2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm canım nasıl kız bılıyodn doktor mu soyledı sımdi doktoru mu degıstrdn erkkmı dedi nasıl ogrendn
memleketteki hem kadın doğum hem usg doktoru kız demişti 1 ay önce.. sonra şu an yaşadığım şehirde yani tokattaki doktorlar 2 si de erkek dedi.

slm cnım nasıl kız dedıler sonra erkk dedılr doktoru mu degıstrdn kac haftlık

sen bakma onlara seninki kızz :)) hem göbeğe bakarak cinsiyet tahmini adı üzerinde tahminn :))

Herkese slm
misafirim oldugundan pek takip edemiyorum sayfayı. umarım herkes iyidir

Ayşecim benim bebiş Erkek.listeye eklersen sevinirim.İsmine karar vermedik.çok zor isim bulmak

Kızlar halk arasında genel birkaç tahmin metodu var ve sanırım çoğunlukla tutuyor ama istisnalar da yok değil.Mesela benim teyzemin 2 erkek çocuğu var ve ikisinde de hamilelik belirtileri birbirinden çok farklıymış. özellikle 2.sine herkes kız diyomuş karnın şekline bakarak

yanlız cnm hensvikin kendi dolabı var hensvik ailesi olarak geçer,dolabını sanki başka model gibi seçmişssin,belki kendi dolabını görmemişsindir diye yazayım dedim.ayrıca cibinliklerinede göz atın ikeanın onlarda güzel cancanlar

canım bılıorm ben bu lısteyı yaparken onalrdan ınternet stoğunda yoktu o sebeple ekleyememsıtım

ama magada baktım gordum cıbınlıkelre de baktım :) sağol canım

selam oack anneleri istanbulda doğum yapacaklar yer ve fiyat araştırması yaptınız mı? karar verildimi paylaşabilirmisiniz?

kızlar biz henüz hiç birşey almadık erken diyor kociş halen. iyi dedim bir kaç parca giyeceği var oğluşun. bu arada kasıklarımda sürekli bir ağrı var korkuyorum açıkcası. birde ben şimdiden 6 kg aldım. bu çokmu acaba yaa yemem yerinde maşallah ama daha sonra veremem endişem var hayırlısı olsun bakalım. sizde kilo durumları nasıl

Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.

Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!

canım ya evde abla varsa çokta sorun olmaz..sonuçta öncelik onun..ablasının odasına dahil olacak paşa..birde kırmızı ana bir renk hem kıza kullanılır..nevresimlerini kırmızı lacivert alırsın olur sana erkek yatağı..

valla yavaş yavaş alıyoruz ama eşimde ne acele ediyorsun diyor..bir iki derken üç beş birşeyimiz var ama eksik çok fazla..bakalım ekim itibarıyle yoğunlaşmayı düşünüyoruz..

canım bılıorm ben bu lısteyı yaparken onalrdan ınternet stoğunda yoktu o sebeple ekleyememsıtım

ama magada baktım gordum cıbınlıkelre de baktım :) sağol canım

canım şuan stokta var haberin olsun..

selam canım..hadi bakalım gözü aydın..bebek iyi çok şükür..kiloya gelince çokta kafaya takma derim ben..tabiki kilo takibi yapmak lazım ama yeme ihtiyacın varsa ne yapacaksın yiyeceksin atbi..bünyeden bünyeye değişir..bir tanıdık var 70 kilo hamile kaldı ve şuan 7 aylık kilosu ne kadar biliyormusun tam 100kilo oldu ve daha iki ayı var..düşün yani.. ne yapayım acıkıyorum diyor..ne varki bol bol su iç kilo alımını etkiliyor sonuçta..

veeeee buda benn ve tatlı oğluşumm EFEMM :)))
Eki Görüntüle 502870 Eki Görüntüle 502871

maşallah size maşallahh

ayşecim benim ogluşu eklememişin paşamın adıda mehmet olacak inş

aherdo nasılsın ogluşunla nasılsınız hareketler başladımı ,bende tık yok ne tembel çocuk ya,ablası çok karnıma vuruyo sanırım ben rahat durayım diyo yavrum
ama geçen gün bi gerginlik hissettim pıtpıtlarr olmadı ama sanırım oglumun yeri dar geldi kocaman karnımda sıgamadı,birden sertleşti karnım böle hissettim sadece

selam oack anneleri istanbulda doğum yapacaklar yer ve fiyat araştırması yaptınız mı? karar verildimi paylaşabilirmisiniz?

Canım ben evime çok yakın olduğu için kontrollerimi Beylikdüzünde MEDİLİFE hastanesinde yapıyorum. Çok mennunum doktorumdan da, hastanemden de.

Sigortalı olduğum için normal doğum: 410 TL
Zorunlu Sezeryan: 700 TL
İsteğe bağlı sezaryan: 1250 TL

Eğer epidural istersen bütün bunların üstüne 300 TL ekliyorsun. Muayenelerime de 25 TL veriyorum. Gayet uygun bence.

Acıbademe sormuştum ben, eğer özel sağlık sigortan varsa 3000, yoksa 10000 istediler. O parayla çocuğum üniversite okur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…