2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

O zamana göbüşümüzde kocaaaman olacak inşallah Yiyelim şöyle mis gibi

Olmazsa ben bir mandalinalı kek yapıyımda lafı sözü bitsin. Nasıl bir iştahmış yahu

oo canım ne güzel ilk hareketleri hıssetmıssın :)

zaten pekmez yıyrodum ama daha duznelıyıyeyım ya sabahları aç akrnıan bı kaşık ohh

evet canım maşallah cok sukur zayıf olmasın doğunca tombalak olsun ele avuca gelsın kızz

ayy sağlıklı olsunalrda :)

selam hanımlar doktordan geldik biz renkli doplermi ne onu çektirdik :)

günaydın

sonrası reklamlardan sonra mı bebem

belkı de canım bı de ben porsiyonalrı buyuk tutuyordum doktor az az sık sık ye dedı dıkkat ettım ve yemek

yanında cay ıcmeyı kestım sabah kahvaltıda ıcıyorudm cunku ve azaldı dr da dedi zaten azaldıysa gitme kardıyolojıye die

bir de corba veya baska yeemk sıcak sıcak yıyıncede carpıntı yapio çok sıcak olmamalı kan ıalclaırmı aksatmadan

alıyorum bayaadır :) evet canım ınsallah bakalım sağlıklı olsunda bebıslerımızz

ben de evde hazırlıycama rtık ya yanımda stajer vardı gitti o artık yok onun yanıdna yıyıp ıcemıodm öle evden getırdıgım

şeyler malum ben rahat edemıyrodum sıdmı rahat rahat tasıycam evden :)

Kızlar kek yiyelim mi canım çekti

eheueheu havuclu tarcınlı keke hayır dimem bebekım

Son düzenleme:
gunaydın kızlar yaz boyunca gıremedım soyle bır bakıyım yazılanlara dedımde ooooo bayagı bırseyler yazılmıs... bana gelınce ıkıncı oglum oluyor acayıp haraketlı bır bebek yaramaz abının daha yaramaz kardesı gelıyor sanırım cunku oglum bu kadar hareketlı deıldı anne karnında hamılelıgım hala bol ıstıfralı gıdyor. ama havalar serınledıgı ıcın bıraz daha rahatım...tasıyonuma dıkkat edıyorum arada bır yuksek cıkıyor bu arada hamılelıgım boyunca hıc kılo almadım sanırım koca gobegımden yıyor oglum:)sımdılık bu kadar

O zamana göbüşümüzde kocaaaman olacak inşallah Yiyelim şöyle mis gibi

Olmazsa ben bir mandalinalı kek yapıyımda lafı sözü bitsin. Nasıl bir iştahmış yahu

onu bende anlamdım açlığa tahammülüm yok ya

yazdım ayşe

Bizim mandalina var birde, soslumakarna da vardı başka topiclerde
Mandalina çıksın hemen yicem zaten

bend e mandalınayı beklıyorum eki eki

ayy o soslu makarnayı bılıyorum yaa onu her gördüğümde canım salçalı peynırlı makarna ıstıyoo :)

off bak gene ıstedı gordun mu ah fesleğen ahh bak ben feslegenı de severım özellıkle pesto sos halınde :)

aa nası usg de sol tarafına baskı mı gormuslerde öle dediler anlamadım :S

bı ayrıntılı sorar mısın doktoruna ya merak ettım :) cunkı normalde sol tarafa yatın derler

dolaşımın kolay olması ıcınn...maşallah bebısee bizim kızlar tombik olcak ehehe

hayırlı olsun canımm oğlusunn :)

evet ayşe baskı görüldüğü için sağ tarafına yat dendi benim durumumdan ötürü :)

iyi yapmışsın ayşecim ne güzel iradene sahip çıkabiliyousn zararlıysa hemen bırakabiliyosun..:)

bu sabah benide tekmeledi resmen kalk bişeyler ye der gibiydi hemen kalktım hemen :))

ya canım sen iyi işte ara öğünlerden fındık fıstıktan nolcak çok yemiş olmuyosunki bende 3 kilo almışım bu zamana kadar ayrıca yememde bi değişiklik olmadığı halde

benim karnım tokken aklıma yicek bişey gelmez benim yemekle ıvız zıvırla hiç aram yok beee :)

ya buarada sağ sol konuşulmuş ben sağ tarafıma yatamıyrum sağ göğüs altımda ki kaburgamda batma var çünkü e düzde yatamayrum sırt üstü tek yatma şeklim var oda sol tarafa sorma yatarken sıkıntı oluy ya korkuyrum ya dönersem bebeğin üstüne yatarsam yada eşie doğru dönük yatrum oda sağolsun çok dağınık yatar karnıma falan vurur die
hiç rahat değilim ben yaff yatarken

benim kızımda gece tekmelerinden uyutmaz gündüz kendi uyur :) uyarı sistemleri çok güzel göbeğime vuruyorum bir iki tık tık yapıyorum ardından oda tekmeliyor bana tepki veriyor

sağ göğüs altında batma bendede var aslında doktora bugün sorcam iyiydi cuma tekrar gidecem sorayım onu uzun süre oturdummu hele nasıl vuruyor

bende deli gibi yatarım bazen bir uyanıyorum yüzüstü yatmışım nasıl doğrulduğumu şaşırıyorum ezilcek gibi geliyor bana ama aslında şu zamanlarda sıkıntı olmazmış

Selam kızlar
anlaşılan muhabbet koyu. Pek takılamıyorum işlerden güçlerden. Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır. Yarın ayrıntılı ultrasonum var dua edin herşey güzel çıksın cteside doktor randevum var 5 hafta olacak gitmeyeli. İlkinde 3 haftaya cıkarmazdım :) ikincide daha sabırlı oluyor insan. SIZE]

Son düzenleme:

ehehe bend e öel yapıyorum ama uyyyosa hiiiç uyanmıyo vurmama fln :) uyanıksa o da vuruo hemen

bir de mandiş ne farkettım bılıo musun gecen gun ben yataga nası yatıyoırum bılıomsuun oldugum yerde zıplayıp

atlıyorum yanı cok yuksekten değil tabii sert de düşmüyorum ama bi hamılenın yapmaması gerekn bi şey

ve bunu daha yenı farkettım o kadar meleke halıen getırmısım kı dehsete kapıldım birden

anı hareketler fln bebege bebegı bırak plasentaya zarar verıo ayy farkettiğimden beri normal

insanlar gibi yatıyorum yataga bi de cok hızlı hareket etmeyı kessem ii olcak :S

canım mandalinaya oldugu gıbı aksı söylenmedıkçe sola yatmak daha ıyı ben gayet huzurlu uyyorum ya bılmem

bişi olmazmış gibi gelıyo :) yaa napim bıraktım mecbur dr bebekde de çarpıntı yapar kola dedii

evet ayşe baskı görüldüğü için sağ tarafına yat dendi benim durumumdan ötürü :)

anladım canım :)

Son düzenleme:

Bizde zamane hamişiyiz. Milletin görünce canı çeker bizimde nicklerden....

ohh maşallah kızçene mandalinaa :))

Olur canım katılırım, miktar belirlensin mi, ortalama da olsa?
Benim oğluşum olacak..
ortalama olarak genelde 30 tl diye konuşuldu, sence nasıl??

ben de ne görsem, ne duysam canım cekiyor, nolcak sonum bilmiyorum

Geçmiş olsun inşallah biranönce kan değerlerin yükselir bebeişte büyümüş hemencik:)
bende çok çay içiyorum günde 5-6 bardak çok mu etkiliyorki ya kan değerini:) yani öyleyse ayvayı yedik çayy kahve bol bol içiyorum...

sağol canım evet bebıs büyüdü hamdoslun :)

yaa cay kahve kola cok etkılıo bıraktım ve ıalclaırmı düzenlı almaya baslaıdm carpıntım azaldı

ben de çayı cok severım 10-15 bardak relaxx yanı :) zaten bayram kahvaltısınd aoldu ne olduysa

ramazan boyu cay ıcmedım bayram kahvaltısında öle içince tabıı doğal olrk çarpıntı yaptı :)

açıkda ıcsen farketmıo maalesef

Son düzenleme:

evet canım etkiliyor maleseff..dikkat etmek lazım..özellikle yemeklerle birlikte içildiği zaman bebek yediklerimizin faydalanamıyor canım..hiç vitamin almıyor boşa yemiş oluyoruz..yemeklerden en az 1-2 saat sonra 1 bardak açık çay tavsiye ediliyro..ben papatya ve nane çayı içiyorum..benide rahatlattı diyebilirim..gaz problemim ortadan kalktı..hergün 1 fincan kahve içiyorum ama..

Slm anneler....
Mandalinayı sabırsızlıkla bekleyenlerden biride benim.
Birde ağaçta ayvalar orta boy ama manavlarda daha göremedim onuda bekliyorum....
Bu aralar türk kahvesine dadandım,günde bir fincan
Birde bebeklerinizin gr.larına baktıkça(maşallah)tombik olacaklar belliki
Bizim 19+6da 323gr dı:)olması gereken 300 olduğu için sorun yapmamıştım

çok değişik birşey değilmi içerde biri tepki veriyor bir can daha başka bişiy oluyor ya tüm gün tekme tokatlaşıyoruz biz henüz uyuyormu ne zaman uyuyor anlamadım sanırım bizimkinin uykusu hafif hemen uyanıp tekipliyor :)
aa ayşe bende senin gibi hızlı oturur kalkardım bir kaç ay önce plesanta düşmüş aşağıda duruyor filan dediler rapor verdiler belki hatırlarsın o günden sonra acayip dikkat ediyorum şükür herşey normal görünüyor

akşam bir yudum aldım kola bende çok canım çekmişti hamiş olduğumdan beri ağzıma sürmedim ama çok canım çekmiş acayip özlemişim tadınca anladım :) bir yudumda bıraktım ama :)

zamane hamişleri işte

anam herkesin canını çektirdim kızlar gerçekten etkileniyorsanız değiştireyim nickimi daha öncede sormuştum etkiliyorsam admine yazayım değiştireyim nickimi

maşallah senin bebişinede benimki zayıfmı ne kiloları bana veriyor hep :)

ohh maşallah kızçene mandalinaa :))

ortalama olarak genelde 30 tl diye konuşuldu, sence nasıl??

ben de ne görsem, ne duysam canım cekiyor, nolcak sonum bilmiyorum

teşekkürler aherdo hepimizin bebişlerine maşallah :)
bizimki bu yaramazlıklarla evde kalacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…