memleketteki hem kadın doğum hem usg doktoru kız demişti 1 ay önce.. sonra şu an yaşadığım şehirde yani tokattaki doktorlar 2 si de erkek dedi.slm canım nasıl kız bılıyodn doktor mu soyledı sımdi doktoru mu degıstrdn erkkmı dedi nasıl ogrendn
ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde
canım yer kalmazsa ben de vazgecebılrıım ama su an yerleşicek gibi bakalım :)
gecelıkelrın cok güzel güle güle kullanırsın ınsallah :)
aa doğru yaadetaylıya gırdım kaç kez ay unutmusum ıcımr ahataldı bırden bı de sokakta görüp aa erkek mı dıyenler
oluyo da gözlerımden bellıymıs erkek mıs içime kurt düşürdüler
memleketteki hem kadın doğum hem usg doktoru kız demişti 1 ay önce.. sonra şu an yaşadığım şehirde yani tokattaki doktorlar 2 si de erkek dedi.
slm cnım nasıl kız dedıler sonra erkk dedılr doktoru mu degıstrdn kac haftlık
anladım canım banada kıza benzıyo dıyolar ama hareketlerı oglumla aynı hıssedıyrm
kaç haftalık senin ki.. ben farklı hissediyordum herşeyini gerçekten farklıymış yani :)
Herkese slm
misafirim oldugundan pek takip edemiyorum sayfayı. umarım herkes iyidir
Ayşecim benim bebiş Erkek.listeye eklersen sevinirim.İsmine karar vermedik.çok zor isim bulmak
ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde
kızlar bu arada şunu farkettım demın paylaştıgım ıkea listesını 30 temmuzda yapmıstım
şimdi aksesuaralrla birlikte alacakalrımı da ekleyip yapayım listeyı dedım ve fiyatalrda artış gördümmm :)
10'ar tl lik bi artışa gitmişler çok değil ama haberınız olsun :)
ehehe evet gercekten çok güzel olur ıkı kız tabıı erkek olunca planalr değişiyo :)
ılkıne yapalımda bakalım ıkıncıye ne olur ne olmaaz :)
yanlız cnm hensvikin kendi dolabı var hensvik ailesi olarak geçer,dolabını sanki başka model gibi seçmişssin,belki kendi dolabını görmemişsindir diye yazayım dedim.ayrıca cibinliklerinede göz atın ikeanın onlarda güzel cancanlar
kurmuştuk walla, değiştiemeyiz herhalde kızım çok hevesli seçmişti şimdi çıkmıyor odadan yawrum.. napalım ablasının yanına atarız bir mavi yatak ilerde :) beşiği de park yatak kırmızı işe bak yaa :)
kızlar biz henüz hiç birşey almadık erken diyor kociş halen. iyi dedim bir kaç parca giyeceği var oğluşun. bu arada kasıklarımda sürekli bir ağrı var korkuyorum açıkcası. birde ben şimdiden 6 kg aldım. bu çokmu acaba yaa yemem yerinde maşallah ama daha sonra veremem endişem var hayırlısı olsun bakalım. sizde kilo durumları nasıl
canım bılıorm ben bu lısteyı yaparken onalrdan ınternet stoğunda yoktu o sebeple ekleyememsıtım
ama magada baktım gordum cıbınlıkelre de baktım :) sağol canım
Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.
Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
selam oack anneleri istanbulda doğum yapacaklar yer ve fiyat araştırması yaptınız mı? karar verildimi paylaşabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?