2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Kızlaaaar, başardım......
tabloyu da yaptım ohhhhhhh allahım sana şükür yarabbimmmm..
ayşecim sana cok teşekkürler.. sen olmasan yapamazdım canım, cok teşekkür ederim
ayrıca destek olan herkese teşekkürleer, teşekkürleeer, teşekkürler ayy kendimi konuşmacı gibi hissettim yaaaaaa

Kızlaaaar, başardım......
tabloyu da yaptım ohhhhhhh allahım sana şükür yarabbimmmm..
ayşecim sana cok teşekkürler.. sen olmasan yapamazdım canım, cok teşekkür ederim
ayrıca destek olan herkese teşekkürleer, teşekkürleeer, teşekkürler ayy kendimi konuşmacı gibi hissettim yaaaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...ocak-anneleri-hediyelesiyor.html#post26293324

bu linkten de ulaşabilirsiniz, bu topiğin olduğu sayfadan da ehhem ehem ehheeemm

tablo derken ben kaçırmısın çoğu şeyi kim kime alacak diyemi belirlediniz mi yoksa ooo süper ozaman aherdo ellerine sağlık

hayırlı olsun ccanım
kızlar nasıl hediyeleşme nasıl olacak:26::26::26:

Son düzenleme:
hayırlı olsun ccanım
kızlar nasıl hediyeleşme nasıl olacak:26::26::26:

canım, liste kesinleşince ben çekiliş yapıcam ve özelden herkese kimin cıktığını ve adres bilgilerini yazıcam. ondan sonra da hediyelerimizi göndericez.. kurban bayramı sonrası diye düşündüm ben, siz de fikrinizi söyleyin ona göre karar verebiliriz.
TABİ BİR DE HEDİYE İÇİN BİR RAKAM BELİRLEMEMİZ GEREK ONU DA BERABER KONUŞUP KARAR VERMELİYİZ... FİKİRLERİ BEKLİYORUM.. DAHA ÖNCE YAZDIM AMA KİMSEDEN SES CIKMADI..

canım ellerien sağlık rica ederim :) :13:

hımm ben görmedim de ondan sordum canım,:26: hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun şimdiden

süppersin cnmmmm ellerine kollarına sağlıkkkk :))

bencede kurban bayramından sonraki hafta uygun :)) ama önce çekelim bayramdan sonraki hafta gönderelim :)) bencee 30 uygun çok güzel şeyler alınabiliyo :))

hımm ben görmedim de ondan sordum canım,:26: hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun şimdiden

5 cm cidden çok inceymış canım ya ama hıc bı bılgım yok :s
banada öyle geldi..vyssa snopa yatak var 8cm 69,99 TL..hangisi ne kadar uygun kalınlık olarak bilmiyorum..park yataklardakiler ne kadar acaba..

aferin sana bravo...tebrikler

süppersin cnmmmm ellerine kollarına sağlıkkkk :))

bencede kurban bayramından sonraki hafta uygun :)) ama önce çekelim bayramdan sonraki hafta gönderelim :)) bencee 30 uygun çok güzel şeyler alınabiliyo :))

gözün aydın o genişlemeyi banada dediler umarım sıkıntı yaşayamayız ,kızlar size bişey sorucam benim yemek borum yanmaya başladı çok rahatsız edici bir yanma var yaşayanlar varmı

Bende bu dert başından beri var gaviscon kullanıyorum

aherdo uygun bencede 30 tl maksat hatıra olması zaten ben yazılanları kaçırıyorum geri dönük okuycak zamanım pek olamıyor kusura bakma kaçırıyorum çoğu zaman

haydı kızlar ben kaçıyorum görürşüzz hayırlı akşamlar çok şükür bugunde bitti :)

listenin en başındasın bebeğim :))))) ilk sen demiştin ben katılırım diye, katılım sırasına göre yazdım herkesi
cok adaletliyim cooooookkk

eheueheue

banada öyle geldi..vyssa snopa yatak var 8cm 69,99 TL..hangisi ne kadar uygun kalınlık olarak bilmiyorum..park yataklardakiler ne kadar acaba..

aferin sana bravo...tebrikler

8 cm ııdır belkı de yaa du ben kardesıme sorayım yegenımın yatagı nasılmıs merka ettım sımdı :)

istikbale fln bakmak lazım bı de orlarda bılgı verıırler buyuk ıhtımal

baktın mı ayşe tabloya, beğendin mi :))))))) seninki gibi çizgili olmadı benimki ama ......

evet canım gorudm yorum da yazdım kı bakmadın mı :)

evet farkettım deıdm oslun o kadar ı kadı kızında da olur dedim

ilk table komutu olan yer varya table yazınının akrsısına şunu aynen yapıştırırsan

çizgili olur ="class: grid"

yani [ table="class: grid"] şeklinde yazılı olması lazım :)

Son düzenleme:
ya kızlar bebişin odasını siparıs verıcez ama 2 doktorum erkek bı tane radyolog kız demıstı pek emın olmamakla beraber.ama erkek dıyenler kesın demıstı.bugunde annem dıyo oda alma bak komsuya erkek demısler 9 ay kontollerınde.ama kız dogmus pıtışı ödemliymıs öle cıkıntılı durmus falan.ya 3 boyutluda kesın sonuc alınırmı sonramı odasını yapsam.kız erkek tabıkı farketmez ama dunya para verıp oda yapcaz kararsız kaldım ne dıyorsunuz?

canım benim ağrım hiç olmadı..aşı yeri biraz kızardı ve çok kaşındı..ama ağrı normalmiş..korkulacak birşey yok..

Canım birşey daha sorucam. Aşıdan sonra 2 gün banyo yapmayıin diyordu bir internet sitesinde. Bana aşıyı vuran hemşire, bu konuyla ilgili birşey demedi. Senin bu konuyla ilgili bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…