2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ben biliyordum 145 olduğunu ama çok kalabalık diye gitmek istemedim ama daha büyük eşşeklik ettim,araştırma hastanesi diye gidip Kanuniden randevu aldım,aman allahım diyorum başkada bi şey demiyorum,allah herkeze yardımcısı olsun...

Özel muaynaneye git git,sonra git kanuniden randevu al,araştırma hastanesi diye incelerler sandım,zaten aman allahım o ne kalabalık,çarşamba dün ordaydım,şoka girdim...tabi yaptıramadan çıktım,ben tavsiye etmiyorum ...
Kanuni sultan süleyman hastanesine gideyim,2.düzey ultronda aratırma hasanesi diye iyi bakarlar diye düşünmeyin,ben gittim çok kalabalık olduğu için geri döndüm,hatta bana kızın(hamiş) biri neden muayne olmadığımı sordu,dedim çok kalabalık,burda ne kadar incelerleki ,bana demesin mi ,zaten burda yapmıyorlar sadece muaynede sakıncalı riskli çıkarsa bakıyorlar dedi.yani ben istesem yaptıramazmıyım,ben buradaya detaylı ultroson için gelmiştim zaten dedim,dr um şuana kadar riskli bi şey yok dedi ama 2.düzey ayrıntılı istedi dedim, yok sadece riskliler için dedi...
yani isabet olmuşşşş dedim,boşu boşuna gitmiştim,allahtan beklememişim ...
Nisa hastanesi vaktiniz varsa oradan randevu alıp gidebilirsiniz hem nisadaki perinatolog yani bu işin uzamanı..
ben fiyatları yazımmm:avcılar hospital:350
medilife:280
medipol:270
medical :250
b.çekmece kolon:250
bakırköy acıbadem:350
ben randevyumu aldım çok şükür ,allah hekeze yardımcı olsun

Son düzenleme:

inanırmısın 1 takım hastane çıkışı we 2-3 tulum 4-5 çıtçıtlı badi yani atlet yetiyor.. öyle çabuk büyüyorlar ki şaşırıyorsun.. benim kızıma girdiremediğim bir sürü şey kaldı 0-3 aylıktan.. oğlana giydiririm artık renkler orta :)

13 dekı ayrıntılım özel muayenehanede yanı normalde aylık muayeneye gıttıgım yer muayeneye 70 verıyorum

14 dekı ayrıntılım devlette canım...Canım öyle maalesef pazar halıne gelmıs kolay kazanılmıo para yanı

zaten rahatca gecınebılsem nıe calısayım hamıle hamıle dııl mı ben kara kara doğum sornaısnı dusunuyorum

para bırıktırmem lazım kı o sürede rahat edeım sımdı öle saçıp savuramıyorum maalesef

valla kızlar bşiler alma konusunda çok fazla acele etmiyorum böyle ayıla bayıla aldığım şeyler var sadece ne kaar yeter yetmez onuda bilmiyorum ama şununda farkındayımki yavaş yavaş ağırlaşıyoruz. belki rtalığı tparlamanın hazırlık yapmanın tam zamanı sonra bayramdı felandı derken bir bakacaz harekette sıkıntılar başlamış. ben bi taraftan eksiklerimi bir bir halletsemmmi diyorum

valla bravo,seni çok tebrik ediyorummmm,allah bi avazda derler ya ,aynen öyleeeee:)))
bu arada güzel sonucun için çok sevindim maşallahhh

kızlar benim hazırlanıp çıkmam lazım.. hepiniz bebişlerinize ve kendinize dikkat edin allaha emanet olun...

ben hiç bi şey almadım bi çorabı bile yok garibimin :)))

eminmönüne gitmeyi düşünüyorum kurbandan sonra ,ohhh ne zamandır gitmiyorum ,koca göbemle gezer dururuz :)
kayınvalidemle gitmek istemiyorum ama gidersem iyi olur :)))))alır dururummmmm:))o çekerrrrr:)
ama kız anneleri yapacağı için annemle gitmem gerekicek heheh

cnm hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle...
çok çok saol cnmm aminnn inşallahhh sağlıklı sıhatli gelsin kuzucuklar :)) renkli gerçekten başka bişeymiş :))
:)))) yok kuzu doğru biliyon sen :)))
evet onları biliyom ist dakiler için dedim ben :)) yaa cnm ben fazla bişi almadım hatta hiç almadım diyebilirm annem bikaç bişi almış bide çeğizimde getirdiği hırkalar falan var daha evlenmeden annaneme ördürmüştüm :))aslında resimlerini çektim ama kb büyük diyo küçültmeyi beceremediğimden yükleyemiyon unu hemen öğrenicem burda bi arkadaştan sonra hepsini paylaşıcam :)) bende haftaya bişiler almaya başlıcam kuzuma aslında geçen hafta araba baktık oğluşa baston almaya karar verdik onun için ist da haşimişcan geçidi var oraya gidicez bi çok marka araba çok uygun fiyata :)) artık yavaş yavaş almaya başlıcaz bu ay sonu itibariylee topiki patlatıcam yanee :)) bekle beniiiii :)) ayy eşin çok tatlı sölemiş yaa benimki hep birlikte alalım istiyo bakalım neler olucak :))
ayyy hadi bakalım güzel kızımız minamız göstersin gül yüzünü :)) (ayy bunu yazarken bizimki tepikledi kızına talip olucak galiba :)) )
yaaa tabi sonuna kadar normal dicem ama benim yada bebeğin hayatını asla tehlikeye sokmam sadece o anı yaşamayı çok istiyorum :)) olmazsa sezeryanla doğururm yeterki kuzum sağlıklı doğsun :))

ahh yaa keşke daha önce alsaydın valla ben böle olcağını bilseydim kesin alırdım nese oldu bitti artık :))
ayyy devlet hastanelerini oldum olası sevmiyom zaten hem doktorlar hem hemşireler çok ukala bişey soruyosun cevap bile vermiyo gıcıklar ( inşallah sende biran önce karar verir ve güzel haberlerle gelirsin cnm :))
valla bravo,seni çok tebrik ediyorummmm,allah bi avazda derler ya ,aynen öyleeeee:)))
bu arada güzel sonucun için çok sevindim maşallahhh

aminnnnnn inşallahhh cnmm :))) çok çok saol cnm darısı seninde başında güzel haberlerini bekliyoruz :))

ayyy annemle geçen ay gittik eminönüne vee çorap aldı annanesii oğluma okadar tatlılarki toptancılarda okadar güzel şeyler varki git kaybediceksin kendini :)) bende gidicem havalar çok soğumadan ekim gibi toptan çamaşırlarını falan alıcam geneli 3/6 6/9 ay olmak üzere :))

oh oh maşallah fiyatlaraba bak hey yavrum hey

anladıımm canım
yani keyfinden çalışmyosun ben çalıştım bu zamana kadar bebek olmadan 2 ayönce faladı sanırım bıraktım 6 sene çalıştığım biyerdi
bebiş olunca çalışmayı bırkaktım ...
ah ah ayşe ah

çok şükür ben randevumu aldım ,salı gidiyorum ..bundan sonra eğer herley yolundaysa test mest yok sanırsam,yoksa kaldıramammm..
bundan sonra telaşımızzzz
* beşik mi,karyolamı?*büyüyen yatak mı?*karyola alırsak yanımızda nasıl uyutucaz,aynı yatakta kalırsak,sonra ayrılmazsa ne yapıcaz :)))))

karyola alsak,yatak odasına mutlaka beşik lazım onu nasıl alıcaz,vsvs hem çok eşya almak istemiyorum hemde hepsi gerekli gibime geliyorrrr:)))

ana kucağı mı?yoksa tiny love mı?offf anam offffffffffffffffffffffffffffffffff:))))))

ohh iyi bari süper hangi hastaneden aldın randevuyu ??? bu son cnm sadece 1 şeker yüklememiz kaldı sonra rahatız :))
yaaa deme öle yaaaaaa bunlar güzel telaşlarr :))

Kızlar, bebişime ne almak istesem eşim daha erken daha erken diyip hevesimi kırıyor.
Dün akşam çok canım sıkıldı, mağazaya girdik,1-2 şey alalım en azından dedim,hadi hadi daha erken dedi.. gözlerim doldu sinirden

asıl bomba şekerim benim dr um şeker yklememi maşallah 2 ay önceden yaptırdı:))))))
hatta randevu(ayrıntılı için )şişliden aldım hastane değil cnm,perinatolog bi dr var,ordan aldım ,dr un adını not defterime yazdım,bakarım söylerim.hatta randevuyu alırken kadıncağız yer yok yoğunuz demişti,zaten bundan sonra testim yok dediğimde kadıncağız bi şeker yüklemesi var demişti ,bende ben onu yaptırdım 2 ay önce deyince ,tamam sen salı günü gel dedi :))))))))))))))))hatta şaşırdıııı:)
yani benim şeker yüklemem yapılalı epeeeyyyy oldu :)

aa hiç takma ,çoğu kişi almadı ,bende hiç almadım hatta bakmadım desem yeridir ,bi odası iiççn eşimle bi yere gittik hepsi bu,inanırmıısn çorap bile zıbın bile almadım,daha var,hiç sorun etme,onlar kolay işlerrr...bi gün çıkar alırsınız bi kaç zıbın battaniye vsvs ,ama sorun etme ,erkeler daha bu konuda yavaşlar

cnm üzme kendini eminim oda hevesleniyodur ama korkuyodur belki... bende hiç bişi almadım annem ufak tefek bişiler almış okadar benim eşimde daha erken diyo ama Allaha şükür ayrıntılıyıda atlattık bu ay sonunda bişiler almaya başlıcaz :))

anammm çok erken diilmi yaaa :)) ii bari onuda hallettin bundan sonra rahatsın :))

:) 12 haftalıkken bende yaşamıştım bu na benzer durum hatta biz mağazadan çıkınca kavga etmiştik çok ilgisizsin die ben biraz eseriklendim
oda ya cinsiyet belli değil boşuna alıcaz diyip duryodu ve bu beni sinir ediyodu ufacık bişe alabilirdi yani ben çok hevesliyim ama eşler anneler kadar diil tabi şimdi öle değil görüp beyendiğimi alalım dio hemen..

olur canım hepsi olur merak etme..yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda..ben zaten fazla bişey almayı düşünmüyorum..ilk bebek olduğu için bir sürü hediye gelecektir..mevlütten sonra alışveriş yaparım diyorum..ama 3 takım hastane çıkışımız var..2 pijama ve 3 tane battaniyemiz..heee en önemlisi dantelli kilotlu çorabımız..işte çorap iç çamaşır birde bir kaç tane daha battaniye istiyorum ilk etapta gerisi daha sonra..

hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim..evet bundan sonra o telaşlar var..insan bebeğine en iyisi en güzelini almak istiyor..inş güzel güzel karar verir alışverişlerimizi tamamlarız..

ayyhh okuya okuya bitiremedim anneler

valla yarıda bıraktım karnım acıktı yani

şeker yüklemesi istedi doktorum bir iki hafta içerisinde yaptırmam gerekiyor
nasıl yapılıyor bu yükleme? hiç bilgim yok

bu arada 48 kiloydum hamile olmadan önce
9 kilo vermiştim ilk 17 hafta
şimdi 50 kilo olmuşum, verdklerimi aldım üstüne bir de 2 kilo almışım
ben 58 den yukarı çıkmamayı planladım bakalım

yeni bilgileri bekliyoruz canım :)) valla cok faydalı oldu ben bunları kopy-past yapıcam pc ye :))) teşekkür ederimm

ya cok güzel bir duygu melonee, cok heyecanlandım hissedince ama cok sık hissetmiyorum günde bir iki defa oluyo bazen üc.. daha sık olacağı günler de gelecektir heralde :)) ben iş yerindeydim hissettim, aradım hemen eşimi cok heyecanlandı ve cok sevindi .. akşam yatarken de olunca hemen fırladı yanıma geldi elini koydu karnıma sanki hissedebilecek dedim ben bile zor hissediyorum taa derinden geliyor dedim... yine de elini koydu kulağını dayadı ben koptum tabii

cok sevindim tontirik, hadi gözün aydın :)))

Aherdo Mrh,sanırım o hissettiğin bebeğin,bende hissedememekten muzdaribim ama ender hissetmekten ve bı de bu liste ısı nedir çok Mrk ettim..görüşmek üzere h.gecelr kizlar
hediyeleşiyoruz meralsah :)) herkes birine hediye alacak, cekilişi ben yapıcam ve herkese bildiricem.. adresleri falan da.. katılmak istersen seni de ekleyeyim listeye .. bana özelden de ulaşabilirsin adresini vermek icin

maşallah canım cok sevindim.. senin bebiş baya tomikleşmiş maşallah diyelim

ya süpersiniz ikinci ya da ücüncü kez anne olacak arkadaşlar, tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız harika.. bizim icin büyük şans doğrusu.. aklınıza geldikce yazın valla aydınlatın bizi de .. teşekkürler sana da

hoşgeldin deren.. :) oğluşun hayırlı olsun.. valla biz kaynaştık hepten,, göbişleri büyüttük, cinsiyetleri öğrendik aynen.. allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.. aminn

benim eşimi anlatmışsın sanki bu kadar mı benzer.. :))
hiç unutmuyorum nişan kıyafeti bulamamıştık, son gün ve arıyoruz deli gibi, gitmediğimiz yer kalmadı.. ben sıkıldım ofladım puffladım ama ondan hiç ses cıkmadı.. her yerde kıyafet buldu kabinin başında bekledi yorum yaptı ama bi kere bile of demedi yavrum benim.. hala da öyledir.. cok dayanıklı bu konuda.. istediğim bişeyi allah razı olsun nerde olsa arar bulur gelir ne olursa olsun yiyecek giyecek.. hakkı ödenmez canım benim ooo

o kadar hastane cıkışına gerek yok canım yaa.. abartmasınlar yani.. bi tane alsan yeter.. türevi şeyler önemli. 7 aylık oğlu var ark 2012 ocak annesi.. diyo ki tulum alma kücülüyo bacakları sığımyo sonra :)) alt al dedi ayaklı olanlardan, çıtçıtlı uzun kollulardan bir de.. ben onlara ağırlık vericem.. 0-3 ay az alıcam 3-6 ay daha fazla alıcam.. daha hiç bişey almadım amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…