2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ben bebeğin odasını beyaz düşünüyorum hem kız erkek kullansın diye..hadi ilkleri öğrendik ikincilerin ne olacağını bilmiyoruz ki..çok mu renkli beğendiğin takım..?

Canım birşey daha sorucam. Aşıdan sonra 2 gün banyo yapmayıin diyordu bir internet sitesinde. Bana aşıyı vuran hemşire, bu konuyla ilgili birşey demedi. Senin bu konuyla ilgili bilgin var mı?

bilmem bana kimse bişey demedi..öyle olsa tembih ederlerdi canım..

Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bence de 30 TL iyidir. Kimin aklından çıktı bilmiyorum ama, gerçekten çok güzel oldu bu. Aynı şehirde olanlar buluşşak o da çok güzel olur aslında. :)

cnm takılma napalım alıcaz bu kiloları ben bebeğimin sağlıklı olmasını tercih ederim açıkcası.bende arada tırlatmıyo değilim,çalışmıyorum bütün gün evdeyim devamlı aynalarla haşırneşirim:115: moraller sifir sifir sifir anlıycan hahah ama napalım süt kokulu minnoşlarımız olucak onların yumuk ellerini öpüp kokluycaz dua edelimde sütlü huriye olalım emzirelim,hem bebişlerimiz için iyi olur hemde kilo verme açısından bizim için fevkaladeninde fevkinde olur bi arkadasım ilk 6 ayında 3 kilo almıştı 6.aydan sonra tam 17 kilo aldı ,doğumdan sonra emzirdiği için 5 ayda 22 kilo vermiş eski kilosundanda aşağı düştü şuan.inşallah bizde okadar sürede veririrz.süt için onu bunu yemek önemli değil uzmanlar bol bol su için diyor ekmeği kessek veririz bence

aa ayıpsın bugün 12de uyandım valla uykucu oldum bu gidişle çook kilo alırım ben,gerçi tok karnına 65 kiloyum 2 kilo almışım ay inşallah böle giderde fazla kilo almam

Son düzenleme:
Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bence de 30 TL iyidir. Kimin aklından çıktı bilmiyorum ama, gerçekten çok güzel oldu bu. Aynı şehirde olanlar buluşşak o da çok güzel olur aslında. :)

arzu beyaz alıcaksan problem yapma renkli alıcaksan bence bekle karnın sivrimi yaygınmı bide ordan fikir yürüt :)

saol canım :)) evet benim de aklıma yattı 30 tl, kimseyi de zorlamaz diye düşünüyorum. ben bebişim kız olursa diye görüp dayanamayıp bir cici almıştım. o zaman da resmini koymuştum, aleyna ve ayşe ile konuşurken benim oğlum olursa, kimin kızı olursa ona göndericem demiştim.. ayşenin kız olduğu belli olunca ben de ona gönderdim.. sonra ayşe burdan yazınca sanırım fesleğendi tam hatırlamıyorum, bu hediyeleşme konusunu gündeme getirdi herkes de cok isteyince yaptık organizasyonu :)) cok güzel oldu bence de.. asıl çekilişi yapalım o zaman güzel olcak.. ama bi tek ben bilcem kimin kime cıktığını oooooooo cokk cok heyecanlı :))))
bu arada aynı şehirde olanların buluşması cok güzel olur aslında.. sen istanbuldasın istanbullu kızları örgütleyebilirsin :))) ben de aynı şeyi izmirli kızlara yapmayı düşünüyorum :)))

Ayşecim bu liste diyet listen mi ..

o zaman ben hergün diyetteyim,ondan mı kilo almıyom nedir
bu listeye göre bebeğin gelişimi gayet güzel oluyor zaten..

Son düzenleme:
herkesde ayrı dert.kilo problemi bende de var.almaya çalışıyorum ne bulsam yiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum vitaminli şeyler yiyorum sürekli.mide rahatsızlığımda yiyemediklerimin acısını çıkarıyorum.ama anca hamileliğimin başındaki kiloma geldim.bundan sonra alırım inş.ilk kızımda 15 kg almıştım.41 ile hamile kalıp 56 ile doğurmuştum
bakalım bunda finish kilom ne ollacakkk

aman aman ne 10000 yaa ben gaziantepte sanko hastanesine gidiyorum çokta iyi bir hastane ve bağkurlu olduğum için normal muayenelere 25 tl veriyoprum henüz doğumu sormadım ama yarın gittiğimde bende sorucam bakalaım

arzu beyaz alıcaksan problem yapma renkli alıcaksan bence bekle karnın sivrimi yaygınmı bide ordan fikir yürüt :)

canım beyaz alıcam ama mavi aksesuarlarla doldurcam kız olsa pembe beyaz...en ıyısı 3 boyutlu ultrasonu beklıyım.karnım gayet sivri.nohut yutmuş tırtıl gıbıyım:)

slm kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim bugun cok güzel bir duygu onu hissetmekkkallahim herkeze yasatsin insallahhh.

kızlar dr a gittim tahlıllerıem baktı kan değerlerim çok da ıı değilmiş sağlık ocagındakı dr ıı demıstı ama kendı doktorum

daha yuksek olmalı bi de kan ilacı kullanıosn yanı dedi böle laf çarpma gibin oldu azcık :)

kola çay kahve yok dımı dedi yok bıraktım dedım bi de doktorumun söylediği gibi az az sık sık yemeye basladım ve carpıntım azaldı

sanırırm cok yedıgım ıcın oluyomus doktor eger artmazsa kardıyoloğa gitmene gerek yok dedi bi de kan degerlerın artmalı dedi

pekmeze kuru üzüme abanıcam mecbur gel bebege de bakalım dedi muayene açtırmamıştım ama merak etti zaaar :) baktık

28 ağustosta gitmıstık en son 370 gr flndı 7-8 gunde 416 gr olmuş tombalakım maşallahh sübhanallah

ultrason probunu fln da tekmeledi özel hayata saygı ayağına gaza geldi sanıyorum

boğaz ağrım için ise ıhlamur içebilirsin adaçayı ıcemezsın çok istersen yeşil çay da içebilirsin dedi böle işte :)

diyet listeıs ıcınde ekmek az olmuş öğle ve akşam öğünlerinde de 3 er dilim olsun bebegın buna ıhtıyacı var dedi :)

Ayşecim bu liste diyet listen mi ..

o zaman ben hergün diyetteyim,ondan mı kilo almıyom nedir
bu listeye göre bebeğin gelişimi gayet güzel oluyor zaten..

canım bu duznelı beslenmeeye alısma listesı yanı dıyetısyenın verdiği ilk 2 hafta uygulanacak fakat zamanla azalacak bi liste :)

böyle coktan ve duznelı yemek yedırerek baslattıgı ıcın zaten hıc sıkılmadan ve kjararında eksılterek kalıcı kılolar verebılıosn :)

ama hamılleıkte ben dengelı besleneyım listeye uyayım kılo vermesemde olur barı almayayım ayagına uygulucam ıns :)

ben de aslında böyle beslenıyorum evde olunca ama işş yerınde çok kaçıo ipin ucu :S

Son düzenleme:
slm kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim bugun cok güzel bir duygu onu hissetmekkkallahim herkeze yasatsin insallahhh.

bende3,5 4 aylıkken hareketlerini hissetmeye başladım. ilk çocuğum ama, ben hissettim...ah ahhh ne güzel bişey tadabilmene sevindim :))

her dakika hayatımız stres he :)
iyi bari bırakmışın kolayı kahveyi falan ben canım çekince arada içiyrum kola:86: yemeğin yanında yaff
sende naptın hamileyim die yedib durdun heralde yoksa iştahın açıldığı içinmi yedin
maşallah kız sen çok yiyon ama iyi beslemişinn valla prensesi

slm canim sagolasin valla cokkk güzel duygu canim biraz gec oldu ama insan nasilda heyecanlaniyor 1 ve 2.ogluslarimda daha erken hissetmistim bunda baya bekledim tekrar sagolasin canim benim evet tatmak cok güzel bir duygu ve allahim herkeze bu duyguyu yastsin insallahhhh aminn...

yarın inş. tetenoz için gidicem, sağlık ocağı beni aramadı ama doktorum yaptırmamı istedi
siz beslenmeden bahsedince ben vicdan azabı duyuyorum, iyi beslenemediğimi düşnüyorum
bebeğim tam olması gereken kilodaymış, ayrıntılıdaki doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi
ama ben nedense faydalı şeyler yemediğim hissine kapılıyorum hep
mide bulantılarımdan yeni kurtuldum zaten herşeyi yiyemiyorum:26:

meraba canım bende dün gittim sağlıkocagına ama daha tetenoz için erken değilmi benı ekim 19 da çağırdı satlarımız aynıymış senınle hatta benı dun için yanlışlıkla çağırmış hiçbişey yapmadı sadece tansıyonuma bakıp gönderdi haftaya şeker yüklemesi var ondan sonra yapılıyo tetenoz demıştı bana sende birden okuyunca şaşırdım

iyi geceler, sen de gececisin sanırım:)
canım tetenoz aşısının ilk dozu 20-24. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum
burda sat ı bizden sonra olan arkadaşlar bile yaptırdı yani erken değil
asıl şeker yüklemesi için erken değil mi ya hu ben de buna şaşırdım
7. ayda yapılıyor diye biliyorum

ahaha herşey birbirine girdi desene şeker yüklemesi 24. haftadan sonra yapılıyo dıye biliyorum doktorumda s.o da aynısını dedı ben sağlıkocagında yaptırmıcam ayın 19. muayenem var o zaman yapıcaz demişti doktorum onun ağzından da duydum geçen ay ama gittiğimde bu aşının tarihini sorucam işallah yanlış bilmiyorumdur yada s.o yanlış bilmiyordur

:)))
ben doktorumun söylediklerini yapayım en iyisi

bu arada benim tiroidim normale dönmüş ama dr yine dahiliyeye göster biraz yüksek dedi
halbuki tahlilde gösterildiğine göre normal :26:
yarın bi de ona gitcem aklımda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…