2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet cAnım insan çok etkileniyor..inanilmaz bir duygu..ben geçenlerde discovery channelde izledim doğumla ilgili belgesel..ağlamaktan katıldım resmen..eşim zor sakinleştirdi beni..yani doğum yaparken herhalde duygu patlaması yaşarım..normal doğum çok istiyorum..bende sezeryandan korkuyorum..Allah hepimize güç kuvvet versin...sağlıklı doğumlar nasip etsin..

ben annemin bahçesinden geçiniyorum küçük bahçesi var ev ihtiyacını ekiyor pek pazar yapmıyoruz o yüzden bahçedekilerde çıkmadığından pazarda ne olduğunu bilmiyorum

aynen canım bizimde küçük bahçemiz var..ordan tüketiyoruz meyve ve sebzelerimizi..bu yaz pazar yapmadım desem yeri...pazarda ne var nekadar hiç bilmiyorum o yüzden..bir avantajımız var herşey doğal..

oo yedım vallaa :) ben şeftalıyı çok severım baya yedım bu yaz :)

valla benım bebıs kıllı olcaksa hııcc şeftalıye sebep bulmasın halasıan cekerse kıllı olcak maalesef

kıl meselesı bana çekse ıı olur oh kılsız tuysuzum ben relaxx

Ayşecim yatak konusunu ne yaptın? kardeşine soracaktın sordun mu?

yaa canım unuttum sormayı bak sımdı de evde dğeil annemelrde yanı sorsamda bakamaz ben onu öğrenınce yazayım canım :26:

evet cnm biraz geç malesef ( ama az önce aradılar 9:15 e aldılar yarım saat önce görücem oğluşumu

ınsallah guzel ahberlerle gelırısnız canım :)

hemde nasıl etkilniyo :)
bende eşim yanımda olsun çok isterdim ya yanlız başına hiç olmuyo
amiiiiiiiiiiin tek temmenimiz sağlıklı bebek ve sağlıklı doğumlar inşalllaaaaah

haklısın doğal ne olduğu belli içimiz rahat şükür

ayşe kız halaya mı derlerdi sana benzesin o yönden ozaman inşalalh

haklısın doğal ne olduğu belli içimiz rahat şükür

ayşe kız halaya mı derlerdi sana benzesin o yönden ozaman inşalalh

evet canım kız halaya derler :) çeksin valla su gibi halamız güzeller güzeli maşallah eheueheu

ama kendısı de dıo kıl tarafı bana cekmesın die şikayetcı baya amaan kısmett bu ısleer :)

genetıge de kafa yoramıycam valla hayırlısı olsun sağlıklı olsun :)

ozaman şöyle diyelim güzellikleri halaya kıl sorunu anneye çeker inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah

Burada bir arkadaş hissettiğinde yazarmısın demişti..

Evet dün geceden beri bebeğin hareketlerini hissediyorum, yanlız bizimki kanat çırpmaları direk es geçerek tekmelemeler moduna girdi,haşin mi olacak nedir
İlk önce gaz mı ki dedim durdum elimi koyup dikkat ettim yok yok değil derken çünkü çok sık vurdu, ve bir tanesi öyle serttiki şaşırdım bir anda , '' ne gazı benim ben !'' dedi sanki sonrasında duruldu ve ben ilk kez duyduğumdanmıdır nedir çok korktum bişi mi oldu bu kadar hareketlendi bir anda diye...ve birden duruldu diye..

Ama şuanda yine hafiften hissettim

ozaman şöyle diyelim güzellikleri halaya kıl sorunu anneye çeker inşallah sağlıklı hayırlı evlat olurlar inşallah

adrese teslim sipariş eheh

amiinnn tabıı en önemlısı sağlıklı hayırlı evlat olsunlar canım hepsii :)

haydı hayırlı olsun canım senın kı pıt pıtlamdan tekemeldıyse emeklemeden de yürürü diye düşünüyuorum ehehe :)

yok canım ben şaka yaptım zayıf oldugunu görünce yoksa hiç diyet yapılırmı bu dönem
ben kendimi görünce çok zayıfsın diye ama en önemlisi bebişler ii olsunda tek önemli olan bu
benide hep o ilaçlar şişirdi
tedaviye başladıgımda 75 kilo idim
hamile kaldıgımda 85
ve şuanda 90 kiloyum (resmimi koyarım bigün çekeyimde)
allahım ne olacak halim bilmem
rabbim saglıkcakla kucagına almayı nasip etsin

oh maşallah maşallah
darısıda benim tembel ogluşuma

Çok sevindim senin adına canım.
Çok güzel bir şey değil mi
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına

Son düzenleme:

haydi bakalım gözün aydın canım benim çok sevindim senin adına..darısı hissetmeyen arkadaşların başına..

benimde yarın var üniversitede ayrıntılı ultrasonum.acaba tıp fakültesinde kim bakıyo ayrıntılıya ?bilgisi olan varmı??ayşecim sen bilirsin.

kaç kilo alınız kızlar, ben 68le başladım 64 e düştüm şimdi 69 um.

80i görücem diye çok korkuyorum.

benimde yarın var üniversitede ayrıntılı ultrasonum.acaba tıp fakültesinde kim bakıyo ayrıntılıya ?bilgisi olan varmı??ayşecim sen bilirsin.

kim bakıyo derken canım unvan olarak soruyosun dımı ?

ayrıntılı usg ye heryerde ama heryerde perınatologalr bakar veya perinatolojı eğitimi almış

kadın doğumcular bakar canım...

kaç kilo alınız kızlar, ben 68le başladım 64 e düştüm şimdi 69 um.

80i görücem diye çok korkuyorum.

bence bende 80 garanti umarım daha fazla olmaz..ben 64 ile başladım 4-5 kilo kadar aldım sanırsam..bakalım haftaya doktora gidince tartılırız..inş 80 i geçmem diye ümit ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…