ya biz 3 gün öncesine kadar kız biliyorduk bebişi o yüzden kızıma yeni oda aldık çilekten ama bizimki meğerse erkemiş :) pembe pembe kızlar kullanır işte diyorduk :) neyse büyüyünceye kadar farketmez herhalde
gözünaydın bebeğin sağlıklıymış, kiloları dert etme bundan sonrasında dikkat edersin..Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.
Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
kızlar iyi gecelermi deseeeem iyi sabahlarmı bilemedim ....
gram uykum yok.bugün sabah eşimi geçirdikten sonra işe bir yatmışımkiiiii ara ara uyandım ama kafam kalkmadı yataktan,bir kalktım saat 3:00 ,öğlen 3:00 olmuş yuh bana
Allahtan sabah eşimi geçirince bir bardak süt içip yatmışım yavrum o saate kadar aç kalıcaktı karnımda yoksa...nasıl uyumuşum anlamadım okadar,hormonlarım sapıttı iyice valla..
ee haliyle şimdide uyuyamıyorum saat kaç oldu..
hafta içi kayınpederime deli oldum oysa kendisini çok severdim kayınvaldemden sonra oda kaybetti benigerçi kayınvaldem sağolsun hakkını yemem kadın manevi olarak köstek olsada bazen, maddi olarak destek oluyor bebeğimize onu bunu almada..kayınpederim hiiç oralı değil sanki çingen beşiği kurucaz çocuğu orda yatırcaz.kendi anneme kızdım hatırlayanlar olur belki ,kadıncağzın hakkını yemişim beşiğimizi aldı bile..kayınvaldem emekli olduğu için kayınpederim dayamış afedersiniz bitaraflarını ona yemiş yıllarca kadını ne elektrik ne su öder.üstüne birde bizim abi dediğimiz sevdiğimiz bi insan eşimden hamile olduğumu duymuş,haliyle ilk bebeğimiz sevinçliyiz eşim söylemiş.oda yolda kayınpederimi görünce tebrik etmiş,torun geliyomuş diye,neymiş kayınpederim utanmış niye sölüyomuşuz biz ona buna ayıpmış..tövbe yarabbim sanki çocuk onun oğlundan değil başkasından,saatlerce ağladım herneyse eşim birgün patlıycam söylenicem derken bugün eve gelmeden önce uğramış,söylenmiş azcık düşünmüyosun sormuyosun annemmi sorucak herşeyi diye...biz görmedik diyomuş anamızdan babamızdan.kayınpederim 74 yaşında geç evlenmişler kayınvaldemle eşimin dedesi yaşında malum geri kafa.ama dinç maşallah taşın suyunu çıkarır o cinsten...Allaha şükür herşeyimizi alıyoruz bebeğimize yavaş yavaş,ama sorması yeter varmı ihtiyacınız diye,ya zaten eşim yazık kendi düğününü kendi yapmış insan,bize bir televizyon birde buzdolabı alıp onların taksitini bile bize yıkmaya çalışan adamdan ne beklersinki..altınlarını bile eşim kendi maaşıyla yapmış insan..herneyse
eşim bi geldi eve anlattı,okadar laf söledim demedi ne ihtiyacın var diye dedi,çok alınmış cnm kocam benim kıyamam başladı ağlamaya ,ben eşim ağlayınca dayanamam hiç,çünkü çok sabırlıdır mülayimdir uyumlu biridir,ağlamayı haketmeyenlerden yani...bende başladım ağlamaya sarıldık beraber ağladık..ailede bir yere kadarmış dedi kıyamam.eşim birde tek evlat 10 tane olsaymış napıcakmış babası bilmem..
Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.
Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
maşallah size maşallahh
ayşecim benim ogluşu eklememişin paşamın adıda mehmet olacak inş
canım şuan stokta var haberin olsun..
.
Evt canım baktım kontrol edıorm ara ara :) sağol
bu arada canım aldıktan sonra 1 ay ıcınde ıade edebılomussun
doğum sonraıs alcaktık ama acaba dıorm doğuma 10-15 gun kala mı alıp kursak Allah korusun
bişi olursa iade edebiliriz hem :26:
merhaba güzel anneler,çalıştığım için cok sık giremiyorum.umarım herkes iyidir. bizim geçen cuma ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı. herşey yolunda Allah a şükür. 1 ekimde tekrar gidicem şeker yüklemesi ve karaciğer testi için. bu karaciğer testi nedir bilen varmı. daha önce duymadım veya rutin tahlillerde okumadım merak ettim
Aysecim dikkat edim ben şu 2 ay, evet!
İnşallah şu 2 ay az alırsam, sonrasında rahat ederim di mi?
Allaha şükür herşey yolunda Ayşecim..yani doğuma 10 gün kala kurarsın hazır olur bebeğin odası..ona bakarsan hiç birimizin garantisi yok..ne zaman ne olacağını bilemeyiz..bence sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
merhaba canım..gözün aydın herşey yolundaymış bak..
Allaha şükür herşey yolunda Ayşecim..yani doğuma 10 gün kala kurarsın hazır olur bebeğin odası..ona bakarsan hiç birimizin garantisi yok..ne zaman ne olacağını bilemeyiz..bence sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..Allah hakkımızda hayırlısını versin..
merhaba canım..gözün aydın herşey yolundaymış bak..
merhaba güzel anneler,çalıştığım için cok sık giremiyorum.umarım herkes iyidir. bizim geçen cuma ayrıntılı ultrasonumuz yapıldı. herşey yolunda Allah a şükür. 1 ekimde tekrar gidicem şeker yüklemesi ve karaciğer testi için. bu karaciğer testi nedir bilen varmı. daha önce duymadım veya rutin tahlillerde okumadım merak ettim
seninde gözünaydın,üst üste güzel haberler almak ne güzel..Maşallah bebeğine..
Ben hiç bilemicem karaciğer testini..
ınsallahh canım ya ınsallaahh ayy evet doğuma 10 gun kala kurarım evet hem eksığı gedıgı kaldı mı bakrım
hemde güzel enerjıelrle dolarım böleee bekelrıs bebegımızıay cok duygulandımm
aman allahım süprize bak :) sağlıcakla olsun boşver nolucak sen kombine edersin cnm başka eşyalarla rengi ayarlarsın,kadınların elinden ne kurtulmuş
gözünaydın bebeğin sağlıklıymış, kiloları dert etme bundan sonrasında dikkat edersin..
yanlız cnm hensvikin kendi dolabı var hensvik ailesi olarak geçer,dolabını sanki başka model gibi seçmişssin,belki kendi dolabını görmemişsindir diye yazayım dedim.ayrıca cibinliklerinede göz atın ikeanın onlarda güzel cancanlar
selam oack anneleri istanbulda doğum yapacaklar yer ve fiyat araştırması yaptınız mı? karar verildimi paylaşabilirmisiniz?
Ayşecim beşiklerin içine alacağımız yatakların kalınlığı ne kadar olması gerekiyor.vyssa slappna olan yatak 5cm.. bu kalınlık normal mi yatak için bana sanki biraz ince geldi..
Valla ayşecim, işte ben hamilelikten önce kan hapı kullandım, kan seviyem normalleşsin diye.
6 aya yakın bi zamanda 5 kilo kadar aldım. Sonra da hamile kalınca aldım. Anlıcağın şu anda normal kiloma göre 15 kilo fazlayım.
bu halim çok tuhaf geliyo bana. Keşke ben de bi diyet yapıp öyle hamile kalsaydım diyorum şimdi. Neyse artık çok geç...
Diyet listeni paylaş valla canım, uygularım doktoruma sorup, süper olur! Çok teşekkür ederim şimdiden.
Ben de görüntü için değil ama sağlık da sıkntı olmasın diye çünkü şimdiden kendimi çok ağır hissediyorum canım ya.
Bu arada senin de yarın eline minnoşunun bi fotosunu versinler bak sen de çok mutlu olcaksın. Çok şirin ya! Bakıp bakıp duruyorum! Çok güzel bi duygu cidden! Allahım kucağımıza da almayı nasip eder inşallah!
Ayşecim beşiklerin içine alacağımız yatakların kalınlığı ne kadar olması gerekiyor.vyssa slappna olan yatak 5cm.. bu kalınlık normal mi yatak için bana sanki biraz ince geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?