2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

2.düzey ayrıntılı için avcılar hospital ile görüştüm ;çarşambaları orada oluyormuş 350 tl dedi ve ayın 19 undan sonra orada olucakmış ki benim günümü geçiyorrr,(dr 5-10 eylül arasında yaptırman lazım dedi)adam prof ,üstelik indirim falanda yapmıyorlar,doğumu orda yapıcam dedim,idirim yokmuş 350,ki bi çok yere göre pahalı..

Bende yarın medical parkttan ranndevu alıcam ve oraya yaptırıcam ,ama hastanelerde çalışan prof yada doç.çalışan bir dr biliyormusunuz?
Herkez nerdeyse yaptırmış ,nelerde yaptırtıdınız,yaptıkrdıklarınız perinatologmuydu?

bak bu saatte bende onu düşündüm şimdi benim gittiğim hastahanede 150 lira ama benim kendi doktrum yapıyo şaştım kaldım o hastahanede özel perinatolog varmı bilmyrum ama herkesin kendi doktru bakyo
anlamadım ya valla bende delircem ya bu adam nie kendi bakıyo uzmanmı kendisi nasıl sorucam kendisine kafamda deli sorular

BEN ARAŞTIRDIM DEDİLER Kİ ;PERİNATOLOGLAR BAKIYORMUŞ ,BU İŞİN UZMANI OYMUŞ YANİ ASLINDA 3 boyutlu ve ayrıntılı karıştırılıyor.
ben bugun kanıuni araştırma hastanesine gittim ,bana orayı eşimin arkadaşı tavsiye etti,aman allahım böyle bi şey yok,rabbim herkezin yardımcısı olsun ,ordan yaptırmadan çıktık,şimdi acil olarak yer arıyorum,bi çok yer ile görüştüm ,sordum ,tüm hastaneler yapıyor ,kendi dr nuzmu yoksa,perinatoliji yyani perainatologlarmı yapıyor deim ,bazısı evet dedi,bazısı keindi drumuz dedi,bazısı kendi hastanemizde yok,dışarıdan prof geliyor haftanın 1 günü dedi..
ve sorduğum heryer 250-350 tl arasında ...
ama sen telaş yapma belki senin drrun bu ka bi konudada uzmanlık almıştır,kaşesinde yazar,çünkü sana bi rapor veriyorlar

anket sonuçlarına takıldı gözümde cinsiyette erkek bebek ler önde gidiyor.geçen sene kız senesiydi bu senede erkek anlaşılan

kanuniden bizde 1-2 kere işimizi halledemeden sinir olup çıkmıştık :)
doktrumuzu inceledik canım netten ama öle bişey yazmıyo yani perinatolog falan işte
umarım yanlış yapmyruzdur adama soramamki siz uzmanmısınız die :)doktrumdan çok memnuzuz
aslında ....ama burda insanları başka uzman doktra yönlendirince doktrlar acaba dedik bakalım artık bekleyip görücez canım
sende en kısa zamanda bi yer bulursun inşallah bulursan bizede yaz eşim hadi hadi diyip duruyo hadi size iyi geceler

sanirim bu doktorla alakali. kizimda da bunda da ayni doktora gidiyorum ve ikisinde de kendi doktorum yapti. gerci rapor vermedi ama..ama bir arkadasimin doktoru baskasina yonlendirmisti. doktorun bilgi ve tecrubesiyle alakali oldugunu dusunuyorum. cunku kizimda sormustum ayrintili icin baskasina gideyim mi diye gerek yok ben bakicam demisti

ben İzmir'deyim canım
umaarım iyidir bebeğin maşalah

teşekkür ederim:) bebeğim çok iyi Allaha hamdolsun

Ayın 21. inde bende renkli ultrasona giricem sanırım Reyhan hn. yapacak :)) Nisa'da Muhabbet hn. a gidiyorum ben. Sen hangi doktora gidiyorsun?

aa çok sevindim nisadan birini görünce
ben alev hanıma gidiyorum. Habire hastahane dr araştırıyorum en son burda karar kıldım. Sen doğumu nerde yaptırmayı düşünüyosun?

Mrh kızlar nasılsiniz ben takilamiorum takip etmeye çalışıyorum,
Vaveyla esk bebeğin cinsiyeti değişmiş :d hayrli olsun darısı basıma :) belki bizimkide şaşırtır bizi..

canım neden öyle söylüyosun
hisseder bebişin, üzülür sonra annesi:26:

mandalina yiyen arkadaş, söyleyebilir mi nerden buldugunu :) hem de 3 kilo yemiş ohh yarasın
eşim dün internetten baktı ama yok yani bulamadık
yemin ederim gece rüyama girdi, babam bana bir poşet mandalina almıştı onları yedim rüyamda
rüyamın devamında da çok tuvaletim geldi bi uyandım nerdeyse kaçırıyomuşum
ee o kadar mandiş yersem

bir de ismini söylemeyeyim gece canım bişey çekti üşenmedim kalktım yaptım valla
bir deçok zahmetli bişey
kocam geldi şaşırdı, sen bunu şimdi mi yaptın yoksa var mıydı diyo

[

canım neden öyle söylüyosun
hisseder bebişin, üzülür sonra annesi:26:
[/QUOTE]

ben de anlayamıyorum o arkadası. ilk cocugu kız sanıyordum meger ilki de erkekmis. dr buna kız dedi diye uzuluyo, erkek istiyo. bir erkek bu sekilde istese sasırmazdım bu kadar ama bir kadının bu sekilde dusunmesi cok garip

Kızlar günaydınnnn
Dün sonunda detaylı ultrasonumuza girdik :)) herzaman uyuyan ve pozisyon vermeyen oğluşum bu seferde doping almış gibi hareketliydi maşşallah elleri yüzünde hiç poz vermedi kuzum :)) doktorumuz bütün organlarını el ayak kalp ve kan akışlarını kontrol etti herşey yolunda Allaha şükür ama o renkli ekranda görmek çok çok farklıymış o kadar tatlıki minikimmm :)) Allahım isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu ... bizden bölee Allaha şükür herşey yolunda :))
bu arada minikim boyu 191 mm ve kilosu 462 gr olmuş galiba benşmki tombiş olucak :))

Son düzenleme:

cnm ben bahçelievler doğan hastanesinde yaptırdım 220 tl doktor baya baktı 30 a yakın ultrason resmi ve video da verdi istersen orda yaptırabilirsin :)

yaptığın şeyi söylememeni tebrik ederim arkadaşım e hamilelik bu insanın canı çekebiliyor ve bulunamayabiliyor
örnek :mandalina :)
gerçekten ama ya haksız mıyım?

Sanki benim oğlumu anlatmışsın canım
Her yemek öğünümüz çok zorlu geçiyor
3.5 yaşında 13 kilo
Banada kardeşi gelene kadar oyun grubuna başlat rahat edersin diyorlar
Ama kardeşi gelince onu okula göndermiş gibi hissederse çok üzülürüm
Birde wc ihtiyacını benim yardımımla yapıyor daha.üstünü başını nasıl toparlıcak
Ama çevremde gönderip çok memnun kalanlarda var hatta bir arkadaş kızım iyice sosyalleşti diyordu:)
DD Sana Katılıyorum,iyi araştırmalar yapmışsın
-oğlum doğduğundan beri şampuanı dalinle başlım öylede devam ediyor
-dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını kullandım
-burun aspiratörü olarak ağızla çekilenleri tavsiye ederim
-bir arkadaş banada humanıyı doğumdan önce içtim hemen sütüm geldi demişti
ben sipinal sezeryan olduğum için 5.gün gelmişti sütüm bu yüzden bende denemek istiyorum
-emzirme sütyeniyle bende rahat edememiştim zaten oğlum sadece ilk ay emmeye çalıştı sonra sütümü sağıp verdim
-ilk doğumum nisan sonu olduğu için hastaye gecelik ve pijama almıştım ve gecelikle çok rahat etmiştim
hemşireler sık sık bakıyorlar malum onlarada kolaylık oldu:)
-biberon olarak avent ve dr.browns kullandık
hastanede biberon verdirmemişlerdi çay kaşığıyla yada şırıngayla beslemişlerdi
-süt pompası olarak ameda da kullandım kraftta amedadan çok memnun kalmıştım
-bebek telsizimiz kraft çok memnun kaldım
-emzik olarakta bebek damaklımı ister damaksız mı kendileri tercihlerini yapıcak

bunların yanında tavsiyem lohusalık psikolojisini araştırmanız
bebeği nasıl emzireceğinizi araştırmanız
doğumdan sonra bizi neler bekliyor
ben bunları bilmeden doğuma gittim ve inanılmaz zorlandım

ben şekerli su verdirmemiştim
birde göbeği düşünce büyüklerin tuzlu suyla yıkama durumları varD
bunda sözümü dinlemeyip 1 çimdik tuz koymuşlardı suyuna

kalçamda ara ara kasıklarımda ağrılar var benimde.
benimde bugün gidip tetonoz aşı olmam lazım ama pek bir üşengecim
oğlun güzel günlerde kullansın....
tulumları bende kadife olarak alıcam

daha önce kışın doğum yapmış arkadaşlar önerilerde bulunursa çok sevinirim

Günaydın arkadaşlar.....

Son düzenleme:

buldum seni kayseride mandalilar olmuş demekki

benım doktorum boyun 20.haftadan sonra ölçüldüğünü söyledi,burda ki arkadaşlarada öyle söyleyen doktorlar olmuş...20.haftadan sonra kılo ıle oranlayıp söylüyorlarmış
Allah Allah hani ilk günden beri 5cm 10 cm vs bir şeyler diyorlar ama:26:
sağol canım devlete yaptırmamaya karar verdim en iyi ihtimalle 100tl çıkacak cebimden o da bir şey değil

slm kızlar günaydın :) nasılsınız bugün

ahhh o rüyaların sonrasında mesane patlicak gibi olmasa şaşarım zaten :) :) ya canım dün benim de acaip canım çekti.. mandalina ve kek muhabbeti olmuştu.. eşimi arayıp sevdiğim pastaneden havuçlu kek getirttim ama mandalinayı söylemedim adam bulamaz üzülmesin die... bi de ekşisini sevmem ki ben şöle tatlı sulu sulu olcak.. artık beklicez napalım çıkana kadar...

ohhh canım maşallah bebişine nazar değmesin ona dimi o ekranda nasıl tatlı duruyorlar al ısır onları
canım yalnız değilsin benim cadı kızım da göstermedi yüzünü... eliyle burnunu kapatmış bi de bir ayağını çekmiş kafasına değdiriodu doktor jimnastik saatine denk gelmişiz dedi ah be yavrum o ayağı o kafaya nasıl çektin nasıl değdiriosun işin özdü göstermedi yavrum kendini ama sağlıklı buna da şükür napalım yüzünü görmeyi beklicez artık

günaydın hanımlar .biz dün ayrıntılı ultrasona gittik .doktor ciddi bir sorun yok dedi çok şükür ölçtü biçti ben bişey anlamadım bu muayeneden sonuçları yarın kendi doktorumdan alacakmışım . bu muayne öncesi stres yapıyorum sizde de oluyor mu kızlar . sonradan da diyorum boşuna stres yapmısım bebeklerime bişey olmaz inşallah .bu arada kilo durumları nasıl gidiyor ben bu sabah itibariyle 4.5 kilo almışım yarın doktorum fırca atcak bence

günaydın canım :) ya sorma tuzu da biliyorum teri kokmazmış ondan konuluomuş napıcaksın bebişe zararı olmadıkça böle ufak tefek şeler için kırmamak lazım büyükleri onlara tamam de sonra sen bildiğini yap benim olayım bu

walla bu araştırmalar ve deneyimlerinizi paylaşmanız güzel oluo kızlar bize de yol gösteriyorsunuz sağolun

canım evin çok soğuk mu da kadife tulum alacaksın? bende alıcam bi iki tane ama dışarda giydirmek için çünkü evim merkezi sistem kışın yaz gibi askılılarla dolaşıyoruz biz evde, bunlara biraz kendi durumuna göre karar vermek lazım sanki.. zaten iki üç ay kış olcak sonra bahar çok da kadife tuluma yatırım yapmamak lazım gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…