herkese günaydınlarrrr bu sabah moralim çok bozuk(((((((((((((( çünkü 1 hafta da 1 kilo almışım yediklerime dikkat ediyorum ama nasıl aldım anlamıyorum acaba kullandığım ilaçlardan mı elevit gyneferon (demir ilacı) magnezyum birde balık yağı çok mu yükleme yapıyorum sizce bunlar kilo yapar mı????
gunaydınnnnnn
ayse bacım su saglıklı diyet listeni yazsan bi sana zahmet
ben 8 kilocuk aldımmmmmm
canim ne kadar ozenlisin masallah ben hic dikkat edemiyorum ne bulsam o
yani bazen ogle ogunude karisiyor arada bir ara kizima meyve suyu sikiyordum 3-4 gundur ara verdim yotgunum diye
onu bende iciyordum . balikta haftada bir bazen de hic cevizide unutmanin yuzunden yiyemiyorum ama tabagi ortaya koyayimda
gordukce yerim artik. bebisin kilosuuda sormayi unuttum gecen randevuda bu sefer sorucam .
ctesiye az kaldi :))
tesekkurler aysecim
ben de eve 7 ye dogru gidiyorum. aksam yemegim gece kalıyo o yuzden..o kadar sacmaladım ki yemek isiniis yerinde ne bulsam goturuyorum. kızımda 24 kg almıstım sanırım bunda da oyle olacak ama kızda cok zayıftım bunda degilim
Selam güzel annişler, umarım herkes çooook iyidir.
biz dün sağlık ocağına gittik, tetanoz aşımızın ilk dozunu yaptırdık. İkinci dozu sanırım 4 hafta sonra.
Cuma günü doktorumuzla randevumuz var, bakalım şeker yüklemesiyle ayrıntılı usg'yi ne zamana vericek...
Bu arada yaklaşık 2 haftadır hareketlerini hissediyorum kızımızın
Tanem Nilda'mızın...
Amaniiinn sayfalar almış basını gidiyoor oku oku bitmez:))Uzuun zamandır takip edemiyorum kızımı anaokuluna yazdiricaz onu araştırıyoruz okulları geziyoruz aman zormuş yaa 5 anaokul gezdik sonunda ümraniyede sevim anne anaokuluna karar verdik fikrimiz değişmezse insallah:))))yalnız Kizlar fiyatlar asırı abartılı uçmuşlar valla 600_1200 arası ilk önce inanamadım sonradan duya duya alıştık ama bizi biraz zorlicak açıkcası Allah yardım eder insallah aylığın haricinde servis parasi yok araç gereçler falan( cocuk okutmak zor derler gercekten öyleymiş buarada sevim anne anaokulunu bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Amaniiinn sayfalar almış basını gidiyoor oku oku bitmez:))Uzuun zamandır takip edemiyorum kızımı anaokuluna yazdiricaz onu araştırıyoruz okulları geziyoruz aman zormuş yaa 5 anaokul gezdik sonunda ümraniyede sevim anne anaokuluna karar verdik fikrimiz değişmezse insallah:))))yalnız Kizlar fiyatlar asırı abartılı uçmuşlar valla 600_1200 arası ilk önce inanamadım sonradan duya duya alıştık ama bizi biraz zorlicak açıkcası Allah yardım eder insallah aylığın haricinde servis parasi yok araç gereçler falan( cocuk okutmak zor derler gercekten öyleymiş buarada sevim anne anaokulunu bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
selam canım hoşgeldın ıyıyyız hamdolsun ay ben daha vurunamdım acaip tırsıyorum şaka gibi
evet ıkıncı doz 1 ay sonra oluyor canımm maşallahhh tanemee :)
Herkese günaydın kızlar
Hayırlı, güzel, huzur dolu, sağlıklı, tekmeli :) bir gün diliyorum hepimize :)
Ozfer hayırlı olsun bebeğinin ismi :)
+
Kolum acıyor biraz.
Birde hani yumurta yememiz gerekiyor ya.
Rafadan yememiz sakıncalı mıdır acaba?
Merak ettim...
hayırlı olsun cnm yazdırdınız mı kızını ? sadece yerini biliyorum okulun , bulunduğu muhitten de dolayı fiyatlar değişebiliyor okulların ve pazarlıkla bayağ indirim yaptırabiliyorsunuz. aynı okula farklı fiyatlarla gidilebilniyor , gönlünüze göre olsun.
ya kızlar bi de bişiy sorucam, bebiş için internetten(unnado.com) alışveriş yapmak doğru mu acaba, yani mesela kıyafet, battaniye hatta önlüğü bile görerek almak daha mı doğru olur ki :44: ben bugün sipariş verdim bi alt pijama bi zıbın bi de atlet ama...%100 pamuk yazıyor falan ama bilemedim şimdi ya
Ozfercim ben ordan kendime iki tane hamile eteği aldım şahsen ben hiiicc memnun kalmadım göründüğü gibi çıkmıyor 40beden istedim tuhaf bı numara geldi icine benim gibi iki kisi sığar.anlayacagin elimde patladı dolabın bı yerlerinde duruyor.ama yinede Cook beğendiğim bişey olursa alırım herhalde bide daha onceden bildigim gördüğüm seyleri almak daha mantıklı tabiki.yani aslinda markayı bildikten sonra sorun olmaz gibi.
Herkese günaydın kızlar
Hayırlı, güzel, huzur dolu, sağlıklı, tekmeli :) bir gün diliyorum hepimize :)
Ozfer hayırlı olsun bebeğinin ismi :)
+
Kolum acıyor biraz.
Birde hani yumurta yememiz gerekiyor ya.
Rafadan yememiz sakıncalı mıdır acaba?
Merak ettim...
hoş gördük canımm :) git yaptır yahu geç kalmayasın sonra bak hem ne var korkucak hiç hissetmiyorsun bile :) gerçi benim kolum dünden beri ağrıyor dokununca ama..
bu arada oradaki tartı daha önceki gidişimde de bu gidişimde de ortalama 2 kilo eksik çıkardı beniama hemşirenin dediğine göre onlarınki en doğrusuymuş, klasik tartılardan o, benimki elektronik ve çok hassas olduğundan dolayı şaşıyor olabilirmiş.. benim gönlüm onlarınkine inanmaktan yana ama doğru mu yapıyorum acep? :44: çünkü sadece 2 kilo almışım onlara göre
günaydın canım yumurtanın çiğ yenmesi doğru değil salmonella adlı bır bakterı ıcerıyor ve bu bakterı ancak pişirilerek
yok oluyor....bunları pastacılık bılgılerımden bılıorm cunku bazı kremalara çiğ yumurta sarısı katılması gerekıyor
ama bu bakterı sebebıyle yumurta sarıalrını bellı bır sıcaklıkta benmarı usulu ısıtıp bu bakterıyı kırıp öyle eklıyoruz
rafadan yumurta yeterı kadar ısya ulaşıp bakterıyı kırdıgı ıcın bi sıkıntı olacagını zannetmıyorum :)
ya hergun ıgne vurunuyorum zaten iğne korkumdan değil agrıdan korkuyorum bı de
pazartesı gıdıcektım unuttum
kaldık diğer pazartesıye bakalımm dfaha zamnaı var nasılsa
Birileri bu aşı işini epeydir erteliyor gözlemlediğim kadarıyla :103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?