slm kızlar.yaaaaaaaaaa kafam acayipp karışık.1 eylülde karnım ağrıyor şikayetiyle aciilik oldum ben.idrar tahlili yapıldı.kan tahili yapıldı bebeğe baktılar bir şey çıkmadı...neyse bugün sağlık ocağına gitmek durumundaydım.idrar tahlili istedi sonuç olarak idrar yollarında enfeksiyon var dedilerrr.ilaç yazdı bide kafam karıştı.doktorumu aradımm onada henüz ulaşamadımmmmnapıyım ben yaa???bana akıl verin kızlarrrr
çok değişik birşey değilmi içerde biri tepki veriyor bir can daha başka bişiy oluyor ya tüm gün tekme tokatlaşıyoruz biz henüz uyuyormu ne zaman uyuyor anlamadım sanırım bizimkinin uykusu hafif hemen uyanıp tekipliyor :)
aa ayşe bende senin gibi hızlı oturur kalkardım bir kaç ay önce plesanta düşmüş aşağıda duruyor filan dediler rapor verdiler belki hatırlarsın o günden sonra acayip dikkat ediyorum şükür herşey normal görünüyor
akşam bir yudum aldım kola bende çok canım çekmişti hamiş olduğumdan beri ağzıma sürmedim ama çok canım çekmiş acayip özlemişim tadınca anladım :) bir yudumda bıraktım ama :)
kızlar ya burda yemek konuşunca canım çekiyor
geçen mücver muhabbeti oldu akşam eve gittim yaptım e mandalina diyosunuz onu napimm
hem sizle bi siteden aldığım yazıyı paylaşayım:
Araştırmalara göre anne karnındaki fetüs, annenin sinirli halinden veya örneğin çok yemek yiyen halinden kesinlikle etkileniyor. Eğer abur cubur tüketen bir hamileyseniz bebek bunu kıtlık sinyali olarak yorumluyor.Hımm demek ki sürekli tıkınmak lazım, yemek lazım, ileride savaş çıkarsa böylece hazırlıklı olmuş olurum diye yorumluyor. Yada Hımm çabuk sinirleniyor olmak işleri daha kolay çözüyor galiba, baksana anne de öyle yapıyor diye düşenebilir. Üstelik bu düşünceleri sadece anne karnında değil tüm yaşamı boyunca taşıyor olacak!
ben en son dr a gittiğimde sordum yatış bicimini.. dedi ki dr um ' istediğin gibi yatabilirsin tatlım, yatabiliyosan rahatsız olmuyorsan yüzüstü bile yatabilirsin sıkıntı yok. 34.haftadan itibaren sırtüstü yatmamanı istiycem, o zamana kadar serbestsin' dedi. içim cok rahatlamıştı. şu an yüzüstü de yatıyorum, bacağımı içe çekerek tabi :) sırtüstü de yatıyorum ki en cok böyle rahat ediyorum.. dr uma güvenim sonsuz olduğundan içim de cok rahat..
Allahım ayva yazmışlar :26: çıksada yesem bol bol ,yerken tıkansam nefes alamasam öksürsemhahah valla dört gözle bekliyorum.gamzeli çocuklarımız olur inşallah hem.öyle derler yaa,gerçi ben pek inanmam öle şeylere ama annem abimdede bendede bol bol yemiş belediye çukuru gibi kocaman gamzelerimiz var abimle inşallah bebişimdede olur ama bu saatten sonra nasıl olur bilmem baya bi gelişti minnoşlarççmandalina ve portakalla aram iyi değildir aslında ama çıksın onlardanda tüketicem bebişim için,şimdilik elma, muz, şeftali ,incir yiyebiliyorum malum mevsiminden
akşam 9.45 mi? öyle ise cok gec değil mi ya<?
Şimdiye kadar kaç kilo aldınız?Benim bir kaç haftaya kadar hep bulantı ve kusmalarım oldu oyüzden çok dengeli beslenemedim...
ben 4 kilo aldım canım 57 dim 61 oldum ama 1 hafta önceydi ölçtüm.bu arada dr yarın yine bakalım dedi...yrn doktora tahlil vermeye gideceğim..
ya dümdüz yatınca ben de rahatsız oluyorum ama hafif soluma gibi yüzüstü yatıp sağ bacağımı da yukarı doğru cekinceeeeeeo yuzustu yatma olayını baksa bı doktorun sıtesınde de okudum ama ben cesaret edemem yaa
yanı bebegım tekmelıo dısardan hıssedıyorum nerdde oldugunu kestırıyorum onun orda oldugunu bile
bile karnım cıkmısken nası yatayım ustune :S
evet cnm biraz geç malesef( ama az önce aradılar 9:15 e aldılar yarım saat önce görücem oğluşumu
bol bol su içmelisin canım..yinede doktoruna ulaşmaya çalış sen..slm kızlar.yaaaaaaaaaa kafam acayipp karışık.1 eylülde karnım ağrıyor şikayetiyle aciilik oldum ben.idrar tahlili yapıldı.kan tahili yapıldı bebeğe baktılar bir şey çıkmadı...neyse bugün sağlık ocağına gitmek durumundaydım.idrar tahlili istedi sonuç olarak idrar yollarında enfeksiyon var dedilerrr.ilaç yazdı bide kafam karıştı.doktorumu aradımm onada henüz ulaşamadımmmmnapıyım ben yaa???bana akıl verin kızlarrrr
ne mutlu sana otçul aile olmuşsunuz..büyük başarı tebrik ederim canım..darısı bizim başımıza artık..yararlı besinleri tüketiyor olman çok güzel
hatta derler anne hamileyken ne tüketiyorsa bebek doğunca o besinleri sever:))
yazdıkların zaten tüketmen gerekenler
ama normal doğum düşünüyorsan seni zorlayabilir kilo, gerçi dr.un belki anlatmıştır
son 3 ayda annede bebekte daha çok kilo alıyor dikkat:)
oğluma hamileyken dr.bana 14-16 kilo almalısın dedi 14le kapatmıştım ama doğumdan sonra anneliğe alışma stresiyle kiloları vermiştim
bunda daha alamadım ama son aylarda hızlı bir çıkış yaparım bendeD
bende meyve sebzeye dadandım öyleki patatesi bile yemek yaparken çiğ yiyorum
ıspanak salatası yapıp yiyorum
otçul bir aile olduk sayemde:)
ben en son dr a gittiğimde sordum yatış bicimini.. dedi ki dr um ' istediğin gibi yatabilirsin tatlım, yatabiliyosan rahatsız olmuyorsan yüzüstü bile yatabilirsin sıkıntı yok. 34.haftadan itibaren sırtüstü yatmamanı istiycem, o zamana kadar serbestsin' dedi. içim cok rahatlamıştı. şu an yüzüstü de yatıyorum, bacağımı içe çekerek tabi :) sırtüstü de yatıyorum ki en cok böyle rahat ediyorum.. dr uma güvenim sonsuz olduğundan içim de cok rahat..
Kızlar, emzirirken de diyorlar ya bol sıvı diye.. Hamilelikte de bol sıvı bebeği geliştiriyor... Ben ilk bebeğimde az ikincide çok su içiyordum... İkinci de hem daha az kilo aldım hem de bebek daha hızlı gelişiyordu...
37 haftalık doğdu 4 kilo... 37 haftalık ultrason ölçüleri 42+2 ile ölçüşüyordu..
yararlı besinleri tüketiyor olman çok güzel
hatta derler anne hamileyken ne tüketiyorsa bebek doğunca o besinleri sever:))
yazdıkların zaten tüketmen gerekenler
ama normal doğum düşünüyorsan seni zorlayabilir kilo, gerçi dr.un belki anlatmıştır
son 3 ayda annede bebekte daha çok kilo alıyor dikkat:)
oğluma hamileyken dr.bana 14-16 kilo almalısın dedi 14le kapatmıştım ama doğumdan sonra anneliğe alışma stresiyle kiloları vermiştim
bunda daha alamadım ama son aylarda hızlı bir çıkış yaparım bendeD
bende meyve sebzeye dadandım öyleki patatesi bile yemek yaparken çiğ yiyorum
ıspanak salatası yapıp yiyorum
otçul bir aile olduk sayemde:)
aynen öle
valla bende bilmiyorum hayatım bu topikte sölemişti biri bende anlamadım
canımmm çook içiyorummm....ama artırıcam
Kızlar, emzirirken de diyorlar ya bol sıvı diye.. Hamilelikte de bol sıvı bebeği geliştiriyor... Ben ilk bebeğimde az ikincide çok su içiyordum... İkinci de hem daha az kilo aldım hem de bebek daha hızlı gelişiyordu...
37 haftalık doğdu 4 kilo... 37 haftalık ultrason ölçüleri 42+2 ile ölçüşüyordu..
Allahım ayva yazmışlar :26: çıksada yesem bol bol ,yerken tıkansam nefes alamasam öksürsemhahah valla dört gözle bekliyorum.gamzeli çocuklarımız olur inşallah hem.öyle derler yaa,gerçi ben pek inanmam öle şeylere ama annem abimdede bendede bol bol yemiş belediye çukuru gibi kocaman gamzelerimiz var abimle inşallah bebişimdede olur ama bu saatten sonra nasıl olur bilmem baya bi gelişti minnoşlarççmandalina ve portakalla aram iyi değildir aslında ama çıksın onlardanda tüketicem bebişim için,şimdilik elma, muz, şeftali ,incir yiyebiliyorum malum mevsiminden
ayy ben de ayva hıc sevmem kızz :) ama öle eksık kalmasın dıe yerım sadece
dun ben de ıncır mı alsam şeftalı mı dıe muallakta kaldım şeftalı aldım bugun de ıncır alıcam ıns
evet cnm biraz geç malesef( ama az önce aradılar 9:15 e aldılar yarım saat önce görücem oğluşumu
Sultancım geçmiş olsun bol suya devam et canım...
Mandalina gerek yok yahu nick değiştirmene
Öyle çılgınlar gibi istemiyorum. Olsa da yesek modundayım sorun yok yani canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?