ya dümdüz yatınca ben de rahatsız oluyorum ama hafif soluma gibi yüzüstü yatıp sağ bacağımı da yukarı doğru cekinceeeeee
süper rahat yatıyorum :))))) hele sabahki şekerlemelerde ayyy hiç uyanamıyorum bu günlerde, 5 dakka daha diye diye gec kalıyorum işe her gün
oo süper hadi bakalım yarım saat yarım saattir..[/QUOyüz üstü yatmak diince gecen gece karnımın agrısıyla uyandım ama şiddetli bir agrıydı acaba uyku sersemi göbeğimin üstünde falanmı yuvarlandım diyorum :18: gerci yarın dr a gidicem sorarım artık ama inş bişi yoktur bana öyle gelmiştir
mandalina kuzuu ıspanak çıktı pazarlarda var özlemişim valla aldım yaptım bu haffta :))
off ya az önce kaan kocatepenin epidural doğumunu izledim ya okadar duygulandımki hüngür hüngür ağladım o anki duyguları yaşadım sanki off sanırım ben doğumdan çok korkuyrum dün gecede uyuyamadım zaten aklıma doğum geldi normal istyrum ama acaip korkuyorum normal yapamazssam epidural de yapamam ki ya görmek istemiyrum ben o anı baylırım korkudan pskolojik off allahım nolur yardımcımız ol hayrlısıyla bi doğursak....
aslında hamile kalmadan öncede hep sezeryan olurum ben derdim normal doğumu ağzıma bile almazdım....ama şimdi kzımı düşündükçe acaba yapabilrmiyim die soryrum kendime bu bile benim için büyük bişey
biz birde tam anlamıyla değilde vajünusmusla da uğraştım ama vajinusmus diildim allaha şükür gibi gibydim işte nasıl anlatcağımı bilemedim neyse...
yani halen daha da etkisi var diyebilirim :
ben annemin bahçesinden geçiniyorum küçük bahçesi var ev ihtiyacını ekiyor pek pazar yapmıyoruz o yüzden bahçedekilerde çıkmadığından pazarda ne olduğunu bilmiyorum
ayva yiyenin bebişi kıllı olur derler he batıldır bilemiyorum ama koca karı lafları var ya :)
incir al ayşe şeftalide bebişi kıllı yapar derler :) ben çok yedim şeftali annemin bahçesinde oldu biti resmen bir ağacı ben yedm her seferinde annem dedi kıllı olacak bebiş yeme bu kadar diye :)) artık ilerde topiklerde dolanır kıl sorunum var diye :)
yarım saat de olsa bişiy tuğba o saate kadar açık olmaları güzel bizim doktor 17.00 de kapatıyor dükkanı
çıksada bende yesem:)
Ayşecim yatak konusunu ne yaptın? kardeşine soracaktın sordun mu?
evet cnm biraz geç malesef( ama az önce aradılar 9:15 e aldılar yarım saat önce görücem oğluşumu
evet cAnım insan çok etkileniyor..inanilmaz bir duygu..ben geçenlerde discovery channelde izledim doğumla ilgili belgesel..ağlamaktan katıldım resmen..eşim zor sakinleştirdi beni..yani doğum yaparken herhalde duygu patlaması yaşarım..normal doğum çok istiyorum..bende sezeryandan korkuyorum..Allah hepimize güç kuvvet versin...sağlıklı doğumlar nasip etsin..
.
hemde nasıl etkilniyo :)
bende eşim yanımda olsun çok isterdim ya yanlız başına hiç olmuyo
amiiiiiiiiiiin tek temmenimiz sağlıklı bebek ve sağlıklı doğumlar inşalllaaaaah
yaa canım unuttum sormayı bak sımdı de evde dğeil annemelrde yanı sorsamda bakamaz ben onu öğrenınce yazayım canım :26:)
evet cAnım insan çok etkileniyor..inanilmaz bir duygu..ben geçenlerde discovery channelde izledim doğumla ilgili belgesel..ağlamaktan katıldım resmen..eşim zor sakinleştirdi beni..yani doğum yaparken herhalde duygu patlaması yaşarım..normal doğum çok istiyorum..bende sezeryandan korkuyorum..Allah hepimize güç kuvvet versin...sağlıklı doğumlar nasip etsin..
aynen canım bizimde küçük bahçemiz var..ordan tüketiyoruz meyve ve sebzelerimizi..bu yaz pazar yapmadım desem yeri...pazarda ne var nekadar hiç bilmiyorum o yüzden..bir avantajımız var herşey doğal..
oo yedım vallaa :) ben şeftalıyı çok severım baya yedım bu yaz :)
valla benım bebıs kıllı olcaksa hııcc şeftalıye sebep bulmasın halasıan cekerse kıllı olcak maalesef
kıl meselesı bana çekse ıı olur oh kılsız tuysuzum ben relaxx
yaa canım unuttum sormayı bak sımdı de evde dğeil annemelrde yanı sorsamda bakamaz ben onu öğrenınce yazayım canım :26:
ınsallah guzel ahberlerle gelırısnız canım :)
haklısın doğal ne olduğu belli içimiz rahat şükür
ayşe kız halaya mı derlerdi sana benzesin o yönden ozaman inşalalh
evet canım kız halaya derler :) çeksin valla su gibi halamız güzeller güzeli maşallah eheueheu
ama kendısı de dıo kıl tarafı bana cekmesın die şikayetcı baya amaan kısmett bu ısleer :)
genetıge de kafa yoramıycam vallahayırlısı olsun sağlıklı olsun :)
ozaman şöyle diyelim güzellikleri halaya kıl sorunu anneye çeker inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah
Burada bir arkadaş hissettiğinde yazarmısın demişti..
Evet dün geceden beri bebeğin hareketlerini hissediyorum, yanlız bizimki kanat çırpmaları direk es geçerek tekmelemeler moduna girdi,haşin mi olacak nedir
İlk önce gaz mı ki dedim durdum elimi koyup dikkat ettim yok yok değil derken çünkü çok sık vurdu, ve bir tanesi öyle serttiki şaşırdım bir anda, '' ne gazı benim ben !'' dedi sanki sonrasında duruldu ve ben ilk kez duyduğumdanmıdır nedir çok korktum bişi mi oldu bu kadar hareketlendi bir anda diye...ve birden duruldu diye..
Ama şuanda yine hafiften hissettim
:
şuan 62 kiloyum hamile kaldığımdan beri 2 kilo almışım
memişlerim bi beş kilo var yalnız hee
hamile kaldıktan sonra da iice büyüdüler sığdıramıyorum bir yere
yok diyet yaparmıyım hem de gebeyken
yapım öyle kilo almıyorum kolay kolay
alsam da göstermiyorum
aslında ben daha da zayıftım 56 kiloydum ama tüp bebek sürecinde iğne ilaç şişirdi ödem yaptı 60 kiloya çıktım
hamile kaldığımda 60 kiloydum
:
Evet dün geceden beri bebeğin hareketlerini hissediyorum, yanlız bizimki kanat çırpmaları direk es geçerek tekmelemeler moduna girdi,haşin mi olacak nedir
İlk önce gaz mı ki dedim durdum elimi koyup dikkat ettim yok yok değil derken çünkü çok sık vurdu, ve bir tanesi öyle serttiki şaşırdım bir anda, '' ne gazı benim ben !'' dedi sanki sonrasında duruldu ve ben ilk kez duyduğumdanmıdır nedir çok korktum bişi mi oldu bu kadar hareketlendi bir anda diye...ve birden duruldu diye..
kızlar yarın şeker yüklemesiyle tetanoz aşım var.cumada üniverstede detaylı ultrasyona giricem.en son bebeğimi parmağını agzına götürür durumda görmüştüm özledim:)) heyecan başladı...
benimde yarın var üniversitede ayrıntılı ultrasonum.acaba tıp fakültesinde kim bakıyo ayrıntılıya ?bilgisi olan varmı??ayşecim sen bilirsin.
kaç kilo alınız kızlar, ben 68le başladım 64 e düştüm şimdi 69 um.
80i görücem diye çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?