merhaba öncelikle
ben nasipse şubat annesi olacağım ama
bir konuda kafam çok karışık
B]kızlar detaylı ultrasonu nerede yaptırcaksınız
yani özelde mi ,devlette mi?
doktorum bir yere git dedi ama 230 tl
kimisi ver bu parayı önemli bir uygulama diyor
kimisi gerek yok daha ucuza yaptırabileceğin yer var diyor?
bu işlem nasıl bir işlem siz ne yapacaksınız?
yardımcı olabilir misiniz[/B]
benım gıttıgım yerde 120lira imiş 23.haftada gideceğim..önemli ayrıca bebğini çok net görebıleceksin
375 yazan bıle duydum, bazı hastanelerde aletler daha iyiymiş ama bılemem tabı fıyat yuksek makına ıyı anlamına gelmez..bı kaç hastaenyı ara sor,hangı şehırdesin ıstanbuldaysan burda ıstanbullu çok onlara sor
radyoloji uzmanları bakıyor zaten kendı doktorun bakmıyor
gecen hafta ayrıntılı ultrasonu nisa hastahanesinde 142 lraya yaptırdık
reyhan hanım yapıyor, çok begendik açıkladı bize herşeyi. En sonunda renkli ultrasonla gösterdi bebeğimizin yüzünü gördük uzun uzun izledik
çıkarken de bir baktık dr video ya çekmiş, cd sini verdi
tavsiye ederim reyhan hanımı
bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim ağrı eşiğim biraz düşüktür
bunu yükseltmenin bir yolu var mı acaba ya?
gecen hafta ayrıntılı ultrasonu nisa hastahanesinde 142 lraya yaptırdık
reyhan hanım yapıyor, çok begendik açıkladı bize herşeyi. En sonunda renkli ultrasonla gösterdi bebeğimizin yüzünü gördük uzun uzun izledik
çıkarken de bir baktık dr video ya çekmiş, cd sini verdi
tavsiye ederim reyhan hanımı
bu arada arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim ağrı eşiğim biraz düşüktür
bunu yükseltmenin bir yolu var mı acaba ya?
mrb canım detaylı ultrasyon yaptıracagın yerde radyoloji uzmanı olmalı ve sonucu rapor şeklinde vermeli önemli olan o.ben üniversite hastanesinde yaptırıcam.bulundugum ilde başka yapan yer yok.rapor şeklinde sonucu vericek.ücretsiz yaptırıcam ayrıca.fakat 1 ay öncesinden gün aldım.bu cuma gididem nasipsemerhaba öncelikle
mrb canım detaylı ultrasyon yaptıracagın yerde radyoloji uzmanı olmalı ve sonucu rapor şeklinde vermeli önemli olan o.ben üniversite hastanesinde yaptırıcam.bulundugum ilde başka yapan yer yok.rapor şeklinde sonucu vericek.ücretsiz yaptırıcam ayrıca.fakat 1 ay öncesinden gün aldım.bu cuma gididem nasipse
16+6 da doktorum bebğimin kilosu için 175 gr dedi
normal mi?
boyu içinde 19-20 cm dedi
ama bu çok uzun geldi acaba baştan ayakucuna kadar mı?
eskı çalıştıgım koyde komşu teyzem 60sene önce tarlada doğurmuş daha öğlen demişler eve de goturmemişler sırtıma bağladım çapaya deavm ettım eve geldim kayınpederım var banyo yattıgımız odada,sabaha yıknırsınız dediler bebkte bende o halde sabaha kadar bekledık demişti(
benım baktığım buyuyen beşiklerin buyuk halı orjınal tek kişilik baza boyutunda,adam yatak sorunu yok bu nedenler demişti ama bazıları beşikle tek kişilik yatak boyutu arasında oluyormuş.. alırken sormak lazım olçuler tek kişilik yatağa uygun alınmalı... ya fıyat olarak uygun bulabılırsem buyuyen beşikte gönlüm ama bakalım inşallah...
bugun baktım park yataklara ,yataksız 290lira cıvarı dediler yatakta 70felanmış...bambu yu alsam napcam 7.ayda nasıl atcaz kapıya... en azından park yatak saklanır tatılde memlekete goturulebılrım annemın eve bırakırım oraya gırtıkce yatar...yanı kısacası park yatak,park yatagın içine yatak+ odasına dolap ve buyen beşik...
şifonyer zaten buyüyen beşiğin baş kısmında oluyor
Bebeğe şekerli herhangibir mama yada su falan verdiğinizde bir daha emmiyor anneyi. Hep şekerli mamalar istiyor. Biz kardeşimde yaşamıştık bunu.. Ağzının tadını biliyo minişler :)))
gördün miniğini demek :))
hepimi,z aynı duyguları paylaşıyoruz ne güzel
allahın izniyle bide sağlıkla kucaklasak
tatlım bende giricem detaylı ultrasona önümüzdeki hafta.hele biz eşimle çok kararsız kalmıştık bebişimizin testleri herşeyi iyi olduğu için şükürler olsun ben o paraları vermek istememiştim.pröfesörler 300-600 arası değişiyo.hele 600 duyunca şok geçirmiştim.sonra bulunduğum şehirde yeni bi hastane açıldı özel dünya tıp merkezi diye orda varmış Allahtan biz özel sağlık sigortası olduğumuz için 100 tl.ama ssklılara 75 dediler.oraya gidicem açıkcası.pröfesörler tabikide bu işte daha uzmanlardır.ama bukadar para tuzağına gerek yok.ama testleri kötü çıkan arkadasların tabikide pröfesöre gitmelerinden yanayım..valla ben bi migrenim için taa bursalara gittim geçen sene bir profesöre Allaha şükür 8 ay tedaviden sonra şimdi ayda 1 başım ağrıyo oda adet dönemlerimde olur ,devlet hastanesindeki doktorlar demişsin ya onlar baytar cnm.tabikide pröfesörler daha iyi onu demek istiyorum.devlette sınırlı sürede hasta bakma zorunluluğundanda iyi ilgilenmiyolar..merhaba öncelikle
cnm bende sendenim,bende epudiral normal doğum yapıcam Allah kısmet ederse,bebeğimin kafası dönmezse eğer epudiral sezeryan istiyorum..doğarken o anı yaşamalıyım..ama çokta korkma .bi an önce doğurayım bitsin modunda ol ogn geldiğinde,benim en yakın arkadasımın sancıları tutunca apar topar hastaneye gidiyolar suyuda azar azar geldi onun birden gelmedi,sen orda suni sancı takılmış başka anne adaylarını görünce onların bağrışmalarını korkudan sancıları gitmiş,negüzel doğuracakmış haspam ,sonra beklediler sancıları gelmeyince suni sancı takıldı tam 18 saat sonra doğum yaptı,dile kolay 18 saat...bende çok korkuyorum sonuçta hiç doğum yapmadık normal tabii..
niye izliyorsunuz anlamış değilim...boşa kendinize eziyet etmeyin,bir arkadaşım bunalıma girmişti 5aylıkken ben doğuramam dıye aglıyordu hergun ...annem de dede ki: boşa korkmasın içimizde kalanınız olmadı onunkıde çıkar:) şimdi 3.yu iztiyor arkadaş:)
izlemek taraftarı değilim sonuçta çoğumuz epidural olcak hissetmeyecek bile acıyı... epidural olmasada Allahım guç verır, tarlada doğuranlar nasıl dayanırdı yoksa...
eskı çalıştıgım koyde komşu teyzem 60sene önce tarlada doğurmuş daha öğlen demişler eve de goturmemişler sırtıma bağladım çapaya deavm ettım eve geldim kayınpederım var banyo yattıgımız odada,sabaha yıknırsınız dediler bebkte bende o halde sabaha kadar bekledık demişti(
Aherdo Mrh,sanırım o hissettiğin bebeğin,bende hissedememekten muzdaribim ama ender hissetmekten ve bı de bu liste ısı nedir çok Mrk ettim..görüşmek üzere h.gecelr kizlaraherdo .!.:evet not defterime not alıyorum hala :))))) tablo deyip de tüylerimi diken diken etmeyin yaaaaatamam yapıcam.. sadece kendimi hazır hissetmiyorum o kadarr
bu arada listemiz 19 kişi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?