... cok şekersin canım, tshirtine de ayrıca bayıldım cok şakışmışş.. mide yok sende direk göbiş var de güzel, benim ikisi birden şiş bütünleştiler resmen :))))))))

evet not defterime not alıyorum hala :))))) tablo deyip de tüylerimi diken diken etmeyin yaaaaa tamam yapıcam.. sadece kendimi hazır hissetmiyorum o kadarr
bu arada listemiz 19 kişi oldu

Selam herkeseee...

Tuğbacım alıntılardan gördüm canım çok şekersiniz,maşallah..seni gördüğüm iyi oldu doktorda karşılaşırsak tanırım artık :)

Sen detaylı ultrason oldun mu canım ? olmadıysan kaçıncı haftada çağırdı Gönül Hanım ?

Ayşecim bende ikeadan alıcam o yatağı görünce çok beğenmiştim..Sadelikten yanayım hep..alt değiştirme ünitem için yerim uygun değil olsa onu da alırdım...

Bu arada ben gecelik takımı aldım ama 2-3 adet değiştirme öneriyorlar :S

bu arda aldığım gecelik takımı bunlar normalde S giyiyorum M beden aldım o günkü durumları düşünerek..hem rahat olur diye..

Eklentiler

• $b6b932b9-4b27-4710-a0c6-1b1faa91e376.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 24

Bence oğluşunun hareketidir canım. Evet ben de hayret ediyorum bu kadar erkenden çok hareketli olmasına ama diyorlar ki anne karnında uslu olan doğunca yaramaz olur, anne karnında yaramaz olan da doğunca uslu olurmuş. Umarım doğrudur

kızlar göbişler yani bebişler çok tatlı hangi bayan bu kadar yakışır kilo sadece annelere yakışıyor maşallah hepinize

çok tatlısınız canım ya maşallah..

ay canım benim çok şükür..bak gördün mü senin oğlunda başladı tekmelemeye..bundan sonra hep böyle ona göre:::)))))

pijamalar güzel canım beğendim..sade ve şık..güle güle kullan canım..

ekledım canım hayırlı olsun :)

valla feslegen benım tablo cidden uzay teknolojısı gibin inan görmek ıstemezsın

ekledım canım :)

Aherdo öyle demişti ya çok hoşuma gitmişti süper yakıştırma ona istinaden yazdım

kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur

Takım çok hoşmuş gerçekten...

herkese günaydınn..
sen bide bu gece gör ağrıyı deeermişimm.inşallah çok ağrımaz...geçmiş olsun diyelim..

Teşekkür ederim canım. İnşallah... Geçti sayılır bile :) Annem olsa ona öptürürdüm

Maşallah maşallah hem göbüşe hem annesine :)

umarım doğru değildir :18::18::18:
yoksa yandım ben yaaa

ay canım benim çok şükür..bak gördün mü senin oğlunda başladı tekmelemeye..bundan sonra hep böyle ona göre:::)))))

evet ya umarım doğru hissetmişimdir orkidecim cünkü bi daha olmadı pıt falan ceviz yemiştim incirle heralde ona tepki verdi benim oğlan :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…