bende geleyimmi :)) of of kek akşama yapayım bendehavuçlu tarcınlı istedi canım
oluyormuş bakınız ben :))
feslegenim benimde aklımda Allahtan doğurmadan biz çıkmış olacak mandalinalar yiycez :))
melonee, ben de dün hissettim ilk... cok güzeldi ya.. sanki içerden vurdu bböle tıktık diye haha cok hoştuu iş yerini inlettim yalnız ha
evet ya pekmez ve kuru üzüm direk arttıracak değerlerini bak görürsün..
prensese de maşallah ne güzel kilo almış iyi besliyosun maşallah :)))
selam hanımlar doktordan geldik biz renkli doplermi ne onu çektirdik :)
kız belkide çarpıntıların kansızlıktandı..kan ilaçlarını düzenle o zaman normalde döner değerlerin..benim değerlerim yükseldi çok şükür..birde yemekle beraber çay içme sakın, oda kansızlığı tetikliyor..kızçene maşallahböyle giderse tombiş bir kızın olacak Ayşe...
bende senin gibiyim iş yerinde çok zorlanıyorum..mecburen evde hazırlayıp yanımda götürüyorum salata, zeytinyağlılar falan akşamlarıda ona göre dengeliyorum..elimden geleni yapıyorum artık..
Kızlar kek yiyelim mi canım çekti
O zamana göbüşümüzde kocaaaman olacak inşallahYiyelim şöyle mis gibi
Olmazsa ben bir mandalinalı kek yapıyımda lafı sözü bitsin. Nasıl bir iştahmış yahu
oo canım ne güzel ilk hareketleri hıssetmıssın :)
zaten pekmez yıyrodum ama daha duznelıyıyeyım ya sabahları aç akrnıan bı kaşık ohh
evet canım maşallah cok sukur zayıf olmasın doğunca tombalak olsunele avuca gelsın kızz
ayy sağlıklı olsunalrda :)
günaydın
sonrası reklamlardan sonra mı bebem
belkı de canım bı de ben porsiyonalrı buyuk tutuyordum doktor az az sık sık ye dedı dıkkat ettım ve yemek
yanında cay ıcmeyı kestım sabah kahvaltıda ıcıyorudm cunku ve azaldı dr da dedi zaten azaldıysa gitme kardıyolojıye die
bir de corba veya baska yeemk sıcak sıcak yıyıncede carpıntı yapio çok sıcak olmamalı kan ıalclaırmı aksatmadan
alıyorum bayaadır :) evet canım ınsallah bakalım sağlıklı olsunda bebıslerımızz
ben de evde hazırlıycama rtık ya yanımda stajer vardı gitti o artık yok onun yanıdna yıyıp ıcemıodm öle evden getırdıgım
şeyler malum ben rahat edemıyrodum sıdmı rahat rahat tasıycam evden :)
eheueheu havuclu tarcınlı keke hayır dimem bebekım
Bizim mandalina var birde, soslumakarna da vardı başka topiclerde
Mandalina çıksın hemen yicem zaten
verdikleri rapordan bişiy anlamadım kendi doktorumada cuma günü göstercem ama başka kadın doğum doktoruna sordum genel olarak iyi dedi sağlıklı herşey yolunda sadece sol tarafında baskı var oda sağ tarafına yat sürekli önemlisorun değil ama sen yinede sağ tarafına yat sürekli dedi :))kız olduğu kesinleşti birde çok yaramaz olduğu kesinleşti 370 grammış :)
gunaydın kızlar yaz boyunca gıremedım soyle bır bakıyım yazılanlara dedımde ooooo bayagı bırseyler yazılmıs... bana gelınce ıkıncı oglum oluyor acayıp haraketlı bır bebek yaramaz abının daha yaramaz kardesı gelıyor sanırım cunku oglum bu kadar hareketlı deıldı anne karnında hamılelıgım hala bol ıstıfralı gıdyor. ama havalar serınledıgı ıcın bıraz daha rahatım...tasıyonuma dıkkat edıyorum arada bır yuksek cıkıyor bu arada hamılelıgım boyunca hıc kılo almadım sanırım koca gobegımden yıyor oglum:)sımdılık bu kadar
bend e mandalınayı beklıyorum eki eki
ayy o soslu makarnayı bılıyorum yaa onu her gördüğümde canım salçalı peynırlı makarna ıstıyoo :)
off bak gene ıstedı gordun mu ah fesleğen ahhbak ben feslegenı de severım özellıkle pesto sos halınde :)
aa nası usg de sol tarafına baskı mı gormuslerde öle dediler anlamadım :S
bı ayrıntılı sorar mısın doktoruna ya merak ettım :) cunkı normalde sol tarafa yatın derler
dolaşımın kolay olması ıcınn...maşallah bebısee bizim kızlar tombik olcak ehehe
hayırlı olsun canımm oğlusunn :)
ben de sadece gunde yarım veya bı bardak ıcıyordum çok ıcmıyordum ama çarpıntı olunca mecbur bıraktım
çok acıkıyorum maalesef acıkıncada bebıs durmuyo açken sert sert vuruyo ben de yıyorum ama yağlı unlu yemıyorum
canım acıkıyorum mesela fındık atıyorum öğün zamanı gelene kadar öel yani...ayrıca 3-4 kg almısım hamıle kalalı
gayet makul bence 5 ayda 3-4 kg ayrıca ödemımde oluyo tartılırken :) bebısımı ıyı beslıorm cok sukuurrr ona yarıycak
şeyler yıyoırum gunde 3 adet meyvem fix akşam yatarken sütüm fix fındık badem fix :) çorbasız yemege baslamam
bol su içerim et tavk balık haftada bırer kere mutlaka yerım daha ne olsun :)
canım benım kızçem de genelde sol tarafta takılıo ortada da oluyo sağ tarafa nadir gecıo :)
ay aklıma gelmedi kızz :) neyse zatern doktor her bılşgımı ezbere bılıo sağolsun takıp edıo ya
iyi yapmışsın ayşecim ne güzel iradene sahip çıkabiliyousn zararlıysa hemen bırakabiliyosun..:)
bu sabah benide tekmeledi resmen kalk bişeyler ye der gibiydi hemen kalktım hemen :))
ya canım sen iyi işte ara öğünlerden fındık fıstıktan nolcak çok yemiş olmuyosunki bende 3 kilo almışım bu zamana kadar ayrıca yememde bi değişiklik olmadığı halde
benim karnım tokken aklıma yicek bişey gelmez benim yemekle ıvız zıvırla hiç aram yok beee :)
ya buarada sağ sol konuşulmuş ben sağ tarafıma yatamıyrum sağ göğüs altımda ki kaburgamda batma var çünkü e düzde yatamayrum sırt üstü tek yatma şeklim var oda sol tarafa sorma yatarken sıkıntı oluy ya korkuyrum ya dönersem bebeğin üstüne yatarsam yada eşie doğru dönük yatrum oda sağolsun çok dağınık yatar karnıma falan vurur die
hiç rahat değilim ben yaffyatarken
benim kızımda gece tekmelerinden uyutmaz gündüz kendi uyur :) uyarı sistemleri çok güzel göbeğime vuruyorum bir iki tık tık yapıyorum ardından oda tekmeliyor bana tepki veriyor
sağ göğüs altında batma bendede var aslında doktora bugün sorcam iyiydi cuma tekrar gidecem sorayım onu uzun süre oturdummu hele nasıl vuruyor
bende deli gibi yatarım bazen bir uyanıyorum yüzüstü yatmışım nasıl doğrulduğumu şaşırıyorum ezilcek gibi geliyor bana ama aslında şu zamanlarda sıkıntı olmazmış
iyi yapmışsın ayşecim ne güzel iradene sahip çıkabiliyousn zararlıysa hemen bırakabiliyosun..:)
bu sabah benide tekmeledi resmen kalk bişeyler ye der gibiydi hemen kalktım hemen :))
ya canım sen iyi işte ara öğünlerden fındık fıstıktan nolcak çok yemiş olmuyosunki bende 3 kilo almışım bu zamana kadar ayrıca yememde bi değişiklik olmadığı halde
benim karnım tokken aklıma yicek bişey gelmez benim yemekle ıvız zıvırla hiç aram yok beee :)
ya buarada sağ sol konuşulmuş ben sağ tarafıma yatamıyrum sağ göğüs altımda ki kaburgamda batma var çünkü e düzde yatamayrum sırt üstü tek yatma şeklim var oda sol tarafa sorma yatarken sıkıntı oluy ya korkuyrum ya dönersem bebeğin üstüne yatarsam yada eşie doğru dönük yatrum oda sağolsun çok dağınık yatar karnıma falan vurur die hiç rahat değilim ben yaffyatarken
evet ayşe baskı görüldüğü için sağ tarafına yat dendi benim durumumdan ötürü :)
bend e mandalınayı beklıyorum eki eki
ayy o soslu makarnayı bılıyorum yaa onu her gördüğümde canım salçalı peynırlı makarna ıstıyoo :)
off bak gene ıstedı gordun mu ah fesleğen ahhbak ben feslegenı de severım özellıkle pesto sos halınde :)
ohh maşallah kızçene mandalinaa :))verdikleri rapordan bişiy anlamadım kendi doktorumada cuma günü göstercem ama başka kadın doğum doktoruna sordum genel olarak iyi dedi sağlıklı herşey yolunda sadece sol tarafında baskı var oda sağ tarafına yat sürekli önemlisorun değil ama sen yinede sağ tarafına yat sürekli dedi :))kız olduğu kesinleşti birde çok yaramaz olduğu kesinleşti 370 grammış :)
ortalama olarak genelde 30 tl diye konuşuldu, sence nasıl??Olur canım katılırım, miktar belirlensin mi, ortalama da olsa?
Benim oğluşum olacak..
Bizde zamane hamişiyiz. Milletin görünce canı çeker bizimde nicklerden....
kızlar dr a gittim tahlıllerıem baktı kan değerlerim çok da ıı değilmiş sağlık ocagındakı dr ıı demıstı ama kendı doktorum
daha yuksek olmalı bi de kan ilacı kullanıosn yanı dedi böle laf çarpma gibin oldu azcık :)
kola çay kahve yok dımı dedi yok bıraktım dedım bi de doktorumun söylediği gibi az az sık sık yemeye basladım ve carpıntım azaldı
sanırırm cok yedıgım ıcın oluyomus doktor eger artmazsa kardıyoloğa gitmene gerek yok dedi bi de kan degerlerın artmalı dedi
pekmeze kuru üzüme abanıcam mecburgel bebege de bakalım dedi muayene açtırmamıştım ama merak etti zaaar :) baktık
28 ağustosta gitmıstık en son 370 gr flndı 7-8 gunde 416 gr olmuş tombalakım maşallahh sübhanallah
ultrason probunu fln da tekmeledi özel hayata saygı ayağına gaza geldi sanıyorum
boğaz ağrım için ise ıhlamur içebilirsin adaçayı ıcemezsın çok istersen yeşil çay da içebilirsin dedi böle işte :)
diyet listeıs ıcınde ekmek az olmuş öğle ve akşam öğünlerinde de 3 er dilim olsun bebegın buna ıhtıyacı var dedi :)
kaçıo ipin ucu :S
Geçmiş olsun inşallah biranönce kan değerlerin yükselir bebeişte büyümüş hemencik:)
bende çok çay içiyorum günde 5-6 bardak çok mu etkiliyorki ya kan değerini:) yani öyleyse ayvayı yedik çayy kahve bol bol içiyorum...
Geçmiş olsun inşallah biranönce kan değerlerin yükselir bebeişte büyümüş hemencik:)
bende çok çay içiyorum günde 5-6 bardak çok mu etkiliyorki ya kan değerini:) yani öyleyse ayvayı yedik çayy kahve bol bol içiyorum...
ehehe bend e öel yapıyorum ama uyyyosa hiiiç uyanmıyo vurmama fln :) uyanıksa o da vuruo hemen
bir de mandiş ne farkettım bılıo musun gecen gun ben yataga nası yatıyoırum bılıomsuun oldugum yerde zıplayıp
atlıyorum yanı cok yuksekten değil tabii sert de düşmüyorum ama bi hamılenın yapmaması gerekn bi şey
ve bunu daha yenı farkettımo kadar meleke halıen getırmısım kı dehsete kapıldım birden
anı hareketler fln bebege bebegı bırak plasentaya zarar verıo ayy farkettiğimden beri normal
insanlar gibi yatıyorum yataga bi de cok hızlı hareket etmeyı kessem ii olcak :S
canım mandalinaya oldugu gıbı aksı söylenmedıkçe sola yatmak daha ıyı ben gayet huzurlu uyyorum ya bılmem
bişi olmazmış gibi gelıyo :) yaa napim bıraktım mecbur dr bebekde de çarpıntı yapar kola dedii
anladım canım :)
Bizde zamane hamişiyiz. Milletin görünce canı çeker bizimde nicklerden....
Slm anneler....
Mandalinayı sabırsızlıkla bekleyenlerden biride benim.
Birde ağaçta ayvalar orta boy ama manavlarda daha göremedim onuda bekliyorum....
Bu aralar türk kahvesine dadandım,günde bir fincan
Birde bebeklerinizin gr.larına baktıkça(maşallah)tombik olacaklar belliki
Bizim 19+6da 323gr dı:)olması gereken 300 olduğu için sorun yapmamıştım
ohh maşallah kızçene mandalinaa :))
ortalama olarak genelde 30 tl diye konuşuldu, sence nasıl??
ben de ne görsem, ne duysam canım cekiyor, nolcak sonum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?