2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Evet ağrıyor. Doktor dio soluna yat, soluma yatıyorum bu seferde kolum acıyor
3.sü acıtmıyormuş Ayşe

Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler
Çok geç yazabildim ama belki gerekir bigün...
Ben çocuklarımda yapıyorum çok etkili oluyor.
İshal durumunda bir kase yoğurtla bir çorba kaşığı nişastayı karıştırıp yediriyorum...
İşler daha bir zor mu gelmeye başladı ne :) Ev işlerinin üstüne benim taşınma telaşım başlıyor..
Artık babamıza Allah cc kolaylık versin. :)
Allah kolaylık versin taşınmak kolay değil.. Bebeğin de hayırlı evlat olsun inşallah..
görmeyen duymayan varsa hatırlatayım kızlar, bu hediyeleşme hadisemizi :))))))))
katılmak isteyenler yazsınlar bana .....
Bu hediyeleşme işini anlayamadım.. Ayrıntılı bilgi nerede var canım?
Sağol canım ya. Valla her randevu çıkışı ağlıyordum. Miyomun durumundan dolayı. İlk defa bugün çok mutlu ayrıldım. İnşAllah böyle devam eder. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizle.
Ne güzel gözün aydın yaaa... Bilmiyorum senin durumun nasıl ama eskiler doğumun kadın hastalıklarını tedavi özelliği olduğunu söyler ya.. Senin için de bebişin şifa olur inşallah...
Sagolun kızlar gercekten kel kalcam dıye korkuyorum bıde heryerde sac ya supur supur bıtmıyo proteın eksıklıgım var ondan olabılırmı acaba doktoruma sorcam bıdahakı kontrolumde
Sen doğumdan sonra gör canım... Emzirme dönemi hormonların etkisiyle çok daha fazla dökülüyor ama kel kalmıyosun çok şükür..
Canım maşallah iyi almışsın... İlk bebeğinse ilk bebeklerde çok alınıyor... Ben ilkinde 16 ikincide 13 aldım. Hepsini verdim çok şükür.. Bunda daha az alacak gibiyim..
Ben de daha çok ağrı yapar diye düşünmüştüm ama çok olmadı.. İlk gün uyurken biraz zorlanıyor insan, sonra azalıp gidiyor...
Ayşecim bizim de oğlan dedi Dr isimsiz henüz... Ekleyebilirsen sevinirim...
Senin bebişin de okuduğum kadarıyla iyi herhalde... Tepikliyomuş babasını....
Göbüşten ne haber foto koymayı düşünüyormusun?

yaaaalaaaaannn dünyada ölümden başkası yaalaaannnnn

Doğru söylüyosun canım..
Benim de üç galiba... Çok acı hissetmedim...
Benim ağrı eşiğim yüksektir bunun etkisi de olabilir belki...
İğnesiz iki dişime dolgu yaptırdım doktor senin gibisini görmedim dedi...

slm kizlar ben bebegimin hareketlerini hissetmeye basladim bugun cok güzel bir duygu onu hissetmekkkallahim herkeze yasatsin insallahhh.
melonee, ben de dün hissettim ilk... cok güzeldi ya.. sanki içerden vurdu bböle tıktık diye haha cok hoştuu iş yerini inlettim yalnız ha

evet ya pekmez ve kuru üzüm direk arttıracak değerlerini bak görürsün..
prensese de maşallah ne güzel kilo almış iyi besliyosun maşallah :)))

benim oğlum da hep sol tarafımda canım :))) ben hareketlerini sağ tarafta hissediyorum ama evdeki ultrason cihazı ile kalp atışlarını dinlediğimde hep sol kasığımda buluyorum :)))))

kızlarrr günaydınnnnnn :119::119::119:
günaydın canım nasılsın???

ikiz miiiiii :)) bizim topiğin ikizleri artıyor kızlar maşallah, hayırlı olsun kekyiyelim aramıza hoşgeldin :))

unnadodan ben de bir arkadaşımın kızı icin bornoz almıştım cok da güzel cıktı.. cok da beğenmişti. genelde güzel oluyor bebekler icin olan ürünleri canım. gelince bakarsın hoşuna gitmezse iade hakkın var gönderirsin boşver düşünme :))

ya ben de ebrumeternity diye bi mağza var ya ordan aldım netten.. m beden almama rağmen çuval gibiydi.. yani normalde ne giyiyosan onun bi altını almak lazım hamile kıyafetlerinde.. cünkü hamile kıyafetlerinin s,m,l bedenleri normal s,m,l bedenlerle aynı değil kesinlikle.. bana s beden alınan lcw thisihrt hala bol geliyo mesela giyemiyorum, üstelik yaza cok uygun tiril tiril bir buluz.. sonbaharda hırka ile falan giyebilcem heralde.. yine alınan bir m beden elbise öyle duruyo giyemiyorum.. hepsinin de değiştirme kartlarını atmışım yoksa gider değiştirirdim.. yani hamileyim ben deyip de m l bedenler almayın elinizde kalmasın :)))

canım unnado da güzel markalar var.%100 pamuk olandan al.mesela yumuycak vardı onun ürünleri çok kalitelidir.unnadodan bende alışveriş yapmayı düşünüyorum

benımde agrı eşiğim yuksektır 12 saat sunı sancı cektım 7 cm açılmam vardı ve gık demeden

doğum yaptım :) ağrıya dayanıklıyımdır ama o tetanoz bende farklı bişi yapio sanırırm

dayanamıyorum yaa :s

canım daha oncekıelr agrıdıgı ıcın hemı de ıs yerınden ızın almam gerekıo ıgneye gıtmek ıcın o da var

yani sadece korktugum ıcın değil ama o da bi faktör dielim :) zaten ehrgun celxane vurunuyroum asıdan

korkacak halım kalmadı :) ekleyyeımc anım hamdoslun ıyıyızz :)

kız belkide çarpıntıların kansızlıktandı..kan ilaçlarını düzenle o zaman normalde döner değerlerin..benim değerlerim yükseldi çok şükür..birde yemekle beraber çay içme sakın, oda kansızlığı tetikliyor..kızçene maşallah böyle giderse tombiş bir kızın olacak Ayşe...

bende senin gibiyim iş yerinde çok zorlanıyorum..mecburen evde hazırlayıp yanımda götürüyorum salata, zeytinyağlılar falan akşamlarıda ona göre dengeliyorum..elimden geleni yapıyorum artık..

kızlarrr günaydınnnnnn :119::119::119:

günaydın canım...

günaydın canım..benim kızım genelde yedikten sonra oynuyor..hele ki incir yedikten sonra resmen şov yapıyor..cinsiyet konusunda hakkında hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlarda..

ilaçlar kilo yapar canım..özelliklede balık yağı..ama ne yapalım bebeğimizin ve kendi sağlığımız için o ilaçları kullanmak zorundayız..

gözün aydın canım..hayırlı olsun oğlun ve kızın..

eeee detayları alalım canım :)))))

verdikleri rapordan bişiy anlamadım kendi doktorumada cuma günü göstercem ama başka kadın doğum doktoruna sordum genel olarak iyi dedi sağlıklı herşey yolunda sadece sol tarafında baskı var oda sağ tarafına yat sürekli önemlisorun değil ama sen yinede sağ tarafına yat sürekli dedi :))kız olduğu kesinleşti birde çok yaramaz olduğu kesinleşti 370 grammış :)

Gelirim bak
Birinin nicki yahu. kekyiyelim
Şöyle kakaolu fındıklı cevizli. oyyyy

bende geleyimmi :)) of of kek akşama yapayım bendehavuçlu tarcınlı istedi canım

biliyorum canım birinin nicki ama hamile topiğinde böyle nick olur mu yaa :))))

oluyormuş bakınız ben :))

Bizim mandalina var birde, soslumakarna da vardı başka topiclerde
Mandalina çıksın hemen yicem zaten

feslegenim benimde aklımda Allahtan doğurmadan biz çıkmış olacak mandalinalar yiycez :))

Olur canım katılırım, miktar belirlensin mi, ortalama da olsa?
Benim oğluşum olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…