2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım bu ısı hakkıyla yapan kısıye perınatolog denır haa perınatologa bazıalrı radyolojı uzmanı dıyosa
bilemicem benım doktorum perinatolog dio :) ayrıca ben kanunı sultan suleyman eah hastanesınde
perınatolojı bolumundekı doktorlara da muayene oluyorum rıskılı bı gebelık sayıldıgı ıcın
ve oradakıelr de perınatolog ayrıca ben kaşelerine bakarım dotkorların perınatolog yazıo kaşelerınde
radyolojı uzmanı olsa radyolog yazardı sanıyorum :) muayenesıne gittiğim doçentınkınde bile öle
kaıdn doğumcu bilgisi ayrı perınatolog bilgisi ayrı olrk bulunuo kaşesinde
daha once de gebelık gecırdım ve o zamanda perıantologa yolladıalr radyolojı şeysı demedı kımse

banada sanki çok ince geldi o yüzden tekrar sormak istedim canım..bir bakayım ben diğer yatakların kalınlıklarına..sağolasın

rica ederım canım bak tabıı :) bebek odası magazalarında da vardrı sanıyorum oralarda da elleyerek ınceleyebülürüs

Son düzenleme:

aaa cinsiyet senin kesinleşmedi mi daha ben erkek die hatırlıorum senin ciciler topiğinde denizci aksesuarları alan bi arkadaş vardı bende alıcam falan demiştin sanırım.. bende istanbuldan aldıklarımı daha fotolayıp koyamadım ne tembelim dimi :) yarın da çıkasım var alışverişe belki o zmn hepsini fotolarım :)

walla korkunun ecele faydası yok başıma ne gelceğini bilim die ha bismillah dedim izledim :) :) :) korkmadım da ama ürktüm birazcık
hamilelik egzersizlerine başlamam lazım kesin dedim bi de

aynen doğru diosun nazlı sıpa bunlar ben yarın sabah erkenden doktora cd yi almaya gidim diorum gidince de bi daha bakalım hocam belki bu kez yüzünü gösterir die zarf atıcam bakalım :):)

Montsuz olmaz dediğin gibi kışın dışarıya az çıkacak olsaksa:)
Sancıyı çekip sonra sezeryan olmakta üzücü
Bende spinal oldum ama verilen tarihte gittim ağrım sızım olmadan aldım bebeğimi kucağıma.çok şükür ağrı kesiciler sayesinde benimde ağrım çok hafifti hatta ilk gün ayaktayım
aynen canım biberonu, süt sağma makinasını ve mamayı hattaaa termosu bile götürücem yanımda:))))
önce emzirip sonra mama takviyesi
sende zor günler geçirmişsin iştah konusunda
sürekli fitil koymaktansa hemşire arkadaşın öğrettiği yöntemle uyardım ama çok sakıncası var bu yüzden 3 gün kaka yapmasını bekliyordum yapmazsa uyarıyordum
ne günlermiş geçti gittiiii ve yine geliyor aynı dönemler:))))
inş.bunlar çok iştahlı uykulu sağlıklı bebekler olur rahat ederiz

görümcen ne güzel rahat etmiş canım ama kızı 5 yaşındaymış tam zamanı
bazende diyorum ki bu çocukların hayatı okumakla geçecek zaten bari çocukluğunun tadını çıkartsınlar şimdi
birde 1 yıl sonra biz anaokuluna başlıcaz bu yıl kardeşiyle biraz vakit geçirsin alışsınlar
şimdilik düşünceler böyle bakalım zaman ne göstericek:)

canım ayrıntılıda bana da doktor dedi pipi göremiorum sanırım kız dedi.. ama doktorum zaten 14. haftadan beri her gittiğimde kontrol edio kız dedi.. benimki de bacak şov yaptı işte bişeyini göstermedi cadım :):)

walla 69 la başladım bende 72 oldum limit 80 iyi inşallah aşmayız.. sonrasında vermek zor olmaz inşallah bakalım nolucak...

şaştım kaldımm:26::26::26:

hayırlısı olsun canım..Allah kolaylık versin..2 . çocuk gelince bazı şeyler zorlaşıyror..inş rahat ve huzurlu bir şekilde büyür bebişlerimiz..

hımm 10 cm daha ıyı sanırım yıne de bı gıdıp yerıdne bakmakta fayda var :) sağol canım :)

buyrun perınatolog un tanımı Perinatolog nedir? |

belgelerle konuşurum

yokk kuzumm 12 haftadan beri belli erkek benim Efem geliyo Allah nasip ederde 2 cisi kız olursa demek istemiştimm :))
ayyy o kadar şey aldın ve hala bizle paylaşmadınmıı kınıyorum seniii :)))
yaaaa ben sadece natıonal geographic de bi cd var doğumla ilgili onu izledim hemde bayıla bayıla ama diğerlerinde bağırma falan varsa korkarım ... doğru korkunun ecele faydası yok zaten çatlaşamda patlasamda normal istiyorum bende :)))
ayyy inşallahhh gösterir kendinii :)))

walla canım bizde bir yıl bitince karar verdik ilk düşük yaşadım sonra vucudun toparlanmasıydı falan derken temmuzda evliliğimizin ikinci yılı bitti... şimdi de kızımızı beklioz işte... eşim ikizler gezme düşkünü olduğu için bizde iyi gezdik tozduk şimdi de diorum artık kızımızla gezeriz.. o da bu fikre çok alıştı çok mutluyum allaha şükür.. bakalım artık nasip bundan sonrası da..

arkadaşımda öle alman vatandaşı o orda da çalışmış daha önce de sigortasından bebek parasından falan da yararlanmak istedi 3/4 ay kaldı o da ama eşine çok zor oldu gerçekten burda.. sen en iyisini düşünmüşsün...

annesi şaşırıo zaten orkidecim kızım da şaşırır normal o yüzden benim keyfim yerinde :) takarım kızımı koluma çıkarız alışverişe babası düşünsün o da dio zaten çok çalışmam lazım çookkk die allahtan kendi de sevio alışverişi kadın mağazasında bana reyonlardan deniyeyim die kıyafet seçer diğer kadınlar hayranlıkla bakarlar eşime... eeee bu durumda kızımızın da şimdiden alışverişe tepki vermesi çok normal sanırım

Allah muhabbetinizi bozmasın canım..hep böyle anlattığın gibi güzel ve neşeli günler yaşamayı nasip etsin kızınla beraber..

slm annişler ve zuzuları
o hafta konu neyse sorunda o oluyo şuan herkez ayrıntılı da bizim sorun olmasa yine herkezin bitecek biz 2hafta sonra düşünecektik ama şimdi yarın randevumuz ve dualarınıza ihtiyacımız var bana ve kuzuma dua edinde şundan da çıkalım hayırlısıyla

bugün tsh ımızı gösterdik kaç aydır düşüktü buseferde düşük olursa ilaca başlıcaktık ayrıntılı kan tahlili verdik busefer kuzum anası ilaç içmesin diye hepsi normal değerlere gelmiş bugün için mutlu döndük 3hafta sonraya bi tahlil daha verdi bakalım ozaman da düzgün çıkar inşallah

mandalin senmi sormuştun sıcak yerlerdekiler bildirsin diye izmirden bildiriyorum daha mandalin çıkmadı şu satsuma lar erken çıkar burda ya yok daha biz görmedik görünce duyururum çünkü bizde ekşiciyiz

ayşecim perintoloğ okudum :) ah benim de kendi doktorum ki hastanesinde yapıldığı halde sorun olunca başka 2doktora yönlendirdi ikiside burda ve bu sitede ünlü benimki amniyoda da çok adı geçiyo eh fiyatı 250 prof diğerinin sadece profa 240 ult ayrıca para verilecek ama o çok ünlü :) ve burda da adı çok bilinen bi adam ama ikisinde de doğum ücretleri uçuk eh bizde tek memur maaşından bile düşük maaşlıyız :)

bide eğer çok büyük sorun yoksa doktorlar kendide bakıyor benim hastanedeki bakan adam çok ünlü ama sadece kadın doğum doktoru ve kolay sıra alınıyor genelde radyolojı lab larına da yollanıyor orada radyoloğlar bakıyor ama seniyisi seninde belirtiğin gibi prof ve perintoloji eğitimi almışların yapması ki çoğu adı olan kadın doğumcuda yazıyor bu ünvan kısmet aman sorun olmasa istemiceklerdi bile bakalım tıpta kim bakıcak şu yarını atlatayım da tıptaki ne sıra alayım bizim asistan yeni gelmişti ogün benim haftayı karıştırdı sanırım eylülde gel dedi ozaman 24haftalık olucaz gideyim bi baksın ama haftaya
ay çok yazdım namaz kılıp bebişimin kardeş teyzesine oturmaya gidicez bugün ay onun yeni herşeyi soruyor şimdi yaşıda küçük aman küçükkken de başka şirin anne oluyolar heyecanalrıda farklı

masssallah sübhanallah ne güzel ne mutlu allahim saglikli sihatli hepimize kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhhh.herseyin yolunda olmasina cok sevindimmm evet renkli cok güzel yaa acayip birsey gercekten.amin canim allahim herkeze yastsin insallah...

hmm şimdi anladım bende şüpheye düştüm allah allah yanlış mı hatırlıorum die :):)
canım ya daha önce aldıklarımı paylaşmıştım işte istanbuldan aldıklarımı paylaşamadım o da walla geldiğimden beri bi koşturmaca halindeyim fotoğraflıyamadım ama yeni ciciler alınca hepsini paylaşırım toptan atarım senin topiğe :):):):) sen daha bişiler almaya başlamadın mı? senin postlarını çok görmüorum orda... ben sonraları ağırlaşırım die korkuma eee tabi sabırsız ve de pimpirik bi insan da olduğumdan yavaş yavaş alıyorum :):):) eee alışverişi de seviyorum hele miniğime bişiler alınca benden mutlusu yok :):) az arıza çıkarsam eşim dio canım sen yarın çıkıp minaya listeden bişiler alsana :) ama hepsini alma birlikte de alalım dio :):):)

bakalım yarın akşam yazarım artık gösterdi ya da göstermedi die

çok da istememek lazım canım benim bir arkadaşım hamile kaldığı günden itibaren kesinlikle normal yapıcam diodu kızı son anda ters döndü olmadı.. bi de devlette kadın doğumdaydı biliosun orda da sezeryana hemen almıolar.. doktor gelicek de kontrol edicek de sezeryan olcak die baya bekledi çocuk ilk doğduğunda nefes almıodu... allahtan bişey olmadı ama ilk başta korkuttu... herşeyin hayırlısı allah nasip ederse normal isteyelim, kendimizi hazırlayalım ama çok da büyük konuşmayalım :)

Canim valla bende sasirdim markette gorunce ama cok sevindim hatta marketin ismi begendik evimin yakininda hemen bugunde bakicam vardir kesin alirim aliyim sanda gonderiyim hamisiz surda insanin cani istiyo
buldum seni kayseride mandalilar olmuş demekki

Heralde canim ama bu markete hep erken geliyo meyveler nerden getirdiler bilmiyorum ama ii oldu

Kesinlikle sana katılıyorum bende ufaktan bişeyler aldım ama zıbın çok kullanılıyo çok al diyen var
hemen küçülüyo çok alma diyen de var. benim şu an kısa kollu çıt çıtlı 5 tane uzun kollu çıtçıtlı 2 tane var
0-3 aylık bunlar yeter mi yetmez mi bilemedim
hastane çıkışı aldık annemle 1 takım ama herkes yetmez diyo hastaneden eve gelince de lazımmış hastanedeyken onlar kirleniyomuş bile. 1 takım daha alıcam. arkadaşlarım hep 2şer takım almışlar. hatta aldığımız yer 4-5 takım alanlar var diyor.

neden rapor vermedi canım sana doktorun ayy ya banada vermezsee ben nasıl isticem ne dicem benimde kendi doktrum bakıcakta renklide

çook haklısın dün akşam bizde eşimle onu konuştuk ne kadar acımazsızlar ya eşim dioki yazık günah ya sanki onlar gerçekten biz parayı sokaktan topluoruz gibi görüyolar dio....yani beek yapıyruz tamam sağlıklı olsun tek dileğimiz para önemli değil die resmen sömürülüyruz

13 eylüldeki başka ayrıntılım var dedin oda özledemi devlettemi peki he birde bakırköydeki muayene nekadar veriyosun

benim evimde doğalgaz lı ama soğuuukkk ayriyetten dopal gaz sobası alıcaz ya bizde yoksa biz evi ısatamayız ödediğimiz faturayla kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…