ya kızlar bebişin odasını siparıs verıcez ama 2 doktorum erkek bı tane radyolog kız demıstı pek emın olmamakla beraber.ama erkek dıyenler kesın demıstı.bugunde annem dıyo oda alma bak komsuya erkek demısler 9 ay kontollerınde.ama kız dogmus pıtışı ödemliymıs öle cıkıntılı durmus falan.ya 3 boyutluda kesın sonuc alınırmı sonramı odasını yapsam.kız erkek tabıkı farketmez ama dunya para verıp oda yapcaz kararsız kaldım ne dıyorsunuz?
Canım birşey daha sorucam. Aşıdan sonra 2 gün banyo yapmayıin diyordu bir internet sitesinde. Bana aşıyı vuran hemşire, bu konuyla ilgili birşey demedi. Senin bu konuyla ilgili bilgin var mı?
Kızlaaaar, başardım......
tabloyu da yaptım ohhhhhhh allahım sana şükür yarabbimmmm..
ayşecim sana cok teşekkürler.. sen olmasan yapamazdım canım, cok teşekkür ederim
ayrıca destek olan herkese teşekkürleer, teşekkürleeer, teşekkürler ayy kendimi konuşmacı gibi hissettim yaaaaaa
cnm takılma napalım alıcaz bu kiloları ben bebeğimin sağlıklı olmasını tercih ederim açıkcası.bende arada tırlatmıyo değilim,çalışmıyorum bütün gün evdeyim devamlı aynalarla haşırneşirim:115:Kızlar herkese selamlar!
Biz ayrıntılıdan geldik. Herşey iyi ama böbreklerde minimal düzeyde genişleme mi ne öyle bişey çıktı. Takip edicez, şimdilik bi sıkıntı yok, pank yapmayın dedi. Bi de amniyotik sıvıda subjektif bi azalma tespit edilmiştir dedi usg yi çeken doktor. Kendi doktorum, sorun yok, normal görünüyo,bol su iç dedi.
Ve esas bombası 20 haftada 8 kilo almışım
Çocuğum sağlıklı maşallah ama bu 8 kilo cidden moralimi bozdu, çıkınca ağladım.
Doktor bu ay 3 kilo almışın, çok fazla dedi. Haklı tabi. Bu ay çok dikkat etcem valla. Oraya gidip utanmak istemiyorum bi daha. Çok sinir oldum sormayın! 8 kilo ne ya. Millet tüm hamileliğinde alıyo 8 kiloyu, benim esas alıncak aylar yeni başlıyo. Of neyse, çok sinirlerimi bozmayıp bebişim sağlıklı diye şükrediyim ben di mi?!
aa ayıpsın bugün 12de uyandımuyandınmı kız gece kuşu
ya bende düşündüm geçen gittiğimde sorucaktım ama biz yeni yıldan sonra doğum yapıcaz büyük ihtimal
yani zam gelirmi hiç bilmiyorum gelir heralde o düşünceyle fiyat işinie kafa yormuyrum şuan :))
Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bence de 30 TL iyidir. Kimin aklından çıktı bilmiyorum ama, gerçekten çok güzel oldu bu. Aynı şehirde olanlar buluşşak o da çok güzel olur aslında. :)
Canım çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bence de 30 TL iyidir. Kimin aklından çıktı bilmiyorum ama, gerçekten çok güzel oldu bu. Aynı şehirde olanlar buluşşak o da çok güzel olur aslında. :)
Canım ben evime çok yakın olduğu için kontrollerimi Beylikdüzünde MEDİLİFE hastanesinde yapıyorum. Çok mennunum doktorumdan da, hastanemden de.
Sigortalı olduğum için normal doğum: 410 TL
Zorunlu Sezeryan: 700 TL
İsteğe bağlı sezaryan: 1250 TL
Eğer epidural istersen bütün bunların üstüne 300 TL ekliyorsun. Muayenelerime de 25 TL veriyorum. Gayet uygun bence.
Acıbademe sormuştum ben, eğer özel sağlık sigortan varsa 3000, yoksa 10000 istediler. O parayla çocuğum üniversite okur :))
arzu beyaz alıcaksan problem yapma renkli alıcaksan bence bekle karnın sivrimi yaygınmı bide ordan fikir yürüt :)
slm kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim bugun cok güzel bir duygu onu hissetmekkkallahim herkeze yasatsin insallahhh.
Ayşecim bu liste diyet listen mi ..
o zaman ben hergün diyetteyim,ondan mı kilo almıyom nedir
bu listeye göre bebeğin gelişimi gayet güzel oluyor zaten..
Canım ne güzel hayırlı olsun bende 19. haftadan sonra hissetmeye başlamıştım çok güzel bir duygu:)
slm kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim bugun cok güzel bir duygu onu hissetmekkkallahim herkeze yasatsin insallahhh.
kızlar dr a gittim tahlıllerıem baktı kan değerlerim çok da ıı değilmiş sağlık ocagındakı dr ıı demıstı ama kendı doktorum
daha yuksek olmalı bi de kan ilacı kullanıosn yanı dedi böle laf çarpma gibin oldu azcık :)
kola çay kahve yok dımı dedi yok bıraktım dedım bi de doktorumun söylediği gibi az az sık sık yemeye basladım ve carpıntım azaldı
sanırırm cok yedıgım ıcın oluyomus doktor eger artmazsa kardıyoloğa gitmene gerek yok dedi bi de kan degerlerın artmalı dedi
pekmeze kuru üzüme abanıcam mecburgel bebege de bakalım dedi muayene açtırmamıştım ama merak etti zaaar :) baktık
28 ağustosta gitmıstık en son 370 gr flndı 7-8 gunde 416 gr olmuş tombalakım maşallahh sübhanallah
ultrason probunu fln da tekmeledi özel hayata saygı ayağına gaza geldi sanıyorum
boğaz ağrım için ise ıhlamur içebilirsin adaçayı ıcemezsın çok istersen yeşil çay da içebilirsin dedi böle işte :)
diyet listeıs ıcınde ekmek az olmuş öğle ve akşam öğünlerinde de 3 er dilim olsun bebegın buna ıhtıyacı var dedi :)
bende3,5 4 aylıkken hareketlerini hissetmeye başladım. ilk çocuğum ama, ben hissettim...ah ahhh ne güzel bişey tadabilmene sevindim :))
her dakika hayatımız stres he :)
iyi bari bırakmışın kolayı kahveyi falan ben canım çekince arada içiyrum kola:86: yemeğin yanında yaff
sende naptın hamileyim die yedib durdun heralde yoksa iştahın açıldığı içinmi yedin
maşallah kız sen çok yiyon ama iyi beslemişinnvalla prensesi
yarın inş. tetenoz için gidicem, sağlık ocağı beni aramadı ama doktorum yaptırmamı istedi
siz beslenmeden bahsedince ben vicdan azabı duyuyorum, iyi beslenemediğimi düşnüyorum
bebeğim tam olması gereken kilodaymış, ayrıntılıdaki doktorumuz gayet sağlıklı oldugunu söyledi
ama ben nedense faydalı şeyler yemediğim hissine kapılıyorum hep
mide bulantılarımdan yeni kurtuldum zaten herşeyi yiyemiyorum:26:
meraba canım bende dün gittim sağlıkocagına ama daha tetenoz için erken değilmi benı ekim 19 da çağırdı satlarımız aynıymış senınle hatta benı dun için yanlışlıkla çağırmış hiçbişey yapmadı sadece tansıyonuma bakıp gönderdi haftaya şeker yüklemesi var ondan sonra yapılıyo tetenoz demıştı bana sende birden okuyunca şaşırdım
iyi geceler, sen de gececisin sanırım:)
canım tetenoz aşısının ilk dozu 20-24. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum
burda sat ı bizden sonra olan arkadaşlar bile yaptırdı yani erken değil
asıl şeker yüklemesi için erken değil mi ya hu ben de buna şaşırdım
7. ayda yapılıyor diye biliyorum
ahaha herşey birbirine girdi desene şeker yüklemesi 24. haftadan sonra yapılıyo dıye biliyorum doktorumda s.o da aynısını dedı ben sağlıkocagında yaptırmıcam ayın 19. muayenem var o zaman yapıcaz demişti doktorum onun ağzından da duydum geçen ay ama gittiğimde bu aşının tarihini sorucam işallah yanlış bilmiyorumdur yada s.o yanlış bilmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?