bayıldım ben zaten bebeğin cinsiyetini öğrenmdedn beyaz takım düşünüyodum erkek olsada eşimde şimdi beyaza daha yatkın pempe istemiyo ama erkek olsaydı kırmızı hayal ediyodu :))
Da Evi Bebek Odas / Bebek Odas Mobilyalar - Bebe - Gen Mobilyas E-Fuar Alan - Siteler Ankara Mobilyaclar Sitesi Mobilya Dekorasyon malat ve Sat Portal bu tip odalrdan düşünen yokmu benim bi arkadasımda var mukemmel gözüküyor.. tum parcaları almasak da dolap ve beşik bile yeter diyorum ben
Kızlar nihayet bugün ilk defa doktordan mutlu çıktım. Miyomum bu defa büyümemiş. Zaten yeterince büyümüştü. :44:
Kızımı gördüm renkli ultrasonda ilk kez. Çok mutlu oldum.
Erken doğum riskimi biraz olsun azaltmak için bugün iğneye başladım. Bir iğne verdi doktor haftada bir olcakmışım. Bebişim o koca miyoma rağman gelişimi maşAllah iyi. Herşey normal çıktı.Survivor.
Paylaşmak istedim sizinle.
bizim civcivlere mevlüt şekeri:)
Eki Görüntüle 502311
kızlar göbişimin son hali
aşırı zayıf değilim aslında ama kiloyu göstermiyorum sanırım o avantajım var
doktor da bugün tek gebe gibisin hiç ikiz gebe gbi değilsin dedi
ama bu aylardan sonra asıl artar göbüş dedi
bakalım göreceğiz
yok canım o kadar da değil
şöyle bi 15 kiloyla kapatsam süper olacak da bakalım
günaydın kızlar.
aslı acabaa benim kayınpederim bana hayırlı olsun dedimi?bide bi ihtiyacımız olursa yardım edermi acaba ?ay valla gleceğim geldi aman aman beklemem bişe kimseden.daha başımıza açtığı borçlardan kurtulamadık.bak beterin beteri var.okadar doluyumki!allah kocalarımıza güç kuvvet versin bol bol paralar versin.ben kimseden hiiiiiiiç bişe beklemeiyorum .ne maddi ne manevi.sadece ben sağlıklı oliyim huzurum olsun çocuklarımın kocamın başında durabiliyim kimseye muhtaç olmayım .bunu istiyorum sadece.rabbim herkese yuvasında huzur versin inş.bu k.valide k.peder vakaları kimsenin hzuurunu kaçırmasın.eşler birbirine destek olduktan sonra gerisi boooşş.
Kolum acıyor
Geldik biz sağlık ocağından
Kilomu ölçtü.
Tansiyon vs klasik şeyler...
ayşee kız çok şeker olmuşş ellerine sağlıkk :)) bu arada kaçırdımmı ben tablo noldu ?aşk olsun dalga gecmıyom kızz bak acele acele yaptım hemen
havamız olsun öhö öhö
maşaalllahhh cnmmmm :))) gayet şeker bencee:))))) ben kac tane taşıyom bilemedim..
benim de aldı yürüdü göbiş özellikle son bir haftada.. size koyduğum resim ne güzeldi yaa orda göbişim kücükdü nası böle büyüdü anlamadım :) dur koyayım da bakın
Eki Görüntüle 501911
cnm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına maşşallah kızınaaa senin :))Kızlar nihayet bugün ilk defa doktordan mutlu çıktım. Miyomum bu defa büyümemiş. Zaten yeterince büyümüştü. :44:
Erken doğum riskimi biraz olsun azaltmak için bugün iğneye başladım. Bir iğne verdi doktor haftada bir olcakmışım. Bebişim o koca miyoma rağman gelişimi maşAllah iyi. Herşey normal çıktı.Survivor.
-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)
kızlar bu arada caploonba diye bı marka var onun odaları da güzel fakat fiyat durumunu bilemiyorum :)
fikir olsun diye bakarsınzı belkim :) Caploonba Bebek Odaları | 0-24 Yaş Arası Bebek Odası Çocuk Odası Genç Odası Mobilyası
evet canım bunlar çok güzelll..geçenlerde bir modelini sordum 2500 TL civarı birşey..eğer tam takım alırsan 3250TL falan..bana göre fiyat olarak çok pahalı..ben kedin karar verdim ikeadan alacağız inş..uygun, güzel ve çok kullanışlı..
ayşee kız çok şeker olmuşş ellerine sağlıkk :)) bu arada kaçırdımmı ben tablo noldu ?
ayy çok şekerrrr bayıldımmm :))
ouuuu cidden çok pahalı yaaabenı aşar bebem ikeada takım 600 küsür bişi tutuyo tabı ekleyıp çıakrmak
sana kalmış en güzeli bence de :) bir de kullanmıycan zaman demonte halde saklayabılmek çok güzel ya :)
sağol canım tablo noldu bılmıorm top aherdo da bakalım takıp edıyo o :)
ouuuu cidden çok pahalı yaaabenı aşar bebem ikeada takım 600 küsür bişi tutuyo tabı ekleyıp çıakrmak
sana kalmış en güzeli bence de :) bir de kullanmıycan zaman demonte halde saklayabılmek çok güzel ya :))
kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur
ayynen canım.benim sağlıkla ilgili problemlerim olduğu için bu konuda hassasım aileme yetebilmek çok önemli benim için.ufak şeylere hiç takılmıyorum.amin canım inş..en güzelide o zaten..babam hep derki: kızım kendi işini kendin yapabiliyormusun, ondan güzeli yok..Allah kimseye muhtaç etmesin..birde çok yardım edip herşeye karışanlar var onuda unutmamak lazım..
ayyy çok hoşmuş çokda sade.oda yapıcak olsaydım kesin düşünürdüm fiyatıda çok iyi.ama biz sadece park yatak alıcaz daha sonra ablamızın odasına taşıncaz:)
yani ben beğendim beşik, dolap, şifonyer, yatak, halı, dolap içi düzenleyicileri, kutular dolap için hepsi 940 TL..
bende senin gibi ıkea düşünüyorum sade şık ve uygun :))
ahh cnm yaa not defterine not alıyodu galiba liste işini naptı acepp :)))
ya ben biraz önce bişey hissettim, pıtpıt yaptı karnımda bişey, üstüste hem de ay cok heyecanlandım ya :))) galiba oğlumun hissettiğim ilk hareketiydi.. umarım bana öyle gelmemiştir devamı gelir.. iyi olmanıza sevindim canım benim.. o kadar hareketli oluşuna inanamıyorum ya, valla süper seninki ne diyeyimCanım benim iyiyim sağol oğluşum da iyi kudurup duruyor artık hareketlerini dışardan bakan bile görebiliyor tabi çıplak karnımaYarın ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah herşey yolundadır. :26: Sen nasılsın canım sanırım hala hissedemiyorsun hareketleri ama doktorun herşey yolunda diyorsa endişelenme sonradan öyle bi vuracak kiii zıplatacak seni yerinden
iyi yaptın canım, cok sevindim miyomun büyümemiş olmasına, böyle böyle kücülüp gider umarım, yok olur :)) sen de hamileliğine keyifli bir şekilde devam edersin..Kızlar nihayet bugün ilk defa doktordan mutlu çıktım. Miyomum bu defa büyümemiş. Zaten yeterince büyümüştü. :44:
oooyyy cok şeker yaaa :)) maşallah canımm :))
delikız, göbeğinin olmayışına hem cok şaşırdım hem de imrendim yalan yok :)) maşallahın var.. ikiz olmasına rağmen bu kadar belli olmaması harika bence..mandiş onu yazmayı unuttum
doktor yüzde doksan bi kız bi erkek dedi ama güvenmiyorum yine de
bazen anne babalar düşüncesizce davranıp evlatlarını cok kırıyorlar.. umarım hatalarını anlayıp düzeltirler durumu, eşinin ağlaması ne kadar kırıldığını gösteriyor..kızlar iyi gecelermi deseeeem iyi sabahlarmı bilemedim ....
gram uykum yok.bugün sabah eşimi geçirdikten sonra işe bir yatmışımkiiiii ara ara uyandım ama kafam kalkmadı yataktan,bir kalktım saat 3:00 ,öğlen 3:00 olmuş yuh bana
Allahtan sabah eşimi geçirince bir bardak süt içip yatmışım yavrum o saate kadar aç kalıcaktı karnımda yoksa...nasıl uyumuşum anlamadım okadar,hormonlarım sapıttı iyice valla..
ee haliyle şimdide uyuyamıyorum saat kaç oldu..
hafta içi kayınpederime deli oldum oysa kendisini çok severdim kayınvaldemden sonra oda kaybetti benigerçi kayınvaldem sağolsun hakkını yemem kadın manevi olarak köstek olsada bazen, maddi olarak destek oluyor bebeğimize onu bunu almada..kayınpederim hiiç oralı değil sanki çingen beşiği kurucaz çocuğu orda yatırcaz.kendi anneme kızdım hatırlayanlar olur belki ,kadıncağzın hakkını yemişim beşiğimizi aldı bile..kayınvaldem emekli olduğu için kayınpederim dayamış afedersiniz bitaraflarını ona yemiş yıllarca kadını ne elektrik ne su öder.üstüne birde bizim abi dediğimiz sevdiğimiz bi insan eşimden hamile olduğumu duymuş,haliyle ilk bebeğimiz sevinçliyiz eşim söylemiş.oda yolda kayınpederimi görünce tebrik etmiş,torun geliyomuş diye,neymiş kayınpederim utanmış niye sölüyomuşuz biz ona buna ayıpmış..tövbe yarabbim sanki çocuk onun oğlundan değil başkasından,saatlerce ağladım herneyse eşim birgün patlıycam söylenicem derken bugün eve gelmeden önce uğramış,söylenmiş azcık düşünmüyosun sormuyosun annemmi sorucak herşeyi diye...biz görmedik diyomuş anamızdan babamızdan.kayınpederim 74 yaşında geç evlenmişler kayınvaldemle eşimin dedesi yaşında malum geri kafa.ama dinç maşallah taşın suyunu çıkarır o cinsten...Allaha şükür herşeyimizi alıyoruz bebeğimize yavaş yavaş,ama sorması yeter varmı ihtiyacınız diye,ya zaten eşim yazık kendi düğününü kendi yapmış insan,bize bir televizyon birde buzdolabı alıp onların taksitini bile bize yıkmaya çalışan adamdan ne beklersinki..altınlarını bile eşim kendi maaşıyla yapmış insan..herneyse
eşim bi geldi eve anlattı,okadar laf söledim demedi ne ihtiyacın var diye dedi,çok alınmış cnm kocam benim kıyamam başladı ağlamaya ,ben eşim ağlayınca dayanamam hiç,çünkü çok sabırlıdır mülayimdir uyumlu biridir,ağlamayı haketmeyenlerden yani...bende başladım ağlamaya sarıldık beraber ağladık..ailede bir yere kadarmış dedi kıyamam.eşim birde tek evlat 10 tane olsaymış napıcakmış babası bilmem..
katılıyorum canım sana, cok doğru.. eşlerin dayanışması cok önemli, dış faktörlerden etkilenmemek lazım, kapılar kapanınca herkes dışarıda kalmalı..günaydın kızlar.
aslı acabaa benim kayınpederim bana hayırlı olsun dedimi?bide bi ihtiyacımız olursa yardım edermi acaba ?ay valla gleceğim geldi aman aman beklemem bişe kimseden.daha başımıza açtığı borçlardan kurtulamadık.bak beterin beteri var.okadar doluyumki!allah kocalarımıza güç kuvvet versin bol bol paralar versin.ben kimseden hiiiiiiiç bişe beklemeiyorum .ne maddi ne manevi.sadece ben sağlıklı oliyim huzurum olsun çocuklarımın kocamın başında durabiliyim kimseye muhtaç olmayım .bunu istiyorum sadece.rabbim herkese yuvasında huzur versin inş.bu k.valide k.peder vakaları kimsenin hzuurunu kaçırmasın.eşler birbirine destek olduktan sonra gerisi boooşş.
acıtıyo mu bu aşı ya beni de telefonla arayıp cağırcaktı hemşire hanım ama unuttu mu ne ben dürteyim bariKolum acıyor
Geldik biz sağlık ocağından
Kilomu ölçtü.
Tansiyon vs klasik şeyler...
Uzay bilimi gibi tablo
aman da amann anneyle oğluşa bakınız... cok şekersin canım, tshirtine de ayrıca bayıldım cok şakışmışş.. mide yok sende direk göbiş var de güzel, benim ikisi birden şiş
evet not defterime not alıyorum hala :))))) tablo deyip de tüylerimi diken diken etmeyin yaaaaaahh cnm yaa not defterine not alıyodu galiba liste işini naptı acepp :)))
ya ben biraz önce bişey hissettim, pıtpıt yaptı karnımda bişey, üstüste hem de ay cok heyecanlandım ya :))) galiba oğlumun hissettiğim ilk hareketiydi.. umarım bana öyle gelmemiştir devamı gelir.. iyi olmanıza sevindim canım benim.. o kadar hareketli oluşuna inanamıyorum ya, valla süper seninki ne diyeyim
ya ben biraz önce bişey hissettim, pıtpıt yaptı karnımda bişey, üstüste hem de ay cok heyecanlandım ya :))) galiba oğlumun hissettiğim ilk hareketiydi.. umarım bana öyle gelmemiştir devamı gelir.. iyi olmanıza sevindim canım benim.. o kadar hareketli oluşuna inanamıyorum ya, valla süper seninki ne diyeyim
Selam herkeseee...
Tuğbacım alıntılardan gördüm canım çok şekersiniz,maşallah..seni gördüğüm iyi oldu doktorda karşılaşırsak tanırım artık :)
Sen detaylı ultrason oldun mu canım ? olmadıysan kaçıncı haftada çağırdı Gönül Hanım ?
Ayşecim bende ikeadan alıcam o yatağı görünce çok beğenmiştim..Sadelikten yanayım hep..alt değiştirme ünitem için yerim uygun değil olsa onu da alırdım...
Bu arada ben gecelik takımı aldım ama 2-3 adet değiştirme öneriyorlar :S
bu arda aldığım gecelik takımı bunlar normalde S giyiyorum M beden aldım o günkü durumları düşünerek..hem rahat olur diye..
Eki Görüntüle 502879 Eki Görüntüle 502881
ekledım canım hayırlı olsun :)
valla feslegen benım tablo cidden uzay teknolojısı gibininan görmek ıstemezsın
ekledım canım :)
kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur
herkese günaydınn..
sen bide bu gece gör ağrıyı deeermişimm.inşallah çok ağrımaz...geçmiş olsun diyelim..
umarım doğru değildir :18::18::18:Bence oğluşunun hareketidir canım.Evet ben de hayret ediyorum bu kadar erkenden çok hareketli olmasına ama diyorlar ki anne karnında uslu olan doğunca yaramaz olur, anne karnında yaramaz olan da doğunca uslu olurmuş. Umarım doğrudur
ay canım benim çok şükür..bak gördün mü senin oğlunda başladı tekmelemeye..bundan sonra hep böyle ona göre:::)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?